To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - PRACE MORDKI (Moniki)

reni - Śro 10 Wrz, 2008 19:43

super cool brawo brawo
mordka - Śro 10 Wrz, 2008 20:23

Laura S. napisał/a:
Rany! Co to jest haft matematyczny???
Od oglądania tych piękności tutaj,to już dwa do dwóch dodać nie umiem ;(

Tutaj więcej na ten temat: http://maranta.livenet.pl...der=asc&start=0

Laura S. - Śro 10 Wrz, 2008 20:34

Bóg zapłać dobra kobieto cmok
bjanna - Czw 11 Wrz, 2008 08:19

mordka, bardzo fajna karteczka brawo brawo a jak to jest z chowaniem nitek, czy to się jakoś maskuje z tyłu puknąć się
mordka - Czw 11 Wrz, 2008 09:45

bjanna napisał/a:
mordka, bardzo fajna karteczka brawo brawo a jak to jest z chowaniem nitek, czy to się jakoś maskuje z tyłu puknąć się

No nitki maskuje przyklejając kartonik z tyłu taśmą dwustronną hahahihi

Halkuk - Czw 11 Wrz, 2008 12:06

Same sliczności cool brawo cool
bjanna - Czw 11 Wrz, 2008 17:22

dziękuję cmoknięcie no tak sobie to wyobrażałam, ale wolałam zapytać bye
gabis - Pią 12 Wrz, 2008 17:47

mordka, fajne spódniczki!!!!
radocha radocha radocha

buziaczek - Sob 13 Wrz, 2008 10:13

przepiękna karteczka cool brawo cool brawo
mordka - Pon 15 Wrz, 2008 13:35

W piątek wrzucę to co wczoraj w ciągu programu "Tanie z gwiazdami" zrobiłam dla synka poniewaz do piątku jest w przedszkolu - mam na mysli podpisana imieniem i nazwiskiem piżamkę (górę i dół) - haftem, postanowiłam podpisac mu pizamke ponieważ w zeszłym roku mia podpisana na metce (metkę mozna łatwo i szybko uciąć) i zginęła mu góra od piżamki no i już jej nie odzyskalismy puknąć się więc kupiłam nową i wyszyłam imię i nazwisko - a synek dumny i szczęśliwy ze ma podpisana piżamke inaczej niz inne dzieci.

Moje kochane dziecko pochwalilo się Pani że mama i babcia umieja szyć no i mam troche roboty do zrobienia do przedszkola (m.in. serwetki na stoliki oraz kolderki i podusie do 2 kołysek dla lalek oraz poszewki na te kołderki i poduszki) a moja kochana mama uszyła mojemu synkowi cudny fartuszek do malowania farbkami ale fotke tez zrobie dopiero jak przyniose do domku do prania ale zrobił furorę w przedszkolu ponieważ Panie pytały gdzie go kupiłam i za ile i nie pomogło jak mowiłam ze nie jest kupiony tylko szyty dopiero jak powiedziałam to chyba 5 razy to dopiero doszło to do nich hahahihi

Ale będe mieć za to dla Was fotki moich ostatnich prac (serwetki szyte) cmoknięcie

mordka - Pon 15 Wrz, 2008 15:07

A więc obiecane serwetki:

Obszyta poprostu koronką - jakieś stare resztki.

A ta jedna z czterech które muszę skończyć do przedszkola na stoliki dzieci:

Dziś rano u mamy przeszlam szybkie szkolenie jak to obszyć i jak widać nawet ja sama jestem zaskoczona że tak potrafię hahahihi może mam to we krwi nie wiem - w końcu mama jest krawcową, ale cieszę się z efektu i mojego postępu bo do tej pory o wszystko prosiłam mamę a teraz będę mogła sama jak widać uszyć zebalek

Jarka - Pon 15 Wrz, 2008 17:13

cool cool brawo brawo cmoknięcie cmoknięcie brawo brawo cool cool
Halkuk - Pon 15 Wrz, 2008 17:27

Wspaniała praca cool brawo cool
irenka10 - Pon 15 Wrz, 2008 22:14

brawo brawo
alienor - Wto 16 Wrz, 2008 10:14

Zrobiłas to bardzo fachowo cool
Violetta21 - Wto 16 Wrz, 2008 13:22
Temat postu: PRACE MORDKI (Moniki)
Moniczka bardzo fajna serwetka cool
jola373 - Wto 16 Wrz, 2008 13:25

Super Mama z Ciebie Monisiu! cool
brawo brawo brawo brawo brawo za serwetkę!

buziaczek - Wto 16 Wrz, 2008 14:02

cool brawo cool brawo cool
bean - Wto 16 Wrz, 2008 17:56

alienor napisał/a:
Zrobiłas to bardzo fachowo cool

a najważniejsze,że sama uwierzyłaś we własne możliwości - teraz szycie będzie sprawiało Ci tylko przyjemność brawo brawo brawo

Mao - Wto 16 Wrz, 2008 19:44

Ech te przedszkolne gadżety hahahihi ,ale za to my mamy co podziwiać brawo brawo brawo
mordka - Wto 16 Wrz, 2008 20:10

bean napisał/a:
teraz szycie będzie sprawiało Ci tylko przyjemność brawo brawo brawo
Ah tylko sie boje bo Pani ubzdurała sobie ciuszki jeszcze szyc dla lalek, ale mnie na to nie namówi oooo nieee
barbara 1 - Wto 16 Wrz, 2008 23:02

Monisia wspaniale sobie radzisz z maszyną brawo brawo brawo
misia0808 - Wto 16 Wrz, 2008 23:22

Monisiu ślicznie wyszły Ci te serwetki. Widać, że do szycia, żeż masz talent brawo brawo brawo brawo brawo brawo
mordka - Śro 17 Wrz, 2008 07:56

misia0808 napisał/a:
Monisiu ślicznie wyszły Ci te serwetki. Widać, że do szycia, żeż masz talent brawo brawo brawo brawo brawo brawo

Chyba mam to we krwi - hihihi hahahihi - mama w końcu z zawodu krawcowa i zamilowanie do nitk wszelakich to ja mam i igieł różnej maści też hahahihi

dom_Klary - Śro 17 Wrz, 2008 08:10

Mordka, przy Twoich zdolnościach szycie dla lalek to może być fajna zabawa.Wiesz, jakie cuda można stworzyć? I ta radość dzieciaków... , super, nareszcie by zobaczyły, że nie tylko chińszczyzna istnieje i że zdolne rączki mogą przenieść je w krainę bajecznej, maminej wyobraźni.Warto, Morka, przy Twoich zdolnościach ...
Pozdrawiam serdecznie cmoknięcie