Galerie prac użytkowników forum - Ciapara- pajęczyny sprzątam :-) str 169
Zula - Śro 29 Gru, 2010 15:03
Fajne paseczki
Grażyna - Śro 29 Gru, 2010 17:48
Agnieszko - rób dla córci, póki ona jeszcze w takich rzeczach chce chodzić. Bo niestety przyjdzie taki dzień, że bedzie wolała jednak te kupne, z metkami. Wiem, bo mam córcię, tylko o kilkanascie lat starszą (studentkę). Obecnie znów zaczyna prosic, abym jej cos wydziergała, więc chetnie dziergam. Były jednak takie chwile (gdzieś 2 lata temu), że prosiła i potem albo trzymała w szafie te ciuchy, albo obdarowywała bez mojej wiedzy swoje kolezanki. A mnie nerwy brały, bo to przecież kosztuje, a wychodziło na to, że robiłam nie dla niej, lecz obcym prezenty.
ciapara - Śro 29 Gru, 2010 18:09
Zula, dziekuje
Grażyna, wcale Ci sie nie dziwie mnie też by chyba trafiło jakbym córki koleżanki zobaczyła w ciuchach swojej produkcji. Juz mnie ktoś uświadamiał ze nie będę znała rzeczy córki. Obśmiałam sie i stwierdziłam ze to jakaś bujda na resorach. Przecieże nadal bede kupować jej ubrania to jak mialabym ich nie znac?? A jak by powiedziała ze to koleżanki i że pozyczone to tym baczniej bym patrzyła jak długo u niej ta rzecz jest i osobiście bym zadbała żeby zwróciła.
Poza tym jak bym widziała że jakichś ubrań nie ma to także bym się tym zainteresowała. NIe ma mowy zebym nie byla w temacie. No chyba że trafi mnie skleroza... czego nie wykluczam
anle - Śro 29 Gru, 2010 18:16
| Grażyna napisał/a: | | Agnieszko - rób dla córci, póki ona jeszcze w takich rzeczach chce chodzić. |
ciapara, faktycznie masz szczęście, że mała chce chodzić w robionych przez Ciebie rzeczach, też zrobiłam kilka sweterków dla mojego małego (fajnie się je robi, bo szybko), ale nie chce w ogóle w nich chodzić
ciapara - Śro 29 Gru, 2010 18:20
anle, wiesz obejrzałam Twoje robótki dla Kuby i musze Ci powiedzic ze sie dziwie mu bo sa bardzo ładne. A moze to typ klasyczny męski? Podpytaj go jakie kolorki lubi... a moze sie okaze ze sam poprosi Cie o jakis sweterek w klasycznym nudnym granacie albo brązie nieśmiertelnym?
anle - Śro 29 Gru, 2010 18:38
Dzięki za pochwałę.
Mnie się wydaje, że on nie lubi tych ubrań, bo zamiast się z nim bawić, robię na drutach, był czas jak miał jak miał ok 1 - 2 lata, że wyszarpywał mi druty. Teraz nie sprawia na nim wrażenia jak robię, ale nie włoży i już.
Grażyna - Śro 29 Gru, 2010 18:59
A powiem ci Agnieszko, ze od paru lat nie znam ciuchów córki. Dawniej razem chodziłysmy na zakupy.Ale ona ma inny gust niz ja. Wspólne zakupy były dla niej i dla mnie udręką. Zazwyczaj wracałysmy z nich niezadowolone albo pokłócone. zmieniłam taktykę. Teraz daję kase i dziecko samo sobie kupuje, co chce. Czasem córka zarobi gdzieś podczas ferii lub wakacji, często oszczędza na jedzeniu, aby kupic sobie wymarzonego ciucha. Dostaje od nas na konto kase na życie i opłaty, a jak się gospodaruje, to jej sprawa. Ja tylko wymagam, ze jak daję na buty, to maja byc buty, a jak na bluzke, to mam widziec tę bluzkę. Czyli zgodnie ma byc z przeznaczeniem.
żabka - Śro 29 Gru, 2010 21:34
Super paseczki
grahasil - Czw 30 Gru, 2010 21:00
Agnieszko przejrzałam twój album. Robisz świetne rzeczy
A ta pelerynka to cacuszko.
