Galerie prac użytkowników forum - Ciapara- pajęczyny sprzątam :-) str 169
ciapara - Sob 11 Gru, 2010 17:28
gosias, marysia54, dziekuje bardzo za wszystkie zyczenia.
Dzisiaj mala byla u pierwszej spowiedzi.
gosias - Sob 11 Gru, 2010 18:19
Jutro wielki dzień i bardzo ważne wydarzenie Trzymam (i myślę, że nie tylko ja) kciuki i życzę bardzo miłego czasu w dniu tak ważnym i podniosłym
lamika88 - Sob 11 Gru, 2010 19:17
| gosias napisał/a: | | Trzymam (i myślę, że nie tylko ja) kciuki i życzę bardzo miłego czasu w dniu tak ważnym i podniosłym | Tak tak... Ja też trzymam kciuki No i czekam na zdjęcia wystrojonej córci
Bozenka7 - Sob 11 Gru, 2010 19:18
ciapara, ...jutro córcia przeżyje , wyjątkowy,uroczysty dzień ...więc życzę Jej całym serduszkiem ,niech w Jej sercu zawsze gości, Bóg dobroci, Bóg miłości.
ciapara, jesteś cudowną mamą
joaska77 - Sob 11 Gru, 2010 19:21
Piękne spineczki.
Wszystkiego najlepszego dla córci i pokaż zdjęcia.
Swoją drogą to dziwna pora na I Komunię:).
Violetta21 - Sob 11 Gru, 2010 23:02
Aga złóż życzenia córci Aby Bóg był zawsze obecny w jej życiu
To jeden z ważniejszych dni w jej życiu
ciapara - Pon 13 Gru, 2010 08:49
gosias, lamika88, Bozenka7, joaska77, Violetta21, bardzo dziekuje za wszystkie zyczenia
Bardzo duzo osob dopisalo na uroczystosci pomimo tak kiepskiego dnia. Wszystko sie udalo i chociaz dzisiaj nie mam sily powłóczyc nogami wczoraj plakalam ze szczescia. Mała wygladala pieknie. Uroczystosc byla piekna wszyscy bardzo sie starali. Corci jedna znajoma udekorowala pieknie klecznik w kosciele, caly byl na biało i przystrojony kwiatami. Na te szczegoly juz nie mialam glowy.
Mała dostala rozne pamiatki ale nie przeslonilo jej to najwazniejszego bo sama powiedziala ze najpiekniejszy prezent dal jej ksiadz- Pana Jezusa.
Zdjecia sa i film ale wszystko w rekach dziadka bo on zadbal o te strone. A ja dzisiaj nie mam nawet jednego zdjecia. Ale beda.
gosias - Pon 13 Gru, 2010 09:50
Aga złap oddech i za jakiś czas, o ile możesz, wrzuć fotkę
Super, że wszystko udało się, ale inaczej być przecież nie mogło
SoWa - Pon 13 Gru, 2010 16:06
| gosias napisał/a: | Aga złap oddech i za jakiś czas, o ile możesz, wrzuć fotkę
Super, że wszystko udało się, ale inaczej być przecież nie mogło  |
też czekam na zdjęcia. A mimo wszystko jaka to wielka ulga, jak takie ważne uroczystości idą zgodnie z planem, bez zasadzek!
bejbi88 - Pon 13 Gru, 2010 19:35
bardzo się cieszę że się wszystko udało i najważniejsze Mamusia i Córeczka są szczęśliwe, na razie to odpocznij bo miałaś tyle na głowie
Bozenka7 - Pon 13 Gru, 2010 19:52
ciapara, refleksja...co?Warto było poświecić tyle dni,aby zobaczyć szczęście córci i Ciebie.To buduje
ciapara - Wto 14 Gru, 2010 11:49
gosias, SoWa,bejbi88 dziekuje tyle trudu i przygotowan... sil juz nie mam do niczego...
Bozenka7, | Cytat: | | refleksja...co?Warto było poświecić tyle dni,aby zobaczyć szczęście córci i Ciebie.To buduje |
Bozenka7 własnie dla takich chwil człowiek zyje. Dla mnie najwazniejsza byla uroczystosc w kosciele. I nie wazne bylo to ze ubierajac córke wytargalam sie i nie czeszac wlosow tylko naciagnelam czapke na glowe i wybieglam do samochodu. W koncu to nie byl moj dzien. A corka wygladala pieknie. Po uroczystosci zrobione miala pamiatkowe zdjecie z ksiedzem, ministrantami i rodzina.
izunia2626 - Wto 14 Gru, 2010 15:14
ciapara,
Czy ja mogę prosić o schemacik stokrotki ze sweterka Twojej córeczki.
Może udziergałabym coś z resztek dla mojej chrześnicy
Bardzo bardzo proszę
Bozenka7 - Wto 14 Gru, 2010 21:42
ciapara, a teraz zostaną przemiłe wspomnienia z przeżycia tak pięknej uroczystości ...a pokarzesz zdjęcia?
ciapara - Śro 15 Gru, 2010 08:44
Pokaze. Mysle jak zalozyc zdjecia na picassie a tutaj tylko wkleje linka Na razie mam tylko 3 fotki z kosciola. Pozowane zdjecia dopiero bedzie miala corcia robione. A najsmieszniejsze jest to ze wczoraj wypadla jej gorna jedynka wiec jest szczerbata słodko wyglada jak sie smieje ..
orchidea - Czw 16 Gru, 2010 09:20
Piękne zdjęcia , piękna Komunia
ciapara - Pon 20 Gru, 2010 12:53
Moj watek juz kurzem pokryty Wiec pora go zetrzec.
25 grudnia 8 miesieczyny Franio bedzie mial uroczystosc Chrztu Sw. Oprocz innych rzeczy bedzie mial na sobie taka oto biała szatke załozona na biały kombinezon.
gosias - Pon 20 Gru, 2010 13:24
Aga super
Bratek - Pon 20 Gru, 2010 13:37
ciapara - Pon 20 Gru, 2010 14:39
gosias, Bratek, dziekuje prułam ja jak mialam w polowie... i robilam od nowa... matka chrzestna zaaprobowala ta pelerynke. Pierwotnie miala byc z kapturem... no ale sie nie udalo bo zamowilam za malo wloczki i kombinezon jest z kapturem wiec juz za duzo byloby tych kapturów MIalam ochote tez wykonczenie zrobic niebieskie...ale nie chciala matka chrzestna
opublikwalam na picassie zdjecia moich prac. ciemna jestem jak tabaka w rogu... w tej kwestii... sprawdzcie czy link sie otwiera wszystkim
http://picasaweb.google.c...CPjV6qqM2ZTRKg#
Jarka - Pon 20 Gru, 2010 17:35
saba52 - Pon 20 Gru, 2010 17:51
ciapara, Pelerynka śliczna
Biegnę oglądać zdjęcia !
saba52 - Pon 20 Gru, 2010 17:54
Link się otwiera bez problemu :)Dobrze Ci poszło!Ja się dłużej męczyłam
Już Cie dodałam do ulubionych
ciapara - Pon 20 Gru, 2010 17:59
O to fajnie.. mam 3 zdjecia z komunii chcialam wrzucic w ten sposob...
a powiedz mi jak ja sie wyswietlam? jest mail do mnie?
z gory wielkie dzieki za pomoc
no to prosze linka
http://picasaweb.google.c...IGGwqm8mIP4-wE#
Bozenka7 - Pon 20 Gru, 2010 18:19
ciapara , obejrzałam zdjęcia...brak słów ...przepięknie wyglądała Twoja córcia
...pelerynkę oceniłam punkcikami,super
|
|
|