Nasze spotkania - Poznan
saba52 - Wto 04 Paź, 2011 11:56
| nula napisał/a: | | Aniuś jeżeli Twoje zaproszenie będzie aktualne to zrobimy sobie u Ciebie piknik w przyszłym roku !!! |
Moje zaproszenie jak najbardziej aktualne jest
Szkoda że teraz się nie udało
A ja mam na działce domek 15 osób bez problemu się pomieści
I mam piec,ogień można rozpalić
żabka - Śro 05 Paź, 2011 08:54
| Paddington napisał/a: | | kto zamawia? ja tam nei mam konta. | - jest ktoś chętny na dopilnowanie zamówienia ?
Paddington - Czw 06 Paź, 2011 15:23
hop hop co tu tak cicho? nikt nie jest chętny na spotkanie?
nula - Czw 06 Paź, 2011 19:36
| Paddington napisał/a: | | nikt nie jest chętny na spotkanie? |
no właśnie nikt więcej się nie odezwał .....
czyli ponawiam propozycję : 22.10
piszcie proszę, komu pasuje
weraph - Czw 06 Paź, 2011 20:15
Mi gra:)
żabka - Pią 07 Paź, 2011 08:45
Jak już gdzieś tam wyżej pisałam 22 października mam wolne od szkoły i póki co wpisuje się na listę obecności
Haniu odebrałam już zamówienie
bean - Pią 07 Paź, 2011 19:02
| Paddington napisał/a: | | nikt nie jest chętny na spotkanie? |
przecież wiecie, że ja zawsze jestem chętna i w podskokach biegłam na spotkanie
Niestety, ostatnio jakaś zaraza chorobowa dotknęła moją rodzinkę i prawdopodobnie w tym miesiącu nie uda mi się z Wami spotkać
aiszka4 - Pią 07 Paź, 2011 19:16
Otwieram listę:
1. Kaga
2. ullak
3. aiszka4
weraph - Pią 07 Paź, 2011 20:41
Lista:
1. Kaga
2. ullak
3. aiszka4
4, weraph
nula - Pią 07 Paź, 2011 20:58
1. Kaga
2. ullak
3. aiszka4
4. weraph
5. nula
Uchomisia - Sob 08 Paź, 2011 14:33
1. Kaga
2. ullak
3. aiszka4
4. weraph
5. nula
6. Haniutka
7. Uchomisia
| bean napisał/a: | | prawdopodobnie w tym miesiącu nie uda mi się z Wami spotkać |
Nam też przykro, że Cię nie będzie Ściskamy mocno
nula - Sob 08 Paź, 2011 15:51
| Uchomisia napisał/a: | | Nam też przykro, że Cię nie będzie |
a ja mam taką cichą nadzieję, że może Beatce się uda
żabka - Sob 08 Paź, 2011 23:04
1. Kaga
2. ullak
3. aiszka4
4. weraph
5. nula
6. Haniutka
7. Uchomisia
8. Żabka (i może Karol )
Jak będzie w domu to może go zabiorę ze sobą (jeśli będzie miał ochotę oczywiście )
Paddington - Pon 10 Paź, 2011 08:20
a ja 22.10 będę pod Warszawą.... buuuuuuuuuuuuu Chcę się z Wami zobaczyć, ale coś mi ten miesiąc figla spłatał... miałam być w zupełnie innym terminie, ale tak się poukładało...
Pamiętam że rozmawiałyśmy o obejmach do węży- czy to nadal aktualne, żeby się na nie załapać? Bo ja się rozliczę z kim trzeba tylko dajcie znać jak to aktualnei wygląda
WERAPH- do Ciebie mam pytanie indywidualne, ale to juz na PW piszę.
