To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - PRACE MORDKI (Moniki)

Sosna - Nie 01 Cze, 2008 11:10

Topik rewelacja, naprawdę robi wrażenie. szczęka
Violetta21 - Nie 01 Cze, 2008 12:06
Temat postu: PRACE MORDKI (Moniki)
śliczny ten topik cool brawo
Madzia - Nie 01 Cze, 2008 12:34

Prześliczny topik!!!!!!!!!!! brawo brawo brawo
barbara 1 - Nie 01 Cze, 2008 12:36

Monisia topik jest fantastyczny,już nie mogę się doczekać fotek na Tobie brawo brawo brawo brawo brawo
Duże buziaki dla Mateuszka,niech się nie da choróbsku wściekły wściekły wściekły
Mój Maciek od miesiąca nie chodzi do przedszkola po ostatnich chorobach i odpukać zdrowy jak rydz hopla hopla hopla

Halkuk - Nie 01 Cze, 2008 12:46

Topik prześliczny cool brawo cool Podobają mi się szelki uklon
_ulcia - Nie 01 Cze, 2008 13:56

A wiesz że w Twoim wydaniu bardziej podoba mi się ten top, no i te szelki rewelacyjne, ja ostatnio wlaśnie szukam rozwiązań szelek do topów i tunik, Twoja wersja bardzo mi się podoba brawo brawo brawo
Beata61 - Nie 01 Cze, 2008 14:09

mordka, topik super brawo
misia0808 - Nie 01 Cze, 2008 16:13

Monisiu topik jest przesliczny. Mnie też bardzo spodobały sie szeleczki brawo brawo brawo brawo
Elżbieta P. - Nie 01 Cze, 2008 16:50

fajny pomysł na szelki, dzięki nim topik bardzo zyskał "na urodzie", jest cool brawo brawo
elka j. - Nie 01 Cze, 2008 19:20

Topik wspaniały i też czekam na fotkę na właścicielce cool cool cool cool cool
bjanna - Nie 01 Cze, 2008 20:04

topik wyjątkowej urody hopla cool
gabis - Nie 08 Cze, 2008 09:36

Topik rewelacyjny!!!!
radocha radocha radocha

mordka - Sob 05 Lip, 2008 14:45

Czas pochwalić się dwoma spodniczkami, niestety jedna wyszła za ciasna hihihi:
* spodniczka ktorą mozna nosić nawet jako tuniczkę, oczywiście modelką jest maneki hihihi:

A jestem w trakcie kończenia drugiej tylko dłuższej i poszerzanej Smile ale robi się naprawdę super i błyskawicznie (tą co widać na fotkach robiłam 3-4 wieczorki)

A tu juz moja spódniczka:

Zastanawiam się tylko czy zostawic taką jaka jest czy wykańczać zęby hmm?

szydeleczko - Sob 05 Lip, 2008 14:53

piekna i swietna podszewka taka efektowna i swiecaca nadaje efekt czy to bawełena z satyna???????
a co do dolu ja bym jeszcze cool pociagla zabki! bye kazanie

szydeleczko - Sob 05 Lip, 2008 14:53

piekna i swietna podszewka taka efektowna i swiecaca nadaje efekt czy to bawełena z satyna???????

mordka - Sob 05 Lip, 2008 14:57

szydeleczko napisał/a:

To raczej satyna z lycrą biala byla po 13 zl za metr a kolorki inne po 18 zł za metr, mama uszyła mi na stronke swieciaca bo byla i matowa ale faktycznie wybrala dobrze i podszewka uszyta ze skosu a od kolana falbana no i w końcu ja mam jakąś spódniczke w ananaski hurrraaa

Jarka - Sob 05 Lip, 2008 15:28

szydeleczko napisał/a:
piekna i swietna podszewka taka efektowna i swiecaca nadaje efekt
szydeleczko napisał/a:
a co do dolu ja bym jeszcze pociagla zabki!
brawo cool brawo cool brawo cool brawo cool brawo cool
małgośka - Sob 05 Lip, 2008 15:35

Moniczka, śliczne spódniczki. Poszerzana powaliła mnie na kolana.
uklon cool cool hurrraaa
Muszę sobie taką zrobić. Tylko nie wiem kiedy. puknąć się
Ja też dorobiłabym ząbki ananasków. love bye

alienor - Sob 05 Lip, 2008 15:39

brawo brawo brawo spódnice rewelacja
mordka - Sob 05 Lip, 2008 15:44

małgośka napisał/a:

Ja też dorobiłabym ząbki ananasków. love bye

Dobra dorobie, ale tak na szybko potrzebowalam ja na jutro bo jade do Krakowa i bede sobie w niej po rynku paradowac a nie zdaze juz dzis wykonczyc ja zebami wiec na razie chwilowo jest taka jak widac na fotkach, i naprawde polecam Wam na sukienki i spodniczki i bluzeczki i tuniczki Kornelie jest superowa, ja chyba teraz to kupie sobie kazdy jej kolorek bo swietnie sie nosi i fajnie sie uklada i jest mieciutka no i wogole jest fantastyczna bo starczy raz uprasowac i juz wiecej nie trzeba po upraniu nawet sie nie gniecie, po zlozeniu tez sie z tym nic nie dzieje jest naprawde fajniutka i tak fajnie lejaco wychodza z niej np spodniczki, ja bede z niej robic podobna do Basi sukienke na wesele szwagra na przyszly rok, powiem Wam w sekrecie ze nawet mąż nareszcie zwrócił uwage na mnie dziś i powiedzial że fajnie wyglądam w tej kiecce hahahihi no to ja to rozumiem ze nie bedzie zalowal kasy na nowe niteczki rotfl a co hihihi.

Jasieńka - Sob 05 Lip, 2008 16:14

mordka śliczne spódniczki po prostu rewelacyjne pięknie w niej wyglądasz i też proponuje zrobić ząbki brawo brawo
Halkuk - Sob 05 Lip, 2008 16:20

Śliczne spódniczki cool brawo cool
Ja tez jestem za ząbkami w wykończeniu Smile (chociaż to nieaktualna już sprawa , bo jesteś na nie zdecydowana)
mordka napisał/a:
nawet mąż nareszcie zwrócił uwage na mnie dziś i powiedzial że fajnie wyglądam w tej kiecce

No to nie często zdarza się mężom , więc musi mu się naprawdę podobać wesoło mi
mordka napisał/a:
no to ja to rozumiem ze nie bedzie zalowal kasy na nowe niteczki

To nic tylko korzystaj z sytuacji hopla cool

jola373 - Sob 05 Lip, 2008 18:41

PIĘ - KNO - ŚCI ! ! ! Cudownie Monisiu Ci wyszły! Oszołomisz Krakowian, to pewne!
brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo

beniaka - Sob 05 Lip, 2008 22:06

Moniczko, cudowne obie, spódniczka świetnie na Tobie leży - nie ma co dziwic się mężowi cool
Violetta21 - Sob 05 Lip, 2008 22:35
Temat postu: PRACE MORDKI (Moniki)
pięknie wyglądasz w spódniczce cool brawo brawo