Nasze spotkania - Poznan
Uchomisia - Śro 25 Sty, 2012 19:55
O tutaj Gołębia 1
http://maps.google.pl/map...ved=0CCAQ8gEwAA
nami - Czw 26 Sty, 2012 12:50
Jeśli jeszcze mogę, to też jestem chętna-na trzy sztuki.
bogusia1255 - Czw 26 Sty, 2012 14:00
nula ja poproszę o 2 stożki .
Paddington a tych fiolek masz więcej do wydania?.
aiszka jak nie jest za późno to dla mnie nie 1 a 2 takie pudełka.
nula - Czw 26 Sty, 2012 19:30
No więc dziewczynki kochane - okłamałam Was (co prawda nieświadomie, ale to się nie liczy )
Tych stożków, które miałam ostatnio już nie mam
na pocieszenie Wam napiszę, że nawet dla mnie nie został ani jeden - wszystkie rozdałam na ostatnim spotkaniu
W szufladzie mam jeszcze piramidę stożków i byłam pewna, że to są takie same - otóż okazało się, że wcale nie
te są większe i ze ściętymi czubkami - przyniosę i same zobaczycie czy Wam się przydadzą ....
przepraszam bardzo
Grażyna - Czw 26 Sty, 2012 19:43
A o jakich stożkach rozmawiacie?
Wiem, posłuchuję Was czytaj-obczytuję od deski do deski wasz temat. Już się cieszę na te identyfikatory, bo jak zrobicie zdjęcia, a myślę, że tak, to będzie mozna Was łatwo zidentyfikować - kto jest kto.
nula - Czw 26 Sty, 2012 19:59
| Grażyna napisał/a: | | A o jakich stożkach rozmawiacie? |
Grażynko - mowa o stożkach od włóczki - miałam mnóstwo szpul włóczki - takiej przemysłowej - na maszyny dziewiarskie - i ona była nawijana właśnie na takie plastikowe stożki - świetne do formowania aniołków
Ale przecież Ty na pewno je znasz, chyba w Rumento kupujesz takie duże szpule włóczki ?
ona nie mają w środku takich stożków ?
o, coś takiego
http://www.fotosik.pl/pok...7ac6c2644b.html
tylko te moje były plastikowe i miały zamknięty czubek
Paddington - Czw 26 Sty, 2012 21:22
nula, ja moge tobie ten stożek przynieść- tak nie może być, że myślisz o nas a sama nie masz! Oddam bez problemu żebyś przez Maranciaki nie była stratna
bogusia1255, jak pisałam nie jestem teraz w pracy więc z fiolkami narazie krucho, ale na następne spotkanie pozbieram i przyniosę
aiszka- kochana pamietaj prosze o zakładkach- powiedz też mi jak wolisz z pieniążkami- na konto czy na spotkaniu?
Wszystkich serdecznie pozdrawiam
nula - Czw 26 Sty, 2012 22:31
| Paddington napisał/a: | | nula, ja moge tobie ten stożek przynieść- tak nie może być, że myślisz o nas a sama nie masz! Oddam bez problemu żebyś przez Maranciaki nie była stratna |
kochana - nie przesadzaj !!!
na pewno mam jeszcze jakiś ukryty pod włóczką jeszcze parę tych szpul (pełnych) mi zostało , przynajmniej będę miała motywację, żeby włóczkę zużyć
dziękuję Ci misiaczku za dobre słowo - ale te co Wam dałam są Wasze !!!!!
Ja się absolutnie nie czuję stratna !!!!!!
Po prostu mi głupio, że obiecałam jeszcze i okazało się , że nie mam....
Paddington - Pią 27 Sty, 2012 11:11
nula, i tyle
ABA - Pią 27 Sty, 2012 14:11
Kochane Dziewuszki. Mam bardzo mocne nici cienkie kolorek jasny braz. Jak kto chce to niech wezmie szpulke pustą ze sobą na spotkanie. Nadaje się na koraliki. Nitka się nie rozerwie.
Paddington - Pią 27 Sty, 2012 15:29
ABA, świetnie bo akurat mi się przyda. Wezmę pustą szpuleczkę lub cokolwiek do nawinięcia.
Dzięki
Do jutra
aiszka4 - Pią 27 Sty, 2012 17:25
Niech ktoś (nula?) weźmie kalkulator.
Mam "trochę" "towaru" do rozparcelowania.
Do jutra
nula - Pią 27 Sty, 2012 17:32
oki, już pakuję
żabka - Pią 27 Sty, 2012 17:47
- lamika
- aiszka4
- nula
- bogusia1255
- żabka
- aklopotek
- weraph
- paddington miś
- bean
- Regina
-Calatea
-Haniutka
-Uchomisia
-kelmuska.
