Nasze spotkania - Poznan
Kasia A - Sob 28 Sty, 2012 21:14
Mała Zosia była tak przejęta spotkaniem, że od razu usnęła w samochodzie
eli2 - Sob 28 Sty, 2012 21:47
Byłam co prawda krótko ,ale cieszę się ,że mogłam Was poznać.
Żabko
nula - Sob 28 Sty, 2012 22:06
| żabka napisał/a: | | szkoda że tak krótkie, |
no cóż te 4 godziny faktycznie szybko zleciały
Ale w takim towarzystwie czas szybko leci - i to jak przyjemnie na dodatek !!!
mam nadzieję, że niebawem pojawią się fotki ....
bean - Sob 28 Sty, 2012 22:16
| nula napisał/a: | | mam nadzieję, że niebawem pojawią się fotki .... | mówisz, masz https://picasaweb.google.com/112566837153812639678/28012012?authkey=Gv1sRgCMGwuMrBgYSU6QE#
Na zdjęciach nie ma aiszki4 i mnie, ale węcej było dziewczyn z aparatami, więc może gdzieś się jednak pojawimy
Dziękuję Wam gorąco za wspaniałe popołudnie
bogusia1255 - Sob 28 Sty, 2012 22:22
No i extra było jak zawsze dziękuję. Zosia i tak była wytrzymała .Zdjęcia tu:
https://picasaweb.google.com/103967354100464822781/28012012
saba52 - Sob 28 Sty, 2012 22:37
To sobie popatrzyłam i
bean - Sob 28 Sty, 2012 22:40
Aniu, może następnym razem uda Ci się dotrzeć
saba52 - Sob 28 Sty, 2012 22:42
No właśnie Beatko "może"
lamika88 - Sob 28 Sty, 2012 22:49
Zgłaszam, ze dotarłam do domku Fantastycznie było Was poznać ale czuję niedosyt czasowy... Ale w takim towarzystwie to zawsze czas będzie za szybko uciekał:cmooook:
Grażyna - Nie 29 Sty, 2012 09:00
ale fajne spotkanie miałyście Zosia ma cudne włosięta. Zdjęcia całkiem wyraźne, tylko te identyfikatory jakos słabiutko.
Paddington - Nie 29 Sty, 2012 14:06
Kochane ja też serdecznie dziękuję za spotkanie- ten czas z Wami był jak zawsze owocny, wspaniały i jak zawsze za krótki.
Teraz kilka takich drobnych pojedynczych misiowych myśli:
-ABA- zobacz proszę na blogu Werpah jej węże, jestem przekonana, że załapiesz metodę ich robienia bez problemu. Cieszę się, że bez problemu odnalazłaś adres na ul. Przybyszewskiego i że podobało się Tobie u nas. Przy okazji będę chciała z Tobą umówić się na obrazki z kotkami- bardzo by mi taki cykl pasował. Zastanów się co ja bym mogła dla Ciebie.
-WERAPH- Kochana Dziękuję TOBIE jak zawsze za poświęcony czas i za naukę- zaraz nawlekam koraliki i tylko o dwie rzeczy zapomniałam zapytać- ile nawlec na bransoletkę, i jak zakończyć- tak jak tradycyjnego węża przerobić oczka ścisłe czy jakoś inaczej? I nie pamiętam czy ten bardziej "prostokątny" wzor to wyjdzie zacznę od koralika dużego czy od tych małych? Dziękuję
-UCHOMISIA- wczoraj wieczorem sprzedałam jeszcze jedną parę Twoich kolczyków- takie długie- (3długie łańcuszki przymocowane do srebrnej frywolitki)- te podobają się najbardziej bo wydłużają szyję. Myślę że uda się w tygodniu jakoś twoje dzieła rozprowadzić Odnośnie książek o tematyce Ciebie interesującej to z radością porzyczę lub (jeżeli chcesz posiadać) to M poda tytuły warte uwagi.
