To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Nasze spotkania - Poznan

Paddington - Pią 02 Wrz, 2011 22:03

Uchomisia, ale miś bez ucha to nie miś w pełni, a Ucho na spotkaniu jest tak samo niezbędne jak sam miś Smile Tak przy okazji Kochana to mam pół maty do koralików jak byś była zainteresowana? Agnieszka ma zamówioną całą już do podziału i ja też wzięłam całą, ale spokojnie pół mi starczy.

MELDUJĘ ZAMAWIAJĄCYM ZE MNĄ Z BEADING ŻE NASZA PRZESYŁKA JEST JUŻ U MNIE. WŁAŚNIE JE ODEBRAŁAM ALE PODZIELĘ ŁUPY JUTRO. JEŻELI KTÓREJŚ Z WAS ZALEŻY NA ODBIORZE JESZCZE PRZED SPOTKANIEM TO CZEKAM NA INFO.

Serdelkowo pozdrawiam

Uchomisia - Sob 03 Wrz, 2011 08:43

Paddington napisał/a:
Tak przy okazji Kochana to mam pół maty do koralików jak byś była zainteresowana?

Very Happy oczywiście reflektuję na te pół maty Very Happy Me Mamidło odbierze na spotkaniu Very Happy dziękuję Very Happy

Miłego spotkania Wszystkim życzę Very Happy bye

weraph - Sob 03 Wrz, 2011 12:20

izetta, zapatrujesz nadal na naukę szydełkowych sznurow koralikowych? Wziąć zestaw początkującego dla ciebie (kordonek, garsc koralików na probkę, szydełko) czy sama sobie nanizasz koralików i skombinujesz małe szydełko? Daj znac - moze na PW.

Paddington, napiszę ci referat mejlem:)

żabka - Sob 03 Wrz, 2011 16:39

Weraph mogę liczyć na naukę węży? Kordonek, koraliki i szydełko zabiore, tylko jakie małe ma być (szydełko oczywiście wesoło mi )
weraph - Sob 03 Wrz, 2011 18:34

żabka, info na pw;)
Paddington - Nie 04 Wrz, 2011 13:17

Uchomisia, tu jest info o macie Smile Ja mam kremową, i pół mogę Tobie (znaczy przez Twoje Mamidełko) przekazać.
http://www.beading.com.pl...ela-c-8_28.html

weraph, za majlika dziękuję, oczywiscie niezwłocznie odpisałam Smile
Pozdrawiam

aiszka4 - Nie 04 Wrz, 2011 14:39

Końcówki 5,3mm, 6,3mm i 9,0mm zamówiłam w hurcie, resztę w detalu.
Przyniosę na spotkanie bye

Uchomisia - Nie 04 Wrz, 2011 15:31

Paddington napisał/a:
Uchomisia, tu jest info o macie Smile Ja mam kremową, i pół mogę Tobie (znaczy przez Twoje Mamidełko) przekazać.

Jupi, jupi, chętnie wezmę Very Happy cmoknięcie (się kosztami na pół też podzielimy Very Happy )

Paddington - Nie 04 Wrz, 2011 16:01

aiszka4, super Smile Czyli ja przynoszę kaskę Smile a możesz powiedzieć jak to wyjdzie żebym była przygotowana? Nie chcę być dłużnikiem
aiszka4 - Nie 04 Wrz, 2011 16:48

ustalimy na spotkaniu, bo nie wiem, ile kto weźmie tych końcówek.
i przypomnij mi, jaką miałam Ci zrobić zakładkę - z kotem, z sową, czy jeszcze czymś innym, i w jakim kolorze dodatek

Paddington - Nie 04 Wrz, 2011 17:41

z kotem Smile a kolor to wszystko jedno jaki- może być zielony, granatowy, żółty... w sumie byle nie różowy i czarny. Pozdrawiam
nula - Nie 04 Wrz, 2011 17:41

aiszka4, bardzo fajnie wesoło mi
a tych 6,3 mm wzięłaś jedną paczkę czy dwie ?

aiszka4 - Pon 05 Wrz, 2011 15:51

Końcówek 6,3 mamy 2 paczki. Jedną zamówiła Weronika, ale może odstąpić ok. 20 szt., więc do podziału będziemy mieć jakieś 70.
Haniutka - Pon 05 Wrz, 2011 19:23

aiszka4 napisał/a:
więc do podziału będziemy mieć jakieś 70.

wesoło mi cmoknięcie

nula - Pon 05 Wrz, 2011 19:29

aiszka4 napisał/a:
więc do podziału będziemy mieć jakieś 70.

to cudnie !!! wesoło mi

Więc spotykamy się od razu w Misji ??????

Haniutka - Pon 05 Wrz, 2011 19:35

nula napisał/a:
Więc spotykamy się od razu w Misji ??????

Myślę, że tak będzie lepiej. Kto będzie szybciej zajmie miejsce i w razie deszczu nie będziemy moknąć bye bye

izetta - Wto 06 Wrz, 2011 12:50

zgadzam się
weraph ile uszykować pieniążków na zestaw startowy?

weraph - Wto 06 Wrz, 2011 14:08

izetta, 6,5 zł:)

Mozesz wziąć tez własne koraliki na wieksza formę, bo zestaw startowy wystarcza tylko na naukę a nie na dzieło:) Napisze PW:)

Paddington - Śro 07 Wrz, 2011 13:05

weraph, a czy i ile ja muszę mieć kaski? daj znać choc by n PW żebym była gotowa, bo mam jeszcze do zakupu obejmy do węży i nei chcę być niewypłacalną
izetta - Śro 07 Wrz, 2011 13:35

a tak w sumie to na którą się w misji u mawiamy?
nula - Śro 07 Wrz, 2011 18:04

godz. 15.00 cmoknięcie
aiszka4 - Śro 07 Wrz, 2011 18:58

Przyszła przesyłka z Onyksu wesoło mi hopla
nula - Śro 07 Wrz, 2011 19:18

aiszka4 napisał/a:
Przyszła przesyłka z Onyksu
hopla hopla hopla
aiszka4 - Czw 08 Wrz, 2011 16:15

Paddington, Twojej Maxi nie było w ostatniej dostawie do Uli placzek
Paddington - Czw 08 Wrz, 2011 16:40

aiszka4, dziękuje za informację... wielka szkoda bo miał być mega obrus... wściekły ale nic to znajdę inny kolor... i też się uda, ale od razu kupię więcej niż tamte 3 kłębki ... a tego koloru wymyślę coś później.
Jeżeli masz kontakt z ULĄ to podziękuj Jej proszę w moim imieniu za poszukiwania uklon (nie wiem czy ona będzie na spotkaniu bym mogła osobiście podziękować) love