Nasze spotkania - Poznan
saba52 - Nie 25 Wrz, 2011 20:19
nula,
A co do spotkania to po niedzieli dopiero bedę wiedziała:)
weraph - Pon 26 Wrz, 2011 22:23
Okazuje się ze potrzeba beading.pl na gwałt, więc do srody tej teraz zbieramy.
aiszka4 - Wto 27 Wrz, 2011 06:57
weraphA może zbieraj zamówienia ze spokojem do 2 października, a my z Kasią zamówimy sobie teraz (i zignoruj maila, którego przed chwilą Ci napisałam).
weraph - Wto 27 Wrz, 2011 09:38
aiszka4, mi serio wsio rybka;) zamowienie mam wybrane, zaraz ci podeślę, a jak bedzie trzeba to się zamowi jeszcze.
.
aiszka4 - Wto 27 Wrz, 2011 16:47
weraph, nic nie dostałam.
Jakby ktoś coś potrzebował szybciej, to zamówienia do jutra.
izetta - Wto 27 Wrz, 2011 20:50
to ja te kółeczka poproszę co łączą zapięcie z końcówką, średnie
weraph - Wto 27 Wrz, 2011 21:07
aiszka4, poszło:)
saba52 - Śro 28 Wrz, 2011 14:12
Kochane dziewczyny:)
Jestem w rozpaczy!!!!!!!!Nijak nie pasuje żebym dojechała na spotkanie!!!!!!!!!!
Mąż ma wolną tylko sobotę 1 i 29....ale to się jeszcze może zmienić!
Jakoś bym wykombinowała żeby dojechać ale syna też
w domu nie ma no bo bo opiekuje sie dzieckiem swojej dziewczyny
(matka jej w szpitalu ,siostra do szkoły a dziewczyna pracuje)i jeszcze
2 razy ma szkołę i.......kurcze nie mam co z psem zrobić!!!!!!!!
Tak że wrrr pipipipipipipi
Jedyne co mi przychodzi do głowy to serdecznie Was zaprosić
do mnie na działkę jak byście miały czym przyjechać i póki jest ładna pogoda.
Tylko byście musiały przyjechać ok południa,bo dzień krótki i wieczorki chłodne.
A wygląda u mnie tak:)Zdjęcia z niedzieli
nula - Śro 28 Wrz, 2011 18:22
saba52, kochana jesteś ! ale kurcze, trochę daleko do Ciebie - a my w większości nie zmotoryzowane
Ale od czegoś trzeba zacząć - więc rzucam propozycję - 8.10
co Wy na to ????
saba52 - Śro 28 Wrz, 2011 20:20
nula, Jakie daleko !!!!!!
To tylko 50 km:)
Kiedyś to chociaż pociągi do mnie jeździły!
Paddington - Czw 29 Wrz, 2011 08:56
poczekajcie, ale gdybyśmy zorganizowały się np w 3 samochody i wybrały w podróż do SABY? ja wiem, że to wyzwanie, ale może macie ochotę na szalony jesienny dzień? Ja mogę być kierowcą z przyjemnoscią Zastanówmy się
jeżeli o propozycję chodzi to ja optuję za 15 lub 22.10. bo 8 mam konferencję.
saba52 - Czw 29 Wrz, 2011 10:09
| Paddington napisał/a: | | poczekajcie, ale gdybyśmy zorganizowały się np w 3 samochody i wybrały w podróż do SABY? ja wiem, że to wyzwanie, ale może macie ochotę na szalony jesienny dzień? Ja mogę być kierowcą z przyjemnoscią Smile Zastanówmy się Smile |
I to mi sie podoba
żabka - Czw 29 Wrz, 2011 10:22
Ja mam wolne 8 i 22 października - w pozostałe soboty wykłady na uczelni
aiszka4 - Pią 30 Wrz, 2011 08:14
Wyjeżdżam 14-21.10.
żabka - Pią 30 Wrz, 2011 18:06
http://serwetnik.abc24.pl/default.asp - będę robić tam zamówienie, jeśli są chętne to proszę o informacje na pw co i w jakiej ilości zamówić do poniedziałku do godz. 15 (środa - czwartek będę chciała odebrać zamówienie, w związku z powyższym zamawiać będę najpóźniej w poniedziałek popołudniu )
nula - Pią 30 Wrz, 2011 18:52
Ja z Wami nie wytrzymam !!!
