Nasze spotkania - Poznan
bean - Czw 08 Wrz, 2011 19:30
Do dzisiaj nie wiedziałam czy uda mi się dotrzeć na spotkanie, ale już wiem że będę z Wami więc dopisuję się do listy
1. Nula
2. Żabka
3. weraph
4. nami
5. Haniutka
6. aiszka4
7. Ullak
8. Kaga
9. Regina
10. Paddington Miś
11. bean
12. Agnieszka - choć jeszcze nie jest pewna
Uchomisia - Czw 08 Wrz, 2011 22:28
| bean napisał/a: | | Do dzisiaj nie wiedziałam czy uda mi się dotrzeć na spotkanie, ale już wiem Smile że będę z Wami |
i Uchomisia jednak też wpadnie, choć na godzinkę, dwie
1. Nula
2. Żabka
3. weraph
4. nami
5. Haniutka
6. aiszka4
7. Ullak
8. Kaga
9. Regina
10. Paddington Miś
11. bean
12. Agnieszka - choć jeszcze nie jest pewna Wink
13. Uchomisia
Paddington - Pią 09 Wrz, 2011 06:54
Uchomisia,
woalka - Pią 09 Wrz, 2011 12:53
Dziewczyny,
Wy już kolejne spotkanie macie na tapecie, a ja jeszcze nie pokazałam fotek zrobionych podczas poprzedniego. Przepraszam...
Wrzucam linka, bo mam bardzo mało czasu, a wstawianie miniatur zajmuje go sporo. Za to też przepraszam.
ZDJĘCIA
Pozdrawiam Was serdecznie i życzę udanego kolejnego spotkania!
Alicja
nula - Pią 09 Wrz, 2011 14:35
bean, Uchomisia,
fajnie, że jednak będziecie
pozwoliłam sobie uzupełnić listę obecności (brakowało izetty i jej koleżanki)
1. Nula
2. Żabka
3. weraph
4. nami
5. Haniutka
6. aiszka4
7. Ullak
8. Kaga
9. Regina
10. Paddington Miś
11. bean
12. Agnieszka - choć jeszcze nie jest pewna Wink
13. Uchomisia
14. izetta
15. z koleżanką
całkiem nas sporo
woalka - dzięki za linka do zdjęć
jest nawet sukienka bean na zastępczej modelce
Paddington - Pią 09 Wrz, 2011 15:52
woalka, świetne zdjęcia! Jak to dobrze, że modelka dała namówić się na pozowanie, bo mogłyśmy na własne oczy podziwiać piękno sukienki i pozostały piękne foteczki
BEAN następnym razem nie dawaj się tak długo namawiać i sama wskakuj w ciuszki jako modelka! Jak nie to ja się w nią wbiję i wtedy zostanie już na zawsze moja bo ją maksymalnie rozepcham swoim nadmiarem ciałka (hihihi)- tak Kochana, była to misiowa groźba mobilizująca
nula - Pią 09 Wrz, 2011 16:19
| Paddington napisał/a: | | była to misiowa groźba mobilizująca |
mam nadzieję, że będzie skuteczna !!!!
Uchomisia - Pią 09 Wrz, 2011 17:56
| Paddington napisał/a: | | BEAN następnym razem nie dawaj się tak długo namawiać i sama wskakuj w ciuszki jako modelka! |
O tak W końcu właścicielka w swoim dziele wygląda najpiękniej
weraph - Pią 09 Wrz, 2011 20:04
Dziewczyny, pakuję się dobre dwie godziny juz:) Luby patrzy na mnie jak na wariatkę, troszke;)
żabka - Pią 09 Wrz, 2011 20:51
| weraph napisał/a: | | Dziewczyny, pakuję się dobre dwie godziny juz:) Luby patrzy na mnie jak na wariatkę, troszke;) | - jak chce niech tak patrzy a ty pakuj się nawet i jeszcze 2 bylebyś niczego nie zapomniała
nula - Pią 09 Wrz, 2011 21:13
| weraph napisał/a: | Luby patrzy na mnie jak na wariatkę, troszke;)
|
a Ty się jeszcze nie przyzwyczaiłaś, że nasi panowie tak na nas patrzą dość często
( no, przynajmniej mój .....)
