To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - joli373 szydełkowanie, drutowanie.....

katrinka - Nie 17 Sty, 2010 10:21

kabyr napisał/a:
Wszystko jest tak piękne, że

To prawda,same piękności brawo brawo brawo brawo brawo brawo

małgośka - Nie 17 Sty, 2010 11:28

Jolu, prześliczne prace. hopla radocha
No i cudna Irlandka powstaje. cool
Ja jakoś nie mam odwagi za nią się zabrać.
Napisz jak łączysz elementy.

milamirka - Nie 17 Sty, 2010 11:56

Jola cool uklon uklon uklon wszystkie prace sa przepiekne wlasnie mam zamiar zrobic takie trampeczki ale ci podolam to sie okaze brawo brawo brawo
irenka10 - Nie 17 Sty, 2010 12:23

Jola wreszcie wrociłas do nas hopla wszystko sliczne to cos czarne piekne jak bedziesz taka dobra i podzielisz sie shematami to bede wdzieczna brawo brawo
kaczucha - Nie 17 Sty, 2010 12:41

Jolu brawo prześliczne prace.Pięknie wyglądałaś w sukience,rzeczywiście tak jak pisały inne dziewczyny sukienka rewelacyjna.Super zdolna z Ciebie osoba cool
Gratulacje z okazji narodzin wnusia kwiatek dla ciebie
Dziękuję pięknie za wskazówki i wzory.Twoje albumy to istna skarbnica love

Ainer - Nie 17 Sty, 2010 12:52

Jolu cuda aż mi szczęka opadła szczęka Cudowności cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
jola373 - Nie 17 Sty, 2010 13:11

Nula, kabyr, katrinka, Danusiu, milamirka, irenka10, kaczucha, Ainer, bardzo dziękuję, cieszę się, że się Wam to wszystko podoba
cmoknięcie uklon cmoknięcie wesoło mi cmoknięcie uklon cmoknięcie radocha cmoknięcie

Nula, irlandka jest z czarnej Perle 5.

kabyr, mnie też zżerała, odkąd zobaczyłam pierwszą zieloną Nuli i wiesz? Nie taki diabeł straszny! Powiedziałabym nawet, że fajna zabawa z tym rozmieszczaniem i dopasowywaniem elementów. Jak się je oczywiście już zrobi...

Danusiu, po prostu zszywam. Wszystko na formie ułożone i przyszpilone na lewej stronie i szycie...

milamirka, skoro ja podołałam to i Tobie się uda!

irenka10, "wreszcie" pan i władca wyjechał (swoją drogą 3 tygodnie urlopu... pozazdrościć!), więc mogę w spokoju posiedziec do bólu zmęczony
Z tych schematów korzystałam przy irlandce:

bean - Nie 17 Sty, 2010 13:19

jola373, fantastyczne prace!!! brawo brawo brawo
Ja też podziwiam dziewczyny robiące dla kogoś, nawet jak robię dla bliskich, to serce mam w gardle hahahihi
Wdzianko wyszło FANTASTYCZNIE uklon
Aniołki i dzwoneczki - PIĘKNE , trampeczki - słodziaki wesoło mi
A za irlandkę ogromne brawa i ukłony brawo uklon - jeszcze chyba do takiej pracy nie dojrzałam hmmm - za to Twoja zapowiada się CUDOWNIE cool brawo

bjanna - Nie 17 Sty, 2010 14:15

jola373, sama przyjemność oglądać Twoje prace hopla hopla zawsze coś ładnego pokazujesz cool cool i wszystko takie dopracowane cool cool
za cierpliwość do irlandki to musimy jakiś order wszystkim ją robiącym wymyślić wesoło mi będę czekać na nią by móc podziwiać bye bye

Elżbieta P. - Nie 17 Sty, 2010 14:21

jola373 Twoje prace są jak zawsze śliczne, wdzianko takie eleganckie, świąteczne prace śliczne, na wstążeczkowe bombki też się zabiorę na następne święta, bardzo mi się podobają, irlandka będzie cudna, a trampeczki to takie słodziaki, wielkie brawo brawo
gustavo_2008 - Nie 17 Sty, 2010 15:21

jola373, prześliczne Twoje prace brawo brawo brawo sama przyjemność je oglądać cool cool cool

Czarna irlandka zapowiada się rewelacyjnie brawo brawo brawo ja nie mam odwagi zabrać się za nią uklon uklon uklon

bieta - Nie 17 Sty, 2010 15:39

Cytat:
Jola wreszcie wrociłas do nas

a prace jak zawsze świetne brawo i dopracowane brawo
a irlandka będzie na pewno rewelacyjna cool

Aniela41 - Nie 17 Sty, 2010 15:39

Piekne prace cool cool cool
SoWa - Nie 17 Sty, 2010 15:45

same cudowności, najbardziej zazdroszczę trampeczek i skończonego baktusa ( ja mam dopiero połowę)

brawo brawo brawo

Violetta21 - Nie 17 Sty, 2010 16:04

o kurcze niewiem co chwalić najpierw super wdzianko i bombki, dzwonki, a buciki śliczne no i irlandka już mi się podoba hopla brawo brawo
karmelek - Nie 17 Sty, 2010 16:14

Jola to wszystko jest piękne!!! Trampki malutkie i słodkie Smile trzymam kciuki za irlandkę, oj będzie kolejna piękna bluzka na forum cool
elka j. - Nie 17 Sty, 2010 16:34

Jolu, jakie piękności pokazujesz, w dodatku tak różnorodne, nie można oczu oderwać. Piekne ozdoby świąteczne, słodkie trampeczki, piękne wdzianko, fantastyczny baktus, a to - nad czym teraz pracujesz już teraz wygląda imponująco cool brawo cool
nula - Nie 17 Sty, 2010 16:43

jola373 napisał/a:
Nie taki diabeł straszny! Powiedziałabym nawet, że fajna zabawa z tym rozmieszczaniem i dopasowywaniem elementów.

No przecież ja od razu mówiłam, że to fajna zabawa hopla
Cieszę się, że się zmobilizowałaś - teraz już będzie z górki - dziewczyny nie dadzą Ci spokoju (ja zresztą też) więc będziesz musiała szybko skończyć hahahihi
I kurcze - czarnej jeszcze nie mam ..... rotfl

Bożena- 2000 - Nie 17 Sty, 2010 17:46

Świetne są, tradycyjnie, te Twoje prace. Ja odnoszę wrażenie, że większość forumianek jest bardzo krytyczna jeśli chodzi o ich prace. A prawda jest taka, że nawet jeśli jest gdzieś błąd to nikt tego nie widzi. Prawdą jest też, że znakomita większość naszych forumowych koleżanek to perfekcjonistki. A te nasze robótki mają nas wyciszać, relaksować, a efekty cieszyć oko.
Irlandka cudo. A teraz odpoczywaj przy dłubankach. cmoknięcie

makneta - Nie 17 Sty, 2010 19:20

Super prace, trampeczki świetne, wdzianko ekstra i te wszystkie świąteczne akcesoria są cool
Na resztkę irlandki będę czekać z niecierpliwością bo to co pokazałaś wygląda prześlicznie, to końcowy efekt będzie powalający.

Marwalen - Nie 17 Sty, 2010 19:29

Wszystkie prace są przecudnej urody. brawo
Irlandka zapowiada się przepięknie.Trzymam kciuki brawo

reni - Nie 17 Sty, 2010 22:28

same cuda cool cool cool cool brawo brawo
gosias - Pon 18 Sty, 2010 06:44

jola373, Smile przepiękne prace wszystkie bez wyjątku cool cool cool cool brawo brawo brawo brawo
Sal - Pon 18 Sty, 2010 08:19

Normalnie hurtownia! Wink

Jolu, cudne rzeczy! A gwiazda? Urocza!! Za irlandke podziwiam, ja sie chyba nigdy nie zmusze do takiej roboty. A trampki sa rozbrajajace! kwiatek dla ciebie

dehajola - Pon 18 Sty, 2010 08:39

piękne prace- ozdoby,baktus no a irlandka zapowiada sie na następne arcydzieło uklon brawo