żaba - znowu kusisz zakupami !!!
no nic, to lecę zobaczyć co tam mają ciekawego
jakby co to dam znać na PW
acha ! i dzięki za gwoździki
żabka - Pią 30 Wrz, 2011 21:50
| nula napisał/a: | | Ja z Wami nie wytrzymam !!! olaboga | - wytrzymasz, wytrzymasz, bez nas by ci smutno było
| nula napisał/a: | | żaba - znowu kusisz zakupami !!! rety | - ja wcale nie kuszę, informuje tylko że będę tam zamawiać, można dołączyć a można i nie dołączyć do zamówienia wolna wola
Kochaniutkie mam 2 wiadomości - dobrą i złą,
Zaczne od złej - do pasażu różowego na św. marcinie nie ma już co się zapuszczać po koraliki - sklep stacjonarny został z dniem dzisiejszym zamknięty, pozostał tylko internetowy www.domkamieni.pl
Dobra wiadomość jest taka, że otworzył się nowy sklep z koralikami "royal stone" (jeszcze w nim nie byłam i nie wiem jak cenowo wygląda), mieści się na górnej wildzie (nie wiem jaki to nr ) po prawej stronie patrząc od deptaku na wysokości przystanku tramwajowego
nula - Pią 30 Wrz, 2011 22:00
| żabka napisał/a: | | wytrzymasz, wytrzymasz, bez nas by ci smutno było |
co prawda, to prawda !!!!
bez Was to już żyć nie umiem po prostu
| żabka napisał/a: | | można dołączyć a można i nie dołączyć do zamówienia wolna wola |
no, też prawda
Ależ ty żabko mądrze dzisiaj gadasz !!!!
Ty lepiej napisz, czy będziesz to odbierać osobiście ? , bo widzę , że to u Ciebie jest ten sklep.......
Wybrałam kilka serwetek, ale wysyłkowo się nie opłaca.........
| żabka napisał/a: | | po prawej stronie patrząc od deptaku na wysokości przystanku tramwajowego |
Masz na myśli ten przystanek przy Różanej ?
O, już znalazłam
proszę bardzo
Poznań, ul. Górna Wilda 80
telefon: 61 / 281 73 82
Godziny otwarcia:
pn-pt: 11:00-19.00
sb: 10.00-15.00
http://www.royal-stone.pl/
żabka - Sob 01 Paź, 2011 08:12
| nula napisał/a: | | Ty lepiej napisz, czy będziesz to odbierać osobiście ? , bo widzę , że to u Ciebie jest ten sklep....... | - oczywiście że osobiście odbiorę
| nula napisał/a: | | Masz na myśli ten przystanek przy Różanej ? | - dokładnie ten przystanek miałam na myśli, ale ty szybsza ode mnie jesteś i już znalazłaś adres dokładny
Paddington - Sob 01 Paź, 2011 19:43
ja byłam w tym sklepie tydzień temu- w sumie wydaje się że duży wybór, ale ja to tak nie do końca odebrałam- jest dużo rzeczy do sutaszu, do kolczyków i biżu z metalowymi łączeniami- pojedyncze kamyczko, koraliki, kryształki- na sztuki do kupienia. Jeżeli o węże chodzi to koralików mało, nie mają rozmiarów. Zapinek, szpilek do kolczykó itp jest trochę i jeszcze ściana z nawleczonymi koralami.
Żabka na całe szczęście zakupy robisz w dziale w którym nie siedzę, bo za następne zakupy chyba by mnie M wystawił za drzwi (hihihi)
nula - Nie 02 Paź, 2011 13:19
Wracając do spotkania
Z tego co na razie widać to chyba najwięcej osobom pasuje 22.10
Bo i żabka, by mogła. i Paddington, i aiszka4,
Myślę, że wytrzymamy jeszcze te 3 tygodnie ?
Wiem, że to za późno, żeby jechać do saby - ale tak czy siak mamy już październik, więc planowanie imprezy plenerowej jest ryzykowne
Aniuś jeżeli Twoje zaproszenie będzie aktualne to zrobimy sobie u Ciebie piknik w przyszłym roku !!!
izetta - Nie 02 Paź, 2011 16:49
22 mi też pasuje, bo za tydzień mam poświęcenie różańca syna, w przyszłym roku komunia, a i Eli, mojej koleżance nie pasuje bo wyjeżdża.
weraph - Pon 03 Paź, 2011 19:45
Moje drogie, jest taka promocja, jakby ktos się skusił na koncówki:
Październik będzie miesiącem obfitującym w niespodzianki ;D
Na początek informujemy was o tym, że w każdy CZWARTEK PAŹDZIERNIKA będzie DNIEM DARMOWEJ DOSTAWY w sklepie detalicznym Sklep Onyks Eu
Aby nie płacić za przesyłkę klient musi spełnić następujące warunki:
- darmowa wysyłka obowiązuje tylko przy wyborze listu poleconego
- zamówienie musi być opłacone przelewem
- płatność należy uiścić najpóżniej do poniedziałku kolejnego tygodnia
aiszka4 - Pon 03 Paź, 2011 19:58
Też miałam o tym napisać, ale byłaś pierwsza
A na priva zaraz dostaniesz info o koralikach.
Paddington - Wto 04 Paź, 2011 08:30
oooo to ja się pisze na końcówki kto zamawia? ja tam nei mam konta.
|
|
|