Nasze spotkania - Poznan
lamika88 - Nie 08 Sty, 2012 11:32
| nula napisał/a: | | zwracam tylko uwagę, że 21 jest dzień babci, więc nie wiem czy któraś nie ma na ten dzień innych planów ..... wesoło mi | No właśnie ja mam Dlatego najbardziej pasuje mi 28 ale jak się nie uda to spróbuję w innym miesiącu
aiszka4 - Nie 08 Sty, 2012 13:40
Mi też bardziej pasuje 28, tylko co z naszymi wężami tureckimi
weraph - Nie 08 Sty, 2012 13:45
Postaram się wyrwac do was, ale się spożnię - to pewne. Przez co nie mogę towarzyszyć ci lamiko w drodze z dworca, ale na dworzec chętnie odprowadze:)
No to kochane,
28 I styczniowe spotkanie maranciaków (gdzie?) o 15,00
Przybędą:
- lamika
- aiszka4
- nula
- bogusia1255
- żabka
- aklopotek
- weraph
lamika88 - Nie 08 Sty, 2012 15:38
| weraph napisał/a: | | Postaram się wyrwac do was, ale się spożnię - to pewne. Przez co nie mogę towarzyszyć ci lamiko w drodze z dworca, ale na dworzec chętnie odprowadze:) | Może znajdzie się jeszcze jakaś dobra dusza, która mnie odbierze z dworca
Pociąg mam tak, że w Poznaniu byłabym około 14.27 a powrotne mam o 18.09, 19.17
weraph - Pon 09 Sty, 2012 09:56
lamika88, szykuj się raczej na ten po 19:)
Moje drogie, mam ogłoszenia parafialne.
Moze już niektore z was wiedzą - moja mama zajmuje się zbieractwem róznych rzeczy na rózne cele. Aktualanie zbieramy:
- znaczki (zużyte, wycięte z 0,5cm marginesem z koperty lub pocztówki) - na studnie i pracę misyjną w Nigerii i Ugandzie
- skarpetki (nowe, dziecięce lub młodzieżowe, bez oznak szeroko pojmowanej kultury amerykanskiej czyli bez myszek miki itp) - dla biednych dzieci w Afganistanie, jest tam zima -20 stopni teraz.
- zerwane, stare różańce - dla potrzebujących modlitwy więźniów w Polsce.
W razie pytań - piszcie smiało! Liczy się kazdy znaczek i kazda para skarpet! Bedziemy ogromnie wdzięczne!
Paddington - Pon 09 Sty, 2012 11:50
Przybędą:
- lamika
- aiszka4
- nula
- bogusia1255
- żabka
- aklopotek
- weraph
- paddington miś
bean - Pon 09 Sty, 2012 21:11
Na spotkanie 28 stycznia przybędą:
- lamika
- aiszka4
- nula
- bogusia1255
- żabka
- aklopotek
- weraph
- paddington miś
- bean
nula - Wto 10 Sty, 2012 20:47
- lamika
- aiszka4
- nula
- bogusia1255
- żabka
- aklopotek
- weraph
- paddington miś
- bean
- Regina
nula - Wto 10 Sty, 2012 22:08
W Korallo jest wyprzedaż niektórych kamieni, półfabrykatów i koralików
Jeżeli któraś się skusi to czekam do jutra wieczora
Zamówienia od 50 zł - przesyłka 4 zł
zamówienia powyżej 100 zł - przesyłka gratis
Sama za 50 zł nie zamówię - jakby ktoś był chętny to bym się cieszyła
żabka - Czw 12 Sty, 2012 14:03
Kochaniutkie decoupażystki - nasza Nuleńka zbiera zamówienia na serwetki, z tej stronki http://serwetki.xip.pl/index.php . Jeśli któraś chętna to proszę pisać do niej na pw
Calatea - Czw 12 Sty, 2012 20:50
| nula napisał/a: | Na spotkanie 28 stycznia przybędą:
- lamika
- aiszka4
- nula
- bogusia1255
- żabka
- aklopotek
- weraph
- paddington miś
- bean
- Regina |
- Calatea
nula - Czw 12 Sty, 2012 21:54
Żabciu - bardzo Ci dziękuję za ogłoszenie
tak jest - można jeszcze wybrać ok. 40 serwetek - na resztę już mam zamówienie - wtedy koszty przesyłki wynoszą 8,50
Jeżeli byłoby więcej serwetek to przesyłka - 13 zł
żabka - wiesz, że na stronie serwetnika już teraz nie ma bibułki w paski zebry !!!!
Chyba się pochlastam !!! - no sama widziałaś, że rano była !!!!
