To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Prace buziaczka

buziaczek - Wto 18 Mar, 2008 18:43

gracha, -ten kołnierz w orginale powinien by od razu wrobiony na okrągłych drutach, ale ja sobie nie umiałam z tym dac rady więc zrobiłam go osobno. Na druty nabrałam oczek na cały kołnierz łącznie z przodem( gdzie są guziki) a potem go wszyłam. Sam fragment kołnierza jest o parę rzędów większy od reszty. Oto wzór na ten swetr:

Grażyna - Wto 18 Mar, 2008 20:23

Fajne kurczaczki i reszta dziełek tez brawo
jola373 - Wto 18 Mar, 2008 20:28

buziaczek, same śliczności! brawo brawo brawo brawo brawo brawo
Violetta21 - Wto 18 Mar, 2008 21:40
Temat postu: Prace buziaczka
O kurcze ile śliczności cool brawo radocha
Halkuk - Śro 19 Mar, 2008 16:09

Ale śliczności cool brawo cool a te kaczuszki obłędne uklon
monika_b - Śro 19 Mar, 2008 19:54

Ale nas zasypałaś cudeńkami. Urzekła mnie firanka, a i kurczaczki śliczne brawo
buziaczek - Śro 19 Mar, 2008 21:45

Grażyna, jola373, Violetta21, Halkuk, monika_b, dziekuję Wam dziewczyny za miłe słówka, cieszę się że moje kurczaczki tak się podobają cmoknięcie bye
Bernadka - Czw 20 Mar, 2008 07:14

buziaczek, brawo brawo brawo brawo brawo śliczności cool cool
elka j. - Czw 20 Mar, 2008 23:53

Ale zaszalałaś z pracami, a firanka najśliczniejsza!!! cool cool cool cool cool cool
gracha - Pią 21 Mar, 2008 12:47

Buziaczek, dzięki
gabis - Pon 24 Mar, 2008 09:05

buziaczek, firaneczka śliczna, reszta prac równie piękna!!!!
Ogromne brawo brawo brawo

buziaczek - Pią 04 Lip, 2008 17:54

Witajcie forumowiczki po długiej nieobecności bye cmoknięcie Już dawno nie prezentowałam swoich robótek, bo nie miałam natchnienia, co było spowodowane sennością i lenistwem pierwszych trzech miesięcy mojej ciąży. Obecnie powoli dobiega już koniec piątego m-ca( na 4 listopad mam termin porodu) i nabrałam ochoty na szydełko. Już od ponad trzech tygodni ostro nadrabiam zaległości i nareszcie mogę zaprezentowac pierwsze moje nowe robótki. Oto bluzeczka mojej siostry -mój prezent urodzinowy:

Kolejnymi ukończonymi robótkami są dwie sukienki dla barbi, o które już dawno temu prosiła moja najmłodsza siostra. Nareszcie je skończyłam, obie sukienki mają uszyte pod spód spódnice aby suknie lepiej się prezentowały. Oto one:

I jak Wam się podobają moje nowe prace?
Już niebawem wstawię kolejne zdjęcia moich nowych prac tylko muszę porobic fotki, a obecnie pracuję nad dwoma serwetkami dla teściowej. Pozdrowionka bye

Jarka - Pią 04 Lip, 2008 18:20

Ale wysyp cudeniek radocha radocha radocha radocha . a maluszek w brzuszku mamusi niech zdrowo rośnie
Grażyna - Pią 04 Lip, 2008 18:25

Piekne prace brawo
grzewa - Pią 04 Lip, 2008 18:50

brawo brawo brawo brawo brawo brawo
buziaczek - Pią 04 Lip, 2008 19:01

Jarka, Grażyna, grzewa, dziekuję dziewczyny za brawa dla moich robótek a Tobie Jarka, za tak tak fajną fotkę słodziutkiego bobaska, mam nadzieję że dzidzia będzie rosła zdrowa w moim brzuszku cmoknięcie
Phoebe - Pią 04 Lip, 2008 19:15

buziaczek, sliczne rzeczy robisz Smile))))))
i trzymam kciuki za Ciebie i Twoja dzidziunie Smile))))))

Madzia - Pią 04 Lip, 2008 19:29

Śliczne prace!!!!!!!!! brawo brawo brawo brawo
Asia S. - Pią 04 Lip, 2008 19:32

śliczne prace brawo brawo
alienor - Pią 04 Lip, 2008 19:54

brawo brawo brawo piękne prace , topik super , bardzo spodobały mi sie kreacje dla barbie , tą ananasową to chyba odgapie jak mnie najdzie natchnienie strojenie tej chudej strzygi , suknie same w sobie wyglądają pięknie ,w pierwszej chwili pomyślałam , że jest to jakaś ozdoba do domu
małgośka - Pią 04 Lip, 2008 21:07

Śliczny topik i kreacje dla lalek. cool radocha radocha
Trzymam kciuki za Ciebie i Dzidziusia. cool love cmok

Jasieńka - Pią 04 Lip, 2008 21:45

buziaczku bluzeczki, sukienki przepiękne i zdrowia dla ciebie i dzidziusia brawo brawo cmoknięcie
LidkaM - Sob 05 Lip, 2008 13:02

Prezentowy topik jest przecudny!!! Wielkie brawa!!! A sukienki również śliczne!!! brawo
Halkuk - Sob 05 Lip, 2008 17:02

Suknie odlotowe uklon topik fantastyczny cool brawo cool
Przesliczne prace wesoło mi
Trzymam kciuki za Ciebie i Dzidziusia. kwiatek dla ciebie love

misia0808 - Sob 05 Lip, 2008 18:18

Phoebe napisał/a:
buziaczek, sliczne rzeczy robisz Smile))))))
i trzymam kciuki za Ciebie i Twoja dzidziunie Smile))))))
ja też gratuluję Ci maluszka kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie