Płaski - Haft plaski
dom_Klary - Pon 02 Lut, 2009 12:14
Wzór, akurat ten jest mój w kawałku.... , na wystawie haftu widziałam podobny i w domu go narysowałam.Tamten miał inne kolory, ja zrobiłam bardziej intensywne,mam kuchnie biało-niebieską i chciałam ożywić.
Pozmawiam serdecznie
DCH - Pią 27 Lut, 2009 11:34
| Łucja napisał/a: | | DCH - uznanie dla Twoich prac .......proszę napisz z jakiej wystawy są Twoje zdjęcia....wydaje mi się że jesteś z Wielkopolski |
Dawno mnie tu nie było... cóż praca, a i pohaftować coś trzeba
Łucja uczestniczyłam w wielu wystawach , najczęściej w Łodzi - teraz można będzie zobaczyć mnie i jeden z moich obrazów na "Ariadnie" w Łodzi
pozdrawiam
belari - Pią 27 Mar, 2009 14:37
Jakie cuda!!!!
donka66 - Śro 15 Kwi, 2009 14:22
Rewelacja
Truskaweczka - Śro 24 Cze, 2009 20:59
Śliczne te Wasze hafty
Właśnie zaczęłam haftować poduszkę wzorek kaszubskim, ale chyba się do tego "od tyłu" zabrałam, bo kiedy rozmawiałam z Mamą przez telefon (to Mama mnie nauczyła robótek), okazało się, że najpierw wyszywa się kolory, a potem to czarne obramowanie. No, teraz już wiem
buziaczek - Pią 26 Cze, 2009 16:04
wow jaki fajny obraz
marchefkie - Pią 26 Cze, 2009 16:20
DCH szczena mi opadła właśnie na widok Twoich prac... to się nazywa malowanie igłą!!!
halszka - Pią 26 Cze, 2009 17:01
| marchefkie napisał/a: | DCH szczena mi opadła właśnie na widok Twoich prac... to się nazywa malowanie igłą!!! |
tak właśnie gratuluję prac bo co do talentu ... to już inne kryteria : nie wszystkim BOZIA dała tak jak tobie... - cudeńka
Martollini - Czw 13 Sie, 2009 13:08
Wszystkie prace sa piekne !!!!! ALE SKĄD DROGIE PANIE CZERPIECIE INSPIRACJE ????? Dla mnie haft płaskie to na razie czarna magia ale chętnie bym się nauczyła
Edycia - Śro 28 Lip, 2010 00:12
przepiekne, prześliczne, przecudne kwiatuszki
dom_Klary - Śro 09 Mar, 2011 11:23
Nie wiedziałam, gdzie wkleić, dzieweczka z Rumunii, cała w hafcikach, takie troszku zakopiańskie bym powiedziała, ale krasawica na 100% z Rumunii
Pozdrawiam
www.domklary.pl
Zetka - Sob 11 Cze, 2011 18:46
Na pomoc!!
Niedługo zostanę babcią i chciałabym wyszyć jak na zdjęciu,metryczkę dla wnusi ale nie mam dobrego (jest zamazany) schematu!!! Będę bardzo wdzięczna.
mój mail grazynazinke@wp.pl
|
|
|