-AISZKA- Dziękuję za sówki i zapięcia. Twoje zakładeczki jutro wyruszają w świat.
-ŻABKA- dobrze pamiętam, że chciałaś wzór słonikowej serwetki? Oczywiście zeskanuję, ale poproszę o adres na pw (wiesz.... ACTA)
Wszystkim raz jeszcze dziękuję za spotkanie. Pozdrawiam i do zobaczenia ponownie
weraph - Nie 29 Sty, 2012 16:16
Moje drogie ja też wam ogromnie dziekuję! Nie w sposób zamienic z kazda z was kilka słowa nawet:) Ale ciesze się że nasze grono wciąz sie powieksza!
DZIEKUJE! Niezwykła jest ta energia;)
Paddington, 1,2m na bransoletkę mniej wiecej. Ale zależy to od ścisłosci twojej pracy. jak zaczynasz od kulki to bedzie kwadratowy, jak od koralików, skręcony (chyba ze coś mylę).
Dzięki za fotki bean, bogusia1255,
Co ja komu jeszcze obiecałam?
Przypominam o tym, ze na moim blogu mozna wygrac bransoletkę:)
Paddington - Nie 29 Sty, 2012 16:59
weraph, zaraz od włączenia komputera byłam na twoim blogu i napisałam komentarz... niestety nie mam gdzie (bloga nie posaiadam ani strony) umieścić banera, ale uwierz mi, Twój blog pokazałam już wszystkim zachwycającym się koralikami koleżankom i zawsze zaznaczam że Ty i w sumie efekty Twojej dydaktyki są w moich pracach najważniejsze
Dobra, dość kadzenia
Dziękuję raz jeszcze i zabieram się do dalszej roboty- szukając większytch koralików znalazłam cieniowane niebieskie- te to węża cieniowanego które pomagałaś mi wybierać i nawlekłam... teraz zaczynam i zobaczmy ile błędów się wkradło i czy cokolwiek wyjdzie...
ABA - Nie 29 Sty, 2012 18:37
Dziękuje wszystkim uczestniczkom za spotkanie. Było bardzo sympatycznie i cieszę się, że mogłam osobiście poznać tyle utalentowanych osób. Niestety zbyt duzo nas było, żeby moja stara głowa zapamiętała Wasze imiona lub nicki. W kafejce zjadłam pyszny sernik z malinkami i bita smietaną oraz popiłam dobra kawą. niech kto nie był żałuje, bo takiej atmosfery spotkań nigdzie nie znajdzie.
Oto fotki z mojej komórki. Niestety musicie same zgadywać kto jest kto. Na pewno bez trudu Wam się to uda.
Ja niestety jestenm zrozpaczona, bo stwierdziłam, że jestem antytaleńciem. Pomimo usilnych prób nauki mnie przez Weronikę nie umiem tego sznurka robić. Mogę tylko podziwiać Wasze a w szczególności Weroniki przepiekne bizuterie : kolczyki,bransoletki i tę długą kolię. Muszę jednak ciut się usprawiedliwić, że mnie ślepocie przy takim oświetleniu trudno było dojrzeć jakiekolwiek oczka łancuszka.
Dziękuję bardzo mocno i serdecznie za opiekę jaką mi udzieliła Ania-miś
całuski wszystkim poznanym
karmelek - Nie 29 Sty, 2012 20:13
Jak dobrze, że zawsze pamiętacie, żeby zabrać aparat Fajnie, że można obejrzeć Wasze wesołe buziaki
Apak - Nie 29 Sty, 2012 21:08
Tylko pozazdrościć i żałować, że samemu się nie zaczerpnęło z tej twórczej atmosfery i energii - cudnie, że można choć zdjęcia pooglądać. I może kiedyś uda się do Was dołączyć, jak już się nieśmiałość przełamie....
Fajnie, że się spotykacie tak często, bo wtedy doładowują się akumulatory i rośnie inspiracja, racja?
