To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Ciapara- pajęczyny sprzątam :-) str 169

ciapara - Śro 08 Gru, 2010 21:21

mariola196412, saba52, kabyr, bejbi88, Bozenka7, dziekuje za wszelkie porady cmoknięcie cmoknięcie
Bozenka7 dobrze nie rusze bo faktycznie cos przedobrze cmoknięcie

Bozenka7 - Śro 08 Gru, 2010 21:34

ciapara, może nie miejsce...szukam pomysłu na ubranko do chrztu ...maluszek ochrzczony będzie w styczniu,3 miesiące...mam cudny bielusieńki polar.Tak ,przeglądam strony...a może Tobie lub komuś ,coś fajnego się trafiło...przepraszam ,to tak spontanicznie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
ciapara - Śro 08 Gru, 2010 21:44

Ja dla chłopca na 25 grudnia robie czapke (chyba druty), rekawiczki (druty)i pelerynke z kapturem na szydelku... mam 2 motki bialej wloczki... zaczne zaraz po komunii bo bede musiala sie mocno ... zrelaksowac Smile Chlopczyk ma cos kolo 8 miesiecy... moze kojarzycie zrobilam mu niebieska czapeczke Smile z pomponem.
lamika88 - Śro 08 Gru, 2010 22:16

Ślicznie wyszły Ci te wsuwki cool cool cool Świeczki śliczne cool cool cool
gosias - Śro 08 Gru, 2010 22:20

śliczne wsuwki i świece Smile Niczego nie dodawaj, bo jak napisała Bozenka7, - przedobrzysz...
marysia54 - Śro 08 Gru, 2010 23:03

Super wsuwki i świeczki, też tak myślę niczego nie dodawaj bo jest naprawdę
bardzo ładnie cool cool cool cool cool
brawo brawo brawo brawo

Violetta21 - Śro 08 Gru, 2010 23:20

świeczki są prościutkie i cały w nich urok cool spineczki są piękne brawo
ciapara - Czw 09 Gru, 2010 07:32

lamika88, gosias, marysia54, Violetta21, cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie duza buzka dla Was za cala sympatie dla tych malenstw Smile
Wsówek ozdobnych zrobilam 10. Mam nadzieje ze wystarcza.
Zamierzam malej zrobic angelazy... wczoraj specjalnie kupilam lokówke do tego. I trenowalam juz skret lokow na wlasnych wlosach.

Dziewczyny nie moge sie juz doczekac nowego roku... nerwowa atmosfere zaczyna sie juz u mnie wyczuwac zwlaszcza w sklepach jak juz ganiaja ludzie za prezentami .

gosias - Czw 09 Gru, 2010 07:43

ciapara napisał/a:
nerwowa atmosfere zaczyna sie juz u mnie wyczuwac zwlaszcza w sklepach jak juz ganiaja ludzie za prezentami .

U mine podobnie, jak co roku.... jakieś szaleństwo sklepowo - zakupowe...

Nie dajmy się zwariować Smile

Zula - Czw 09 Gru, 2010 15:38

cool brawo
Beata T - Czw 09 Gru, 2010 16:08

bardzo fajne są te świeczki brawo brawo brawo
Violetta21 - Czw 09 Gru, 2010 17:26

ciapara napisał/a:
nerwowa atmosfere zaczyna sie juz u mnie wyczuwac zwlaszcza w sklepach jak juz ganiaja ludzie za prezentami .

tak wiem coś o tym po Nowym Roku będzie cisza jak makiem zasiał bye

gosias - Czw 09 Gru, 2010 19:29

Violetta21 napisał/a:
po Nowym Roku będzie cisza jak makiem zasiał

W mojej krainie niekoniecznie Wink Są jeszcze święta osób wyznania prawosławnego i na Podlasiu dużo takich osób mieszka.

marysia54 - Czw 09 Gru, 2010 23:01

ciapara
ooooo ooooo strasznie dużo pracy przed Tobą i święta i komunia.
A kiedy masz komunię córeczki?
Ale najgorsze to na pewno te wszystkie zakupy wściekły , wszędzie już tłumy ludzi placzek

ciapara - Pią 10 Gru, 2010 09:17

gosias, Zula, Beata T, Violetta21, marysia54, nawet nie wiecie jak mi milo ze zagladacie do mojego watku cmoknięcie cmoknięcie Po nerwowej atmosferze przez ostatnie 3 dni milo jest zajrzec tu i poczytac Wasze wpisy
marysia54,
Cytat:
A kiedy masz komunię córeczki?
w ta niedziele. Kupilam specjalnie lokowke zeby malej zakrecic angelazy Smile a niech ta dziecko ma Smile hahahihi
gosias - Pią 10 Gru, 2010 09:25

Oj, to masz "gorący czas" cmok

ciapara napisał/a:
Kupilam specjalnie lokowke zeby malej zakrecic angelazy Smile a niech ta dziecko ma Smile hahahihi

Pewnie, że niech ma Smile a i mama pewnie skorzysta z tego dobrodziejstwa techniki wesoło mi

ciapara - Pią 10 Gru, 2010 11:45

Gosias kurcze... nie skorzystam bo wlosy mam krecone Smile
gosias - Pią 10 Gru, 2010 12:19

ciapara napisał/a:
nie skorzystam bo wlosy mam krecone

Kto ma dobrze Smile

Mysza - Pią 10 Gru, 2010 12:25

Śliczne wszystko. Urocze. Piękne w swej prostocie. brawo
Twoja córcia powinna być mamie wdzięczna za to, że się tak stara i wszystko robi własnoręcznie.
Koniecznie nam pokaż tą swoją małą damę, jak już będzie wystrojona.
I serdeczne życzenia dla niej z okazji nadchodzącej I Komunii. love kwiatek dla ciebie

cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
M.

bejbi88 - Pią 10 Gru, 2010 12:28

Mysza napisał/a:
I serdeczne życzenia dla niej z okazji nadchodzącej I Komunii. love kwiatek dla ciebie

i ja się dołączam kwiatek dla ciebie love

gosias - Pią 10 Gru, 2010 12:39

Ja też Smile kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie love love love
saba52 - Pią 10 Gru, 2010 12:46

I ode mnie dla córci serdeczne życzenia kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie
ciapara - Pią 10 Gru, 2010 18:54

gosias, Mysza, bejbi88, saba52, dziekuje Wam kochane cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
Dzisiaj mialam ogromna niespodzianke. Przyjechal moj brat ktory jest chrzestnym małej. Ale mi numer wyciał przy okazji usmialam sie serdecznie Smile cmoknięcie Przydaja sie takie chwile spontanicznego smiechu

gosias - Pią 10 Gru, 2010 22:35

Spokoju, uśmiechu i wiele dobrego życzę Tobie i Twoim najbliższym love love love
marysia54 - Pią 10 Gru, 2010 23:15

ciapara
to "gorące" dni przed Tobą, szkoda tylko że będzie mrożno w taki ważny dzień.

Serdecznie życzę pięknej uroczystości komunijnej dla córeczki i rodzinki
cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie