To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Ciapara- pajęczyny sprzątam :-) str 169

Mysza - Śro 01 Gru, 2010 10:23

ciapara, wszystko wspaniałe. Twoja córcia będzie najładniej wystrojoną dziewczynka do komunii.
Jeśli chodzi o zdjęcia, to je zrób, zrzuć na komputer, otwórz za pomocą painta (prawy przycisk myszy -> 'otwórz za pomocą' ->paint), wciśnij ctrl+w i wyświetli ci się tabelka do zmieniania rozmiaru. Wpisz w pola 'w pionie' i 'w poziomie' po 50 i kliknij 'ok'. teraz zapisz (ctrl + s). Masz już gotowe zdjęcia, które możesz wstawić jako miniatury i one się powiększa po kliknięciu. Ja tak robię i chwalę sobie.

Buziaki zimowo-gorące cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
M.

Jarka - Śro 01 Gru, 2010 11:28

bejbi88 napisał/a:
no to jeszcze chwila i będzie zestaw!
cool cool cool
saba52 - Śro 01 Gru, 2010 14:09

ciapara, Bombowe rękawiczki cool brawo brawo brawo
A szalika nie mogę przypomnieć bo pisze że nie ma takiej strony!!!!!

ciapara - Śro 01 Gru, 2010 15:46

bejbi88,Mysza, Jarka, saba52, dziekuje ze macie chec ogladac moje wypocinki cmoknięcie
...poprawiłam juz linka do szala coby mozna bylo go sobie zobaczyc. Jeszcze planuje czapke... ale... najpierw skoncze wojne z sukienka komunijna.
Halke wykrochmailłam i juz dopasowałam, dzisiaj zrobilam ostatnia przymiarke do podwiniecia sukienki...bo byla szyta bez przymiarek. Jak to juz skoncze bede myslec o sobie. Musze sie spiac bo czasu coraz mniej Smile

lamika88 - Śro 01 Gru, 2010 16:37

Cudne rękawiczki cool cool cool Co raz piękniej Ci wychodzą paluszki cool cool cool Niedługo zostaniesz mistrzynią w dziedzinie rękawiczek wesoło mi
Violetta21 - Śro 01 Gru, 2010 19:37

tak śliczne są te rękawiczki cool brawo
Grażyna - Śro 01 Gru, 2010 20:34

Aga - chodzi mi własnie o powiększanie minaturek, bo na tych twoich zdjęciach małej rozdzielczosci nie widac szczegółów.

Rekawiczki sliczne cool

marysia54 - Śro 01 Gru, 2010 23:57

Wspaniałe rękawiczki, jak zrobisz czapkę to będzie komplet że ho!ho!
brawo brawo brawo brawo
cool cool cool cool

małgośka - Czw 02 Gru, 2010 09:52

ciapara, cudne rękawiczki. cool radocha
Bardzo dziękuję za pomoc i wsparcie w robieniu Haruni. cmok

ciapara - Czw 02 Gru, 2010 19:17

lamika88, Violetta21, Grażyna, marysia54, małgośka, dzieki dziewczyny cmoknięcie ... wlasnie w nich chodze sa bardzo cieple ale sie troszke rozciagnely... widac nie umiem jeszcze dopasowac ilosci oczek do wielkosci łapek... abo mieszanka nylonu z moherem tak ma... szalik jakos lepiej trzyma forme... az sie boje robic czapke...ze wyjdzie za duza....

Grażyna, ... czy mam te miniaturki robic tak jak pisze Mysza kurcze nie bardzo to łapie... czy po prostu nie robic na kolazu tak malych zdjec???

małgośka,
Cytat:
Bardzo dziękuję za pomoc i wsparcie w robieniu Haruni
a bardzo prosze... tyle maili wysylalam w sprawie haruni ze sie pogubilam juz co i do kogo ... wesoło mi

Jutro sie biore za podwijanie sukienki... a na 24 mam zamowienie na peleryne do chrztu... i na rekawiczki... i chyba czapke dla chłopca.... na szydelku... mam nadzieje ze spodoba sie to co zrobie

Poza tym wczoraj kupilam swietna ksiazke o haftowaniu... tytul...
Haftowanie 150 najpiekniejsych sciegow..z ang. h.Turczyn-Zalewska... no i nie moge sie od niej oderwac tak pieknie pokazuje te hafty... czyzby nowa moja milosc ???? wesoło mi