Wszystkich gorąco pozdrawiam i ubierajcie się ciepło bo przeziębień cała masa i zima już chyba blisko
Kelmuska - Wto 11 Paź, 2011 08:34
Witajcie, jestem tutaj od niedawna. Kilka dni temu Beatka napisała mi w mailu o tych comiesięcznych spotkaniach. Byłabym chętna, pomimo nawału pracy, tylko napiszcie, gdzie to by było i co robicie na takich babskich zlotach. Pozdrawiam
Paddington - Wto 11 Paź, 2011 09:23
Kelmuska, ostatnie dwa spotkania miały miejsce w Cafe Misja. Co robiłyśmy możesz zobaczyc na zdjęciach do których linki wrzucamy w tym wątku. W skrócie- śmiejemy sie, dobrze bawimy, wymieniamy się doświadczeniem, pokazujemy swoje ostatnie prace/dzieła, pytamy/radzimy się co i jak i z jakich nitek zrobic by było takie jakie chcemy ... itp. Przy okazji pijemy dobrą kawkę, zajadamy deserki (bo po wyrwaniu się z domów to nam się należy). Ostatnie spotkania były pod egidą koralikowej manii- Weraph uczyła nas węży. Ogólnie możesz robic na co tylko masz ochotę- grunt bys dobrze się bawiła
Ja niestety nie będe na październikowym spotaniu, ale i tak piszę DO ZOBACZENIA bo licze na to że połkniesz bakcyla naszych babskich zlotów.
żabka - Wto 11 Paź, 2011 11:21
Kelmuska witaj w gronie wielkopolanek
| Paddington napisał/a: | | W skrócie- śmiejemy sie, dobrze bawimy, wymieniamy się doświadczeniem, pokazujemy swoje ostatnie prace/dzieła, pytamy/radzimy się co i jak i z jakich nitek zrobic by było takie jakie chcemy ... itp. | - dokładnie to i jeszcze więcej robimy na spotkaniach
Kelmuska - Wto 11 Paź, 2011 12:53
Dzięki za miłe przywitanie. To ja dopisuję się do listy na spotkanie.
Uchomisia - Śro 12 Paź, 2011 18:44
| Paddington napisał/a: | | a ja 22.10 będę pod Warszawą |
Oł noł... Jaka szkoda Misiaku ale w sumie listopad już tuż tuż, więc kolejne spotkanie tez wypadnie niedługo
| Kelmuska napisał/a: | | Witajcie, jestem tutaj od niedawna. |
Witamy, witamy i zapraszamy proponuję żeby spotkanie odbyło się tak jak zwykle ok. 15 w Cafe Misja
1. Kaga
2. ullak
3. aiszka4
4. weraph
5. nula
6. Haniutka
7. Uchomisia
8. Żabka (i może Karol wesoło mi )
9. Kelmuska
żabka - Czw 13 Paź, 2011 09:35
| Uchomisia napisał/a: | | ale w sumie listopad już tuż tuż, więc kolejne spotkanie tez wypadnie niedługo Razz | no chyba że nie zrobimy listopadowego spotkania, a na początku grudnia - już takie świąteczne, jak w zeszłym roku
nula - Czw 13 Paź, 2011 09:43
| żabka napisał/a: | | no chyba że nie zrobimy listopadowego spotkania, a na początku grudnia - już takie świąteczne, jak w zeszłym roku |
też już o tym myślałam, podobnie jak żabka,
bogusia1255 - Czw 13 Paź, 2011 11:50
A ja jeszcze poczekam z dopisaniem się do listy,bo co chcę dojechać to zawsze mi plany się zmieniają.
Paddington - Czw 13 Paź, 2011 15:01
ja jestem za Świątecznym spotkaniem I optuję za prezencikami-drobiazgami jak w roku ubiegłym. Malutkie a tyyyyyyyyyle radości było Zróbmy sobie coś miłego zanim ponownie rzucimy się w wir robienia innym
Czekam na ustalenie terminu grudniowego.
nula - Pon 17 Paź, 2011 08:30
1. Kaga
2. ullak
3. aiszka4
4. weraph
5. nula
6. Haniutka
7. Uchomisia
8. Żabka (i może Karol wesoło mi )
9. Kelmuska
10. Regina
Czyli gdzie i o której ?