To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Nasze spotkania - 14 CZERWCA- dzień dziergania w miejscach publicznych

we_st - Wto 16 Cze, 2009 11:55

Proponuję pod Sejmem. Niech politycy zobaczą, że można tworzyć coś pożytecznego Twisted Evil
Basia.G - Wto 16 Cze, 2009 11:59

Publiczne dzierganie w Gdańsku przed Dworem Artusa
bela1304 - Wto 16 Cze, 2009 12:43

suuuper fotki Wam wyszły, atmosfera była chyba suuuuuuper- aż zazdroszczę cool radocha hurrraaa
gosias - Wto 16 Cze, 2009 13:19

we_st napisał/a:
Proponuję pod Sejmem. Niech politycy zobaczą, że można tworzyć coś pożytecznego Twisted Evil

Super pomysł cool jestem za Very Happy

mala100gosia - Wto 16 Cze, 2009 18:38

gosias napisał/a:
we_st napisał/a:

Super pomysł cool jestem za Very Happy

i ja też w ramach ostudzenia zapałow zbytniej nowoczesnosci Smile bo w Polsce wyjatkowo wszystcy sie zaksztuszaja technologia to widac dobrze na podstawie np. bibliotek i szkół a za malo docenia sie tradycji... Smile

a co do dziergania publicznego dzis poraz pierwszy dziergałam na uczelni w ramach przerwy od nauki ( wczesniej nie mialam w krakowie szydełka by mnie nie odciagało do studiowanai Wink ) i wzbudziłam zainteresowanie, mimo ze moje kolezanki wiedza, ze się tym zajmuje. jednak zobaczyc cos na zywo to zawsze róznica Wink a mój chłopak siedział zahipnotyzowany moja szybkoscia szydełkowania Very Happy

Viola - Wto 16 Cze, 2009 18:58

Ale wam zazdroszczę tych spotkań, w Częstochowie nie mogłam być bo pojechałam z rodziną do Rudawy koło Krakowa na półmaraton -biegi a póżniej właśnie przjeżdżałam przez rondko w Krakowie do Parku Ojcowskiego a "trzeba było" zmianić plan i dołączyć do forumowiczek pod Adasia nie pomyślało się wściekły
Elżbieta P. - Wto 16 Cze, 2009 21:53

fajnie się ogląda takie spotkania, świetnie że udało się wam zebrać i "poświętować" ten wyjątkowy dzień wesoło mi cool
gosias - Śro 17 Cze, 2009 07:14

A jaka fajna zabawa przy takich spotkaniach Smile i tematów do rozmowy nie brakuje Very Happy
mordka - Śro 17 Cze, 2009 10:54

Qrcze ale Wam zazdroszczę, gdyby do Częstochowy było bliżej to bym do Was dołączyła z Desikiem bym się spotkała i Basię bym poznala osobiście (bo na razie to plotkujemy telefonicznie hihihi) oraz całą resztę dziewczyn z forum których nie miałam okazji poznać na Desikowym spotkaniu jeszcze w Celi Dizajnerskiej, ale żałuję qrcze dziewczyny naprawde przykro mi
dagny14 - Śro 17 Cze, 2009 14:33

mala100gosia napisał/a:
a mój chłopak siedział zahipnotyzowany moja szybkoscia szydełkowania Very Happy

Się nie dziwię wcale- tempo Formuły 1 masz

mala100gosia - Śro 17 Cze, 2009 15:33

nastepny mrazem gdy go na tym przylapie powiem komus by zrobił mu zdjecie bo to dla mnie bezcenne Wink
Grażyna - Pią 19 Cze, 2009 14:22

Fajnie, że wstawiłyscie fotki z roznych spotkań. Żałuję, że mnie w Częstochowie nie było. Widzę, że Basia zapuściła włosy, Ania troszke się zmieniła, ma buźkę bardziej okragłą, pozostałych osob nie moglam zidentyfikować. Dobrze, że Ania fotki podpisała.
Phoebe - Nie 21 Cze, 2009 11:06

Oj zazdroszcze Wam dziewczyny tych spotkan.... milo jest poznac sie na zywo, porozmawiac. Ale moze innym razem uda mi sie dolaczyc?
Pare dziewczyn poznalam na zdjeciach.

barbara 1 - Nie 21 Cze, 2009 17:59

to teraz ja wklejam zaległe fotki z Częstochowy

rene19671 - Pon 22 Cze, 2009 10:03

Śliczne zdjęcia , ata PANI na zielono brawo :brawo
woalka - Pon 22 Cze, 2009 10:04

Phoebe napisał/a:
Ale moze innym razem uda mi sie dolaczyc?

