Nasze spotkania - Poznan
bogusia1255 - Śro 19 Paź, 2011 22:38
dzięki, zabiorę co mam.
żabka - Czw 20 Paź, 2011 09:24
Jak fajnie że już dzisiaj czwartek, sobota coraz bliżej i już się nie mogę doczekać
Namawiam na spotkanie koleżanke ze studiów, może ulegnie namowom - robi biżutki
Kelmuska - Sob 22 Paź, 2011 08:32
Niestety nie dotrę na to spotkanie, czego bardzo żałuję. Miałam wczoraj usuwaną ósemkę i boli mnie tak, że żadnego pożytku dzisiaj ze mnie nie będzie.
Uchomisia - Sob 22 Paź, 2011 10:01
| Kelmuska napisał/a: | | Miałam wczoraj usuwaną ósemkę |
Baaaardzo współczujemy i zapraszamy na następne spotkanie
weraph - Sob 22 Paź, 2011 10:03
Kelmuska, mi ósemka rośnie i dopieka srogo - łączę się w bolu!
Uchomisia, spakowałam twoje koncówki!
Kelmuska - Sob 22 Paź, 2011 10:54
Dzięki za współczucia. A tak się cieszyłam na to spotkanie. Pozdrowienia dla wszystkich.
bean - Sob 22 Paź, 2011 11:09
Dziewczyny, ja również Was ściskam i bardzo, bardzo żałuję, że mnie nie będzie
Bawcie się dobrze i pamiętajcie o fotkach
Paddington - Sob 22 Paź, 2011 11:16
Uchomisia, pamiętaj o mnie przy końcówkach
Wszystkim życzę cudnego spotkania.
saba52 - Sob 22 Paź, 2011 12:38
honda46 - Sob 22 Paź, 2011 20:48 Temat postu: Poznań
bardzo serdecznie dziękuję za miłe spotkanie, za sympatyczną atmosferę, za dobry humor. Szczególnie dziękuję Weraph za cierpliwośc i wyrozumiałość
cobrad - Sob 22 Paź, 2011 21:12
Dziękuję pięknie za super popołudnie:)
Weraph już zaglądałam na stronkę, będę próbować
bogusia1255 - Sob 22 Paź, 2011 22:47
ja również dziękuję było SUPER weraph dziękuję za cierpliwość
nula - Nie 23 Paź, 2011 08:49
saba52, nie płacz !!!
zaznacz sobie w kalendarzu termin następnego spotkania - 3.12
i kombinuj, żebyś tym razem mogła być (będę trzymać kciuki)
Jak zwykle było super
Tym razem królowały gadziny - czyli węże wszelakiej maści i rozmiarów
weraph - Nie 23 Paź, 2011 11:13
honda46, cobrad, bogusia1255, oj, dziękuje;) Dla was wszystko.
Dziękuję kochane za kolejne cudowne spotkanie, wyszłam z ogromną energą, ale niestety musze ją dzisiaj spożytkować na naukę:(
Co obiecałam.
O kulkach - wysyłam kolorowe schematy kulek które
poczyniłysmy, tj. szescianu, dwunastoscianu foremnego i dwudziestoscianu sciętego.
https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=explorer&chrome=true&srcid=0B66cPLKb75L9MjE3ZDQzODQtNmIzNC00M2ZmLTlmM2QtYzAzNWM1NzNjNzVk&hl=pl
Załączam tez wersje jednoigłowe:

Liczba koralików niezbędna do produkcji:
- szescian - 12 koralików
- dwunastoscian - 30 koralików
- dwudziestoscian foremny - 60 małych i 30 duzych (lub w róznych kolorach)
W kulki posrebrzane oraz linkę jubilerską 0.3 zaopatruję się na www.marmon.com.pl
I w ramach ciekawostki - Strona japońskich matematyków poświecona w pełni koralikowym kulkom:
http://thebeadedmolecules.blogspot.com/
O czymś zapomniałam?
Uchomisia - Nie 23 Paź, 2011 12:53
Spotkanie było bardzo miłe a dzięki Weraph Uchomisia poczyniło kolejne postępy w pracach ręcznych
| weraph napisał/a: | | O czymś zapomniałam? |
Chyba nie:) Za wszystko bardzo dziękujemy
| Paddington napisał/a: | | Uchomisia, pamiętaj o mnie przy końcówkach |
Końcówki czekają
bogusia1255 - Nie 23 Paź, 2011 14:40
weraph skan gazetki gdzie szukać?
weraph - Nie 23 Paź, 2011 16:59
bogusia1255, stad - http://depositfiles.com/files/zl85foqlt - ale przyznaje ze jakość nie powala.
Jeszcze podczas spaceru przypomniało mi się ze haniutka chciałas wzór na ząbki w popielatej bransoletce
A to bransoletka dla mojej siostrzenicy o tym samy6m wzorze.
A wzór tu:
żabka - Nie 23 Paź, 2011 21:28
My dziękujemy za cudowne spotkanie
A teraz trochę fotek - niestety jakość mizerna (cóż robione telefonem )
Haniutka - Nie 23 Paź, 2011 21:43
Spotkanie jak zwykle fantastyczne!
żabka dzięki za fotki tylko Ciebie nie ma
weraph, bardzo dziękuję a ja zapomniałam się upomnieć
żabka - Pon 24 Paź, 2011 09:19
| Haniutka napisał/a: | | żabka dzięki za fotki cmok tylko Ciebie nie ma Neutral | - przynajmniej się nie wyda, że zmieniłam wygląd
izetta - Pon 24 Paź, 2011 13:19
bean, chcę tobie przekazać, że dzisiaj wymiankowa paczka została już wysłana Zdążyłam zrobić dzieło dla "ofiary" więc zaufanie jakim mnie obdarzyłaś nie zostało wystawione na darmo. Mam tylko nadzieję, że "ofiara" choć odrobinę się ucieszy z prezentu.
A co do terminu 3 grudnia, to chocbym miała smarkać dalej niż widzę, i kaszleć jak gruźlik, to i tak przyjdę.
weraph, czy mogę liczyć na przyspieszony i krótki kurs tych kuleczkowych i wachlarzowych kolczyków? Teraz mama takie chce do kompletu braznoletki Mam jej zrobić jako prezent na gwiazdkę. Czy mogę prosić ciebie o uszykowanie zestawu startowego na jeden i drugi komplet? Znaczy sie proszę kup to, co będzie potrzebne do zrobienia tych jednych i drugich kolczyków, wraz z żyłką czy co tam trzeba, a ja oddam Tobie pieniążki. I jeszcze malutka prośba o te sprężynki do łączenia branzoletki z zapięciem.
Pozdrawiam was wszystkie, moje drogie i do zobaczenia w grudniu
bean - Wto 25 Paź, 2011 19:16
| żabka napisał/a: | Haniutka napisał/a:
żabka dzięki za fotki cmok tylko Ciebie nie ma Neutral
- przynajmniej się nie wyda, że zmieniłam wygląd wesoło mi |
No, teraz to dopiero mnie zaintrygowałaś Ale jak przyjdę w grudniu to Cię poznam, mam nadzieję
| izetta napisał/a: | | Zdążyłam zrobić dzieło dla "ofiary" więc zaufanie jakim mnie obdarzyłaś nie zostało wystawione na darmo. |
żabka - Wto 25 Paź, 2011 21:07
| bean napisał/a: | | Ale jak przyjdę w grudniu to Cię poznam, mam nadzieję Wink | nie no aż tak bardzo to się nie zmieniłam chociaż osoby które widywają mnie codziennie mnie nie poznały
saba52 - Wto 25 Paź, 2011 21:41
Oooo jak miło Was zobaczyć
Mnie to już pewnie nikt nie pozna yyyy
Paddington - Wto 25 Paź, 2011 21:55
ja wiem, że to jeszcze czasu troszkę, ale wiecie jak to jest przed świętami... wszyscy sobie przypominają, że umiesz coś zrobić i chcą byś właśnie wtedy właśnie dla nich lub kogoś z krewnych i znajomych królika coś zrobiła a ja bym chciała przygotować "mikołajka" na nasze spotkanie- tylko czy my robimy sobie "mikołajka" na następnym spotkaniu czy nie macie ochoty? Ja tam z ubiegłego roku mam cudne wspomnienia a prezencik (od Uchomisia akurat mi się dostał- )jest w ciągłym zastosowaniu
Ściskam wszystkich mocno i pamiętajcie się ciepło ubierać bo wirusy szaleją
|
|
|