To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Nasze spotkania - Poznan

Uchomisia - Pon 16 Sty, 2012 21:40

Na żywioł nie radzę, za dużo nas żeby robić taki najazd na lokal. No sama nie wiem, w końcu gdzie. Dowiadywałam się, że w Cafe Misja taka rezerwacja na ok. 15 osób można zrobić bez żadnych dodatkowych kosztów Smile

No to wypowiedzcie się Very Happy

lamika88 - Pon 16 Sty, 2012 22:00

ja Poznania nie znam więc się nie wypowiem... Odpowiada mi każde miejsce byleby jakaś dobra dusza mnie tam zaprowadziła wesoło mi bye
żabka - Wto 17 Sty, 2012 08:16

Uchomisia napisał/a:
w Cafe Misja taka rezerwacja na ok. 15 osób można zrobić bez żadnych dodatkowych kosztów Smile
- a gdybyśmy chciały zrobić na więcej ludków?
Paddington - Wto 17 Sty, 2012 13:19

czyli 28 stycznia na dworcu odbiorę- tylko muszę wiedzieć ile duszyczek?
Ze względu na remont (obecni z Poznaniu na codzień wiedzą doskonale) poproszę Was żebyście wyszły od strony Dworca Zachodniego.- Szczegóły jeszcze dogramy w przyszłym tygodniu- wymienimy się numerami tel na pw aby sie odszukać i może postaram się o jakis znak szczególny żeby było Wam łatwiej wesoło mi
Już cieszę się na spotkanie wesoło mi

Calatea - Wto 17 Sty, 2012 13:37

No to może tu:
http://www.facebook.com/sweetsurrenderpoznan
- niedaleko dworca i są osobne sale, nie będziemy nikomu przeszkadzać. Mogę sie dowiedzieć o możliwość rezerwacji. Jeśli tak, to na którą?

O, sorry, teraz doczytałam, że w soboty do 18, więc chyba raczej odpada...

żabka - Wto 17 Sty, 2012 14:21

A może tutaj http://cafeszpilka.com/ - wygląda dość ciekawie i czynne od 15 do ostatniego klienta wesoło mi
bean - Śro 18 Sty, 2012 13:29

Żabka, czy Ty byłaś już w proponowanej przez Ciebie knajpce? Na fotkach wygląda przytulnie, ale... z oświetleniem też kiepsko... http://cafeszpilka.com/wp...4/DSC_5272_.jpg i czy rezerwacja płatna?

Moje zdanie jest takie, że nie ma co eksperymentować zimą by szukać nowego lokalu Wink
Uchomisia napisał/a:
w Cafe Misja taka rezerwacja na ok. 15 osób można zrobić bez żadnych dodatkowych kosztów

Chyba nie będzie żadnego problemu jak zamówimy salę na 15 osób a zjawi się kilka więcej wesoło mi

nula - Śro 18 Sty, 2012 19:41

żabka, lamika88, aiszka4,
doszła dzisiaj przesyłka z Korallo
wszystko jest wesoło mi
przyniosę na spotkanie ....

Zarezerwujcie może miejsce w tej Misji bo inaczej będziemy siedzieć pod ratuszem hahahihi

żabka, Uchomisia, aiszka4
Serwetki zamówiłam - co prawda pan miał przerwę w interesie - pisał, że powinien być dostępny dopiero dzisiaj - maila z zamówieniem wysłałam już w niedzielę - mam nadzieję, że dojdzie - bo wymyśliłam, że jak wróci to będzie realizował zamówienia w kolejności zgłoszeń, więc nich to nasze już u niego "leży" i czeka, bo dobrze by było, żeby przyszły przed spotkaniem, nie ?
mam nadzieję, że się uda - po paru dniach przerwy pewnie jest zawalony zamówieniami nie wiem

żabka - Śro 18 Sty, 2012 19:48

Cytat:

Żabka, czy Ty byłaś już w proponowanej przez Ciebie knajpce?
Beatko nie byłam, oglądałam tylko fotki w necie wesoło mi

nula napisał/a:
bo dobrze by było, żeby przyszły przed spotkaniem, nie ?
ano prawde mówisz wesoło mi

Nuleczko dostałaś bibułki? bo mam stresa czy aby nie zamokły?

nula - Śro 18 Sty, 2012 19:50

żabka, rany, przepraszam !!!!!
Są ! śliczne - nie zamokły bo mój chłop je zaraz wyjął wesoło mi
Dziękuję Ci ogromnie !!!! cmok cmok cmok cmok

lamika88 - Śro 18 Sty, 2012 20:01

nula, wyślij mi na PW informację ile wyszło za moje zamówienie bo skleroza jedna nie zapisałam sobie puknąć się
żabka - Śro 18 Sty, 2012 20:34

nula napisał/a:
nie zamokły bo mój chłop je zaraz wyjął wesoło mi
- no to mi ulżyło wesoło mi
Uchomisia - Śro 18 Sty, 2012 22:05

Dobrze, to spróbuję zarezerwować Misje , na ok. 15-17 osób Smile
ABA - Czw 19 Sty, 2012 00:12

Już nie mogę się doczekać spotkania.
saba52 - Czw 19 Sty, 2012 00:21

ABA, Tu Weraph opisuje

http://maranciaki.pl/foru...065f6742#440388

Jest jeszcze cały wątek z kursem Weroniki...tylko nie mogę poszukać

Już znalazłam
http://maranciaki.pl/foru...der=asc&start=0

nula - Czw 19 Sty, 2012 08:55

saba52, a Tobie uda się dojechać ? Wymyśliłaś coś ? uklon

Dla zamawiających serwetki mam miłą wiadomość - w nocy dostałam maila z podsumowaniem zamówienia i właśnie przed chwilą zrobiłam przelew - w dodatku pan policzył nam za przesyłkę nie 13 zł a 8,50 pomimo, że w sumie zamówiłam ponad 120 szt.
Niestety kilku wzorów zabrakło , ale których konkretnie to zobaczę dopiero jak przyjdzie paczuszka.
Czyli czekamy wesoło mi

żabka - Czw 19 Sty, 2012 10:01

nula napisał/a:
w nocy dostałam maila z podsumowaniem zamówienia i właśnie przed chwilą zrobiłam przelew
- Haniu poproszę informacje na pw ile wyszło wesoło mi , jak dostaniesz paczuszkę oczywiście wesoło mi
nula - Czw 19 Sty, 2012 10:14

żabka napisał/a:
jak dostaniesz paczuszkę oczywiście

i jak się uporam z podzieleniem tego na poszczególne osoby hahahihi

saba52 - Czw 19 Sty, 2012 20:08

nula, Cały czas myślę hmm

I jeszcze mam do Was prośbę

Dziewczyna z Poznania ,chora na sm,szyje przepiękne maskotki żeby zarobić na leczenie.Tramwajarką była.
Chciałam ją zabrać na nasze spotkanie ale ...nogi odmówiły jej posłuszeństwa...i nie wiem czy da radę.
Prowadzi też blog i bierze udział w konkursie na blog roku.
Weszła do finałowej 10.

Tu jej blog poczytajcie bo dziewczyna mimo wielu przeciwności ma wielkie serce!

http://blog.onet.pl/blog-...RF6zB4.facebook

Jak byście mogły jakiegoś sms wysłać cmoknięcie
Bardzo proszę!

Jeszcze tu można poczytać

http://www.mamycel.pl/art...a.radomska.html

Kasia A - Czw 19 Sty, 2012 23:38

[quote="Kelmuska"]Na spotkanie 28 stycznia przybędą:
- lamika
- aiszka4
- nula
- bogusia1255
- żabka
- aklopotek
- weraph
- paddington miś
- bean
- Regina
-Calatea
-Haniutka
-Uchomisia
-kelmuska.
-Kasia A
-Marysia (dopisuję się również w imieniu koleżanki)

żabka - Pią 20 Sty, 2012 08:02

Prośba - apel do obecnych na spotkaniu 28 stycznia wesoło mi

W związku z tym, iż jest coraz więcej nowych osób, które nie zawsze potrafimy połączyć z nikiem na forum, mam propozycję, aby na najbliższe spotkanie przygotować identyfikatory z imieniem i nikiem z forum. Wtedy łatwiej nam będzie się poznać, w końcu nie każda z nas ma wstawione zdjęcie żeby skojarzyć twarz z imieniem wesoło mi

Uchomisia - Pią 20 Sty, 2012 20:03

MISJA ZAREZERWOWANA NA 28 STYCZNIA OD GODZINY 15.00 NA 15-17 OSÓB Smile

Nulek dzięki za serwetki Very Happy Już nawet nie pamiętam co w końcu zamówiłam, tyle tego było Razz mam nadzieję, że segregowanie tego nie zajmie Ci całego wolnego czasu w tygodniu Razz

nula - Pią 20 Sty, 2012 20:25

żabka ma rację - ja też na ostatnim spotkaniu kilku osób kompletnie nie potrafiłam "umiejscowić" wesoło mi
Uchomisia, spoko, wszystko mam rozpisane - co dla kogo, a poza tym ja bardzo lubię dzielić zakupy hopla - byle tylko doszły do piątku to dam radę wesoło mi
i bardzo dziękujemy za rezerwację !!!!! cmoknięcie

Uchomisia - Pią 20 Sty, 2012 20:33

nula napisał/a:
Uchomisia, spoko, wszystko mam rozpisane - co dla kogo, a poza tym ja bardzo lubię dzielić zakupy

W razie czego możemy się umówić po pracy na wspólnym przystanku tramwajowym i razem podzielić Razz Wink

żabka - Pią 20 Sty, 2012 22:13

Uszkomisia dzięki za rezerwacje cmoknięcie

Pamiętasz o mojej prośbie, a twojej pracy?