To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Ciapara- pajęczyny sprzątam :-) str 169

ciapara - Sob 11 Gru, 2010 17:28

gosias, marysia54, dziekuje bardzo za wszystkie zyczenia. cmoknięcie cmoknięcie
Dzisiaj mala byla u pierwszej spowiedzi. bye bye

gosias - Sob 11 Gru, 2010 18:19

Jutro wielki dzień Smile i bardzo ważne wydarzenie Smile Trzymam (i myślę, że nie tylko ja) kciuki i życzę bardzo miłego czasu w dniu tak ważnym i podniosłym cmoknięcie kwiatek dla ciebie love
lamika88 - Sob 11 Gru, 2010 19:17

gosias napisał/a:
Trzymam (i myślę, że nie tylko ja) kciuki i życzę bardzo miłego czasu w dniu tak ważnym i podniosłym
Tak tak... Ja też trzymam kciuki cool No i czekam na zdjęcia wystrojonej córci wesoło mi
Bozenka7 - Sob 11 Gru, 2010 19:18

kwiatek dla ciebieciapara, ...jutro córcia przeżyje , wyjątkowy,uroczysty dzień ...więc życzę Jej całym serduszkiem ,niech w Jej sercu zawsze gości, Bóg dobroci, Bóg miłości. cmoknięcie love cmoknięcie
ciapara, jesteś cudowną mamą love

joaska77 - Sob 11 Gru, 2010 19:21

Piękne spineczki.
Wszystkiego najlepszego dla córci i pokaż zdjęcia.
Swoją drogą to dziwna pora na I Komunię:).

Violetta21 - Sob 11 Gru, 2010 23:02

Aga złóż życzenia córci Aby Bóg był zawsze obecny w jej życiu cmoknięcie
To jeden z ważniejszych dni w jej życiu cmok

ciapara - Pon 13 Gru, 2010 08:49

gosias, lamika88, Bozenka7, joaska77, Violetta21, bardzo dziekuje za wszystkie zyczenia cmoknięcie cmoknięcie

Bardzo duzo osob dopisalo na uroczystosci pomimo tak kiepskiego dnia. Wszystko sie udalo i chociaz dzisiaj nie mam sily powłóczyc nogami wczoraj plakalam ze szczescia. Mała wygladala pieknie. Uroczystosc byla piekna wszyscy bardzo sie starali. Corci jedna znajoma udekorowala pieknie klecznik w kosciele, caly byl na biało i przystrojony kwiatami. Na te szczegoly juz nie mialam glowy.
Mała dostala rozne pamiatki ale nie przeslonilo jej to najwazniejszego bo sama powiedziala ze najpiekniejszy prezent dal jej ksiadz- Pana Jezusa.

cmoknięcie cmoknięcie Zdjecia sa i film ale wszystko w rekach dziadka bo on zadbal o te strone. A ja dzisiaj nie mam nawet jednego zdjecia. Ale beda. cmoknięcie

gosias - Pon 13 Gru, 2010 09:50

Aga Smile złap oddech i za jakiś czas, o ile możesz, wrzuć fotkę Smile

Super, że wszystko udało się, ale inaczej być przecież nie mogło Smile

SoWa - Pon 13 Gru, 2010 16:06

gosias napisał/a:
Aga Smile złap oddech i za jakiś czas, o ile możesz, wrzuć fotkę Smile

Super, że wszystko udało się, ale inaczej być przecież nie mogło Smile

też czekam na zdjęcia. A mimo wszystko jaka to wielka ulga, jak takie ważne uroczystości idą zgodnie z planem, bez zasadzek!

cmoknięcie

bejbi88 - Pon 13 Gru, 2010 19:35

bardzo się cieszę że się wszystko udało i najważniejsze Mamusia i Córeczka są szczęśliwe, na razie to odpocznij bo miałaś tyle na głowie wesoło mi kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie
Bozenka7 - Pon 13 Gru, 2010 19:52

ciapara, refleksja...co?Warto było poświecić tyle dni,aby zobaczyć szczęście córci i Ciebie.To buduje cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
ciapara - Wto 14 Gru, 2010 11:49

gosias, SoWa,bejbi88 dziekuje Smile tyle trudu i przygotowan... sil juz nie mam do niczego...
Bozenka7,
Cytat:
refleksja...co?Warto było poświecić tyle dni,aby zobaczyć szczęście córci i Ciebie.To buduje