Paddington - Sob 10 Wrz, 2011 20:54
Kochane to ja pierwsza z podziękowaniami!
D Z I Ę K U J Ę ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
Dziękuję Wszystkim za cudowne (jak zawsze) spotkanie, radości, śmiechy i atmosferę.
Dziękuję weraph, za kolejną lekcję koralikomaniactwa- jesteś nieoceniona Pochwal się koniecznie jak powstanie jakiś wąż z zielonych koralików.
Dziękuję nula, za słoiczki zdecoupagowane. Mój szanowny M gdy je zobaczył to aż usiadł z wrażenia... nie mógł się nadziwić, że Ty to tak sama, że tak można,... pytał ciągle jak, ale jak, ale z czego, no czym... dotykał, głaskał, zaglądał do środka... Jest zaszokowany i już zapowiedział, że słoik kuchenny jest jego... (tak to jest mieć faceta w kuchni)
Dziękuję Aiszka za końcówki do węży- teraz to mega produkcję rozpocznę. I za zakładkę też dziękuję.
Dziękuję bean, że w końcu pokazała się w swoim dziele- Kochana wyglądasz rewelacyjnie i napawała chęcią do pracy. Dziękuję za wzorki frywolne
teraz lecę robić kolczyk, potem po aparat i foteczki żeby Niepoznaniankom pokazać co mam nowego
Serdelkowo pozdrawiam i do zobaczenia
bean - Nie 11 Wrz, 2011 01:00
Ja również bardzo dziękuję i jak mogłam najszybciej, wrzucam FOTKI ze spotkania.
Miłej niedzieli
nula - Nie 11 Wrz, 2011 08:30
Ja oczywiście nie mogę napisać nic innego - czyli również dziękuję Wam wszystkim za cudne spotkanie !!!
Paddingtonowi, aiszce i żabce przesyłam jeszcze raz buziaki za realizację naszych zamówień - teraz towaru mam pod dostatkiem
Przydałoby się teraz jeszcze zamówić gdzieś trochę wolnego czasu - jak któraś znajdzie odpowiedni sklep to koniecznie niech da znać
Paddington, bardzo się cieszę, że słoiki spodobały się zarówno Tobie jak i Twojemu M.
bean - dzięki za tak szybkie wstawienie fotek
żabka - Nie 11 Wrz, 2011 08:45
Kochaniutkie dziękuje za cudne spotkanie
Paddington - Nie 11 Wrz, 2011 11:50
nula, słoiki oglądane są co chwila... M nie wierzy i chyba rzeczywiście na następne spotkanie przyjdzie ze mną, tylko która z Was weźmie na siebie uczenie go jakiejkolwiek sztuki... (hihi)
Do zamówienia wolnego czasu też się załączam bardzo by mi się przydał
Całuję
Wrzucam zdjęcie dokumentujące podział koralików- kot Baton- pomocnik jakich mało...
żabka - Nie 11 Wrz, 2011 18:30
Mojej połówce spodobały się węże i już mam nawleczony cały sznur koralików, nie może się doczekać jak zacznę robić (zobaczymy tylko czy coś mi z tego wyjdzie )
nula - Nie 11 Wrz, 2011 18:37
| żabka napisał/a: | | Mojej połówce spodobały się węże i już mam nawleczony cały sznur koralików, |
o rany, żabka, jak Ty masz dobrze z tym swoim Karolem - zazdroszczę !!!
Żeby mi tak ktoś chciał ponawlekać ........
I nic się nie martw - wyjdą na pewno !!!!
