Nasze spotkania - Poznan
żabka - Pią 25 Lis, 2011 11:05
Kochaniutkie czy robimy jakąś rezerwację miejsca? - żeby się potem nie okazało, że nie będziemy miały gdzie się rozłożyć z całym naszym majdanem
weraph - Pią 25 Lis, 2011 19:01
Moje drogie ja jestem pod wasze usługi:) Tylko przynieście co trzeba plus trochę cierpliwosc - to jedyna "wejsciówka" w moje kursidła;)
Dwa - ogłoszenie parafialne, przyszły koraliki euroclassu i kamee kto zamawiał ze mną - mozemy się umowic na odbiór w tygodniu lub przyniosę na spotkanie.
Ja bym się wbiła na chama do Atmosfery:) Rezerwowac nie ma co, bo oni kasę chcą!
Nula - pamietam o twoich koralikach.
żabka - Pią 25 Lis, 2011 19:10
| weraph napisał/a: | | Ja bym się wbiła na chama do Atmosfery:) Rezerwowac nie ma co, bo oni kasę chcą! | - nie musimy być w Atmosferze, w "Oberży pod dzwonkiem" też jest dobre światło i osobna sala na piętrze, a za rezerwacje nic nie chcą
Haniutka - Pią 25 Lis, 2011 19:42
| weraph napisał/a: |
Ja bym się wbiła na chama do Atmosfery:) Rezerwowac nie ma co, bo oni kasę chcą! |
My jesteśmy ZA!
Było bardzo miło, duży wybór deserów, ciast i różnego picia. Może znów się uda - cała salka dla nas
Miejmy nadzieję, że o 15:00 będzie wolne
weraph jak dla nas może być na spotkaniu
bogusia1255 - Pią 25 Lis, 2011 19:42
weraph jak dla mnie to na spotkaniu.
nula - Sob 26 Lis, 2011 06:57
| Haniutka napisał/a: | | Miejmy nadzieję, że o 15:00 będzie wolne |
Mi tam wsio rawno - byle w końcu się z Wami spotkać - koniecznie potrzebuję rozrywki !!!
No to miejmy nadzieję, że będzie wolne
weraph, bardzo się cieszę, że pamiętasz, bo już się za nimi stęskniłam
Agnieszka - proszę Cię, Ty też nie zapomnij o moich zakupach
żabka, Haniutka, a ja mam już Wasze zamówienie
izetta, czytałam, że masz kurki....
Tak sobie pomyślałam, czy one gubią piórka ?
Nie śmiej się , ale jeżeli gubią to mogłabym Cię poprosić o trochę takich piórek - ostatnio maniakalnie z córą robimy kolczyki i wymyśliłyśmy,żeby zrobić takie "piórkowe" - więc przydałyby się takie nie za duże piórka.....
Jeżeli to nie problem to byłabym wdzięczna - może coś nam z tego wyjdzie ?
No chyba, że nie gubią - to czasami im nie wyrywaj !!!
Aniołki już gotowe
saba - a co u Ciebie - już coś wiesz na pewno ??????
Trzymam kciuki i już zakwasów dostaję od tego trzymania !!!!
Acha, przydałyby się którejś takie plastikowe stożki od włóczki ?
Mam kilka na zbyciu - dobre do usztywniania aniołków albo choinek, jeżeli robicie....
Jak ktoś chce to pisać.
Paddington - Sob 26 Lis, 2011 12:47
nula, na stożki to ja reflektuję bo właśnie nie mam na czym aniołków sztywnić a po butelkach plastikowych są mało kształtne.
Ogłoszenie dla Decoupagujących- przyniosę rurki- różna wielkość i długość. Mam nadzieję, że którejś z Was się przydadzą.
Prezencik mój już gotowy. Zabiorę aparat. Jestem po kursie foto więc mam nadzieję, że dacie mi się wyżyć artystycznie
UchoMisia- czy masz jeszcze dla mnie zapięcia czy już wszystkie wykorzystałaś?
Ściskam mocno i do zobaczenia
Uchomisia - Sob 26 Lis, 2011 13:05
| Cytat: | | UchoMisia- czy masz jeszcze dla mnie zapięcia czy już wszystkie wykorzystałaś? |
Oczywiście, że mam siedzą sobie na półeczce machają nóżkami i czekają kiedy będą mogły do Ciebie podreptać
nami - Sob 26 Lis, 2011 18:31
1 Bogusia1255
2 Weraph
3 Nula
4 Żabka
5 Paddington
6 Alszka
7. Haniutka
8. Uchomisia
9. aiszka4
10. bean
11. izetta
12. ela - izetty koleżanka
13. Regina
14. nami
Dopisuję się do listy spotkaniowej. kulek koralikowych też się chętnie nauczę:) Co do mikołajkowych prezentów to nie wiem czy się wyrobię. Mogę tak w ostatniej chwili dać znać czy coś zrobiłam?
lamika88 - Sob 26 Lis, 2011 22:08
Dziewczyny dzisiaj rozmawiałam sobie z weraph, na warsztatach pasartu i wiecie co... Tym razem nie dam rady bo akurat muszę pomóc chorej mamie w domu ale w przyszłym miesiącu albo lutym to już się bardzo postaram być chyba, że PKP tak mi nakombinuje z pociągami że będę miała problem z powrotem...
