Druty - PRZYWITALNIA
JustMe - Sob 25 Lut, 2012 13:29
Witam wszystkich!
Cieszę się, że znalazłam forum bliskie moim tematom, szkoda, tylko, że dopiero teraz tutaj trafiłam.
Pozdrawiam:)
heniutkowo - Sob 25 Lut, 2012 15:10
Witam oglądałam Twoje prace bardzo ładne :
Grażyna - Sob 25 Lut, 2012 16:02
Tak, sliczne prace, szczególnie szalik dwukolorowy, dwustronny.
Gepcio - Sob 25 Lut, 2012 17:00
Cześć! Oglądałem Twoje prace i są mistrzowskie! Brawo!
JustMe - Sob 25 Lut, 2012 19:23
I z wzajemnością!
Wszędzie gdzie popatrzę, tam moje oczy zachwycają się wspaniałymi dziełami przez was wykonanymi )
Wioletta - Nie 26 Lut, 2012 16:10
Witam wszystkie robótkowe mistrzynie.Dzięki temu forum wróciłam do robótek i patrząc na Wasze dzieła sztuki szybko nie odpuszczę
Wioletta
Gepcio - Pon 27 Lut, 2012 12:05
Witam serdecznie
zorza - Wto 28 Lut, 2012 16:42
Witajcie
Docia60 - Wto 28 Lut, 2012 22:38
Witamy.
Anonymous - Pią 23 Mar, 2012 15:12
Witam wszystkie Panie!
Bardzo się cieszę, że potrzeba zmusiła mnie skorzystać z tego forum ( to ja poszukuję piril kristal).
Ale jak mówią potrzeba matką wynalazku. I okazało się, że wynalazłam bardzo fajną grupę. Zaczęłam przeglądać Wasze posty i bardzo mi się tu podoba. Mam nadzieję, że nauczę się czegoś od Was, a może nawet będę pomocna. Prawda jest taka, że uwielbiam dziergać, szydełkować, choć z mizernym skutkiem. Mam tylko problem ze znalezieniem czasu gdzieś między pracą, a domowymi obowiązkami.
Nawet jeśli nie znajdę brakującej włóczki, to trafiłam w fajne miejsce i najwyżej zmienię fason sweterka, żeby starczyło. Witam jeszcze raz.
calicja - Pią 23 Mar, 2012 18:59
amatorek, witaj i powodzenia!
remi - Czw 05 Kwi, 2012 22:57
Witam! to forum to fajna sprawa. Jestescie super pomocne, zyczliwe a co najwazniejsze bardzo, bardzo cierpliwe. Jestem zaszczycona ze moge do Was dolaczy.
grana - Sob 05 Maj, 2012 01:31
Witam serdecznie i cieszę się, że Was znalazłam!! Na drutach robię od kilku miesięcy, a już stały się moim nałogiem. Cały czas coś dłubię i ciągle się uczę a to miejsce jest naprawdę magiczne. Pozdrawiam serdecznie!!
Spes - Śro 27 Cze, 2012 22:18
calicja,
Widze urocze przywitanie mnie u Ciebie, dziękuję!! Bardzo dziękuję!
Ja to jestem taka sierota komputerowa epoki komputera łupanego:)
Alicjo...chodze z lekka jak błędna po forum, tyle tu tego!! Nawet trafiłam do Powitalni ale co z tego jak nie wiem jak się tworzy u was nowe posty.
Chciałam się powitać z wszystkimi,podziekowac za przyjęcia do tak wspaniałego grona ale skorom taka "ofiara" to na Twoje ręce składam powitanie i pozdrowienie dla wszystkich !!
Za jakis czas przyjedzie syn to pomoże mi się w tym gąszczu odnależć.
Na razie będę tam- gdzie trafię
Pozdrawiam serdecznie!
Spes
calicja - Śro 27 Cze, 2012 23:54
Spes, witaj
Na pewno dasz sobie radę - troche wprawy i będzie ok.
a co do nowych postów - właśnie go napisałaś .
