To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Nasze prywatne galerie - SoWa i druty

Kelmuska - Pon 23 Kwi, 2012 09:11

Super chusta. A ja ni w ząb schematów chust nie rozumiem, więc pozostaje mi tylko podziwiać dzieła takie jak Twoje. brawo
SoWa - Pon 23 Kwi, 2012 09:25

cmoknięcie dziękuję cmoknięcie

Kelmuska napisał/a:
Super chusta. A ja ni w ząb schematów chust nie rozumiem, więc pozostaje mi tylko podziwiać dzieła takie jak Twoje. brawo

A ja Hyrnę teoretycznie zrozumiałam, ale się nie mogłam skupić w części praktycznej... hahahihi Najlepiej spróbować po swojemu - jakaś chusta zawsze wyjdzie hopla

Kelmuska - Pon 23 Kwi, 2012 09:48

Jakaś pewnie tak, ale nie tak ładna jak te prezentowane tutaj
katrinka - Pon 23 Kwi, 2012 09:55

Śliczna i kolorek fajny brawo brawo brawo Za inwencję twórczą uklon
SoWa - Pon 23 Kwi, 2012 19:44

za kliknięcia cmoknięcie katrinka cmoknięcie

Kelmuska napisał/a:
Jakaś pewnie tak, ale nie tak ładna jak te prezentowane tutaj

klemuska, jeśli masz ochotę zrobić choćby taką prostą chustę jak moja, to zerknij tu
- ten opis rozjaśnił mi w głowie http://haft.blox.pl/2010/01/Tak-robie-chusty.html

cmoknięcie bye

Kelmuska - Pon 23 Kwi, 2012 21:02

Dzięki, już czytałam tego bloga, ale to jest zupełnie gładka chusta, a schematów na te ażurowe tak pojąć nie mogę. Już się z tym pogodziłam, że nigdy takiej nie zrobię.
SoWa - Wto 24 Kwi, 2012 18:07

Kelmuska napisał/a:
Dzięki, już czytałam tego bloga, ale to jest zupełnie gładka chusta, a schematów na te ażurowe tak pojąć nie mogę. Już się z tym pogodziłam, że nigdy takiej nie zrobię.

NIE PODDAWAJ SIĘ !!!

A może z drutami w rękach prześledzisz wybraną chustę z wątku dziergamy "on line" ?

Kelmuska - Wto 24 Kwi, 2012 19:07

Już próbowałam, ale jakoś nie daję rady. Może za jakiś czas coś mnie oświeci i znowu spróbuję.
SoWa - Pon 07 Maj, 2012 20:57

Kelmuska napisał/a:
Może za jakiś czas coś mnie oświeci i znowu spróbuję.

też na to często liczę. I często pomaga wesoło mi

W głównej galerii prac umieściłam zdjęcie wielkiego szydełkowego poncha, teraz kończę dwie szydełkowe torebki i dlatego w drutach nie mam się czym pochwalić.

bye