To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Maranta

wienia - Wto 07 Sie, 2007 13:03

Aniu jak zawsze oczy swoje sycę twoimi pięknościami kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie
Marwalen - Wto 07 Sie, 2007 13:34

gały gały gały mdleje mdleje mdleje szczęka szczęka szczęka
no po prostu REWELACJA brawo brawo

bjanna - Wto 07 Sie, 2007 19:30

bardzo ładne prace cool radocha bye
Violetta21 - Wto 07 Sie, 2007 19:30
Temat postu: Maranta szydełkuje
Serwetka śliczna cool hopla brawo reszta prac już chwalona ale co tam jeszcze raz brawo brawo
Grażyna - Wto 07 Sie, 2007 20:07

Piekna cool Brawo brawo ciekawe dlaczego w częściach pierwszych/
Bet - Wto 07 Sie, 2007 20:15

piękne masz prace a ten naszyjniczek przesliczny
Ula_K - Wto 07 Sie, 2007 20:18

a co ja sie bede rozpisywac przeciez wiadomo ze wszystko cool cool cool ....jak zwykle........wielkie brawo brawo brawo
Ja teraz usilnie szukam jakis wzorow na bieznik swiateczny dla kolezanki ( na Boze Narodzenie zeby nie bylo watpliwosci ) a jak zobaczylam te Twoje kieliszeczki do jajek to jakos skojarzyla mnie sie Wielkanoc.

SoWa - Wto 07 Sie, 2007 20:19

oklaski gratulacje dla Twojego wszechstronnego talentu!
brawo
I wszystkie kreacje oryginalne, pięknie w nich wyglądasz!
cool kwiatek dla ciebie cmoknięcie

ata30 - Wto 07 Sie, 2007 20:36

jak oglądam Twoje prace popadam w kompleksy,
bardzo mi się podobają i są wykonane po mistrzowsku,
brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo

Krulik - Wto 07 Sie, 2007 21:13

ojej... Jak zwykle jestem zachwycona Twoimi pracami:) hopla
Bernadka - Śro 08 Sie, 2007 13:09

brawo brawo brawo brawo serwetka super a reszta prac pochwalona gdzie indziej ale chwalę jeszcze raz brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo
Antonina - Śro 08 Sie, 2007 13:57

brawo brawo brawo brawo
alicja11 - Śro 08 Sie, 2007 14:27

Aniu śliczności a naszyjnik i kolczyki to już arcydzieło cool cool brawo brawo brawo hopla
adela - Śro 08 Sie, 2007 16:07

Aniu cudowności.... Urzekł mnie naszyjnik, poprostu fantastyczny, niestety nie mam pojęcia o frywolitkach.... a tak bym chciała.... Wiem że robi się czółenkiem ale niestety nie znam nikogo w swoim otoczeniu, kto pokazałby mi jak robi się na nim. Na ogół to do mnie przychodzą koleżanki po radę i naukę, zawsze jestem zdana na siebie, do wielu rzeczy sama muszę dojść, by coś zrobić, ale frywolitka to chyba dla mnie za wielka niewiadoma by spróbować. Dlatego kłaniam się Twoim pracom nie tylko frywolitkowym.... uklon
gabis - Śro 08 Sie, 2007 23:00

Jak zwykle szczęka szczęka szczęka i gały gały gały !!!
Jestem pod wrażeniem Twojej wszechstronności uklon uklon uklon

Elżbieta P. - Czw 09 Sie, 2007 16:17

Aniu brawo jak Ty dużo różności tworzysz ooooo i jakie śliczne uklon brawo
misia0808 - Czw 09 Sie, 2007 20:54

Aniu prześliczne prace - brawo brawo brawo brawo brawo brawo
Bożena- 2000 - Czw 09 Sie, 2007 21:24

Nic dodać nic ująć. Fajniste prace. Zastanawiam się raczej czego Anna nie robi? Korzystając z okazji mam pytanko- odziedziczyłam zaczęty hafcik, dziecinnie prosty. zastanawiam się co to jest? Umieściłam go na fotosiku. I.. po urlopowe prace- kapelusze na skórę z diabła, pierwszą butelkę, pierwszą damę szydełkową, ostatni haftowany obrazek, serweteczki i haftowaną spódnicę. Tyle, że marne zdjęcia.
Gratuluję Anno.

http://bozena4315.fotosik.pl/

asia0407 - Czw 09 Sie, 2007 22:55

Aniu zadziwiasz mnie szybkością wykonywanych prac uklon uklon
wszystkie prace cudowne brawo brawo brawo brawo

maranta - Czw 09 Sie, 2007 23:32

Dziękuję ślicznie, bardzo mi miło gdy tak mnie chwalicie Embarassed Embarassed Embarassed

Bożena- 2000 napisał/a:
Korzystając z okazji mam pytanko- odziedziczyłam zaczęty hafcik, dziecinnie prosty. zastanawiam się co to jest?

hmmm... mereżka hmm
Śliczne masz prace w albumie uklon

Bożena- 2000 - Pią 10 Sie, 2007 00:11

Dzięki Anno! Tak poprostu mereżkA? Swietnie! Czy ktoś u nas na forum zajmuje się tym tematem? Zawsze myślałam, że mereżką tylko wykańcza się prace hafciarskie. I że mereżka to coś czego się nie nauczę. Popatrz! Pozdrawiam.
karmelek - Pią 10 Sie, 2007 08:23

maranta, śliczna serwetka, naszyjnik i kieliszki, ale warkocze w swetrze wyglądają imponująco! uklon
maranta - Pią 10 Sie, 2007 08:52

Bożena- 2000 napisał/a:
Tak poprostu mereżkA? Swietnie! Czy ktoś u nas na forum zajmuje się tym tematem?

O to chodzi, że głowy na 100% nie dam, że to mereżka, tak mi się wydaje Wink stąd też ta zadumana buźka przy mojej odpowiedzi hmm

Jak do tej pory raczej o mereżkach na forum cisza, może odezwie się ktoś, kto się tym zajmuje uklon

Karmelku- dziękuję cmok Warkocze faktycznie olbrzymie i gruuuube hahahihi

Antonina - Pią 10 Sie, 2007 09:12

Cudne prace brawo brawo brawo
Violetta21 - Pią 10 Sie, 2007 23:09
Temat postu: Maranta szydełkuje
Bożenka to jest mereżka jak najbardziej obszywa się nitki atłaskiem lub czymś podobnym bye mam coś takiego zaczętego Smile

http://www.fotosik.pl/pok...a57b9a9a48.html