Galerie prac użytkowników forum - Prace elkaj str.103 starocie :)
wanwoz - Pon 07 Sty, 2013 22:54
Piękne czapki i kominy, zima Ci nie straszna.
Efa - Wto 08 Sty, 2013 00:49
Świetne prace! A komin - Inspira Cowl - rewelacja Pozdrawiam
siebusania - Wto 08 Sty, 2013 06:37
elka j., śliczne
elka j. - Sob 12 Sty, 2013 19:57
Dzięki kochane, ciepło od kominów, ale jeszcze cieplej od Waszych miłych komentarzy i kciuków Jak widać zima przyszła, więc kominy zostaną spożytkowane
| nula napisał/a: | | Widzę, że masz tak samo jak ja - długo siedzisz cicho a potem mały hurcik, ten ostatni komin z chęcią bym porwała |
nula - tak się jakoś ostatnio składa, trudno się zmobilizować, a ostatni komin już porwany, musiałam zrobić kolejny
| alszka napisał/a: | | Od tych Twoich otulaczy robi się nie tylko ciepło, ale i kolorowo, jakby to już wiosna miała przyjść |
alszko - faktycznie, ostatnio pogoda była prawie wiosenna, ale znów jest śnieg, a śniegową biel mam zamiar nieco zakłócić tymi kolorami
| Violetta21 napisał/a: | | Elu zima Ci nie straszna |
Violu - faktycznie niestraszna, a córka śmieje się ze mnie, że jeszcze trochę i będę mieć czapki i kominy na każdy dzień inne
| apak napisał/a: | | Baaardzo lubię takie otulacze - ocieplacze i właściwie nie bardzo wiem, dlaczego sama ich nie robię... |
apak - To czas to zmienić, koniecznie, zwłaszcza, że szybciutko się je robi
Kolejne prace również w zimowych klimatach, od razu zastrzegam, że to nie wszystko
Ponieważ inspirę cowl zabrała mi córcia, więc zrobiłam kolejną, do tego czapkę, a to wszystko w ramach wyrabiania resztek. Kolory może takie sobie - poprzednia wersja bardziej mi się podobała, ale postanowiłam w tym roku wyrobić jak najwięcej zakupionej wcześniej włóczki, a ograniczać się w zakupach. Ciekawe, czy wytrwam w tym postanowieniu
Sweter powstał rok temu, ale jakoś do tej pory nie doczekał się prezentacji. Bardzo go lubię, zdążyłam go trochę znosić. Do swetra - kominek, który już pokazywałam. Sweter - kombinacja własna, kominek z kołnierzykiem wg wzoru z działu dziergamy on-line.
LidkaM - Sob 12 Sty, 2013 20:48
Śliczne prace, zwłaszcza swetr. Dlaczego tak długo musiał czekać na prezentację, toż trzeba było od razu pokazywać.
Jarka - Sob 12 Sty, 2013 21:19
Wszystko jest świetne i bardzo twarzowe
marysia54 - Sob 12 Sty, 2013 22:05
Śliczny ten komin z czapką , super w nim wyglądasz a kolor fajny taki stonowany.
sweter rewelacyjny, fajny pomysł z golfem
katrinka - Sob 12 Sty, 2013 23:01
Świetne te Twoje zimowe prace
Violetta21 - Sob 12 Sty, 2013 23:38
pioękny sweter lub sukienka i otulacz fikuśny
Natasha - Sob 12 Sty, 2013 23:53
W sweterku i czapeczce jak najbardziej Ci twarzowo
Pysiatom - Nie 13 Sty, 2013 13:04
Świetne zimowe prace , a sweterek jest cudny.
alszka - Nie 13 Sty, 2013 16:10
Komplecik zimowy przeuroczy i fajny pomysł na wyrabianie resztek. Za to sweter to po prostu cudo! Podziwiam i zbieram szczękę z podłogi
Madzia - Nie 13 Sty, 2013 16:58
Elu po prostu genialnie! Ciuszki przepiękne, cudnie wyglądasz!
Grażyna - Nie 13 Sty, 2013 19:33
Śliczny ten komin z czapką , super w nim wyglądasz. sweter - fajny miałaś pomysł z golfem
Elżbieta P. - Nie 13 Sty, 2013 21:03
elkajrewelacyjne prace, otulacze, kominy, czapki i sweterek, wszystko robi wrażenie!!
maranta - Nie 13 Sty, 2013 21:47
Elu prace przewspaniałe, i ten komin i poprzedni są świetne, ślicznie Ci w kominku i czapce
Sweter uroczy
Wszystkie prace, które tworzysz są wyjątkowe
elka j. - Pon 14 Sty, 2013 23:47
Pięknie dziękuję za odwiedziny mojej galerii i za miłe, ciepłe komentarze oraz plusiki
| LidkaM napisał/a: | | Dlaczego tak długo musiał czekać na prezentację, toż trzeba było od razu pokazywać. |
LidkaM -no tak jakoś wyszło, postaram się poprawić
siebusania - Czw 17 Sty, 2013 07:26
elka j., o świętne rzeczy
Awenturyn - Czw 17 Sty, 2013 08:34
super rzeczy
Ainer - Czw 17 Sty, 2013 08:53
same cudowności
beacia-24 - Pon 21 Sty, 2013 13:20
Elu ależ u Ciebie cuda sama nie wiem co bym porwała, ale raczej wszystko. Sweterek ma boski kolor i kominek pasuje jak ulał. Bajer porywam wszystko i uciekam.
małgośka - Pon 21 Sty, 2013 18:29
Elu, fantastyczne prace.
Pięknie wyglądasz we wszystkim.
Wielkie
żabka - Wto 22 Sty, 2013 13:21
Świetne dzierganki
Frida - Wto 22 Sty, 2013 13:42
Zimowo i pięknie. Komplecik: czapka i szalik bardzo ładny, ale mnie się najbardziej podoba tunika. Pomysł z golfem - super.
Pozdrawiam, Danuta
Aniela41 - Wto 22 Sty, 2013 14:09
Sliczne prace
|
|
|