Beata T - Pią 31 Gru, 2010 15:26
Fajne paseczki
kabyr - Pią 31 Gru, 2010 15:35
| Grażyna napisał/a: | | A powiem ci Agnieszko, ze od paru lat nie znam ciuchów córki. Dawniej razem chodziłysmy na zakupy.Ale ona ma inny gust niz ja. Wspólne zakupy były dla niej i dla mnie udręką. Zazwyczaj wracałysmy z nich niezadowolone albo pokłócone. |
Grażynko skąd ja to znam
Potrafiłyśmy z dwa dni nie rozmawiać po takich zakupach.
Obie nas krew zalewała.
marysia54 - Sob 01 Sty, 2011 23:45
ciapara
paseczki śliczne i super pomysł
Szczęśliwego Nowego Roku
ciapara - Pią 07 Sty, 2011 13:49
Zagladalam na forum ale w ogole nie dostalam powiadomienia na maila ze w moim watku ktoś się wypowiedział...? nie wiem dlaczego... no nic
Grazynko mam nadzieje ze mimo wszystko bede znała rzeczy dziecka... nadzieja matką głupich ponoc ale moja corka jest jeszcze mała więc temat mnie jeszcze nie dotyka
kabyr, mnie by krew tez zalewała jak moja córka by mi wyciągała rzeczy że tak powiem "od czapy"
żabka, grahasil, Beata T, marysia54, dziekuje ze chce Wam sie ogladac i komentować moje wypocinki
wlasnie z pomoca grahasil morduje enzian i zblizam sie juz do finiszu niedlugo Was będe dręczyc nowa drutową praca
gosias - Pią 07 Sty, 2011 16:16
Z powiadomieniem tak czasami dzieje się.... U mnie było podobnie - zero powiadomień, a za jakiś czas z setka....
Trzymam kciuki za chustę
ciapara - Wto 11 Sty, 2011 10:56
gosias Trzymałas kciuki i pomogło
Nietety mam ten sam problem co Lacrima miala ze swoim szalem i jego zdjeciem do konkursu... mianowicie aparat skupia sie na nitce i fotki sa do luftu... powiem tylko ze chusta w realu mi sie podoba a na zdjeciach... no coz same zobaczcie ze fotki nie chca pokazac wzoru....
grahasil - Wto 11 Sty, 2011 11:32
Chusta wyszła piękna, gratuluję !!!!!!
Robiąc zdjęcia wyrobów z metaliczna nitką lepiej robić je bez sztucznego oświetlenia i bez lampy błyskowej. Zrób ponownie zdjęcie w jasny dzień na powietrzu ale uważaj aby promienie słoneczne nie były skierowane na chustę. Pod chustę najlepiej daj coś ciemnego. Myślę, że wzór będzie bardziej widoczny.
ciapara - Wto 11 Sty, 2011 11:34
grahasil, dziekuje za wskazówki na pewno tak zrobie
Kręciołek - Wto 11 Sty, 2011 11:44
Ciapara może nie oddają uroku ale chusta jest przepiekna a Ty zdolniacha jesteś! I na szydełku i na drutach no podziwiam!
iwonka - Wto 11 Sty, 2011 11:45
przepiękna chusta
ciapara - Wto 11 Sty, 2011 11:53
Kręciołek, iwonka, dziekuje
Wlasnie rozmyslam co robic czy corce firane na szydelku czy sobie kolejna chuste
Violetta21 - Wto 11 Sty, 2011 12:16
Aga super jest ta chusta
gosias - Wto 11 Sty, 2011 12:43
Aga śliczna chusta
Jak wyjdę na prosta tez wezmę się za tę chustę (oczywiście przy Twojej pomocy)
saba52 - Wto 11 Sty, 2011 12:58
ciapara, Piękna jest Twoja chusta
ciapara - Wto 11 Sty, 2011 13:02
Violetta21, gosias, saba52, dziekuje
Nie ukrywam ze gdyby nie grahasil jej pomoc na skypie wymiekłabym na tej chuscie chyba z 10 razy ojjjjjjjjjjj miała kobieta cierpliwosc do mnie
Juz mam co najmniej 2 pomysły na nastepne chusty... jak to sie mawia osiołkowi w złobie dano...
gosias, zaden problem jak bedziesz gotowa chetnie Ci przy niej pomoge tylko spiesz sie póki mam ja na swiezo w głowie
bean - Wto 11 Sty, 2011 13:48
ciapara, chusta jest przepiękna I jaką fajna włóczkę użyłaś! Bardzo mi się podoba
|
|
|