Bozenka7 własnie dla takich chwil człowiek zyje. Dla mnie najwazniejsza byla uroczystosc w kosciele. I nie wazne bylo to ze ubierajac córke wytargalam sie i nie czeszac wlosow tylko naciagnelam czapke na glowe i wybieglam do samochodu. W koncu to nie byl moj dzien. A corka wygladala pieknie. Po uroczystosci zrobione miala pamiatkowe zdjecie z ksiedzem, ministrantami i rodzina.

izunia2626 - Wto 14 Gru, 2010 15:14

ciapara,
Czy ja mogę prosić o schemacik stokrotki ze sweterka Twojej córeczki.
Może udziergałabym coś z resztek dla mojej chrześnicy Smile
Bardzo bardzo proszę

Bozenka7 - Wto 14 Gru, 2010 21:42

ciapara, a teraz zostaną przemiłe wspomnienia z przeżycia tak pięknej uroczystości ...a pokarzesz zdjęcia? cmoknięcie
ciapara - Śro 15 Gru, 2010 08:44

Pokaze. Mysle jak zalozyc zdjecia na picassie a tutaj tylko wkleje linka Smile Na razie mam tylko 3 fotki z kosciola. Pozowane zdjecia dopiero bedzie miala corcia robione. A najsmieszniejsze jest to ze wczoraj wypadla jej gorna jedynka wiec jest szczerbata Smile słodko wyglada Smile jak sie smieje ..
orchidea - Czw 16 Gru, 2010 09:20

Piękne zdjęcia , piękna Komunia kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie
ciapara - Pon 20 Gru, 2010 12:53

Moj watek juz kurzem pokryty Smile Wiec pora go zetrzec.
25 grudnia 8 miesieczyny Franio bedzie mial uroczystosc Chrztu Sw. Oprocz innych rzeczy bedzie mial na sobie taka oto biała szatke załozona na biały kombinezon.

gosias - Pon 20 Gru, 2010 13:24

Aga Smile super cool brawo
Bratek - Pon 20 Gru, 2010 13:37

brawo brawo brawo brawo brawo
ciapara - Pon 20 Gru, 2010 14:39

gosias, Bratek, dziekuje Smile prułam ja jak mialam w polowie... i robilam od nowa... matka chrzestna zaaprobowala ta pelerynke. Pierwotnie miala byc z kapturem... no ale sie nie udalo bo zamowilam za malo wloczki i kombinezon jest z kapturem wiec juz za duzo byloby tych kapturów Smile MIalam ochote tez wykonczenie zrobic niebieskie...ale nie chciala matka chrzestna Smile

opublikwalam na picassie zdjecia moich prac. ciemna jestem jak tabaka w rogu... w tej kwestii... sprawdzcie czy link sie otwiera wszystkim
http://picasaweb.google.c...CPjV6qqM2ZTRKg#

Jarka - Pon 20 Gru, 2010 17:35

radocha cool cool radocha
saba52 - Pon 20 Gru, 2010 17:51

ciapara, Pelerynka śliczna brawo brawo brawo
Biegnę oglądać zdjęcia !

saba52 - Pon 20 Gru, 2010 17:54

Link się otwiera bez problemu :)Dobrze Ci poszło!Ja się dłużej męczyłam hahahihi
Już Cie dodałam do ulubionych cmoknięcie

ciapara - Pon 20 Gru, 2010 17:59

O to fajnie.. mam 3 zdjecia z komunii chcialam wrzucic w ten sposob...
a powiedz mi jak ja sie wyswietlam? jest mail do mnie?
z gory wielkie dzieki za pomoc cmoknięcie

no to prosze linka
http://picasaweb.google.c...IGGwqm8mIP4-wE#

Bozenka7 - Pon 20 Gru, 2010 18:19

kwiatek dla ciebie ciapara kwiatek dla ciebie , obejrzałam zdjęcia...brak słów ...przepięknie wyglądała Twoja córcia kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie
...pelerynkę oceniłam punkcikami,super cool cool cool