Bozenka7 - Czw 02 Gru, 2010 22:39

ciapara,rękawiczki super...a tak nawiasem(czytając tyle Twoich postów , na różne tematy),jesteś taką spontaniczną ,bezpośrednią dziewczyną ,niezależnie od losów ,tak trzymaj...wirtualnie ,polubiłam Ciebie kwiatek dla ciebie cmoknięcie kwiatek dla ciebie cmoknięcie kwiatek dla ciebie..coś mnie naszło,ale musiałam cmoknięcie
ciapara - Pią 03 Gru, 2010 08:19

Bozenka7 bardzo mi miło... cmoknięcie az sie zarumieniłam... po czubek głowy... nie zwyczajnam.... cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie dziekuje... nawet nie wiesz jak mi sie ciepło na serduchu zrobiło w ten zimny dzien .... cmoknięcie
bejbi88 - Pią 03 Gru, 2010 10:50

ciapara napisał/a:
dziekuje ze macie chec ogladac moje wypocinki

to co robisz je cudowne więc z miłą chęcią się ogląda takie cuda cmoknięcie uklon

ciapara napisał/a:
... wlasnie w nich chodze sa bardzo cieple ale sie troszke rozciagnely...

to super że Ci się przydają radocha a co do rozciągnięcia ja też mam ten problem Sad

dehajola - Pią 03 Gru, 2010 14:22

chusta, czapeczka,szaliczek.torebusia,rękawiczki i komunijny komplecik- kiedy Wy to dziergacie - wielkie brawo brawo uklon
joaska77 - Sob 04 Gru, 2010 16:49

Śliczne rękawiczki brawo brawo brawo .
Bozenka7 - Nie 05 Gru, 2010 01:10

ciapara, cmoknięcie
nula - Nie 05 Gru, 2010 09:08

Mysza napisał/a:
Twoja córcia będzie najładniej wystrojoną dziewczynka do komunii.

też tak myślę ! brawo brawo brawo

ciapara - Śro 08 Gru, 2010 19:45

bejbi88, dehajola, Bozenka7, nula, dziekuje Wam dziewczyny za wszystkie miłe wpisy cmoknięcie
Do dekoracji wloskow pode kapelusik ozdobilam białe wsówki kwiatkami wykonanymi ze wstazeczki inspiracja byla dla mnie ksiazka z haftami o ktorej Wam pisalam
Wyszły tak

Ale zeby Wam sie nie znudzily te malenstwa mam cos jeszcze
Swiece woskowe wykonane przeze mnie (oj naczyscilam sie kuchni) wosk od pszczelarza, knot ze sznurka, mocowanie zacisk od puszki, obudowa szklanki po musztardzie. Dekoracja biale wstazeczki. Calosc wyszla tak.

Miłego ogladaia. Nie rozpracowalam jeszcze wstawiania zdjec .. nie mam do tego glowy... wiec wybaczcie tym razem jeszcze wstawiam fotki tak jak umiem bye bye

Jarka - Śro 08 Gru, 2010 19:52

efekt świeczek do dekoracji super cool cool cool
ciapara - Śro 08 Gru, 2010 19:55

Dzieki Jarka... balam sie ze za prosto zrobilam... poczatkowo myslalam o szydelkowej ozdobie ale nie dam rady czasowo... moze dolozyc jeszcze koronke?
Mariola - Śro 08 Gru, 2010 20:04

extra brawo brawo brawo radocha
saba52 - Śro 08 Gru, 2010 20:04

ciapara, Tak jest bardzo ładnie,delikatnie brawo brawo brawo
kabyr - Śro 08 Gru, 2010 20:29

Aga wyszło bardzo ładnie. brawo brawo brawo
bejbi88 - Śro 08 Gru, 2010 20:40

prześliczne są te wsuwki!! można powiedzieć że są uniwersalne cool cool

ooo a te świeczki uklon będą się pięknie prezentować brawo

Bozenka7 - Śro 08 Gru, 2010 21:16

kwiatek dla ciebie ciapara,nic nie dokładaj,to co stworzyłaś jest subtelne,delikatne ...przedobrzysz kwiatek dla ciebie cmoknięcie