Galerie prac użytkowników forum - PRACE MORDKI (Moniki)
Sosna - Nie 01 Cze, 2008 11:10
Topik rewelacja, naprawdę robi wrażenie.
Violetta21 - Nie 01 Cze, 2008 12:06 Temat postu: PRACE MORDKI (Moniki) śliczny ten topik
Madzia - Nie 01 Cze, 2008 12:34
Prześliczny topik!!!!!!!!!!!
barbara 1 - Nie 01 Cze, 2008 12:36
Monisia topik jest fantastyczny,już nie mogę się doczekać fotek na Tobie
Duże buziaki dla Mateuszka,niech się nie da choróbsku
Mój Maciek od miesiąca nie chodzi do przedszkola po ostatnich chorobach i odpukać zdrowy jak rydz
Halkuk - Nie 01 Cze, 2008 12:46
Topik prześliczny Podobają mi się szelki
_ulcia - Nie 01 Cze, 2008 13:56
A wiesz że w Twoim wydaniu bardziej podoba mi się ten top, no i te szelki rewelacyjne, ja ostatnio wlaśnie szukam rozwiązań szelek do topów i tunik, Twoja wersja bardzo mi się podoba
Beata61 - Nie 01 Cze, 2008 14:09
mordka, topik super
misia0808 - Nie 01 Cze, 2008 16:13
Monisiu topik jest przesliczny. Mnie też bardzo spodobały sie szeleczki
Elżbieta P. - Nie 01 Cze, 2008 16:50
fajny pomysł na szelki, dzięki nim topik bardzo zyskał "na urodzie", jest
elka j. - Nie 01 Cze, 2008 19:20
Topik wspaniały i też czekam na fotkę na właścicielce
bjanna - Nie 01 Cze, 2008 20:04
topik wyjątkowej urody
gabis - Nie 08 Cze, 2008 09:36
Topik rewelacyjny!!!!
mordka - Sob 05 Lip, 2008 14:45
Czas pochwalić się dwoma spodniczkami, niestety jedna wyszła za ciasna hihihi:
* spodniczka ktorą mozna nosić nawet jako tuniczkę, oczywiście modelką jest maneki hihihi:
A jestem w trakcie kończenia drugiej tylko dłuższej i poszerzanej ale robi się naprawdę super i błyskawicznie (tą co widać na fotkach robiłam 3-4 wieczorki)
A tu juz moja spódniczka:

Zastanawiam się tylko czy zostawic taką jaka jest czy wykańczać zęby hmm?
szydeleczko - Sob 05 Lip, 2008 14:53
piekna i swietna podszewka taka efektowna i swiecaca nadaje efekt czy to bawełena z satyna???????
a co do dolu ja bym jeszcze pociagla zabki!
szydeleczko - Sob 05 Lip, 2008 14:53
piekna i swietna podszewka taka efektowna i swiecaca nadaje efekt czy to bawełena z satyna???????
a co do dolu ja bym jeszcze pociagla zabki!
mordka - Sob 05 Lip, 2008 14:57
| szydeleczko napisał/a: | piekna i swietna podszewka taka efektowna i swiecaca nadaje efekt czy to bawełena z satyna???????
a co do dolu ja bym jeszcze pociagla zabki!  |
To raczej satyna z lycrą biala byla po 13 zl za metr a kolorki inne po 18 zł za metr, mama uszyła mi na stronke swieciaca bo byla i matowa ale faktycznie wybrala dobrze i podszewka uszyta ze skosu a od kolana falbana no i w końcu ja mam jakąś spódniczke w ananaski
Jarka - Sob 05 Lip, 2008 15:28
| szydeleczko napisał/a: | | piekna i swietna podszewka taka efektowna i swiecaca nadaje efekt |
| szydeleczko napisał/a: | | a co do dolu ja bym jeszcze pociagla zabki! |
małgośka - Sob 05 Lip, 2008 15:35
Moniczka, śliczne spódniczki. Poszerzana powaliła mnie na kolana.
Muszę sobie taką zrobić. Tylko nie wiem kiedy.
Ja też dorobiłabym ząbki ananasków.
alienor - Sob 05 Lip, 2008 15:39
spódnice rewelacja
mordka - Sob 05 Lip, 2008 15:44
| małgośka napisał/a: |
Ja też dorobiłabym ząbki ananasków.  |
Dobra dorobie, ale tak na szybko potrzebowalam ja na jutro bo jade do Krakowa i bede sobie w niej po rynku paradowac a nie zdaze juz dzis wykonczyc ja zebami wiec na razie chwilowo jest taka jak widac na fotkach, i naprawde polecam Wam na sukienki i spodniczki i bluzeczki i tuniczki Kornelie jest superowa, ja chyba teraz to kupie sobie kazdy jej kolorek bo swietnie sie nosi i fajnie sie uklada i jest mieciutka no i wogole jest fantastyczna bo starczy raz uprasowac i juz wiecej nie trzeba po upraniu nawet sie nie gniecie, po zlozeniu tez sie z tym nic nie dzieje jest naprawde fajniutka i tak fajnie lejaco wychodza z niej np spodniczki, ja bede z niej robic podobna do Basi sukienke na wesele szwagra na przyszly rok, powiem Wam w sekrecie ze nawet mąż nareszcie zwrócił uwage na mnie dziś i powiedzial że fajnie wyglądam w tej kiecce no to ja to rozumiem ze nie bedzie zalowal kasy na nowe niteczki a co hihihi.
Jasieńka - Sob 05 Lip, 2008 16:14
mordka śliczne spódniczki po prostu rewelacyjne pięknie w niej wyglądasz i też proponuje zrobić ząbki
Halkuk - Sob 05 Lip, 2008 16:20
Śliczne spódniczki
Ja tez jestem za ząbkami w wykończeniu (chociaż to nieaktualna już sprawa , bo jesteś na nie zdecydowana)
| mordka napisał/a: | | nawet mąż nareszcie zwrócił uwage na mnie dziś i powiedzial że fajnie wyglądam w tej kiecce |
No to nie często zdarza się mężom , więc musi mu się naprawdę podobać
| mordka napisał/a: | | no to ja to rozumiem ze nie bedzie zalowal kasy na nowe niteczki |
To nic tylko korzystaj z sytuacji
jola373 - Sob 05 Lip, 2008 18:41
PIĘ - KNO - ŚCI ! ! ! Cudownie Monisiu Ci wyszły! Oszołomisz Krakowian, to pewne!
beniaka - Sob 05 Lip, 2008 22:06
Moniczko, cudowne obie, spódniczka świetnie na Tobie leży - nie ma co dziwic się mężowi
Violetta21 - Sob 05 Lip, 2008 22:35 Temat postu: PRACE MORDKI (Moniki) pięknie wyglądasz w spódniczce
|
|
|