Natomiast jeśli chodzi o wątki - to najlepiej poszukać takiego wątku, który by Cię interesował zamiast tworzyć nowe -można do tego wykorzystać opcję "Szukaj" - w menu na samej górze.
Spes - Pią 29 Cze, 2012 20:25
Ha...jasne napisałam. Tylko cały czas sie biedziłam jak znależc miejsce w którym się go pisze!
Cwana:) kliknęłam w Twój nick nad zdjęciem:))
Pomyslałam: ryzyk - fizyk, chyba mnie za to nie zlinczują:))
Tym razem zrobiłam tak samo, tylko usunęłam imię Twe!! (nurzam się w prochu i popiele)
BeniaJ - Śro 18 Lip, 2012 10:33
Wczoraj zarejestrowałam sie na forum, a dzisiaj dopiero znalazłam miejsce w którym można się przywitać.
A więc WITAM wszystkie kobiety z pasją ( mężczyzny nie zauważyłam), ale żebym nie była posądzona o dyskryminację i to tylko przez nie zauważenie:
WITAM WSZYSTKIE OSOBY Z PASJĄ!!!! SUPER PRACE ROBICIE !!!!
Barbara2006 - Śro 18 Lip, 2012 21:10
Witam serdecznie wszystkie miłośniczki drutów i szydełka na tym forum. Cieszę się, że mogę do Was dołączyć.
Ja bardzo chętnie robię na drutach, do szydełka nie mogę się jakoś przekonać.
Podziwiałam już wiele prac umieszczonych tutaj. Są naprawdę piękne.
Dziękuję również Makarbelli i calicji za miłe przywitanie.
krzycha - Śro 29 Sie, 2012 14:26
Witam wszystkich miłośników drutów i szydełka!
Cieszę się, że znalazłam takie fajne forum
Najbardziej lubię szydełko, ale ostatnio zapałałam miłością do serwetek na drutach.
A poza tym uwielbiam haft krzyżykowy.
elapok - Śro 29 Sie, 2012 15:04
Też chciałabym się przywitać. Mam na imię Elżbieta. Miłośniczką drutowania jestem od.... bardzo dawna.Moją pierwszą pracą był kocyk dla lalki dziergany ściegiem francuskim i do dziś pamiętam jak co chwila mierzyłam ile mi przybyło - a to wolno przybywało - miałam wtedy chyb 9 lat. . Przeglądałam z zainteresowaniem wasze prace - są świetne, wiele się można od Was nauczyć
bryanka0 - Nie 02 Wrz, 2012 10:13
Witam cieplutko wszystkie nowo przybyłe Panie.Wasze prace są niebotycznie super .Myślę,że pobyt w naszym "dłubanowie" będzie korzystny zarówno dla
Was i jak i dla nas.
alwega - Śro 05 Wrz, 2012 20:19
No to i ja się przywitam: witajcie
Nie wiem, ile będę miała czasu, aby się udzielać na forum, bo dom i rodzina zajmują mi większą część życia, resztę wolnego czasu poświęcam na "dłubanie", ale spróbuję Podziwiam Wasze prace i zapał i gratuluję takich talentów. Sama drutami i szydełkiem bawię się od dawna, raczej mało mam "wielkich" osiągnięć, ale bardzo lubię tworzyć swoje robótki Ostatnio głównie dla moich córeczek sztuk 3. Więc jest co robić, żeby były równo obdzielone
Pozdrawiam i do przeczytania
olesja - Wto 18 Wrz, 2012 09:29
Witam WAS gorąco! jestem Olesja i robię na drutach od zawsze,ale brakowało mi takiego forum jak WASZ! chce zacząc nowy etap w drutowaniu i robić chusty więc to miejsce chyba jest dla mnie.w razie czego moge pomóc z tłumaczeniem z rosyjkiego(mój rodzimy język). Pozdrawiam wszytkich bardzo gorąco!
kabyr - Wto 18 Wrz, 2012 09:41
olesja, witaj wśród maniaczek drutowania
a Twoja biegła znajomość języka na pewno się przyda.
jola373 - Wto 18 Wrz, 2012 12:10
olesja, WITAJ!
|
|
|