To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Ciapara- pajęczyny sprzątam :-) str 169

saba52 - Śro 22 Gru, 2010 11:36

ciapara, Super pasek brawo brawo
Zdolna jesteś.Szybko Ci poszła nauka wstawiania zdjęć brawo
Ja jednak z opisu sie uczyłam.
Oj za ciasto też trzeba się zabrać ale ja za wcześnie nie mogę bo mi zjedzą!!!

ciapara - Śro 22 Gru, 2010 11:42

Tak. Podlube przez Swieta sobie... niezobowiazujaco Smile
gosias - Śro 22 Gru, 2010 12:54

ciapara napisał/a:
Podlube przez Swieta sobie... niezobowiazujaco

Taaa.... niezobowiązująco rotfl hahahihi

ciapara - Śro 22 Gru, 2010 14:00

saba52,gosias cmoknięcie cmoknięcie
saba52 nie poszlo szybko... zobacz ile razy edytowalam swoj wpis o pasku, dopiero jak sie poddalam dostalam linka do filmiku... mowilam ze ja atechniczna jestem puknąć się puknąć się
gosias Włąsnie tak... niezobowiazujaco sobie podlubie nastepny pasek.... moze rozowy Smile juz obiecalam corci ze bede robic tylko dla nas Smile marudzi mi o ciuszki dla jej zabawek Smile
Dzisiaj mam troszke czasu makowce zapakowane do piecyka... sernik upieczony ... gary sie gotuja to moze dokoncze wyprawke dla Tomka Smile lalki mojej corki... nie moge tych rzeczy zapakowac pod choinke bo mala by sie kapnela... a jeszcze wierzy w Sw. Mikołaja cmoknięcie cmoknięcie hahahihi hahahihi

Violetta21 - Śro 22 Gru, 2010 21:07

super paseczek cool
gosias - Śro 22 Gru, 2010 21:56

ciapara napisał/a:

Dzisiaj mam troszke czasu makowce zapakowane do piecyka... sernik upieczony ... gary sie gotuja

Też dziś trochę poszalałam po kuchni Wink

ciapara - Śro 22 Gru, 2010 22:26

Violetta21 dziekuje cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
gosias mnie jeszcze corka namowila na pieczneie piernikow... zapierniczyłyśmy całą kuchnię hopla hopla
pasek oczywiscie do poprawki... corka sobie zazyczyla ze ma byc caaaaaaaaly w kwiatki... to siedze i dlubie te kwiatki....

gosias - Czw 23 Gru, 2010 06:54

Cytat:
pasek oczywiscie do poprawki... corka sobie zazyczyla ze ma byc caaaaaaaaly w kwiatki... to siedze i dlubie te kwiatki....

Masz w domku projektantkę, a Ty jesteś od realizacji projektu Wink Very Happy

Bozenka7 - Czw 23 Gru, 2010 06:59

kwiatek dla ciebie ciapara ,cudowny paseczek,zazdroszczę Ci wypieków ...wczoraj poślizgnęłam się na uliczce bocznej,padłam ...dzisiaj czuję głowę ,rękę ,a tam,ile zrobię to zrobię ,trudno, dobrze ,za się rodzinkę....a jak Twoje zdrówko? cmoknięcie cmoknięcie
gosias - Czw 23 Gru, 2010 07:01

Bozenka7 napisał/a:
.wczoraj poślizgnęłam się na uliczce bocznej,padłam ...dzisiaj czuję głowę ,rękę ,

Jej, Ty też.... Sad cmok bo ja wczoraj też wyrżnęłam się....

Bozenka7 - Czw 23 Gru, 2010 07:11

: gosias, no co Ty? ale w porządku? cmoknięcie
ciapara - Czw 23 Gru, 2010 08:27

Bozenka7, dziekuje cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
Jesli chodzi o gotowanie to ja juz tak automatem lece ze glowa mala. Wcale sie nie stresuje. Wczoraj odwalilam 3 makowce, sernik i z 80 ciastek piernikow. Poza tym sprzatanie i salatke.
gosias ta.... projektantke.... zawsze jak jej cos zrobie to zamiast sie cieszyc to placze.... mamo... to nie tak mialo byc... mamo... no i robie potem zeby bylo tak jak jej sie widzialo...

gosias, Bozenka7 uwazajcie dziewczyny !!! Ja tez odwalilam juz tej zimy kilka piruetow ale jakos wyhamowalam przed wylozeniem sie jak dluga Smile

gosias - Czw 23 Gru, 2010 09:50

Bozenka7 napisał/a:
no co Ty? ale w porządku?

W miarę dobrze Smile

Aga Smile uważamy Smile

ciapara - Pią 24 Gru, 2010 08:01

Wszystkim forumowiczkom chciałabym zyczyc

Zdrowych Spokojnych Swiąt,
Szacunku do drugiego człowieka,
miłości,
radości z narodzenia Dzieciątka Jezus
a w Nowym Roku 2011 spelnienia planów i wszelkiej pomyslnosci
Chciałabym także podziękowac wszystkim za to ze po prostu jesteście na tym forum
cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

Bozenka7 - Pią 24 Gru, 2010 09:22

Dziękuję cmoknięcie ciapara cmoknięcie , ...ja też składam serdeczne życzenia,zdrowych,pełnych radości i nowych nadziei Świąt Bożego NarodzeniaTobie ,Twojej rodzince i wszystkim przemiłym osobom ,poznanym na tym forum zima cmoknięcie zima cmoknięcie zima
lamika88 - Pią 24 Gru, 2010 10:51

ciapara, Wesołych Świąt cmoknięcie cmoknięcie
Paillette - Pią 24 Gru, 2010 12:39

Wszystkiego dobrego zima
gosias - Pią 24 Gru, 2010 13:40

Wesołych Świąt Agnieszko love
ciapara - Pią 24 Gru, 2010 14:20

Dziekuje kochane cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
Wam tez
Wam tez cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

saba52 - Pią 24 Gru, 2010 15:51

ciapara, Wesołych Świąt cmoknięcie
Jarka - Pią 24 Gru, 2010 23:16

WESOŁYCH ŚWIĄT ! zima
Violetta21 - Pią 24 Gru, 2010 23:31

Agnieszko Wesołych Świąt cmoknięcie
ciapara - Nie 26 Gru, 2010 01:19

saba52, Jarka, Violetta21, cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie mam nadzieje ze Wam milo uplywaja Swieta cmoknięcie cmoknięcie
A ja sobie niezobowiazujaco... wydlubalam córci drugi pasek szydelkowy... puknąć się puknąć się tesciowa sie smiala ze robie lancuch na choinke hahahihi hahahihi ale corka byla zadowolona... cool

saba52 - Nie 26 Gru, 2010 01:22

ciapara, A co Ty o tej godzinie?
A ja ...zszyłam sweterek,skończyłam rękawy innego i rękawiczki zaczęłam...oprócz tego jestem okropnie obżarta bo się nigdzie nie ruszamy ,pogoda nie pozwala...

ciapara - Nie 26 Gru, 2010 01:25

tak ja tutaj sie tułam.... ale juz ide spac cmoknięcie dobre nocki cmoknięcie