Haniutka - Nie 11 Wrz, 2011 19:01
Paddington, nie bądź taką pesymistką! M wygrał bitwę, to i z robótkami sobie poradzi! Zawsze może (podobnie jak Żabkowy Karol) nawlekać koraliki
żabka, wyjdzie! Musi
My też bardzo dziękujemy za przemiłe spotkanie
bean, dziękuję za podpowiedzi i za fotki
weraph - Nie 11 Wrz, 2011 21:32
Paddington, - dla ciebie wszystko:) Fioleczki wszystkie są zapełnione;) Myśl czego jeszcze chcesz się nauczyc:)
bean, ale szybciutko się z fotkami uwiniełas- super!
Aiszka - proszę o rachunek!
żabka, - ja przepraszam, ale dopiero teraz uświadomiłam sobie ze miałąm tobie pokazac węzowidła! Ciesze się ze dziewczyny cię wsparły:) I mąz!
nula, - polecam do węzy jakiegoś chinczyka wynając;)
Ze swojej strony naobiecywałam linków
Wzory na węze:
http://www.beaddust.de/html/haekeln.html
http://biser.info/node/223538
https://picasaweb.google.com/104165999792986629885
Link do koleżanki co moje kolczyki zrobiła:
http://kratbizuteryjnie.blogspot.com/
Link do postu ze wzorem na wachlarzyki:
http://koralikowaweraph.b...blogowania.html
Coś komuś jeszcze?
nula - Nie 11 Wrz, 2011 21:41
Paddington,
żebyś nie musiała szukać - moja biała bransoletka jest robiona z tego wzoru
http://www.beaddust.de/ha...reuzmuster.html
dobrze, że Wera napisała o linkach bo bym zapomniała
izetta - Pon 12 Wrz, 2011 08:30
Dziewczyny bylo ekstra.
Weraph dziekuję za kolejną lekcję, w niedzielę zrobiłam już pierwsze dzieło. Wprawdzie z rozpędu nawlekłam ponad 120 cm, ale co tam, wyszło super. Dzisiaj już pochwaliłam sie w pracy i dostałam kilka zamówień
P.S. Czy lepiej spruć do rozmiarów branzoletki czy dowązać nitkę i dorobić do korali na szyję?
Reginko, Ulu i Aniu wieczorkiem postaram sie usiąśc do komputera i wrzucić te moje wzorki w internet, ale nie obiecuję, wierzę jednak, że to zrobię
Haniu! czy te końce do węży są wielkości pomiędzy tymi wielkimi i średnimi co dostałąm od was?
nula - Pon 12 Wrz, 2011 08:40
| izetta napisał/a: | Haniu! czy te końce do węży są wielkości pomiędzy tymi wielkimi i średnimi co dostałąm od was?
|
hmmm, czy to pytanie jest może do mnie, czy do innej Hani ?
żabka - Pon 12 Wrz, 2011 09:08
| nula napisał/a: | | Żeby mi tak ktoś chciał ponawlekać ........ przykro mi | - podrzuć koraliki to w wolnej chwili ponawleka
| Haniutka napisał/a: | | żabka, wyjdzie! Musi cool | - jak nic nie pomieszam to może wyjdzie, po wczorajszym egzaminie moja samoocena spadła prawie do zera
| weraph napisał/a: | | żabka, - ja przepraszam, ale dopiero teraz uświadomiłam sobie ze miałąm tobie pokazac węzowidła! Ciesze się ze dziewczyny cię wsparły:) I mąz! | - nie szkodzi może następnym razem pobiore nauki, jeśli będzie mi dane być na spotkaniu
Paddington - Pon 12 Wrz, 2011 09:34
weraph, ja się nie muszę zastanawiać za długo.... już wiem - teraz kolczyki kulki wachlarze robia w pracy furorę
Rozumiem, że fioleczki mogę zbierac nadal 4U
Całuję mocno i będę przeglądać strony w poszukiwaniu nowych rzeczy do naczuenia
|
|
|