Galerie prac użytkowników forum - Ciapara- pajęczyny sprzątam :-) str 169
ciapara - Wto 11 Sty, 2011 14:40
bean, dziekuje ciesze sie ze Ci sie podoba
Włoczka jest zakupiona w ciuchlandzie. Miałam z niej zrobic córce jakies bolerko ale córka nie znosi ostrych wloczek, materiałow itp wiec stwierdzilam ze odpada. Z tego co pamietam zalacilam za nia chyba 3 zł wiec mam chuste za 3 zety
lamika88 - Wto 11 Sty, 2011 15:30
ciapara, normalnie cudo Wyślesz mi schemacik na maila? Po sesji może się za nią wezmę (o ile zdam i kupię sobie nagrodę ) Tak mi się Twoja podoba, że muszę sobie też zrobić Przepiękna jest | ciapara napisał/a: | | mam chuste za 3 zety wesoło mi | Ale za to ile pracy kosztowała
małgośka - Wto 11 Sty, 2011 16:54
ciapara, chusta cudna. Ale się napracowałaś.
Jaka to nitka i jakimi drucikami robiłaś? Może też się skuszę?
Madzia - Wto 11 Sty, 2011 17:21
Nie płakuniaj, chusta przepiękna i to widać!
Ainer - Wto 11 Sty, 2011 17:22
cudeńko w każdym calu
ciapara - Wto 11 Sty, 2011 17:27
lamika88, małgośka, Madzia, Ainer, dziekuje kochane
lamika88, chetnie Ci pomoge w chuscie. Mam skypa moge na czacie tlumaczyc kazdemu kto ma na nia ochote. Jak bedzie wiecej chetnych moge zrobic watek w dziale on line i tam umiescic wszelkie info
małgośka, bladego pojecia nie mam co to za nitka jakis moher z lureksem z ciuchlandu... druty KP metal 5 mm ile zeszlo musze sprawdzic zostal maly klebuszek a mialam 240 g...
Chusta ma prawie 140 rzedow w tym na ostatnich cos kolo 600 oczek... naprawde wielka jest mozna sie w niej schowac
Madzia, ja nie plakuniam ale nie widac na fotkach cudnego wzoru... wzoru lisci czy tam kwiatów jak zwał tak zwał... są a nie widac na zdjeciach...
Jarka - Wto 11 Sty, 2011 18:40
| Kręciołek napisał/a: | | Ciapara może nie oddają uroku ale chusta jest przepiekna |
anle - Wto 11 Sty, 2011 19:06
ciapara, piękna chusta
Chyba wstawię ją do mojej kolejki
bean - Wto 11 Sty, 2011 19:50
| ciapara napisał/a: | | wiec mam chuste za 3 zety wesoło mi |
I to jest to! Wystarczy talent w rączkach i masz przepiękną chustę właściwie za grosze
ciapara - Wto 11 Sty, 2011 20:25
Jarka, anle, bean,
bean, za grosze to fakt ale wloczki na czape juz nie starczy normalnie bym sobie dokupila...a tak... sama chusta bedzie... sierotka
saba52 - Wto 11 Sty, 2011 20:55
ciapara, A może na opaskę starczy?
Grażyna - Wto 11 Sty, 2011 21:44
iwona150 - Wto 11 Sty, 2011 21:54
mi i tak się podoba
ciapara - Wto 11 Sty, 2011 21:58
saba52, tak na opaske mała tak
Grażyna, iwona150, ciesze sie ze Wam sie podoba
Moze w sobote poprosze córcie to mi na dworku pomoze mała sesje zrobic bez flesza
marysia54 - Wto 11 Sty, 2011 23:03
ciapara chusta przecudna
ja też z wielką ochotą bym się pisała na tą chustę a wątek on line to najlepszy pomysł
Aniela41 - Śro 12 Sty, 2011 06:48
sliczna
ciapara - Śro 12 Sty, 2011 09:04
marysia54, Aniela41, dzieki
No to pewnie go zaloze. Skoro chetnych jest wiecej
orchidea - Śro 12 Sty, 2011 09:47
Piękna chusta. A wracając do tematu wcześniej nikogo na siłę nie da się zadowolic. Moja mama wszystkim się zachwyca ale oprócz jednego sweterka w niczym jej nie widziałam. Kupiła sobie płaszcz , zrobiłam jej chustę do niego dopasowaną i jej nie widac. A ten jeden sweter nosi na okrągło. I spódnice szyte też nosi.
Moje dziewczyny mają 9 lat ale tez nie wszystko im się podoba. Ostatnio to najlepiej by zrobiły ze mną spółkę na moje szale i chusty - ale jak ja bym póżniej wyglądała?
Ubrania same wybierają - od jakiegoś czasu wiedzą gdzie chcą pójśc do jakiego sklepu młodzieżowego lub "dorosłego" i wtedy wieszaki latają. Znają numerację ubrań. A ja porównuję je do siebie w tym wieku i nie wiem co mam sądzic, bo ja o takich rzeczach wtedy nie myślałam. U dziewczyn w klasie jest teraz taka moda że dzieci robią sobie prezenty bez okazji i jedno drugiemu z sympatii daje w opakowanku jakiś mały drobiazg którym się chyba znudziło. Może to pierwszy etap wymianki.
Pamiętajcie dziewczyny że wy też się wymieniacie. Chyba każdy w jakimś wieku tak ma i musi przez to przejśc.
Przyznam się że ja jak dostawałam w prezencie serwetki (których nie lubię) to one jakoś znikały ..... w koszu.
małgośka - Śro 12 Sty, 2011 10:43
| ciapara napisał/a: | | bean, za grosze to fakt ale wloczki na czape juz nie starczy |
Nic się nie martw, idzie wiosna, to wystarczy sama chusta do okrycia, no i oczywiście ozdoby. Jeszcze raz WIELKIE
Dziękuję za odpowiedź.
ciapara - Śro 12 Sty, 2011 10:47
Oj jaka szkoda tych serwetek...
gosias - Czw 13 Sty, 2011 06:57
| ciapara napisał/a: | | chetnie Ci przy niej pomoge tylko spiesz sie póki mam ja na swiezo w głowie |
Dzięki ale na razie nie mam czasu na robótki...
jadzia59o - Czw 13 Sty, 2011 09:36
śliczna chusta
buziaczek - Czw 13 Sty, 2011 22:50
przepiękna chusta
ciapara - Pią 14 Sty, 2011 10:01
jadzia59o, buziaczek, slicznie dziekuje
Na razie robie drutowe chusty... bo boje sie jeszcze zabrac za ubranka drutowe dla siebie
No i koncze sweterek pasiaczek dla corci... taki multikolor... z resztek
ciapara - Pon 17 Sty, 2011 12:26
No i skonczony pasiak resztkowy. Poniewaz corka w miedzyczasie urosla duzo mialam poprawek i dorabiania w efekcie wyszedl taki "cudak" ...
Małej sie podoba a to najwazniejsze ... na niej lezy calkiem fajnie ale nie chciala dac sie sfotografowac natomiast chciala zeby jej koniki byly na zdjeciu
Druty KP akryl 3.5 mm 4 mm
wloczka bawelna z wiskoza
|
|
|