Nasze spotkania - 14 CZERWCA- dzień dziergania w miejscach publicznych
Phoebe - Wto 30 Cze, 2009 10:24
ahrana, witaj! Ja tez tylko duchem bylam w Gdansku
ahrana - Śro 01 Lip, 2009 23:07
To może następnym razem, uda się nam i ciałem
woalka - Czw 02 Lip, 2009 12:10
ahrana, Phoebe, i Wam i sobie tego życzę
woalka
Phoebe - Czw 02 Lip, 2009 12:30
ahrana, woalka, bede w Gdansku na krotkim urlopie na poczatku wrzesnia. (tylko co ja mam z tym terminem urlopu to glowa mala! ciagle go zmieniamy - przez meza prace.... bo ja teoretycznie moge brac urlopik od zaraz )
Jeszcze mi sie malzowina "rozchorowal" z deczko...zlapal go kleszcz...i teraz musi brac jakies antybiotyki i unikac slonca....bidok.
Ale ja caly czas jestem dobrej mysli i mam nadzieje na male spotkanie w tym roku w Gdansku (np. na Dlugiej....kolo kina jest kawiarnia (kiedys byla) podawali tam pyyyyszna kawe mrozona!)
woalka - Czw 02 Lip, 2009 15:59
| Phoebe napisał/a: | | kolo kina jest kawiarnia (kiedys byla) |
I dalej jest - pracuję na Długiej vis a vis tej kawiarni, więc wieeem o czym mówisz...
Ja nie planuję urlopu przed listopadem więc daj znać kiedy będziesz znała na 100% termin odwiedzin w Gdańsku, a wtedy się skrzykniemy i spotkamy.
Mam nadzieję, że inne gdańszczanki również dołączą
A może i gdynianki, sopocianki, redzianki... mogę wymieniać w nieskończoność
Do zobaczenia!
woalka
ania_b - Czw 02 Lip, 2009 18:04
Ja tak, ja tak.
Basia.G - Czw 02 Lip, 2009 18:40
chętnie przyjdę na takie spotkanie ...... i może zaciągnę jeszcze dwie osoby
ahrana - Czw 02 Lip, 2009 22:56
Jestem za.
Nie byłam nigdy na takim spotkaniu, i juz się na nie cieszę.
Ale z drutkami się trzeba stawić, tak?
Truskaweczka - Czw 02 Lip, 2009 23:37
A ja jak zwykle wszystko przegapiam
Na następny rok na pewno wyjdę z drutkami. Tylko czy ktoś z Rybnika albo Gliwic będzie?
amsta1 - Pią 03 Lip, 2009 08:28
Truskaweczka, ja mogę się przytargać do Rybnika, mieszkam jakieś 30 km od niego.
Phoebe - Pią 03 Lip, 2009 13:50
| ahrana napisał/a: | Jestem za.
Nie byłam nigdy na takim spotkaniu, i juz się na nie cieszę.
Ale z drutkami się trzeba stawić, tak? |
chyba bede usprawiedliwiona jak stawie sie bez drucikow/szydelka? (w koncu bede na urlopie ) chociaz jak znam zycie to odruchowo jakas robotke zapakuje do torby
moj maz obiecal ze na 2-3 godziny moze z synkiem "poszlajac sie" po madisonie badz innym przybytku.
a tak wstepnie to gdzie pasowaloby Wam sie spotkac?
woalka - Pią 03 Lip, 2009 15:36
Hej dziewczyny!
Nie mam preferencji co do miejsca spotkania.
W sumie słabo znam Gdańsk, przeprowadziłam się tu z Poznania dopiero niecałe 2 lata temu.
Wizja kawy mrożonej na Długiej całkiem mi się spodobała.
W razie braku ładnej pogody byłoby to całkiem sympatyczne miejsce.
A co do mężów zajmujących się synkami - może też ich umówimy...?
Mój synek ma 1,5 roku a Twój? Może znaleźliby wspólny język z Twoim synkiem i równie miło spędziliby czas?
