To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Bernadki twórczość radosna wszelka :)

Stella - Nie 19 Paź, 2008 15:37

Bernadka, prześlij i z góry bardzo dziękuję cmoknięcie
Halkuk - Nie 19 Paź, 2008 16:01

Obie bluzeczki wspaniałe cool brawo cool
Świetnie wyglądacie w nich uklon

Halkuk - Nie 19 Paź, 2008 16:59

Prześliczna cool brawo cool
jola373 - Pon 20 Paź, 2008 07:41

elka j. napisał/a:
Jaka metamorfoza, fryzurka i bluzeczka śliczne cool cool cool

brawo brawo brawo brawo brawo

Bernadka - Pon 20 Paź, 2008 08:07

basiaaa, grzewa, reni, SoWa, Violetta21, jola1010, nula, gabis, magnolia, Bernadeta, małgośka, Edytka, elka j., moslamawe, Jarka, _ulcia, Zosia32, Asia S., Halkuk, jola373, Madzia, maranta, bean, barbara 1, uklon uklon uklon kwiatek dla ciebie cmoknięcie Bardzo wam dziękuję . Miło usłyszeć tyle pozytywnych słów
Jarka kilogramy jakoś spadły chyba z powodu nadmiaru obowiązków bo w sierpniu i wrześniu spadło ich aż 7 a żadnych diet nie stosowałam . Jedynie niestety a może stety nie mam czasu na jedzenie puknąć się i to prawda po 18 tej już nie jem a w pracy jestem do 18 tej:) puknąć się bye

wienia - Pon 20 Paź, 2008 08:30

Bernadka, ale z ciebie śliczna dziewczyna. Miałaś inny kolor włosów? W tych wyglądasz jak byś sie w takim kolorze urodziła. SUUUUper cool
alienor - Pon 20 Paź, 2008 09:25

brawo brawo brawo Bluzka relacyjna ,pięknie zrobiona i pięknie leży , dopracowana w każdym szczególe , metamorfoza super
onka15 - Pon 20 Paź, 2008 15:19

sliczna kamizelka cool cool cool brawo brawo brawo
Elżbieta P. - Pon 20 Paź, 2008 17:01

Bernadko - odchudzona wesoło mi i w nowej fryzurce wyglądasz świetnie cmok a do tego ten piękny sweterek brawo brawo brawo
Bernadka - Wto 21 Paź, 2008 09:40

wienia, alienor, onka15, fruzia, cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie , bardzo wam dziękuję dziewczyny , kończę rękawki do kolejnego sweterka , mam nadzieję żę do soboty uda mi się go skończyć bo czwartek i piątek szkolenia puknąć się kolejne . Pozdrawiam Bernadka
kamilaw24 - Wto 21 Paź, 2008 13:57

Bernadko ja też bardzo proszę o wzór na twoje cudeńko.... brawo
qrka - Wto 21 Paź, 2008 14:19

Śliczne obie wersje, brawo brawo cool brawo brawo
bardzo lubię robić karczek dookoła, jesli można to też poproszę o schemat na ten model
z góry uklon kwiatek dla ciebie uklon kwiatek dla ciebie uklon

Poranna - Śro 22 Paź, 2008 19:19

fantastyczna fryzura a bluzeczka świetna! cool brawo
Bernadka - Sob 25 Paź, 2008 11:03

Poranna, cmoknięcie cmoknięcie Zrobiłam sweterek dla mamy , ale boję się żę nie będzie chciała dać się w nim sfocić więc zrobiłam zdjątka na sobie , wzór nazywa się łąpy niedźwiedzia . dla mnie jest troszkę krótki rękaw i cały sweterek też ale mama jest niższa . Mam nadzieję że da się obfotografować .

Madzia - Sob 25 Paź, 2008 11:15

Fajna nazwa dla wzorku! A sweterek jest prześliczny i bardzo Ci w nim do twarzy! brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo
Jak widać po ostatnich pracach do twarzy Ci w żółtym Bernadko! cool

Halkuk - Sob 25 Paź, 2008 12:35

Piękny sweterek dla Mamy cool brawo cool
Zula - Sob 25 Paź, 2008 13:41

Sweterek piękny cool z czego robiłaś?
Jasieńka - Sob 25 Paź, 2008 13:43

śliczny sweterek mama będzie ślicznie wyglądać brawo brawo
Violetta21 - Sob 25 Paź, 2008 14:17

Bernadka śliczny sweterek cool hopla ja ten wzorek znam pd nazwą winorośl bye
małgośka - Sob 25 Paź, 2008 14:37

Bernadka śliczny sweterek. Mama na pewno będzie zachwycona.
cool radocha radocha
Bardzo mi się podoba ten wzorek i zastanawiam się czy sobie nie zrobic sweterka taki samym. A jak robiłaś plecy? No i jakie to nici? puknąć się bye

reni - Sob 25 Paź, 2008 15:05

super sweterek cool cool brawo brawo brawo
a nazwa łapy niedzwiedzia -orginalna wesoło mi hopla

Debra - Sob 25 Paź, 2008 15:06

Piekne dzieło,jaki kunszt artystki , ze hej
_ulcia - Sob 25 Paź, 2008 15:14

Śliczny sweterek, brawo brawo brawo
basiaaa - Sob 25 Paź, 2008 15:33

Mama na pewno będzie zadowolona ze sweterka . cool cool cool cool
Bernadka - Sob 25 Paź, 2008 16:07

Madzia, Halkuk, Zula, szydełko, Violetta21, małgośka, reni, Debra, _ulcia, basiaaa, cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie włóczka to Malwa http://zamotane.pl/index....uct&prod_id=709 tutaj właśnie kupiona i w tym kolorze. Poszło niewiele bardzo szybko nauczyłam się wzoru na pamięć więc szło jak z płatka Plecy są tak samo robione jak przód , wzór ściągnęłam Irinie Rot która pokazywała kiedyś taki właśnie sweterek , jeśli komuś się spodoba to poszukam i zamieszczę opis jak go zrobić z poprawkami które sama wprowadziłam . wesoło mi wesoło mi