To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Nasze spotkania - Poznan

izetta - Pon 12 Wrz, 2011 10:09

Nula do ciebie, bo wy liczyłyście co i za ile tych końcy (chyba, rany no moja skleroza do imion mnie przeraża)
Paddington, czy mogłabym poprosić jeszcze o słoiczki? bosko się z nich wyciąga koraliki, jak siedzę w fotel, sprawdziłam wczoraj
Weraph ja poproszę na następnym spotkaniu o kurs też na te kulkowe kolczyki Smile

nula - Pon 12 Wrz, 2011 10:23

izetta, Jeżeli do mnie, to bardzo dobrze zapamiętałaś cmoknięcie
Nie pamiętam dokładnie jakie brałaś - chyba te wielkie 9 mm i te średnie czyli 6,3 mm
Jeżeli chodzi Ci o to czy w ogóle są jeszcze pośrednie między nimi to tak - 7,3 mm - ale akurat w onyksie ich nie było.
Będziemy na nie polować, bo one takie najbardziej optymalne chyba są wesoło mi

izetta - Pon 12 Wrz, 2011 10:48

Tak brałam te wielkie, malutkie i te trochę większe od malutkich. To ja poczekam na te średnie Smile
Przed chwilą zgłosiłam się na pierwszą wymiankę u maranciaków Smile mam nadzieję, że podołam zadaniu Smile jest tylko jeden problem, nie pokazywałam jeszcze moich prac na forum i potrzebuję poręczenia osoby, która bardzo się udziela.

nami - Pon 12 Wrz, 2011 12:42

Ja również dziękuję za spotkanie:)
aiszka4 - Pon 12 Wrz, 2011 17:07

Mi też było fajnie hopla

Paddingtonowi i Batonowi dziękuję za koraliki.
Znalazła się moja brakująca paczuszka?

Dziewczyny - co chcecie ze Świata Koralików, bo może uda mi się zrobić zakupy w tym tygodniu.

nula - Pon 12 Wrz, 2011 20:06

aiszka4, a Ty znowu kusisz !!!!!!
No nic, zobaczymy, jakby co to dam znać wesoło mi

Paddington - Pon 12 Wrz, 2011 21:45

Czy któraś z poznańskich Maranciarek zamierza bawić się w wymiance? Pytam bo sama się zastanawiam... z jednej strony chciałabym się pobawić, ale z drugiej możemy też wymienić się we własnym poznańskim gronie na spotkaniu (jak na mikołajki) i będzie fajniej
żabka - Wto 13 Wrz, 2011 08:22

Paddington napisał/a:
Czy któraś z poznańskich Maranciarek zamierza bawić się w wymiance?
- dobre pytanie, sama się zastanawiam nad udziałem wesoło mi
izetta - Wto 13 Wrz, 2011 08:30

ja się zapisałam, pytanie kto za mnie poręczy
maranta - Wto 13 Wrz, 2011 10:10

izetta, przejrzałam Twoje posty na forum, fakt, jesteś z nami króciutko, ale nie zauważyłam żebyś pokazała jakieś swoje prace, czy choćby linka do albumu - być może przegapiłam.

Proszę, wrzuć choć cokolwiek, ewentualnie jeśli pokazywałaś coś na spotkaniu w Poznaniu, to niech dziewczyny skrobną, że widziały Wink

Nie dziw się, że organizatorki boją się przyjąć do wymianki osoby mało aktywne na forum, których prac nie znamy. Opiekunki wymianki odpowiadają za nią i chciałyby, żeby obyło się bez problemów typu- ja prezent wysłałam a nie otrzymałam.

Dlatego prośba o poręczenie.

Paddington, żabka, fajnie by było gdybyście się zdecydowały na forumową wymiankę Wink

Paddington - Wto 13 Wrz, 2011 11:22

maranta, miło mi bardzo Smile Takie zaproszenie ... i to od CIEBIE .. no rumienię się Smile
Zastanowię się jeszcze chwilkę i dam znać na pewno

izetta - Wto 13 Wrz, 2011 11:29

MARANTA masz racje, nie ma moich prac, bo nigdy ich nie wrzuciłąm na forum, jakoś tak wyszło, a jak wczoraj chciałam wieczorkiem powrzucać to okazało sie, że nie mam internetu w domu bo coś nawaliło, a w pracy mamy serwer na który nie można nic swojego wrzucać. Dopiero dzisiaj może dam radę powklejać moje prace dzisiaj jak już niemałż naprawi internet.
I nie złoszczę się czy czepiam, bo doskonale rozumiem tę zasadę, nawaliłam trochę z wklejaniem, ale wierz mi, że te moje prace są nawet nawet. Dziewczyny zresztą na spotkaniach widziały jak szybko sie uczę Smile Teraz opanowuję węże, bo wcześniej była frywolitka, a generalnie to przoduje u mnie haft xxx

