Galerie prac użytkowników forum - Prace Barbara 1 - 2013 rok
katrinka - Wto 06 Sie, 2013 18:48
Narzutka fenomenalna,wyszywanie koralikami może i masakra...ale efekt fantastyczny
Koronkowa robota Cię czeka z takiej cienizny
Jarka - Wto 06 Sie, 2013 19:06
Bolerko rewelacja Basiu, a sukienką się nie martw napewno dasz radę, kto jak nie Ty
nula - Wto 06 Sie, 2013 19:07
narzutka świetna podziwiam cierpliwość przy tym wyszywaniu koralikami - ale efekt jest tego wart !!!
mnie się bardzo podoba spódnica - oryginalna w swojej prostocie, a przy tym elegancka i co najważniejsze - z bawełny, czyli w sam raz na tą pogodę
a sukienka zapowiada się fantastycznie....
a przy okazji - gdzie zdobyłaś szydełko 0,45 mm ? Podobno u nas najcieńsze jakie można dostać to 0,5 mm (a czasami nawet takie jest za grube )
barbara 1 - Wto 06 Sie, 2013 19:33
| nula napisał/a: | a przy okazji - gdzie zdobyłaś szydełko 0,45 mm ? Podobno u nas najcieńsze jakie można dostać to 0,5 mm (a czasami nawet takie jest za grube )
|
u chinczyka na ebay
milken - Śro 07 Sie, 2013 07:21
narzutka i spodnica super a sukienka zapowiada się rewelacyjnie-czekam na efekt koncowy
siebusania - Śro 07 Sie, 2013 08:38
barbara 1, wcale nie masz lenia dużo wydziergałas ja miałam wiekszy przestuj i wcale nie chce mi sie teraz brac za szydełko chodz mam wiecej czasu
z sukienka zdąrzysz napewno a narzutka swietna
nula - Śro 07 Sie, 2013 08:41
| barbara 1 napisał/a: | u chinczyka na ebay
|
czyli faktycznie nie u nas - dzięki za podpowiedź gdzie szukać
Krakowianka - Śro 07 Sie, 2013 14:34
narzutka śliczna, pomysł na spódnicę , a sukienka na pewno będzie cudna!!!!!
podziwiam Cię za robienie z takiej cienizny tak dużego projektu
Madzia - Śro 07 Sie, 2013 18:55
Basiu zadziwiasz mnie swoimi pomysłami ale i tymi cieniznami. Nie wiedziałam, że istnieje szydełko o takim numerze!
maranta - Pią 09 Sie, 2013 07:48
Basiu, cudne
Co do szydełek, to udało mi się ostatnio ustrzelić szydełko 0,4 mm (kupiłam kilka ) tutaj - http://www.middia.net/sto...lko-04-mm-tulip
Pysiatom - Pią 09 Sie, 2013 11:43
Basiu ,śliczna narzutka i spódnica, a sukienka znając już trochę Twoje prace, napewno będzie rewelacyjna.
elka j. - Pią 09 Sie, 2013 23:36
Basiu - już widać, że sukienka będzie piękna. Bardzo ciekawy efekt uzyskałaś przy narzutce, nie mówiąc już o koralikach - bardzo pracochłonne. A proste spódnice są najfajniesze
nismon - Wto 13 Sie, 2013 14:20
Basiu niezwykle pracowita z Ciebie kobitka i bardzo ambitna! Piękne i misterne prace dziergasz!
Bożena- 2000 - Pią 16 Sie, 2013 19:37
Tradycyjnie, Twoje prace to mistrzostwo świata. Piękne. Wiem, że efekt przerobionej mgły mnie porazi.
AlaJ - Pią 16 Sie, 2013 19:49
Nie mogę się doczekać na kreację. Ale pracochłonna to ona będzie, że hej . elementy jak elementy, ale chowanie nitek to horror.
BeniaJ - Sob 17 Sie, 2013 18:09
barbara 1, narzutka rewelacyjna, pomysłowa. Super!!!
barbara 1 - Pią 23 Sie, 2013 18:10
Prawie przez trzy tygodnie zawładnęła mną maszyna do szycia i chyba na tym nie koniec.
Powstały spódnice ,dwie mini sukienki i jedna prosta bluzka
Pierwsza spódniczka po białej wcześniej co szyłam , moja najbardziej ulubiona(kieszeń obowiązkowa na komórkę)

druga czarna też ją lubię,szyta i pruta kilka razy(miały być na przodzie szlufki na pasek,pózniej wyprułam,nie podobały mi się( i oczywiscie naszyta wielka kieszeń na przydasie)

trzecia różowa bardziej elegancka tzw. wyjsciówka do marynarki(tylko materiał to tzw. wsypowe ,ale mnie się podoba, ta bez kieszeni ponieważ są uszyte zaszewki na całej długośći,żeby wzbogacić troche ten materiał

mini kiecunia czarna z krepiny,też moja ulubiona(w upały mimo,że czarna spisała się na 6)
i z jeansu cienkiego,też ją lubię
na koniec prosta czarna bluzka z cienkiego pluszu
a materiałow mało co ubyło z szafy
Sukienka weselna mało się robi,nie wiem czy zdążę ,raczej nie bo dalej mam lenia do szydełka ,dopiero sa trzy rzędy elementów na wys.
ciapara - Pią 23 Sie, 2013 18:43
Dałaś czadu Super!
izetta - Pią 23 Sie, 2013 19:01
barbara 1, spódniczki i sukienki piękne ale "narzutka" bajeczna
kabyr - Pią 23 Sie, 2013 21:39
Basiu ale się "obszyłaś"
Wszystko bardzo ładne
ale mnie się najbardziej podoba sukienka z jeansu.
katrinka - Pią 23 Sie, 2013 22:21
| kabyr napisał/a: | Basiu ale się "obszyłaś"
Wszystko bardzo ładne
ale mnie się najbardziej podoba sukienka z jeansu.  |
Noo,święta prawda Tylko że mnie czarna przypadła do gustu
Krakowianka - Pią 23 Sie, 2013 22:28
fajne ciuszki!!
nula - Sob 24 Sie, 2013 08:09
| kabyr napisał/a: | | Basiu ale się "obszyłaś" |
no faktycznie hurtem poleciałaś
wszystko świetne - dżinsową sukienkę porywam !!!!
Runa - Sob 24 Sie, 2013 08:42
Superaśne rzeczy poszyłaś
nismon - Sob 24 Sie, 2013 10:53
Piękne ciuszki poszyłaś!
|
|
|