To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Prace elkaj str.103 starocie :)

wanwoz - Pon 07 Sty, 2013 22:54

Piękne czapki i kominy, zima Ci nie straszna. cool cool cool
Efa - Wto 08 Sty, 2013 00:49

Świetne prace! Smile A komin - Inspira Cowl - rewelacja cool Pozdrawiam
siebusania - Wto 08 Sty, 2013 06:37

elka j., śliczne cool
elka j. - Sob 12 Sty, 2013 19:57

Dzięki kochane, ciepło od kominów, ale jeszcze cieplej od Waszych miłych komentarzy i kciuków cmoknięcie cmoknięcie Jak widać zima przyszła, więc kominy zostaną spożytkowane wesoło mi
nula napisał/a:
Widzę, że masz tak samo jak ja - długo siedzisz cicho a potem mały hurcik, ten ostatni komin z chęcią bym porwała

nula - tak się jakoś ostatnio składa, trudno się zmobilizować, a ostatni komin już porwany, musiałam zrobić kolejny bye
alszka napisał/a:
Od tych Twoich otulaczy robi się nie tylko ciepło, ale i kolorowo, jakby to już wiosna miała przyjść

alszko - faktycznie, ostatnio pogoda była prawie wiosenna, ale znów jest śnieg, a śniegową biel mam zamiar nieco zakłócić tymi kolorami bye
Violetta21 napisał/a:
Elu zima Ci nie straszna

Violu - faktycznie niestraszna, a córka śmieje się ze mnie, że jeszcze trochę i będę mieć czapki i kominy na każdy dzień inne bye
apak napisał/a:
Baaardzo lubię takie otulacze - ocieplacze i właściwie nie bardzo wiem, dlaczego sama ich nie robię...

apak - To czas to zmienić, koniecznie, zwłaszcza, że szybciutko się je robi bye

Kolejne prace również w zimowych klimatach, od razu zastrzegam, że to nie wszystko Smile
Ponieważ inspirę cowl zabrała mi córcia, więc zrobiłam kolejną, do tego czapkę, a to wszystko w ramach wyrabiania resztek. Kolory może takie sobie - poprzednia wersja bardziej mi się podobała, ale postanowiłam w tym roku wyrobić jak najwięcej zakupionej wcześniej włóczki, a ograniczać się w zakupach. Ciekawe, czy wytrwam w tym postanowieniu Smile

Sweter powstał rok temu, ale jakoś do tej pory nie doczekał się prezentacji. Bardzo go lubię, zdążyłam go trochę znosić. Do swetra - kominek, który już pokazywałam. Sweter - kombinacja własna, kominek z kołnierzykiem wg wzoru z działu dziergamy on-line.

LidkaM - Sob 12 Sty, 2013 20:48

Śliczne prace, zwłaszcza swetr. Dlaczego tak długo musiał czekać na prezentację, toż trzeba było od razu pokazywać. kazanie
Jarka - Sob 12 Sty, 2013 21:19

Wszystko jest świetne cool cool i bardzo twarzowe cool cool
marysia54 - Sob 12 Sty, 2013 22:05

Śliczny ten komin z czapką , super w nim wyglądasz a kolor fajny taki stonowany.
brawo brawo brawo uklon uklon cool cool cool
sweter rewelacyjny, fajny pomysł z golfem cool
cool cool cool cool cool

katrinka - Sob 12 Sty, 2013 23:01

Świetne te Twoje zimowe prace brawo brawo brawo
Violetta21 - Sob 12 Sty, 2013 23:38

pioękny sweter lub sukienka i otulacz fikuśny cool cool
Natasha - Sob 12 Sty, 2013 23:53

W sweterku i czapeczce jak najbardziej Ci twarzowo Smile cmoknięcie
Pysiatom - Nie 13 Sty, 2013 13:04

Świetne zimowe prace , a sweterek jest cudny. brawo brawo brawo
alszka - Nie 13 Sty, 2013 16:10

Komplecik zimowy przeuroczy i fajny pomysł na wyrabianie resztek. Za to sweter to po prostu cudo! Podziwiam i zbieram szczękę z podłogi wesoło mi wesoło mi wesoło mi
Madzia - Nie 13 Sty, 2013 16:58

Elu po prostu genialnie! Ciuszki przepiękne, cudnie wyglądasz! cool cool brawo brawo
Grażyna - Nie 13 Sty, 2013 19:33

Śliczny ten komin z czapką , super w nim wyglądasz. cool sweter - fajny miałaś pomysł z golfem
Elżbieta P. - Nie 13 Sty, 2013 21:03

elkajrewelacyjne prace, otulacze, kominy, czapki i sweterek, wszystko robi wrażenie!!
maranta - Nie 13 Sty, 2013 21:47

Elu prace przewspaniałe, i ten komin i poprzedni są świetne, ślicznie Ci w kominku i czapce cool cool

Sweter uroczy brawo

Wszystkie prace, które tworzysz są wyjątkowe uklon

elka j. - Pon 14 Sty, 2013 23:47

Pięknie dziękuję za odwiedziny mojej galerii i za miłe, ciepłe komentarze oraz plusiki cmoknięcie kwiatek dla ciebie

LidkaM napisał/a:
Dlaczego tak długo musiał czekać na prezentację, toż trzeba było od razu pokazywać.

LidkaM -no tak jakoś wyszło, postaram się poprawić bye

siebusania - Czw 17 Sty, 2013 07:26

elka j., o świętne rzeczy uklon
Awenturyn - Czw 17 Sty, 2013 08:34

super rzeczy brawo
Ainer - Czw 17 Sty, 2013 08:53

same cudowności cool wesoło mi cmoknięcie
beacia-24 - Pon 21 Sty, 2013 13:20

Elu ależ u Ciebie cuda sama nie wiem co bym porwała, ale raczej wszystko. Sweterek ma boski kolor i kominek pasuje jak ulał. Bajer porywam wszystko i uciekam. cool cool cool
małgośka - Pon 21 Sty, 2013 18:29

Elu, fantastyczne prace. wesoło mi
Pięknie wyglądasz we wszystkim. love
Wielkie radocha radocha

żabka - Wto 22 Sty, 2013 13:21

Świetne dzierganki brawo brawo brawo
Frida - Wto 22 Sty, 2013 13:42

Zimowo i pięknie. Komplecik: czapka i szalik bardzo ładny, ale mnie się najbardziej podoba tunika. Pomysł z golfem - super.
Pozdrawiam, Danuta

Aniela41 - Wto 22 Sty, 2013 14:09

Sliczne prace brawo brawo brawo