-Kasia A
-Marysia
-Eli (z innego forum )
aiszka4 - Pią 27 Sty, 2012 18:23
- lamika
- aiszka4
- nula
- bogusia1255
- żabka
- aklopotek
- weraph
- paddington miś
- bean
- Regina
-Calatea
-Haniutka
-Uchomisia
-kelmuska.
-Kasia A
-Marysia
-Eli (z innego forum )
-Ula
-Kaga
-Ola
Paddington - Pią 27 Sty, 2012 19:22
żabka, ale ta lista chyba nie jest kompletna? Bo nie widzę ABY a na jutro jesteśmy umówione
żabka - Pią 27 Sty, 2012 22:07
| Paddington napisał/a: | | żabka, ale ta lista chyba nie jest kompletna? Bo nie widzę ABY a na jutro jesteśmy umówione Smile | Misiu wszystko jest możliwe, nie robiłam nowej listy, tylko skopiowałam istniejącą, na której widocznie Aby nie było.
Może teraz zrobie podsumowanie osób obecnych na jutrzejszym spotkaniu
- lamika
- aiszka4
- nula
- bogusia1255
- żabka
- aklopotek
- weraph
- paddington miś
- bean
- Regina
-Calatea
-Haniutka
-Uchomisia
-kelmuska.
-Kasia A
-Marysia
-Eli
-Ula
-Kaga
-Ola
-Aba
Łącznie wychodzi 21 osób mam nadzieję, iż tym razem nikt nie został pominięty.
weraph - Sob 28 Sty, 2012 09:09
Moje miłe wybywam do Poznania:) mam nadzieję ze wszystko dla Was wziełam:)) Do zobaczyska!
lamika88 - Sob 28 Sty, 2012 09:50
Za dwie godziny biegnę na pociąg Do zobaczenia
żabka - Sob 28 Sty, 2012 11:20
Ja już z niecierpliwością nóżkami przebieram
Kochaniutkie mam do Was prośbę. Potrzebuje 3 koralików żółtych, pociągłych, lekko skręcanych, takich jak na tym zdjęciu (koraliki na dole aniołków)
nula - Sob 28 Sty, 2012 11:47
żabuś - przykro mi ale takich nie mam
ale przed spotkaniem wybieram się jeszcze do "koralowego świata" - jak coś takiego będzie to kupię....
a ja już spakowana i doczekać się nie mogę
nami - Sob 28 Sty, 2012 17:40
| żabka napisał/a: | | Paddington napisał/a: | | żabka, ale ta lista chyba nie jest kompletna? Bo nie widzę ABY a na jutro jesteśmy umówione Smile | Misiu wszystko jest możliwe, nie robiłam nowej listy, tylko skopiowałam istniejącą, na której widocznie Aby nie było.
Może teraz zrobie podsumowanie osób obecnych na jutrzejszym spotkaniu
- lamika
- aiszka4
- nula
- bogusia1255
- żabka
- aklopotek
- weraph
- paddington miś
- bean
- Regina
-Calatea
-Haniutka
-Uchomisia
-kelmuska.
-Kasia A
-Marysia
-Eli
-Ula
-Kaga
-Ola
-Aba
Łącznie wychodzi 21 osób mam nadzieję, iż tym razem nikt nie został pominięty. |
Ja zostałam pominięta, ale i tak nie udało mi się dotrzeć, bo się rozchorowałam. Mam nadzieję, że na następne spotkanie dotrę:)
Uchomisia - Sob 28 Sty, 2012 20:46
| nami napisał/a: | Ja zostałam pominięta, ale i tak nie udało mi się dotrzeć, bo się rozchorowałam. Mam nadzieję, że na następne spotkanie dotrę:)
|
Faktycznie pominięta, ale tylko pisemnie, bo wszyscy pamiętali, że miałaś być Szybkiego powrotu do zdrowia
Dziękujemy za dzisiejsze, bardzo miłe spotkanie
żabka - Sob 28 Sty, 2012 20:50
| Cytat: | | Ja zostałam pominięta, ale i tak nie udało mi się dotrzeć, bo się rozchorowałam. Mam nadzieję, że na następne spotkanie dotrę:) | wybacz niedopatrzenie
Dziękuje za dzisiejsze spotkanie, szkoda że tak krótkie, i do zobaczyska na następnym
Kasia A - Sob 28 Sty, 2012 21:10
Dziękuję za miłe spotkanie.
|
|
|