To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Prace Grażyny -

asia12 - Czw 08 Lut, 2007 06:13

mdleje prześliczne prace, seretki cudowne cool brawo
mordka - Czw 08 Lut, 2007 08:13

Grażynko tak chciałam zobaczyc Twoje prace i proszę cool brawo nie mogłam doczekać się tych koszyczków i tych bieżników i serwetek Twoich no i nareszcie sie doczekałam ah dzieki Tobie leń mnie w końcu opuszcza uklon a topiki rewelacyjne a bluzeczka cudeńko jejku jak cudnie to wszystko wygladateraz widze ze szybko musze kończyć te moje koszyczki i robić kolejne a kurka kolorowa tez fajniuchna a ten koszyczek to az mam na niego ochote szkod tylko ze nie ma schmeatu na te mniejsze elementy kurki tylko jest caly korpus i skrzydelka chyba trzeba bedzie improwizowac. No teraz czuje juz jak leń mnie opuszcza (a już chciałam napisać ogarnia hahahihi ) to z wrażenia, aha jestem ciekawa jakie sa wymiary biezniczka z motylkami?
Grochu - Czw 08 Lut, 2007 08:15

Grażyna piękne prace! brawo Biały sweterek ekstra, zapięcie bardzo mi się podoba. Czarny topik, ech... no i widać, że Wieklanoc za pasem wesoło mi
Elżbieta P. - Czw 08 Lut, 2007 09:38

Grażyna, wszystkie prace są śliczne brawo brawo brawo
magdalena - Czw 08 Lut, 2007 09:53

Znów cuda wyszły Grażynko z pod Twoich łapek cool brawo hopla
elka65 - Czw 08 Lut, 2007 11:05

Grażyna, co za przepiękne prace a koszyczki miodzio po prostu miodzio
Halkuk - Czw 08 Lut, 2007 11:24

Grażynko jestem pod wrażeniem uklon
Wspaniałe prace cool brawo radocha
Ciekawią mnie zapięcia przy tym białym sweterku , bo schemaciki wydrukowane już mam Smile . Koszyczek z króliczkiem właśnie robię wesoło mi mam cichą nadzieje że mi wyjdzie . Prawdziwe cuda pokazałaś kwiatek dla ciebie

Ania - Czw 08 Lut, 2007 13:46

Grażynko pięknie, pięknie, pięknie!!! cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie i sweterek, i topik ....ach!!! .....a serwety i koszyczki cudowne !!! cool
magnolia - Czw 08 Lut, 2007 14:22

Grazynko przecudne prace ,pieknie dopracowane wszystkie wesoło mi hopla cool cool cool brawo brawo brawo love
barbara 1 - Czw 08 Lut, 2007 14:42

Grażynko pięęęęęęękne prace,co tu dużo pisać brawo brawo brawo brawo
gabis - Czw 08 Lut, 2007 15:07

Cudowne!!!!

cool cool cool

Grażyna - Czw 08 Lut, 2007 16:32

Dziekuję, dziekuje, dziekuje...wszystkim cmoknięcie To ja jestem w skowronkach, ze moglam się wreszcie pochwalic. Ale obiecałam sobie, ze zaraz w marcu, za tegoroczna "trzynastke", kupie wreszcie aparat cyfrowy, bo corka i jej kolezanki maja juz mnie dosc (tak im marudzę, zeby pozyczyły aparat). Dziewczyny robia mi te zdjecia jak potrafia, dlatego niektore wyszły jakies szare. Ale...są, są, są!

Do bialego sweterka zapiecia kupilam w pasmanterii, za 2 zł sztuka.

Madzia - Czw 08 Lut, 2007 18:18

Rzeczywiście prawdziwa uczta dla zmysłów!!!!!!!!! Bardzo się cieszę, tyle prac Grażynki na raz.
Przepiękne, po mistrzowsku wykonane prace. uklon
uklon uklon uklon uklon uklon uklon

Grażynko, ponieważ mam zamiar nauczyć się serwetek brugijskich, to mam pytanie. Czy wszystko wychodzi Ci płasko jak trzeba? Czy one mogą trochę odstawać?

tintam - Czw 08 Lut, 2007 22:07

Grażynko ślicze prace brawo brawo brawo koszyczki są przecudne cool cool cool
anias - Czw 08 Lut, 2007 22:17

wesoło mi ogromne ilości ogromnych piękności brawo brawo
bjanna - Pią 09 Lut, 2007 07:58

Grażynko, bardzo, bardzo, bardzo dużo ciepłych słów należy się Tobie za takie dzieła idę na imprezę kwiatek dla ciebie cmoknięcie love
Grażyna - Sob 10 Lut, 2007 11:20

Czasami brugijskie serwety falują sie pozornie, bo po uprasowaniu wszystko wraca do normy.
monika_b - Sob 10 Lut, 2007 11:35

Piękne, masz chyba turbo dopalanie uklon uklon uklon
Madzia - Sob 10 Lut, 2007 12:49

Dzięki za odpowiedź, na pewno kiedyś spróbuję!
Grażyna - Pią 16 Lut, 2007 17:47

najpierw wielkanocne ozdóbki:

mordka - Pią 16 Lut, 2007 17:52

brawo
Grażyna - Pią 16 Lut, 2007 17:55

A teraz bluzeczki:

mordka - Pią 16 Lut, 2007 18:02

wow mdleje ale sliczna ta w siateczke z kwiatuszkami co by tu...
Grażyna - Pią 16 Lut, 2007 18:17

to dla córki, zrobilam jej jeszcze top:

magdalena - Pią 16 Lut, 2007 18:56

Śliczny !!!
brawo cool