Galerie prac użytkowników forum - Ciapara- pajęczyny sprzątam :-) str 169
anle - Czw 14 Kwi, 2011 07:15
nula - Czw 14 Kwi, 2011 07:59
ciapara, świetne to wdzianko !
Niby proste ale bardzo efektowne i faktycznie kolor boski !
basiau - Czw 14 Kwi, 2011 08:16
Wdzianko - nudne w dzierganiu, a efektowne . Ja bym guzików nie dawała.
Co do torby na druty, to zalinkowaną rzez Ciebie posiadam, także dziękuję.
gosias - Czw 14 Kwi, 2011 09:03
Aga śliczne wdzianko
danuta_50 - Czw 14 Kwi, 2011 09:16
ciapara, Bardzo ładne wdzianko mimo swej prostoty.
Moim zdaniem zostawiłabym tą broszkę lub jakiś jeden okazały,ozdobny guziczek.
żabka - Czw 14 Kwi, 2011 10:43
Fajne wdzianko - kolorek ma super
Grażyna - Czw 14 Kwi, 2011 14:43
Aga - wszystko śliczne.
Futerał na druty naprawdę wspaniała sprawa. Też taki chcę...
makramka - Czw 14 Kwi, 2011 17:51
super wdzianko i jaki fajny kolor
ciapara - Czw 14 Kwi, 2011 18:10
anle, nula, basiau, gosias, danuta_50, żabka, Grażyna, makramka, bardzo sie ciesze ze Wam sie podoba. Dzisiaj wdzianko mialo wyjscie z broszka okragla ze zdjecia. Bardzo fajnie sie w nim czułam kolor jest faktycznie taki intensywny.
Powiem wam ze ta bukla w robótkowaniu była okropna... ciagnela sie i denerwowala mnie... ale mam jeszcze taka fioletowa i juz sie zastanawiam co z niej zrobie moze takze wdzianko? Najpierw jej musze poszukac i zobaczyc ile wagowo jej mam.
Grażyna, futeral był szyty na zamowienie prywatna wymianka naprawde jestem z niego bardzo zadowolona.
Violetta21 - Czw 14 Kwi, 2011 19:45
super wdzianko ma świetny kolorek i ja też myślę że jeden guziczek lub broszka i będzie fajnie
Madzia - Czw 14 Kwi, 2011 19:52
Super wdzianko i świetny kolorek! Ja bym dała dużego, drewnianego guzika.
Jarka - Pią 15 Kwi, 2011 23:09
| żabka napisał/a: | | Fajne wdzianko - kolorek ma super |
ciapara - Sob 16 Kwi, 2011 19:32
Violetta21, Madzia, Jarka, dziekuje
Błagam niech mnie ktos dobije... zachecona sukcesem z turkusowym wdziankiem z bukli poszukalam fioletowej bukli... znalazlam jej 200 g w motkach. Jest duzo ciensza. Zaczelam przewijac.. jestem w polowie pierwszego motka i klne na czym swiat stoi... nie dosyc ze utknelam w polowie to w napadzie szalu zerwalam juz nitke kilka razy... bo placze sie jak głupia.
Ratunku... a myslalam ze ja cierpliwa jestem... a płakac mi sie chce z bezsilnosci...
jadzia59o - Sob 16 Kwi, 2011 19:39
śliczne wdzianko i kolorek super
ciapara - Nie 17 Kwi, 2011 14:28
jadzia59o, dziekuje
Nadal siedze nad pierwszym motkiem tej fioletowej bukli. Nie mam juz sily ani na bluzgi ani na placze... za przewijanie drugiego sie chyba nawet nie wezme. W domu maz na mnie patrzy i nuci " u przasników siedza jak anioł dzieweczki przędą sobie przędą jedwabne niteczki...."
kabyr - Nie 17 Kwi, 2011 14:31
| ciapara napisał/a: | jadzia59o, dziekuje
Nadal siedze nad pierwszym motkiem tej fioletowej bukli. Nie mam juz sily ani na bluzgi ani na placze... za przewijanie drugiego sie chyba nawet nie wezme. W domu maz na mnie patrzy i nuci " u przasników siedza jak anioł dzieweczki przędą sobie przędą jedwabne niteczki...." |
Aga odłóż robotę chociaż na jeden dzień aż nerwy przejdą.
To pomaga.
dehajola - Nie 17 Kwi, 2011 14:57
rekawiczki , wdzianko - super dzieła . wielkie
gosias - Nie 17 Kwi, 2011 16:34
Aga Basia dobrze radzi - daj na luz, włoczka niech odpocznie i Ty też
iwona150 - Nie 17 Kwi, 2011 18:21
ciapara - Pon 18 Kwi, 2011 09:08
iwona150, dehajola, dziekuje
Dziewczyny...odlozylam. Potem wrocilam troszke ruszylam a to co mi zostalo teraz to mam ochote pociac nozyczkami. NIe sadze zebym dobrnela do przewiniecia 1 motka.
Nie sadze tez zebym sie wziela za przewijanie drugiego motka. Wloczke te kupilam tanio na allegro. NIe musze mowic chyba ze nie kupie juz nic w motku... nic tak cienkiego .... kolor cudny... pewnie robiloby sie niezle ale co z tego jak nie ma cierpliwego do rozplatania.
Ostatnio czytalam corce ktoras czesc Mikolajka i tam byl watek ze chlopiec sie zdenerwowal rzucil cos na podloge, poskakal na tym a na koncu na to napluł. Zasmiewałysmy sie do łez z tego fragmentu.... a jak platalam ta nić to mialam ochote na dokladnie takie samo zachowanie
Madzia - Pon 18 Kwi, 2011 18:00
Aga ja już się przekonałam, że często nie warto kupować tanio. Wiadomo, że pieniążki mają znaczenie, ale czasem tak to później wychodzi, kupa nerwów i tyle, zamiast przyjemności dziergania i noszenia.
ciapara - Pon 18 Kwi, 2011 18:55
Madzia, tak zgadzam sie. Ale ja podobna wloczke juz mialam i rozplatala sie normalnie pomimo ze bukla. Pierwszy sweterek dla córci zrobilam z podobnej wloczki. Byl b milusi i corka b go lubila. Dlatego kupilam podobna.
Jakos dobrnelam z 2 motkiem do konca. Poszło duzo szybciej. Włóczki jest wiecej raczej 400g i fajna sukieneczka by z niej byla jakies polaczenie góry drutowej i dołu szydełkowego... dla córci oczywiscie.
Dodam ze włóczki nie podeptałam, nie skakałam po niej ani nie naplułam na nia chociaz były chwile ze byłam bliska takiej reakcji
maciachowa - Pon 18 Kwi, 2011 21:01
Wdzianko niebieskie- prze-po-cudne
Z broszka wyglada ładnie... A włóczkę tez odłozylabym aby nabrała "mocy urzędowej" kiedys przyjdzie na nia czas
barbara 1 - Pon 18 Kwi, 2011 21:11
Duże brawa za wszystkie nowosci
Madzia - Pon 18 Kwi, 2011 22:36
A napluj sobie z raz, może lepiej się poczujesz.....
|
|
|