Nasze spotkania - Poznan
Uchomisia - Wto 27 Gru, 2011 10:04
Witam poświątecznie mam tylko informację, że w sklepie beads.pl od 25.12 do 2.01 jest darmowa wysyłka za zakupy za min 29 zł . Może ktoś jest akurat zainteresowany
aiszka4 - Wto 27 Gru, 2011 19:48
Przed świętami odebrałam od nuli moją część zamówienia z beads.pl. Pewnie byśmy poczekały, gdyby wcześniej było wiadomo o darmowej przesyłce.
A w pasart.pl dają 10% rabatu za zamówienie pow. 149 zł. Przesyłka też za free (od 49 zł).
Jakby ktoś coś chciał, to zbieram zamówienia do sylwestrowego poranka.
weraph - Wto 27 Gru, 2011 22:06
Tez się dołozę do działu ogłoszeń:)
Mojej znajomej mama likwiduje sklep z biżuterią.
Co za tym idzie - pragnie po przystępnych cenach pozbyć się ekspozytorów tzw. popierś. - czyli dekolt + szyja bez głowy.
Ma małe i duże, biale i czarne. Z ekoskórki. Jutro bedę miala fotki.
Cena - 10-15zł. Nie są zniszczone. Jakby któraś chciała prosze o kontakt - są jak znalazł do robienia fotek biżuterii, naszyjników czy wisiorów:)
Sama mam ju dwa:)
Takie są małe - 20 cm, koszt 10-12zł.
A co do duzych dam znac, bo nie wiem czy coś jeszcze bedzie. Białe chyba tak. Są 28 cm, 15zł sztuka.
aiszka4 - Śro 28 Gru, 2011 06:53
Weraph, podeślij mi fotki, to coś wybiorę.
KADORO - 15% rabatu do końca roku.
Paddington - Pią 30 Gru, 2011 13:34
powiedzcie jak to zrobić, żeby wstawiać komentarze na blogach? bo czasem mi się udaje, a czasem nie- przykładowo chciałam mojemu Uszku coś napisać a tu że niczego z "komentarz jako" nie mogę wybrać bo w niczym mnie nie może system zweryfikować. Nie mam potrzeby posiadania własnego bloga, wolę podziwiać Wasze, ale czy bez tego nie mogę komentować?
karmelek - Pią 30 Gru, 2011 14:31
Hmmm.... bo tam nie ma opcji: "anonimowy".
Ale komentarz opublikował się normalnie
weraph - Pią 30 Gru, 2011 20:12
Paddington, a masz konto na gmailu? Jak tak, to mozesz sie logowac i zostawiac komcie.
Co do nowego spotkania kochane, co robimy z LOKALEM?
Tematem spotkania bedą (z mojej strony) sznury tureckie, na życzenie dziewczyn:)
Należy zabrać:
- 1,2metra koralików nanizanych w sekwencji o takiej:
KULKA (max 5-6mm, najlepiej 3-4mm, szklana, metalowa) i koraliki na ciut wiecej niż wysokość kulki, małe, 2-3mm. np. KULKA, 5 koralików
lub
PATYCZEK (kreseczka, koralik rurka, max 5mm) i koraliki na ciut wiecej niż długość rurki.
- szydełko ok. 1mm.
Przykłady tu:
http://biser-master.ru/25-turok-5.html
To wystarczy na bransoletkę;) Robi się ją max 25 minut;) W razie pytan - piszcie:)
lamika88 - Pią 30 Gru, 2011 21:07
A ja mam pytanie Kiedy będzie spotkanie bo może w końcu uda mi się dotrzeć Tylko czy ktoś byłby tak miły i mnie z dworca odebrał bo ostatnio przed warsztatami pasartu zabłądziłam i prawie godzinę szukałam trasy
weraph - Pią 30 Gru, 2011 21:13
lamika88, Chętnie cię podbiorę z dworca, w koncu tez dojezdzam:)
Proponuję 20 stycznia - bedę po sesji:))
żabka - Pią 30 Gru, 2011 21:48
| weraph napisał/a: | | Proponuję 20 stycznia - bedę po sesji:)) | szczęściara, ja będę w trakcie zaliczeń (22 stycznia będę miała 2 egzaminy)
lamika88 - Pią 30 Gru, 2011 22:44
No to jak 20 stycznia to nie dam rady... Akurat będę w domku na weekend żeby babciom i dziadkowi życzenia złożyć i odwiedzić ich z okazji ich święta... Już mam nawet specjalne prezenty przygotowane bo w styczniu na to czasu nie będzie... No to może w lutym się mi uda...
weraph - Pią 30 Gru, 2011 22:46
A 14?
