To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Pogaduchy - RZUCAMY PALENIE

wiesia_33 - Czw 19 Mar, 2009 23:27

Moje drogie hopla
Cieszę się, że dzielnie się trzymacie w niepaleniu hopla hopla hopla hopla
Ja też jakoś sobie daję radę, ale nie ukrywam że nie jest łatwo hmm No ale nikt nie mówił, że będzie łatwo wesoło mi Papierosom mówimy NIE kazanie
Trzymam za Was kciuki cool cool cool cool

szajka - Pią 20 Mar, 2009 10:15

melduje sie.... ale niechetnie... bo wstyd...
pale
no nie umiem niepalic no
i tusz mi sie skonczyl, nie mam jak wydrukowac tej ksiazki
wiem , troche szukam wymowek...
teraz jestem przeziebiona i nawet jak sie fatalnie czulam to polazlam palic....
ehhh
postaram sie jakos ta ksiazke wydrukowac i przeczytac jeszcze raz. na kompie nie moge bo teraz mi tak przeziebienie oczami wyłazi ze ledwo oczy otwarte trzymam.

a wam dziewczynki gratuluje sukcesów

wiesia_33 - Pią 20 Mar, 2009 10:41

szajka ja Ci powiem: NIC NA SIŁĘ
widocznie potrzebujesz czasu. Wiem jak to jest,też się zbierałam do niepalenia i musiał przyjść ten właściwy moment(dzień) CIERPLIWOŚCI love

Niepalące dziewczyny gratuluję Wam i trzymam dalej kciuki cool cool cool cool cool

anna.pluta1 - Pią 20 Mar, 2009 15:19

:cmokcmok:trzymajcie się i nie wątpcie w swoje możliwości drugiej książki nie będę pisała tylko czytajcie od nowa tą cool cool cool
wiesia_33 - Pią 20 Mar, 2009 21:51

anna.pluta1 napisał/a:
trzymajcie się i nie wątpcie w swoje możliwości drugiej książki nie będę pisała tylko czytajcie od nowa tą

cool cool cool cool cool cool

ewusia401 - Pią 20 Mar, 2009 22:59

bye cmoknięcie Cześć dziewczyny!!! Szajka dobrze że się odezwałaś bo już się martwiłam.Nie zrażaj się tym że Ci się nie udało teraz,nie teraz to później ale odzywaj się ja tak się czuję jakbym Was znała osobiście od dawna i jak któraś się za długo nie odzywa to mi jej brakuje SmileA Szajka Ty i tak zrobiłaś dużo dobrego bo zachęcałaś gorąco do czytania książki,do niepalenia i myślę że napewno kogoś tutaj zmobilizowałaś brawo brawo uklon
bye bye bye bye bye bye bye bye bye bye

wiesia_33 - Pią 20 Mar, 2009 23:12

ewusia401 napisał/a:
Szajka Ty i tak zrobiłaś dużo dobrego bo zachęcałaś gorąco do czytania książki,do niepalenia i myślę że napewno kogoś tutaj zmobilizowałaś

Tak, tak hopla tym kimś między innymi jestem JA zebalek

Dalej nie palimy dziewczyny cool cool cool cool

anna.pluta1 - Sob 21 Mar, 2009 08:37

a ja ? trzymam kciuki
wiesia_33 - Sob 21 Mar, 2009 14:32

anna.pluta1 napisał/a:
a ja ?

i Ty też wesoło mi Trzymam kciuki za Was dziewczyny cool cool cool cool cool cmoknięcie

wiesia_33 - Nie 22 Mar, 2009 14:34

Dziewczyny jak tam z Waszym nie paleniem ??? hmm Very Happy Trzymam kciuki cool cool cool cool
anna.pluta1 - Nie 22 Mar, 2009 16:15

nie palimy ............................i tak trzymac hi hi cool cool cool cool
wiesia_33 - Nie 22 Mar, 2009 23:33

anna.pluta1 gratuluję !!!!! cool cool cool cool cool cool
anna.pluta1 - Pon 23 Mar, 2009 08:39

a dziękuję dziękuję i na wzajem Wiesiu duża wtym Twoja zasługa kwiatek dla ciebie

coś mi się suwaczek zacioł i zle dni liczy wściekły

wiesia_33 - Pon 23 Mar, 2009 11:45

anna.pluta1 napisał/a:
duża wtym Twoja zasługa

wesoło mi moja żadna zasługa Embarassed wszystko to Toja zasługa, bo Ty dzielnie walczysz z tym okropnym nałogiem kazanie
Tak trzymaj radocha cool cool cool cool

