To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - robótki Olajdy

kiziulka - Wto 06 Lis, 2007 18:47

serwetka piekna:) i odwarzna, taka w ciemnym kolorze:) wesoło mi
Madzia - Wto 06 Lis, 2007 19:36

Bardzo ładna i kolorek oryginalny!!! cool cool cool
rennatta - Wto 06 Lis, 2007 19:36

Za oknem szaro, buro i ponuro a tu proszę piękna wiosna kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie
gabis - Wto 06 Lis, 2007 23:51

olajda, tulipany wyszły CUDOWNE!!!!
brawo brawo brawo

viburnum - Śro 07 Lis, 2007 06:06

Zaczynam podzielać Twój stosunek do tulipanów hahahihi Serwetka śliczna!!! brawo brawo brawo
Bernadka - Śro 07 Lis, 2007 07:03

bardzo ładne tulipanki , u mnie w zamiarach też tulipankowy motyw ale niestety schemat wściekły całkiem do d....... no . Brawo za serweteczke brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo
bjanna - Śro 07 Lis, 2007 07:28

bardzo ładne serwetki radocha tulipanki zimą, kiedy za oknem śnieg to sama przyjemność i nadzieja, że wiosna znowu do nas wróci bye
summer21 - Śro 07 Lis, 2007 11:34

super serwetka cmoknięcie
Violetta21 - Śro 07 Lis, 2007 19:49
Temat postu: robótki Olajdy
Śliczna jest ta serwetka w tym kolorze cool brawo brawo
Grażyna - Śro 07 Lis, 2007 21:25

brawo brawo brawo
Zygfryd Smarzyk - Śro 07 Lis, 2007 21:34

Wypada chyba zmienić prognozę pogody: "Zima tego lata będzie wyjątkowo krótka i łagodna. Dowodzą tego kwitnące w niemałej liczbie... tulipany". Olajdo, dziękuję za możliwość oglądania ładnie zrobionych serwetki, dodatkowy punkt przyznaję za kolor Twej ostatniej pracy.
Czy nowe tulipany zaczęły na Twej grządce kiełkować?
Z tysiącem serdeczności

asia0407 - Śro 07 Lis, 2007 22:40

tulipanki śliczniutkie brawo brawo brawo brawo
dota72 - Czw 08 Lis, 2007 07:53

Olu bardzo ładne prace i te duże i te małe.Serwetki z tulipanami są urocze kwiatek dla ciebie .
alicja11 - Czw 08 Lis, 2007 09:40

Serweta piękna kolorek również cool cool cool
olajda - Czw 08 Lis, 2007 09:41

W zasadzie już tę serwetkę prezentowałam, ale wczoraj dostałam piękne storczyki i nie mogę się powstrzmać, żeby Wam pokazać jak się prezentuje serwetka z kwiatami wesoło mi ...tu naprawdę jest wiosennie hopla wesoło mi
Pozdrawiam wszstkich forumowiczów bye

olajda - Czw 08 Lis, 2007 09:48

...ale ze mnie gapcio gafa Wink ...zdjęcie Smile

Zygfryd Smarzyk - Czw 08 Lis, 2007 10:27

Faktycznie prezentuje się wspaniale (jaka to okazje przyniosła te kwiaty?). Jeśli zrobienie tulipanowej serwetki przynosi w darze tak piękne storczyki, to jestem gotów zacząć robić ją od zaraz.
Z tysiącem serdeczności

olajda - Czw 08 Lis, 2007 11:01

Hala72, Grażyna, Fruzia, Moslamawe, Jarka, gabis, zula, mmt, szydełko, Madzia, avante, ata30, magdalena, asia0407, Violetta21, Halkuk, rennatta, alicja11, szyszka, Bernadka, monika_b, evita, barbara 1, Poranna, alienor, Beata61, kiziulka, viburnum, bjanna, summer21, Zygfryd Smarzyk, dota72 ----------> dziękuję Wam pięknie! kwiatek dla ciebie miło być pochwalonym, to motywuje mnie do dalszej pracy wesoło mi
U mnie zima trwa pół roku, a ciemności 2 miesiące, więc nastrajam się wiosennie Smile

Pozdrawiam tulipankowo idę na imprezę
- Ola

olajda - Czw 08 Lis, 2007 11:03

Zygfryd Smarzyk napisał/a:
Faktycznie prezentuje się wspaniale (jaka to okazje przyniosła te kwiaty?). Jeśli zrobienie tulipanowej serwetki przynosi w darze tak piękne storczyki, to jestem gotów zacząć robić ją od zaraz.
Z tysiącem serdeczności

To wiosna, wiosna panie Zygfrydzie wesoło mi co prawda nie za oknem, ale ....w sercu Embarassed

Halkuk - Czw 08 Lis, 2007 11:04

Serwetka naprawdę wspaniała , już ją chwaliłam wesoło mi W komplecie z tymi storczykami wygląda rewelacyjnie cool brawo cool
Hala72 - Czw 08 Lis, 2007 15:47

olajda napisał/a:
Z tysiącem serdeczności

To wiosna, wiosna panie Zygfrydzie wesoło mi co prawda nie za oknem, ale ....w sercu Embarassed

Cieszę się z Twojej "wiosny", ciekawe czy mnie jeszcze się spotka taka "wiosna'
idę na imprezę

Grażyna - Czw 08 Lis, 2007 17:05

Ola, dopiero jak napisalaś o nocy polarnej, to zwróciłam uwagę na symbol kraju w ktorym mieszkasz. Jejku, ja bym szybciutko stamtad uciekla, bo nie lubie ciemności. Kwiaty sliczne cool
olajda - Czw 08 Lis, 2007 17:33

Hala72 napisał/a:
olajda napisał/a:
Z tysiącem serdeczności

Cieszę się z Twojej "wiosny", ciekawe czy mnie jeszcze się spotka taka "wiosna'
idę na imprezę

myślę, że spotka Smile ale musisz wyjść jej na przeciw wesoło mi

olajda - Czw 08 Lis, 2007 17:37

Grażyna napisał/a:
Ola, dopiero jak napisalaś o nocy polarnej, to zwróciłam uwagę na symbol kraju w ktorym mieszkasz. Jejku, ja bym szybciutko stamtad uciekla, bo nie lubie ciemności. Kwiaty sliczne cool

nie jest takk źle Smile a za to latem jest wręcz przeciwnie Smile

Madzia - Czw 08 Lis, 2007 18:01

Pół roku zimy? To nie do zniesienia!!!!!!!! brrrrrr Teraz nie wiadomo, które kwiaty piękniejsze, żywe czy serwetkowe bye