Galerie prac użytkowników forum - Ciapara- pajęczyny sprzątam :-) str 169
ciapara - Śro 26 Sty, 2011 18:57
SoWa, załamie Cie ...dzisiaj zdradziłam druty z maszyna do szycia
dehajola - Śro 26 Sty, 2011 19:46
ładne wyszło to bolerko od gory
marysia96 - Śro 26 Sty, 2011 21:39
ciapara,
ciapara - Sob 29 Sty, 2011 11:44
Forum chodzi... co za radosc
dehajola, marysia96,dziekuje
ciapara - Pon 31 Sty, 2011 08:56
Poprawione różowe bolerko... przygarnięte z radoscia.
Nie mówiac juz o mietowym które sobie od razu upodobała
Przepraszam ale zdjecia robione na biegu i prawie w ruchu. W rzeczywistosci ładnie lezy.
elka j. dziękuję za pomoc
anle - Pon 31 Sty, 2011 09:29
Piękne bolerko, a najważniejsze jest to, że córci się podoba
Elżbieta P. - Pon 31 Sty, 2011 10:49
ciapara jakie piękne prace, podziwiam Cię za chusty i za całą resztę, szybko się rozkręciłaś "drutowo"
ciapara - Pon 31 Sty, 2011 11:42
anle, Elżbieta P., dziekuje
malgoska, terkot1,milamirka dziekuje za kciuki
Elżbieta P., | Cytat: | | ciapara jakie piękne prace, podziwiam Cię za chusty i za całą resztę, szybko się rozkręciłaś "drutowo" |
To fakt ciagle cos dziergam a rodzina juz od dawna patrzy na mnie dziwnie...
Teraz tez dziergam córci sweterek bawelniany w kolorze cegiełki inspirowany koronkowym wykuszem od góry... ale dół to juz moja inspiracja z gazetkami o wzorach dutowych azurowych ciekawa jestem rezultatu ale jakos tak bez ikry go dłubie... coz problemy
marysia54 - Pon 31 Sty, 2011 12:38
śliczne bolerko , a najważniejsze że właścicielce się podoba
Aga trzymaj się
ciapara - Pon 31 Sty, 2011 12:43
marysia54, dzieki serdeczne... w tym rzecz ze kiepsko sie trzymam. Nie mialam do czynienia nigdy z taka sytuacja. Nie umiem chyba byc wsparciem... bardzo sie tym gryze...
Grażyna - Pon 31 Sty, 2011 14:51
Ja mam podobne problemy, nie tylko z tatą, ale sama stale jestem chora. Od dzisiaj znów na zwolnieniu. Nie martw sie na zapas Aga, wszystko jakos się pomyslnie ułoży.
Bolerko ładne
Ja jednak jestem bardzo krytyczna i tutaj tez muszę dodac 3 grosze, a mianowicie bolerko jest za duże na córcię, za szerokie są rekawki i brzegi dekoltu przodu na twoim miejscu bym poprawiła,inaczej obrobiła, bo jakies takie wychełstane, albo bolerko schowała do noszenia za rok. Wybacz Aga, ale takie jest moje zdanie.
kabyr - Pon 31 Sty, 2011 15:18
Aga Grażyna ma rację.
Bez obrazy,
ale córcia wygląda w tym bolerku jak "100 nieszczęść".
Ten fason nie pasuje do tak małego dziecka.
Żrób jej coś co pasuje do jej wieku.
ciapara - Pon 31 Sty, 2011 15:43
Caly problem z tym rozowym czyms byl taki ze nie bylo jej jak je robilam. Ani nie moglam sprawdzic ani nic. NIc nie pisalam ale nie jestem za bardzo zadowolona z tego bolerka. Rozwlekło sie jeszcze w praniu bo to bawelna... Ale przed Wami to absolutnie nie da sie nic ukryc. oko macie bystre ze hej.
Grażyna, raczej dobrze nie bedzie. Tata jutro idzie do onkologa. Na wyniku widac ze sa zmiany... rakowe..
lamika88 - Pon 31 Sty, 2011 16:14
Śliczne bolerko ciapara, trzeba wierzyć że będzie wszystko dobrze
Jarka - Pon 31 Sty, 2011 16:32
W/g mnie dziewczyny mają rację co do tego różowego bolerka, ale głowa do góry napewno znajdziesz sposób na poprawę go, jesteś bardzo zdolną kobietką , a z tatą wiem że żadne słowa otuchy tu nie pomogą, ale chociaż próbuj myśleć pozytywnie
małgośka - Pon 31 Sty, 2011 16:33
ciapara, śliczne bolerko.
ciapara - Pon 31 Sty, 2011 16:38
lamika88, Jarka, małgośka, dziekuje ze mnie dopingujecie ale juz nie mam serca do tego bolerka... nie spruje go bo bym musiala spruc cale... a nie chce mi sie juz... do takiej roboty musi byc wena... i mysle ze do tego wzoru bolerka lepiej nadaj sie bardziej ciagliwe materialy typu akryl... bawelna kiepsko sie spisala... dalam z nim ciala na calej linii...
Jarka tu juz nie ma co myslec. Jutro odczyta wynik onkolog. Ale juz wiadomo co w nim jest.
Violetta21 - Pon 31 Sty, 2011 20:22
Aga myśl pozytywnie nie można się poddawać
bolerko jest fikuśne
SoWa - Pon 31 Sty, 2011 22:40
bolerko świetne
a Twoje szydełka
ciapara - Wto 01 Lut, 2011 07:55
Violetta21, SoWa, dziekuje.
Zeby bylo smieszniej bolerko wszystkim sie podoba... i jak tak popatrzylam to wcale nie lezy tak zle jak na tym zdjeciu z fotki... wiem ze glowny problem to rekawki.. ale tak jak pisalam sa tak zrobione ze musialabym je cale spruc... nie mam sily do tego
W dodatku dzis jade na pogrzeb wuja... gadac mi sie nie chce.
SoWa, | Cytat: | | a Twoje szydełka ... |
dokładnie tak uzywam ich tylko.... wykonczeniowo
grahasil - Wto 01 Lut, 2011 09:38
Młodzież często chodzi w luźniejszych ciuszkach, mają taki styl. Jeśli córce się podoba to nic nie zmieniaj. Taka młoda i szczupła dziewczynka może nosić wszystko i luźne i dopasowane.
Guz rakowy to jeszcze nie wyrok, życzę pozytywnego nastawienia. Bądźcie dobrej myśli.
---------------------------------------------------
www.grahasil.blogspot.com
ciapara - Wto 01 Lut, 2011 09:49
grahasil, dziekuje za Twoje zdanie
Tata jest po operacji. To sa przerzuty. Wlasnie jest u lekarza.. Gdybamy sobie ze byl przeziebiony jak robil tomograf... ale to nasze pobozne zyczenia.
wiesia-kal - Wto 01 Lut, 2011 12:03
ciapara myślami jestem z obą i trzymam kciuki, ale myśłę, że skoro lekarze podjęli się operacji to nie jest najgorzej. Pozdrawiam Wiesia
bejbi88 - Śro 02 Lut, 2011 11:06
ciapara, jak widzę pełną parą idą prace, same śliczności
ciapara - Nie 06 Lut, 2011 11:04
wiesia-kal, bejbi88, dziekuje za dobre słowo.
Dzisiaj sweterek bawełniany w kolorze cegiełki. Wyszedł lekko cieniowany bo odcien nici który dokupowałam okazał sie deczko inny. Na zdjeciu bardzo widac ten rozny odcien ale w rzeczywistosci jest ok. Góra koronkowy wykusz dół moja wena na podstawie wzoru z gazetki. Jak wyszło ocencie same
Sweterek nie jest jeszcze uformowany... a propos... czy któraś z Was wie jak formuje sie sweterki bawełniane?
|
|
|