Nasze prywatne galerie - SoWa i druty
Kelmuska - Pon 23 Kwi, 2012 09:11
Super chusta. A ja ni w ząb schematów chust nie rozumiem, więc pozostaje mi tylko podziwiać dzieła takie jak Twoje.
SoWa - Pon 23 Kwi, 2012 09:25
dziękuję
| Kelmuska napisał/a: | Super chusta. A ja ni w ząb schematów chust nie rozumiem, więc pozostaje mi tylko podziwiać dzieła takie jak Twoje.  |
A ja Hyrnę teoretycznie zrozumiałam, ale się nie mogłam skupić w części praktycznej... Najlepiej spróbować po swojemu - jakaś chusta zawsze wyjdzie
Kelmuska - Pon 23 Kwi, 2012 09:48
Jakaś pewnie tak, ale nie tak ładna jak te prezentowane tutaj
katrinka - Pon 23 Kwi, 2012 09:55
Śliczna i kolorek fajny Za inwencję twórczą
SoWa - Pon 23 Kwi, 2012 19:44
za kliknięcia katrinka
| Kelmuska napisał/a: | | Jakaś pewnie tak, ale nie tak ładna jak te prezentowane tutaj |
klemuska, jeśli masz ochotę zrobić choćby taką prostą chustę jak moja, to zerknij tu
- ten opis rozjaśnił mi w głowie http://haft.blox.pl/2010/01/Tak-robie-chusty.html
Kelmuska - Pon 23 Kwi, 2012 21:02
Dzięki, już czytałam tego bloga, ale to jest zupełnie gładka chusta, a schematów na te ażurowe tak pojąć nie mogę. Już się z tym pogodziłam, że nigdy takiej nie zrobię.
SoWa - Wto 24 Kwi, 2012 18:07
| Kelmuska napisał/a: | | Dzięki, już czytałam tego bloga, ale to jest zupełnie gładka chusta, a schematów na te ażurowe tak pojąć nie mogę. Już się z tym pogodziłam, że nigdy takiej nie zrobię. |
NIE PODDAWAJ SIĘ !!!
A może z drutami w rękach prześledzisz wybraną chustę z wątku dziergamy "on line" ?
Kelmuska - Wto 24 Kwi, 2012 19:07
Już próbowałam, ale jakoś nie daję rady. Może za jakiś czas coś mnie oświeci i znowu spróbuję.
SoWa - Pon 07 Maj, 2012 20:57
| Kelmuska napisał/a: | Może za jakiś czas coś mnie oświeci i znowu spróbuję.
|
też na to często liczę. I często pomaga
W głównej galerii prac umieściłam zdjęcie wielkiego szydełkowego poncha, teraz kończę dwie szydełkowe torebki i dlatego w drutach nie mam się czym pochwalić.
|
|
|