To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Ciapara- pajęczyny sprzątam :-) str 169

saba52 - Śro 24 Lis, 2010 15:48

ciapara, Córcia będzie pięknie wyglądać uklon brawo brawo brawo Stroik śliczny uklon
ciapara - Śro 24 Lis, 2010 16:20

saba52 napisał/a:
ciapara, Córcia będzie pięknie wyglądać uklon brawo brawo brawo Stroik śliczny uklon

Dziekuje Smile Usmiejecie sie jak Wam powiem ze to moj własny stroik od slubu... przed 13 laty Smile ale mialam do tego welon i zupelnie inaczej byl upiety, nad kokiem i i welonem. Zachowalam go wraz z welonem i rekawiczkami. Welon mala w zabawie mi niestety zniszczyla... jak przebierala sie za krolewne Smile

lamika88 - Śro 24 Lis, 2010 16:37

Ślicznie córcia będzie wyglądać cool cool cool
Violetta21 - Śro 24 Lis, 2010 17:13

Oj już widzę jak córa będzie cudnie wyglądać cmoknięcie
ciapara - Śro 24 Lis, 2010 18:02

saba52, lamika88, Violetta21, dziekuję cmoknięcie umiecie dodac powera w taki jesienny dzien Smile
żabka - Śro 24 Lis, 2010 18:25

Super prace - jakoś nie widać po nich jesiennego zniechęcenie - wręcz przeciwnie zapał do pracy wesoło mi brawo brawo brawo
Awenturyn - Śro 24 Lis, 2010 18:46

ciapara chciałabym mieć takie jesienne zniechecenie hahahihi
wiesia-kal - Śro 24 Lis, 2010 18:56

Popieram poprzedniczki - pięknie wystroisz córcię. brawo : cool
ciapara - Śro 24 Lis, 2010 19:01

żabka, Awenturyn, wiesia-kal, dziewczyny miód na serducho normalnie mi lejecie. cmoknięcie cmoknięcie Tym bardziej że serducho mi daje we znaki ostatnio... eh... spokoju by sie więcej przydało...
Wczoraj małej naukładałam wszystko na łózku i robiłysmy próbe generalna Smile miała lekki szczękospad jak sobie patrzyła na wszystko Smile Poza tym mała jest chora. Mam nadzieję że do komunii wydobrzeje.

SoWa - Śro 24 Lis, 2010 22:34

przepiękny komplecik dla córci! brawo

A ile przed czasem! uklon

marysia54 - Śro 24 Lis, 2010 23:42

Piękne te ubranka komunijne dla córeńki
Sweterek cudny i torebeczka suuuuuuuuuuuuuper
a stroik na pewno będzie pięknie wyglądał , przeleżał 13 lat i
teraz masz jak znalazł radocha
uklon uklon uklon uklon uklon uklon

orchidea - Czw 25 Lis, 2010 08:03

Sweterek bajka reszta też fajna. Porób zdjęcia na komunii i pokarz je nam póżniej, ja osobiście proszę o zdjęcia szczegółów, oczywiście ubrania małej.
bejbi88 - Czw 25 Lis, 2010 16:42

zapał jest niesamowity, ojj coraz bardziej jej zazdroszczę jak sobie wyobrażam te śliczności scalone razem radocha radocha wyszło prze-super-fajnie cool cool
Urtica - Czw 25 Lis, 2010 21:43

Ojej, piękne bardzo! Może i ja bym zrobiła, ale musiałabym zacząc będąc w ciąży sztrikuję
ciapara - Czw 25 Lis, 2010 21:46

SoWa, marysia54, orchidea, bejbi88, Urtica cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie Tak ... dziadek juz sie szykuje na robienie zdjec Smile

Nie wiem jak u Was dziewczyny ale u mnie zima na całego. I wiecie co? Dzisiaj przezylam szok rotfl bo maz wyciagnal czarny komin który mu zrobilam, nosił go i o zgrozo jeszcze sie chwalił ze mu ciepło i innym facetom pokazywał jaki ma zmyslny szaliczek zrobiony przez zone na drutach..... hahahihi

orchidea - Pią 26 Lis, 2010 07:59

Jak mąż się żoną chwali to jest fajnie, gorzej by było gdyby się chwalił tylko autkiem radocha
grzewa - Pią 26 Lis, 2010 11:06

Super akcesoria dla córci. Ja również czekam na zdjęcia.
joaska77 - Pią 26 Lis, 2010 17:34

Śliczne, a córka na pewno będzie w tym pięknie wyglądała brawo brawo brawo .
Jarka - Pią 26 Lis, 2010 18:12

grzewa napisał/a:
Super akcesoria dla córci. Ja również czekam na zdjęcia.
cool cool cool
małgośka - Sob 27 Lis, 2010 11:24

ciapara, śliczny komplecik wymyśliłaś dal Córci. cool radocha
Na pewno ślicznie będzie wyglądać. bye

Grażyna - Sob 27 Lis, 2010 16:00

Wszystko piekne. Jak córcia wydobrzeje, to ubierz ja i nam pokaz. Zrób jednak tak, aby zdjęcia mozna było powiekszyc w celu obejrzenia detali. Bo na tych wczesniej wstawionych widzimy, że ładne, ale nie mozemy dodatkowo wypatrzec szczegółów.
ciapara - Śro 01 Gru, 2010 08:38

orchidea, grzewa, joaska77, Jarka, Grażyna, dziekuje za wszystkie miłe wpisy cmoknięcie
Grażyna jak rozumiem mam robic zdjecia z bliska? Bo okreslonej wielkosci pliki mozna wstawiac na forum a nie dorobilam sie jeszcze galerii ani na picassie ani na fotosiku...

Pamietacie moj pierwszy drutowy szal 3 metrowy?
Dla przypomnienia jest tutaj
http://images41.fotosik.p...79d41856med.jpg
Juz w nim chodzilam owijam nim szyje i jest tak dlugi ze prawie do kolan siega po obu stronach
Dzisiaj rekawiczki do kompletu
Jeszcze bedzie czapka i zima mi nie straszna Smile

orchidea - Śro 01 Gru, 2010 08:46

Świetne rękawiczki, fajnie ten wzór na nich wygląda
ciapara - Śro 01 Gru, 2010 08:48

Orchideo dziekuje... cmoknięcie cmoknięcie
takie same zrobilam sobie jak córci. Wzorek podpatrzony na stronie DomKlary

bejbi88 - Śro 01 Gru, 2010 09:58

no to cool jeszcze chwila i będzie zestaw!