No i jeszcze dodam, że baaardzo się podekscytowałam, gdy na zdjęciu rozpoznałam jedną osobę, z która miałam okazję spotkać się kilka razy!
bogusia1255 - Nie 29 Sty, 2012 21:54
Apak no to na co czekasz nikogo nie biją i wszyscy są bardzo mili, czekamy na przełamanie nieśmiałości może w przyszłym miesiącu?
weraph obiecałaś wzór na kwiatki.
żabka - Pon 30 Sty, 2012 13:55
| Apak napisał/a: | | I może kiedyś uda się do Was dołączyć, jak już się nieśmiałość przełamie.... Wink | nieśmiałość w kąt i zapraszamy na spotkanie
Paddington - Pon 30 Sty, 2012 17:11
Dokłądnie tak jak pisze żabka, nie ma co się zastanawiać, nie ma co kryć za nieśmiałością tylko spotykać się z nami. Na każdym spotkaniu- niezależnie od tego ile nas jest jedno jest pewne- ATMOSFERA PIERWSZORZĘDNA i DOSKONAŁA!!!
PamiętajApak, że spotykasz się z osobami lubiącymi robić to samo co ty i tyle- to nie wywiad, nie konkurs, nie zawody... a chwila w której przy dobrej kawusi możesz odetchnąć od codzienności. ZAPRASZAMY na spotkanie!!!!!!!!!!!!!
izetta - Pon 30 Sty, 2012 20:18
niestety nie mogłam być. Dobrze, że sobie chociaż zdjęcia pooglądam
Miałabym też prośbę. Czy ma ktoś może wzór na ten "okapnik" do świecy do I Komunii?
Potrzebuję wór, by zrobić dla starszego syna i jego kuzynki. Z góry dziękuję za pomoc.
aiszka4 - Pon 30 Sty, 2012 21:00
Dzięki za kolejne przemiłe spotkanie, nuli za zaopatrzenie (koraliki przepiękne, serwetki też), a weraph za naukę "turków".
Obiecałam sekwencję na "wężowe" kwiatki.
Z tej bransoletki na 6:
a-tło, b-kwiatek
10a, 2b, 4a, 1b, 1a, 1b, 4a, 2b
Z naszyjnika na 8 koralików:
a-tło, b-kwiatek
9a, 2b, 2a, 2b, 2a, 1b, 1a, 1b, 1a, 1b, 1a, 1b, 2a, 2b, 2a, 2b
Miłego wężowania
PS. Wyrażam zgodę na kopiowanie zdjęć oraz wykorzystanie wzorów do własnych celów. A jeśli uda się Wam na tym coś zarobić, to przekażcie jakiś datek na fundację "Koci Pazur" lub twórcom programu DB-bead
bogusia1255 - Pon 30 Sty, 2012 22:15
izetta tu ktoś robił takie coś może skontaktuj się z autorką.
http://daget-art.blogspot...zy-okapnik.html
izetta - Wto 31 Sty, 2012 08:34
bogusia1255, dziękuje, zaraz do tej pani napiszę
aiszka4, naszyjnik i bransoletka fantastyczne. Można skopiować
weraph - Wto 31 Sty, 2012 09:45
bogusia1255, O! Już mi lamika przypomnała mejlem. Powiem tak, oplecenie rivoli (tak się nazywa ten kryształ Swarovskiego) jest moim własnym pomysłem, płatki jednak nauczyłam się robic stąd. Podsyłam (ale w kiepskiej jakości) album z artykułem z B&B numeru 106. http://imgur.com/a/R2p3a
małgośka - Śro 01 Lut, 2012 11:52
| Apak napisał/a: | | Tylko pozazdrościć i żałować, że samemu się nie zaczerpnęło z tej twórczej atmosfery i energii |
Aniu, nie przesadzaj, przecież możesz dołączyć.
Gorzej ze mną.
Szkoda, że mam daleko do Poznania. Bo aż mi żal tych Waszych spotkań.
|
|
|