To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Pogaduszki szydełkowe - Robótki na nasza-klasa.pl

alfa76 - Wto 10 Lut, 2009 10:45

Super, dziękuję.
Gonia - Śro 18 Lut, 2009 18:52

Witajcie dziewczyny ja tez sie wpraszam na NK;wyslalm zaproszenie.
Wyobrazcie sobie ze dwa tygodnie temu zlamalam reke bolalo strasznie ale najwieksze moje zmartwienie to bylo jak ja bede teraz szydelkowac.No ale nie dalam za wygrane odczekalam az bol nieco zelzeje i bede mogla ruszac palcami.Troche sie balam uzywac te reke bo zlamanie jest powazne az 3 miejsca.No ale coz nuda zrobila swoje.Szydelkuje!!Idzie mi to troche wolniej ale radze sobie doskonale.Hi hi powinnam zorganizowac kurs ,,jak szydelkowac z reka w gipsie.
Pozdrawiam was serdecznie

Violetta21 - Pon 02 Mar, 2009 23:36

dodałam swój sweterek jakby coś było nie tak to popraw Justynko bye
alfa76 - Wto 03 Mar, 2009 22:53

Super Violu. Dziękuję.
udagan - Pon 09 Mar, 2009 18:19

Witam, i ja pozwoliłam sobie wysłać zaproszenia.
Pozdrawiam Smile

Violetta21 - Wto 31 Mar, 2009 00:13

Justynko dodałam zdjęcie z sukienką:)
alfa76 - Wto 31 Mar, 2009 10:48

Dziękuję Violu
Bożena Matera - Pią 01 Maj, 2009 12:54

Witam!wysłałam zaproszenie proszę o dołączenie i mnie.Pozdrawiam
elzbieta67 - Nie 03 Maj, 2009 21:28

Witam i pozdrawiam Panie . potrzebuje wzór na firankę aniołki lub amorki SmileSmile uklon
alfa76 - Pią 12 Cze, 2009 08:08

Witajcie dziewczyny. Co się porobiło z naszym profilem na nk? Chciałam wczoraj dodać zdjęcie swojej robótki i w ogóle nie mogłam się zalogować. Zajrzałam do swoich znajomych żeby ustalić czy jest nasz profil ale zamiast tego znalazłam konto fikcyjne które nie ma nic wspólnego z robótkami. Zdjęcia robótek zniknęły. Wiecie coś o tym?
bean - Pią 12 Cze, 2009 13:07

alfa76, właśnie sprawdziłam - rzeczywiście ktoś go przejął !!! koniec koniec koniec

Teraz nazywa się "Wyjątkowe i oryginalne(siła, potęga, klasa, szczęście)". Usunięto nasze zdjęcia a wstawiono inne!!!
W związku z tym zablokowałam go w moim profilu i wypisałam się tym samym z grona znajomych. Sad

alfa76 - Pią 12 Cze, 2009 13:10

Ale kto mógł go przejąć? Ja zrobię tak samo. Tamten był tylko nasz a teraz to już tylko jeden z tych bzdetnych profili fikcyjnych na naszej klasie.
Eve - Pią 12 Cze, 2009 13:44

alfa76 napisał/a:
Ale kto mógł go przejąć?

Każdy. Podałaś login i hasło na poprzedniej stronie.
Ja dzisiaj usunęłam profil ze znajomych, jak tylko zobaczyłam, że coś jest nie tak. Wczoraj zostały dodane nowe zdjęcia, więc chyba wczoraj ktoś je ukradł.

Można by było napisać do adminów NK, ale wątpię, żeby to coś dało, bo haseł nigdy publicznie się nie podaje.

Violetta21 - Pią 12 Cze, 2009 13:58

a wiecie że zostało tam moje jedno zdjęcie z kolczykami hmm
bjanna - Pią 12 Cze, 2009 14:42

ja tez idę się wykasować kazanie tak być nie może wściekły a zakładacie nowy profil??
alfa76 - Pią 12 Cze, 2009 14:51

Ale na co to komu było? Przecież na naszej klasie każdy może się zarejestrować. Zresztą ten "ktoś" zmienił wszystkie dane: maila i hasło też.
bjanna napisał/a:
a zakładacie nowy profil??

Gdyby czas mi pozwolił to chętnie bym założyła.

Eve - Pią 12 Cze, 2009 15:09

Violetta21 napisał/a:
a wiecie że zostało tam moje jedno zdjęcie z kolczykami hmm

Możesz poprosić o usunięcie tego zdjęcia jeżeli Ci na tym zależy.

Cytat:
Ale na co to komu było? Przecież na naszej klasie każdy może się zarejestrować. Zresztą ten "ktoś" zmienił wszystkie dane: maila i hasło też.

Z czystej złośliwości. Profil miał dużo znajomych, więc był dobrym kąskiem.

Zawsze można "brzydki" komentarz zostawić na profilu, żeby inni wiedzieli, że konto jest kradzione Wink

JJka - Pią 12 Cze, 2009 15:10

alfa76 napisał/a:
Ale na co to komu było? Przecież na naszej klasie każdy może się zarejestrować.

ale nie od razu ma sie ponad 200 znajomych... :/

ja już wczoraj zauważyłam moją "dziwną przynalezność" do profilu do którego sie nie zapisywałam, wiec juz wczoraj sie wywaliłam, nie wnikając nawet jaki profil mi sie podmienił... teraz dopiero dowiaduje jaki Sad

JJka - Pią 12 Cze, 2009 15:13

Eve napisał/a:
Zawsze można "brzydki" komentarz zostawić na profilu, żeby inni wiedzieli, że konto jest kradzione

ale komentarze właściciel profilu może szybo skasować...
dziwie sie ze do tej pory nie skasował np tych z wpisami, że "miło byc w gronie szydełkujących " Wink

moje zdanie: to po prostu sie wypisac z takiego profilu i tyle :/

alfa76 - Pią 12 Cze, 2009 21:10

Eve napisał/a:
Zawsze można "brzydki" komentarz zostawić na profilu, żeby inni wiedzieli, że konto jest kradzione

Niestety nie można bo dodawanie komentarzy jest zablokowane

Elżbieta P. - Pią 12 Cze, 2009 22:11

a jak można się 'wykasować' z tego profilu??
nula - Pią 12 Cze, 2009 22:40

Elżbieta P., wchodzisz w profil który chcesz wykasować - i u góry - na tym niebieskim tle po prawej stronie klikasz na "zablokuj"
W ten sposób usuwasz daną osobę ze swoich znajomych.
Właśnie też to zrobiłam wściekły

koteccek00 - Pią 12 Cze, 2009 22:41

Chcialam wykasowac te moja wypowiedz,.. ale okazuje sie ze juz ktos odpowiedzial,.. poprostu nie czytajcie tego...
Violetta21 - Pią 12 Cze, 2009 22:45

Ela wejdż w swoich znajomych odzszukaj daną osobę i pod zdjęciem z boku jest taki znaczek "v" to rozwiń to i będzie tam usuń z listy znajomych ...
we_st - Pią 12 Cze, 2009 22:46

W celu usunięcia Użytkownika z listy znajomych przejdź do zakładki "Znajomi", a następnie kliknij na strzałkę znajdującą się pod avatarem. Po rozwinięciu listy, wybierz opcję "Usuń z listy znajomych". Automatycznie znikniesz też z "jego" profilu