Paddington - Nie 27 Lis, 2011 10:45
nami, myślę, że nie będzie problemu z prezentem- jak zdążysz to będzie cudownie- pobawisz się z nami. Jak nie to mówi się trudno, ale przyjdź i tak bo przecież nie samymi gwiazdkowymi prezentami spotkanie stoi
Uchomisia, dziękuję, cieszę się że w końcu się zobaczymy bo to juz długo... Miś stęsknił się za swoim uchem
lamika88, szkoda, że nie dasz rady. Czekamy na Ciebie na każdym kolejnym spotkaniu!
Uchomisia - Nie 27 Lis, 2011 20:59
Hihihi
Ucho też się stęskło za resztą Misia
lamika88 lepiej późno niż wcale (nawet jeśli dopiero na wiosnę, ale oby wcześniej )
| Paddington napisał/a: | | przecież nie samymi gwiazdkowymi prezentami spotkanie sto | ot właśnie bo przecież najważniejsze żeby sobie porobótkować (a Uchomisia już się trzęsie na myśl o jakimś pysznym deserku lub ciasteczkach, mniam, mniam )
nula - Pon 28 Lis, 2011 08:59
No dobra dziewczynki
czyli w sobotę o 15 w "Atmosferze" ?
Na wszelki wypadek jak któraś jeszcze nie ma telefonu do żadnej z nas to niech poprosi kogoś o numer, gdybyśmy jednak musiały szukać innego miejsca tfu, tfu....
saba, odezwij się !!!!
bo nie wiem, czy pakować walizkę z włóczką
nami - po prostu jak coś zrobisz to przyniesiesz (to naprawdę ma być drobiazg )
Ja się już pomału zaczynam pakować
Fajnie, że tym razem miś będzie w całości
izetta - jak tam Twoje kurki ? zgubiły jakieś piórka ?
nami - Pon 28 Lis, 2011 15:23
Jednak się wyrobię i prezent przygotuję:)
Do Atmosfery mam nadzieję że trafię, bo jeszcze tam nie byłam.
aklopotek - Wto 29 Lis, 2011 09:20
Przepraszam, czy ja również mogłabym dołączyć do spotkania? Wiem, że na forum jestem nowa, ale chętnie pooglądam na żywo twórczość zdolnych koleżanek, a i z lekcji oplatania koralika chętnie skorzystam:) Oczywiście na Mikołaja także z ochotą coś przygotuję:)
alszka - Wto 29 Lis, 2011 09:32
Czy to chodzi o kawiarnię na ulicy Mokrej koło starego rynku? Bo tylko taką "Atmosferę" udało mi się znaleźć w necie...
Paddington - Wto 29 Lis, 2011 09:51
aklopotek, oczywiście, że możesz przyjść- będzie nam miło bardzo. Nasze spotkania mają charakter otwarty i chyba nie zdarzyło się by komukolwiek odmówiono gdy tylko chęci do spotkania są. Przybywaj zatem i zabierz ze sobą to co chcesz- my na miejscu dziergamy, koralikujemy... co kto lubi i przynosimy do pokazania to czym chcemy się pochwalić.
Pozdrawiam i do zobaczenia
weraph - Wto 29 Lis, 2011 09:54
alszka, Tak jest:)
aklopotek - Wto 29 Lis, 2011 10:00
Ojej, jestem przeszczęśliwa, że nie jestem jakaś "wyklęta" z powodu małej ilości postów na forum:) Zatem zaczynam szukać tego lokalu - Atmosfera:) czy ktoś jeszcze mi przypomni na którą godzinę, bo cofam się o kilka stron i nie mogę znaleźć w postach?
nula - Wto 29 Lis, 2011 10:04
| aklopotek napisał/a: | | bo cofam się o kilka stron i nie mogę znaleźć w postach? |
to cofnij się 7 postów w górę - (jeżeli można się cofnąć w górę)
A poważnie - przychodź jeżeli tylko masz ochotę
wszystkie robótkomaniaczki mile widziane !!!
aklopotek - Wto 29 Lis, 2011 10:24
No tak, oczywiście, nawet zaznaczone na czerwono... no cóż, gapa ze mnie... ale chętnie coś "porobótkuję" hehe. A co z Mikołajem - mogę jeszcze się dorzucić? Czy sprawa jest już przesądzona i lista zamknięta?
nula - Wto 29 Lis, 2011 10:56
oczywiście, że możesz
Po prostu każda, która jest chętna przynosi prezencik - a potem losujemy je między sobą
izetta - Śro 30 Lis, 2011 08:07
nula, piórka mam jakieś, to przyniosę, najwyżej im podbiorę trochę. Czy carne też cię uraduja? bo tych mam najwięcej
weraph pozbieram "miny" w słoiczek i pamietaj, wołaj o nie, przyjadę swoim autkiem
Dziewczyny muszę was przeprosić, ale nie dam rady z mikołajkowym prezencikiem. Mam tylko ejdną częśc, a latam z małym i ze sobą po lekarzach (cholera jasna zawsze na koniec roku coś sie przyplącze). bedę na spotkaniu ale bez prezencika.
Uchomisia - Śro 30 Lis, 2011 09:34
Drogie Panie, Uchomisia się głęboko kłania i prosi o zagłosowanie na jego opowiadanie pt: "Miś Lubomir"
http://misioweopowiesci.o2.pl/mis,2218.html
wystarczy kliknąć - głosowanie do 6 grudnia
weraph - Śro 30 Lis, 2011 09:51
Uchomisia, 4 głos;)
|
|
|