żabka - Pią 13 Sty, 2012 08:28
| nula napisał/a: | żabka - wiesz, że na stronie serwetnika już teraz nie ma bibułki w paski zebry !!!! wściekły
Chyba się pochlastam !!! - no sama widziałaś, że rano była !!!! placzek placzek | wiem, że nie ma, i proszę mi się nie chlastać, nie ma bo zamówiłam ostatnie 3 sztuki
Uchomisia - Pią 13 Sty, 2012 12:42
- lamika
- aiszka4
- nula
- bogusia1255
- żabka
- aklopotek
- weraph
- paddington miś
- bean
- Regina
-Calatea
-Haniutka
-Uchomisia
Grażyna - Pią 13 Sty, 2012 12:58
Cały czas podczytuję Wasz wątek i zazdroszczę, że się systematycznie widujecie i tak fajnie we wszystkim wspieracie. Ach, żałuję, że koło Was nie mieszkam...
nula - Sob 14 Sty, 2012 01:05
| Grażyna napisał/a: | | Ach, żałuję, że koło Was nie mieszkam... |
no, faktycznie szkoda !!!
| żabka napisał/a: | | nie ma bo zamówiłam ostatnie 3 sztuki |
żabuś - złotko - ale mi ulżyło !!!!
dostaniesz całusa w zieloną mordkę
Można jeszcze wybrać ze 20 serwetek - kto chętny ?
Anetka ? Agnieszka ?
bo nie wiem czy jeszcze czekać, czy już zamawiać .....
Kelmuska - Sob 14 Sty, 2012 23:56
- lamika
- aiszka4
- nula
- bogusia1255
- żabka
- aklopotek
- weraph
- paddington miś
- bean
- Regina
-Calatea
-Haniutka
-Uchomisia
-kelmuska.
Mam tylko nadzieję, że dzieciaki się nie rozchorują i wreszcie dotrę na to spotkanie.
Weraph, mam prośbę, nie bardzo wiem gdzie kupić koraliki i jakie one mają być, czy w związku z tym mogę liczyć na Twoją pomoc w tej kwestii?
aiszka4 - Nie 15 Sty, 2012 09:17
nula, żabka - bibułki po 1,35 ma "mój" jaroopap z allegro, jakby co, to dajcie znać
nula - Nie 15 Sty, 2012 09:20
aiszka4, daj , proszę linka, bo na ten który mam w zakładkach mi się bzdury wyświetlają
Już nie trzeba, znalazłam
ABA - Nie 15 Sty, 2012 12:54
Czy ja też mogę z Wami się spotkac? Bardzo bym była rada bliżej Was poznać. Mam rodzinkę w Poznaniu to będzie okazja i do niej wpaść.
Zaznaczam, ze nie znam tego miasta i nie mam pojęcia gdzie szukać tego lokalu.
W Poznaniu mogę być : 13,57 lub 14,24. To zależy od Was czy komuś pasuje ta godzina by mnie zabrać z dworca lub pokierować gdzie mam się udać.
Paddington - Nie 15 Sty, 2012 14:14
ABA, cudownie że się z nami spotkasz
Myślę, że nie będzie to nadużyciem zdania pozostałych poznańśkich Maranciaków jak powiem, że będzie nam wszystkim bardzo bardzo miło poznać Ciebie na żywo
Wiem, że Weraph będzie na dworcu bo też dojedzie PKP, ale gdyby nie to nie będzie problemu- ja wybieram się na spotkanie i mogę przejechać obok dworca Oczywiście potem też się nie martw- jesteśmy z różnych stron Poznania więc z pewnością damy radę odstawić Ciebie bezpiecznie do Rodzinki
lamika88 - Nie 15 Sty, 2012 14:40
| Paddington napisał/a: | Wiem, że Weraph będzie na dworcu bo też dojedzie PKP, ale gdyby nie to nie będzie problemu- ja wybieram się na spotkanie i mogę przejechać obok dworca Smile Oczywiście potem też się nie martw- jesteśmy z różnych stron Poznania więc z pewnością damy radę odstawić Ciebie bezpiecznie do Rodzinki wesoło mi
| Ja też bym bardzo prosiła o odbiór z dworca... Nie chciałabym zabłądzić znowu...
weraph - Nie 15 Sty, 2012 14:49
Aniu (Paddington) podbierz dziewczyny, ja je odprowadzę:) Bo ja bede w Poznaniu od rana.
saba52 - Pon 16 Sty, 2012 01:08
I znów powiadomień nie miałam!!!!!
A tu spotkanie sie szykuje
Popędziłam sprawdzić mężową rozpiskę i.....i ma wolne
Ale młoda do szkoły
I co tu znowu zrobić??????
bogusia1255 - Pon 16 Sty, 2012 15:15
Czy już wiadomo gdzie się spotykamy? czy idziemy na żywioł ?
|
|
|