lamika88 - Pią 30 Gru, 2011 22:54
Najbardziej to by mi 28 pasował ale pewnie wtedy Wam nie za bardzo by pasowało... Może w lutym mi bardziej podpasuje jak coś... Ja mam jeszcze mamę w stanie rehabilitacji i z depresją bo lekarze spaprali sprawę i konieczna będzie prawdopodobnie druga operacja więc pierwsza połowa stycznia nie bardzo mi pasuje tylko ten ostatni weekend... Ale może w lutym już będzie wszystko ok to wtedy się postaram być
Paddington - Sob 31 Gru, 2011 13:52
lamika88, w razie czego ja Ciebie z dworca też bez problemu odbiorę i pod wskazany adres dowiozę ( Weronikę oczywiście też, jeżeli na główny planuje przybyć )
Co do terminu to w sumie chyba każdy weekend mi pasuje więc się dostosuję do większości- planujcie zatem śmiało
Najważniejsze pytanie to LOKAL!!! Mi do głowy wpada tylko CAFE MISJA
No i u siebie też- zapraszam jak zawssze choć Wy zawsze mówicie że to daleko
żabka - Nie 01 Sty, 2012 00:48
Daj ludziom dary!
Idź już Nowy Roku!
Tak mówi rok stary
i znika z łzą w oku.
Może będę nudna, ale "oberża pod dzwonkiem" w salach na piętrze ma dobre światło, deserów za dużo do wyboru może nie ma, ale atmosfera jest w porządku.
Jeśli pozaliczam wszystko do 23 to sesje właściwą (czyli przełom stycznia i lutego) będę miała wolną i 28 będzie mi pasowało
nula - Nie 01 Sty, 2012 00:52
Wielkie buziaki dla wszystkich poznanianek siedzących w domku i przed kompem
do terminu się dostosuję - ustalcie jak Wam wygodnie
nula - Nie 01 Sty, 2012 00:58
| żabka napisał/a: | | Może będę nudna, ale "oberża pod dzwonkiem" w salach na piętrze ma dobre światło, |
masz racje żabciu tylko jak nas będzie 20 albo więcej jak ostatnio to się w tej małej salce nie zmieścimy......
Uchomisia - Nie 01 Sty, 2012 10:35
Ja przyznam szczerze, że co do Oberży to mam pewne obiekcje. Dwa razy zostałam oszukana na rachunku i nie zapominajmy, że tam też mimo, że miałyśmy rezerwację w sali na górze zostałyśmy odesłane do ogródka, bo w między czasie zgłosiła się większa grupa chętna na tę salę.
Ale nie będę się upierać jeśli większości ta opcja odpowiada
Nie ma się co oszukiwać, nie znajdziemy kawiarni z idealnym oświetleniem. Do tej pory najbardziej podobało mi się w cafe Misja. Panie nie wpadły w panikę jak przyszło ponad 10 osób i nikt nas znikąd nie wypraszał mimo, że nie miałyśmy rezerwacji
weraph - Nie 01 Sty, 2012 11:03
W misji teraz światło jest średnie - oświetlenie wysokie Zapytam koleżanki co pracuje w Ptaśku co tam u nich z oświetelniem.
28 mi nie pasuje - ale przeboleję kochane.
żabka - Nie 01 Sty, 2012 11:04
| nula napisał/a: | | tylko jak nas będzie 20 albo więcej jak ostatnio to się w tej małej salce nie zmieścimy...... hmm | tam jest też większa sala zaraz obok (dokładnie to na górze są 3 sale - ta w której siedziałyśmy,i jeszcze dwie jedna większa, a druga mniejsza )
aklopotek - Pon 02 Sty, 2012 10:20
To ja też się chętnie piszę na spotkanko... a i z Weraph mi po drodze:) czekam zatem na dokładną datę i miejsce, postaram się dostosować:)
bogusia1255 - Sob 07 Sty, 2012 14:15
Zapominamy o świętach i umawiamy się na spotkanie styczniowe.
weraph - Sob 07 Sty, 2012 14:19
Opcje są:
14 I - weraph
21 I - weraph
28 I - lamika, żabka
Wpisujcie się tam gdzie komu pasuje, wybierzemy datę gdzie będzie nas najwięcej.
bogusia1255 - Sob 07 Sty, 2012 18:12
Jak dla mnie to każda data jest dobra.
nula - Nie 08 Sty, 2012 07:33
mi wszystko jedno - ja się dostosuję
zwracam tylko uwagę, że 21 jest dzień babci, więc nie wiem czy któraś nie ma na ten dzień innych planów .....
|
|
|