Phoebe, obiecałam, że jak dasz znać kiedy będziesz w Gdańsku, to rzucimy hasło i się spotkamy. No i mam zamiar słowa dotrzymać Smile
Do zobaczenia!
Alicja

JJka - Pon 22 Cze, 2009 10:20

rene19671 napisał/a:
ata PANI na zielono :brawo

ta pani na zielono, dziękuje Wink)

cirena - Pon 22 Cze, 2009 17:43

woalka napisał/a:
Phoebe napisał/a:

Phoebe, obiecałam, że jak dasz znać kiedy będziesz w Gdańsku, to rzucimy hasło i się spotkamy. No i mam zamiar słowa dotrzymać Smile
Do zobaczenia!
Alicja
Wiolu a co z tym sierpniem co wspomnialas o spotkaniu Irena
Phoebe - Wto 23 Cze, 2009 10:19

woalka napisał/a:
Phoebe napisał/a:

Do zobaczenia!
Alicja

Bardzo sie ciesze hopla
tylko moj urlop wisi pod wielkim "?" przykro mi i zanosi sie ze bedzie to dopiero poczatek wrzesnia
jestem wsciekla bo inaczej sobie wszystko zaplanowalam... czekam az moj maz potwierdzi w koncu termin wyjazdu...musze go troche "przycisnac"
(a tak liczylam na chociaz koniec sierpnia w Gdansku...jeszcze jakies kiermasze sa (bo jarmark to mi od kilku lat "ucieka") a we wrzesniu to juz malo co sie dzieje...)
Alicja, moge Cie zapytac w jakiej czesci Gdanska mieszkasz? (ja bywam na Stogach...)
pozdrawiam,
Ania

woalka - Wto 23 Cze, 2009 11:36

Phoebe napisał/a:
w jakiej czesci Gdanska mieszkasz?

Morena. Pracuję na Długiej.
Ale jakie to ma znaczenie?
Dla chcącego... Smile Damy radę.
Oby tylko udało Wam się załtwić urlop w wymarzonym czasie Smile
Do zobaczenia!
Alicja

ania_b - Wto 23 Cze, 2009 19:58

cirena napisał/a:
Wiolu a co z tym sierpniem co wspomnialas o spotkaniu Irena

Witraj, Irena. Jednak udało Ci się w końcu zalogować. Czy będziecie miały Wasze spotkania osiedlowe w wakacje, bo ja nadal chętnie poznałabym Wasze grono. Nieśmiało przypominam, że obiecałaś dać mi podpowiedź, jak wrabia się koraliki w kółeczko (oczywiście, to przy następnym spotkaniu).

nula - Pią 26 Cze, 2009 00:39

No to ja jeszcze pochwalę się takimi zdjęciami z Poznania
to nasza żabka

A tak wyglądało nasze "stanowisko pracy"
Na dole od lewej - Bean i ja

gosias - Pią 26 Cze, 2009 07:11

nula, Smile fajne fotki Smile
żabka - Pon 29 Cze, 2009 21:43

I wydało się jak wygląda żabka wesoło mi
ahrana - Wto 30 Cze, 2009 10:17

Witam wszystkie dziergające dziewczyny z Trójmiasta. cmoknięcie
W tym roku spędziłam nasze święto w pociągu relacji Łódź- Gdynia, ale całą drogę dziergałam na drucikach, więc tak jakby duchowo byłam z Wami.
Mam nadzieję ze następnym razem uda mi się do Was dołączyć hopla
Pozdrawiam cieplutko