żabka - Wto 13 Wrz, 2011 20:27

maranta napisał/a:
Paddington, żabka, fajnie by było gdybyście się zdecydowały na forumową wymiankę Wink
- przy takim zaproszeniu chyba się zdecyduję, decyzję podejmę jednak dopiero po pierwszych wykładach na uczelni (nowy rok, nowi wykładowcy, nowe wymagania wesoło mi ) cmoknięcie
saba52 - Pią 16 Wrz, 2011 12:18

Cześć dziewczyny cmoknięcie cmoknięcie
Próbuję nadrobić zaległości:)
Może wreszcie w pażdzierniku uda mi się dotrzeć na spotkanie:)

I mam pytanie czy któraś z Was ma kontakt z Miszelką (Kasią)?

izetta - Pią 16 Wrz, 2011 13:49

Mam ogromną prosbę do dziewczyn, które będą zamawiać koraliki itp. przy swoim zamówieniu zapomniałam o tych małych kółeczkach, które łączą końcówki z zapięciem. Zamówcie mi tez jedną paczuszkę. Odbiorę na spotkamiu w październiku. Iza
P.S. a jak bedziecie zamawiać koraliki to dajcie znać. Potrzebuję kila kolorów do jaszczurki Smile

weraph - Pią 16 Wrz, 2011 18:33

Słuchajcie, mam zbędne jakies 15 par 7.8mm koncówek. Cena - 1,5 za parę. Znajoma zle zamówiła;)
Uchomisia - Pią 16 Wrz, 2011 19:03

Ja chętnie wezmę te 15 par Smile
weraph - Pią 16 Wrz, 2011 19:04

Ostało się 10:) Zaklepuję dla ciebie. Chcesz odebrac wczesniej czy urządza się na kolejnym spotkaniu?

I mam prośbę, jesli kto facebookowy jest -
Polub najpierw http://www.facebook.com/skleponykseu
a nastepnie prosze o lubie to dla mojej bransoletki
http://www.facebook.com/p...&type=1&theater
Dziękuję;) Probuję wygrac bon w onyksie.

Uchomisia - Pią 16 Wrz, 2011 19:07

Hihih, ufff, dobrze, że szybko zareagowałam Very Happy 10 też będzie dobrze Smile mogę poczekać do spotkania, jeśli Tobie nie przeszkadza, że wtedy dopiero się rozliczymy Smile
aiszka4 - Pią 16 Wrz, 2011 19:25

izetta napisał/a:
Mam ogromną prosbę do dziewczyn, które będą zamawiać koraliki itp. przy swoim zamówieniu zapomniałam o tych małych kółeczkach, które łączą końcówki z zapięciem. Zamówcie mi tez jedną paczuszkę. Odbiorę na spotkamiu w październiku. Iza
P.S. a jak bedziecie zamawiać koraliki to dajcie znać. Potrzebuję kila kolorów do jaszczurki Smile

Jaki rozmiar kółeczek potrzebujesz? I ogniwka czy sprężynki? Będę robić zakupy w Świecie Koralików.
Koraliki Toho też będę zamawiać, więc daj znać, co potrzebujesz.

izetta - Pią 16 Wrz, 2011 20:27

Aiszka kurcze nie wiem jaka wielkość, chyba takie średnie a koraliki to srebrne 8 i 11 i jakieś miodowe 8 i 11. z góry dziękuję
Paddington - Sob 17 Wrz, 2011 15:42

Uchomisia, a podzielisz się choć dwoma parkami? ja wczoraj nie wchodziłam do sieci i widzę że duuużo mnie ominęło... Jak wszystkie masz juz rozdysponowane to spoko.
Pozdrawiam

Uchomisia - Sob 17 Wrz, 2011 17:42

Ano oczywiście Smile wszystko zostaje w misiowej rodzinie i dla Paddingtona też starczy Smile
Paddington - Nie 18 Wrz, 2011 14:58

Dzięki Kochane UszkoMisiaczka Smile
Żabka ja nie wiem jak tam Twoje przemyślenia ale ja zgłosiłam sie do wymiany. Co mi tam. Jak się bawić to się bawić. Mam nadzieję, że będzie do końca w super radosnej atmosferze.
Pozdrawiam

aiszka4 - Pon 19 Wrz, 2011 16:49

izetta napisał/a:
Aiszka kurcze nie wiem jaka wielkość, chyba takie średnie a koraliki to srebrne 8 i 11 i jakieś miodowe 8 i 11. z góry dziękuję

Linki prosze na pw, żeby nie było pomyłek.