To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Nasze prace - chwalimy się - Chwalimy się - wątek ogólny

jagodaa - Wto 12 Wrz, 2006 19:56

Ja rowniez witam wszystkie znajome dekupazystki Wink bye

U mnie tez wszystko na warsztacie, no moze oprocz ostatniego lusterka, ale podaje link do prac (gby komus chcialo sie ogladac hmmm )

http://JAGODAA.fotosik.pl/albumy/19045.html

ara - Nie 17 Wrz, 2006 17:46

Jagoda bardzo fajne lusterko Smile (jak fajnie miec Ikee pod nosem abuu)

ja wykonczylam kolejne pudło Smile

Bećka - Nie 17 Wrz, 2006 22:53

To mi się jeszcze bardziej podoba od poprzedniego cool cool cool
jagodaa - Nie 17 Wrz, 2006 23:17

Ara, swietne pudlo, gdzie sie takie nabywa? hmm
A lusterko/a kochana chetnie zakupie dla Ciebie w Ikea za cale 8 zl zebalek i albo przywioze (bo moze sie wreszcie znow umowimy na torunsko-poznanskie spotkanie) albo przesle tradycyjnie Smile.

maranta - Pon 18 Wrz, 2006 07:46

jagodaa napisał/a:
podaje link do prac (gby komus chcialo sie ogladac )

Jasne, ze się chciało i nie żałuję cool cool cool
Wszystkie prace bardzo ciekawe, wszystkie mi się podobają brawo brawo brawo

Ara pudełko urocze cool cool cool

Ania Frania - Pon 18 Wrz, 2006 09:31

Jak fajnie Was tu spotkać!!!! bye
Od czasu jak kaiem nie działa rozleżliśmy się wszędzie....Bardzo fajne te wasze prace- prosimy o więcej- ja chętnie pooglądam bo nie chce zanudzać kolejnymi dzwonko-bombkami.... :fajnie:

maranta - Pon 18 Wrz, 2006 09:57

Ania Frania napisał/a:
ja chętnie pooglądam bo nie chce zanudzać kolejnymi dzwonko-bombkami....

Aniu, pokazuj wszystko co wyczarowałaś kazanie zebalek

ara - Pon 18 Wrz, 2006 14:15

jeszcze jedno takie lusterko mam Wink chodzi o sam fakt posiadania Ikei pod ręką Wink bo samodzielne zakupy sa iekawsze od wirtualnych Wink
Ania Frania - Nie 24 Wrz, 2006 18:50

Ponieważ święta już blisko - pare ozdób dla ochłody śnieżka

Inne prace w albumie...

ara - Pon 25 Wrz, 2006 12:47

super ozdoby świateczne, Aniu ile ty juz tego masz Smile

ja zrobiłam 3 dzwoneczki bo tyle miałam Smile wiecej już nie bedzie tylko same bombki Smile

maranta - Pon 25 Wrz, 2006 15:10

Śliczne te Wasze ozdoby brawo brawo brawo

Ja mam już kilka dzwoneczków zrobionych, ale na razie się zniechęciłam, bo jak robiłam w te upały, to krak mi odstawiał takie fanaberie, że szkoda gadać wściekły
Dwie rzeczy czekają na zdrapanie dokumentne, nie dosyć, ze Medium się wściekł to jeszcze wydruki, które naklejałam wyszły kiepskiej jakości i prawie ich nie widać.
Zobaczcie co się narobiło wściekły Mówi się trudno... trza drapać, to trza hahahihi

ara - Pon 25 Wrz, 2006 16:17

Maranto jeśli coś zdrapac to jedynie medium które peka tak po prostu i chyba nie nadaje się na małe powierzchnie. ja to w ogóle jestem oszczędna w krakaniu bo nie pasuje mi do wielu rzeczy Smile
Ania Frania - Pon 25 Wrz, 2006 16:52

Ara- fajne te Twoje dzwonki!!! Moim zdaniem medium własnie na takich małych ( zamkniętych) powierzchniach sprawdza się najlepiej Rolling Eyes
A co do ilości- to ok 100 już w tym roku gafa ale połowa już została rozdana...

Maranta- Ty lepiej nic nie drap-za tydzień Bećka będzie znów na kawie a ja przygotuję pudełko Wink

ara - Pon 25 Wrz, 2006 21:57

wow to niezła liczba Smile no tylko ze medium czasami zakrywa wzory i wtedy to juz nie wyglada tak swietnie Smile
Tosia - Wto 26 Wrz, 2006 07:03

Maranto, a gdzie kupujesz te dzwonki i bombki do deku, ja z zascianka i prosze o podpowiedz. A na czym drukujesz motywy, a moze to gotowce? Pozdrawiam
Ania Frania - Wto 26 Wrz, 2006 08:15

Tosia- zapraszam na nasza stronę- link poniżej- tam możesz kupić ozdoby choinkowe przez cały rok!!!
Sorry za autoreklamę gafa

maranta - Wto 26 Wrz, 2006 09:05

Tosiu, dzwoneczki mam od Ani (Aniuś love ) a drukuję na zwykłej atramentówce, tylko w tym wypadku wymusiłam drukowanie, choć drukarka się skarżyła, że jej tuszu brak i że może sie zepsuć wesoło mi wesoło mi wesoło mi (nie zepsuła się ale wydruki oczywiście słabiuchne)

Aniu ja mam do Ciebie mały romansik, też na świąteczna nutę ale... o jaja mi chodzi wesoło mi Zaraz wyślę Ci zamówienie na pw Wink

Tosia - Wto 26 Wrz, 2006 09:21

Pieknie dziekuje, juz tam wlazlam, slicznosci kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie
Izawi - Wto 03 Paź, 2006 21:10

No cześc dziewczyny, dobrze, że gdzieś mozna na Was trafićmiędzy kominami a parapetami zewnetrznymi wesoło mi Świetne rzeczy i pudełka,i bombki a ja z jedną konewka się męczę od trzech tygodni Rolling Eyes
Grochu - Czw 26 Paź, 2006 18:59

Widzę, że zaczyna robić się świątecznie Very Happy .
To ja też dorzucę swoje pierwsze bombki

Bećka - Czw 26 Paź, 2006 20:09

Joasiu Twoje bombki sa cudne wesoło mi hopla cool cmoknięcie
Myślę też ze wypadało by cobyś SWÓJ własny wątek założyła pax co by tu... zebalek

maranta - Czw 26 Paź, 2006 20:29

Bombeczki śliczne, już je podziwiałam w Twoim albumie i cieszę się, że i tutaj je pokazałaś cool cool cool

Bećka napisał/a:
Myślę też ze wypadało by cobyś SWÓJ własny wątek założyła

Popieram Very Happy

Tak sobie myślę, że tematów już troszkę w tym dziale się uzbierało, można by go podzielić na kilka poddziałów, np. chwalimy się, podstawy, problemy itp.
Becia co o tym myślisz, pomyśl nad tym i ewentualnie powiedz jakie działy tu utworzyć, to się tym zajmę Wink

Grochu - Pią 27 Paź, 2006 18:28

Dzięki Dziewczyny. cmoknięcie W takim razie zacznę swój wątek od pokazania tacy, ktorą mam nadzieję kiedys skończyć Wink
kuela - Czw 02 Lis, 2006 09:26

Wy tu ciągle o gwiazdkowych świętach - a ja Wam przypomnę o wielkanocy Smile

Grochu - Pią 03 Lis, 2006 12:47

Kuela, przypominaj o wiośnie, bo to co widzę za oknem raczej mnie nie nastraja optymistycznie brrrrrr
Kogut super luzak. Very Happy