A tak w ogóle, to chyba czas założyć nowy wątek pt. Gdańsk - spotkania
woalka
Phoebe - Pon 06 Lip, 2009 14:49
woalka, Gdansk sie troche zmienil od kiedy ja tam mieszkalam...wiec jak dla mnie na Dlugiej jest ok zawsze tez mozna "wpasc" do madisona. W kazdym razie my dwie jestesmy za Dluga....a reszta????
Co do tatusiow...to nie wiem...musialabym sie mojej malzowiny zapytac
Moj synek ma 4 latka. Mysle ze dzieci znalazlyby wspolny jezyk Chociaz moje slonko ciagnie bardziej do starszych bo przeciez "ja jestem DUZY"
a w sumie to dobry pomysl przeniesc nasze "pogaduchy" do innego watku.
Basia.G - Pon 06 Lip, 2009 19:04
Też jestem za Długą
Truskaweczka - Pon 06 Lip, 2009 22:26
amsta1, a skąd jesteś? Bo Gliwice też by mi pasowały
bela1304 - Pon 06 Lip, 2009 23:22
Jak ja Wam zazdroszczę tych spotkań. Ja też się pochwalę, że spotkałyśmy się z Kasią S. z naszego forum, mam nadzieję że jeszcze nie raz takie spotkanie powtórzymy Kasia zrobiła na mnie bardzo miłe wrażenie, dziękuję Kasiu za tak miłe spotkanie
woalka - Wto 07 Lip, 2009 11:40
Phoebe, trochę żartowałam z tego spotkania tatusiowo-synkowego.
Panowie mają prawo zorganizować swój "męski czas" po swojemu
Choć przyznaję, że mój szkrab szaleje za takimi starszymi kolegami i koleżankami
No to stanęło na Długiej. Cieszę się, że spotkamy się znou z Basią.G
Myślę, że na Anię też będziemy mogły liczyć i tym sposobem grono zdeklarowanych chętnych do czasu spotkania się powiększy.
Dziś jeszcze sprawdzę jak ta kawiarenka z pyszną kawą mrożoną i koktajlami się nazywa i jutro założę nowy wątek "Gdańsk - spotkania"
Do usłyszenia i zobaczenia!
woalka
amsta1 - Śro 08 Lip, 2009 08:41
Truskaweczka, ja mieszkam jakieś 15 km od Wodzisławia w kierunku Raciborza mi z kolei bardziej Rybnik
woalka - Śro 08 Lip, 2009 09:20 Temat postu: nowy wątek Dziewczyny,
W temacie planów dot. naszych gdańskich spotkań założyłam nowy wątek: GDAŃSK- spotkania.
Do przeczytania/usłyszenia/zobaczenia!
woalka
honda46 - Pią 10 Lip, 2009 22:12 Temat postu: nasze spotkania... Jestem z Poznania i bardzo, bardzo żałuję, że tak pózno włączyłam się do rozmów w Maranciakach. Chętnie uczestniczyłabym w spotkaniu, chociaż jestem 63-letnią babcią.
nula - Sob 11 Lip, 2009 07:21
honda46, Fajnie, że mamy jeszcze jedną poznaniankę !!!
A spotkania mam nadzieję będziemy organizować sobie częściej niż raz do roku, więc nic straconego
honda46 - Sob 11 Lip, 2009 15:12 Temat postu: 14 czerwca... Już teraz cieszę się na spotkanie. Czy nie może ono odbywać się częściej niż jeden raz w roku?
żabka - Sob 18 Lip, 2009 21:30
Honda witaj w gronie poznanianek
Nula może zrobimy spotkanie w sierpniu, co ty na to?
nula - Nie 19 Lip, 2009 08:32
| żabka napisał/a: | | Nula może zrobimy spotkanie w sierpniu, co ty na to? |
a ja na to jak na lato
honda46 - Nie 19 Lip, 2009 10:42 Temat postu: 14 czerwca... w sierpniu nie będę mogła uczestniczyć w spotkaniu, czego bardzo, bardzo żałuję
|
|
|