Mój suwaczek też coś fiksuje wściekły

ewusia401 - Pon 23 Mar, 2009 15:46

bye Cześć Wam gratuluję że wytrzymujecie cool cool cool ja też się trzymam hopla hopla hopla ale muszę Wam coś npisać,wczoraj po obiadku drzemka i śniło mi się że zapaliłam jak się obudziłam to przez chwilę nie wiedziałam czy naprawdę paliłam,czy mi się śniło i pytałam się moich domowych palaczy,ale mieli ze mnie ubaw.Wy też macie takie sny?Jak dawniej nie paliłam przez dłuższy czas to nawet po roku mi się śniło że zapaliłam i było mi strasznie żal w tym śnie że zniweczyłam swój wysiłek związany z rzucaniem puknąć się puknąć się ale na szczęście to tylko sny .
Pa pa bye bye bye bye bye bye

anna.pluta1 - Pon 23 Mar, 2009 15:54

no niezłe hi hi mi sie nie śni po nocach ale często jem lizaki(kojak) hahahihi hahahihi i na jawie sie ze mnie śmieją
wiesia_33 - Pon 23 Mar, 2009 19:02

Ja mam takie sny puknąć się Ostatnio we śnie biegałam jak opętana po sklepach i szukałam papierosów.Nie było takich jak paliłam i w tym śnie stwierdziłam, że jednak nie będę paliła rotfl Kolejny dziwny sen był taki, że miałam papierosy i paliłam jednego na miesiąc rotfl Strasznie męczące są te sny nie wiem
ewusia401, anna.pluta1 dziewczyny gratuluję Wam sukcesu w nie paleniu cool cool cool cool

wiesia_33 - Wto 24 Mar, 2009 14:05

Moje drogie koleżanki dzisiaj mija mi 2 MIESIĄCE jak nie palę hurrraaa hurrraaa hurrraaa hurrraaa hurrraaa hurrraaa hurrraaa cmoknięcie
Trzymam za kciuki za Wasze sukcesy cool cool cool cmoknięcie

ewusia401 - Wto 24 Mar, 2009 15:11

:pabye:Wiesia33 Gratki kwiatek dla ciebie idę na imprezę kwiatek dla ciebie że tyle wytrzymałaś i życzę Ci zebyś już nie próbowała papierosów. brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo radocha radocha radocha radocha radocha radocha uklon uklon uklon uklon uklon uklon uklon uklon uklon uklon uklon cool cool cool cool cool cool cool cool cool bye bye bye bye bye bye bye bye bye bye bye bye bye bye bye bye bye bye bye bye bye bye
wiesia_33 - Wto 24 Mar, 2009 15:24

ewusia401 dziękuję za gratki uklon
Tobie również gratuluję sukcesu cool cool cool cool

anna.pluta1 - Wto 24 Mar, 2009 15:49

dołanczam sie do życzeń taka równiutka sumka dwa miesiące super cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie uklon
Nikola5 - Wto 24 Mar, 2009 18:53

Ja nie palę już 8 lat i wiem jak jest ciężko się oduczyć ale jest to możliwe.
Moje gratulacje dla wytrwałych
brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo

wiesia_33 - Wto 24 Mar, 2009 23:05

anna.pluta1, Nikola5 dzięki wielkie uklon uklon uklon
Nikola5 Tobie to ja do pięt nie dorastam wielkie uklon uklon uklon uklon dla Ciebie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

Nikola5 - Śro 25 Mar, 2009 16:45

Ponad dwa miesiące nie palenia to duży sukces ponieważ to najtrudniejszy okres.Potem to już z górki.Powodzenia cool
Elżbieta P. - Śro 25 Mar, 2009 19:17

gratuluję niepalenia wszystkim, którym się to udało. Ja szczęśliwie nie palę już 9 lat i wierzę, że nie powrócę do tego nałogu.
Wiesiu, 2 miesiące to już sukces!!! obyś tylko się nie złamała.... bye