Galerie prac użytkowników forum - joli373 szydełkowanie, drutowanie.....
katrinka - Nie 17 Sty, 2010 10:21
| kabyr napisał/a: | | Wszystko jest tak piękne, że |
To prawda,same piękności
małgośka - Nie 17 Sty, 2010 11:28
Jolu, prześliczne prace.
No i cudna Irlandka powstaje.
Ja jakoś nie mam odwagi za nią się zabrać.
Napisz jak łączysz elementy.
milamirka - Nie 17 Sty, 2010 11:56
Jola wszystkie prace sa przepiekne wlasnie mam zamiar zrobic takie trampeczki ale ci podolam to sie okaze
irenka10 - Nie 17 Sty, 2010 12:23
Jola wreszcie wrociłas do nas wszystko sliczne to cos czarne piekne jak bedziesz taka dobra i podzielisz sie shematami to bede wdzieczna
kaczucha - Nie 17 Sty, 2010 12:41
Jolu prześliczne prace.Pięknie wyglądałaś w sukience,rzeczywiście tak jak pisały inne dziewczyny sukienka rewelacyjna.Super zdolna z Ciebie osoba
Gratulacje z okazji narodzin wnusia
Dziękuję pięknie za wskazówki i wzory.Twoje albumy to istna skarbnica
Ainer - Nie 17 Sty, 2010 12:52
Jolu cuda aż mi szczęka opadła Cudowności
jola373 - Nie 17 Sty, 2010 13:11
Nula, kabyr, katrinka, Danusiu, milamirka, irenka10, kaczucha, Ainer, bardzo dziękuję, cieszę się, że się Wam to wszystko podoba
Nula, irlandka jest z czarnej Perle 5.
kabyr, mnie też zżerała, odkąd zobaczyłam pierwszą zieloną Nuli i wiesz? Nie taki diabeł straszny! Powiedziałabym nawet, że fajna zabawa z tym rozmieszczaniem i dopasowywaniem elementów. Jak się je oczywiście już zrobi...
Danusiu, po prostu zszywam. Wszystko na formie ułożone i przyszpilone na lewej stronie i szycie...
milamirka, skoro ja podołałam to i Tobie się uda!
irenka10, "wreszcie" pan i władca wyjechał (swoją drogą 3 tygodnie urlopu... pozazdrościć!), więc mogę w spokoju posiedziec do bólu
Z tych schematów korzystałam przy irlandce:
bean - Nie 17 Sty, 2010 13:19
jola373, fantastyczne prace!!!
Ja też podziwiam dziewczyny robiące dla kogoś, nawet jak robię dla bliskich, to serce mam w gardle
Wdzianko wyszło FANTASTYCZNIE
Aniołki i dzwoneczki - PIĘKNE , trampeczki - słodziaki
A za irlandkę ogromne brawa i ukłony - jeszcze chyba do takiej pracy nie dojrzałam - za to Twoja zapowiada się CUDOWNIE
bjanna - Nie 17 Sty, 2010 14:15
jola373, sama przyjemność oglądać Twoje prace zawsze coś ładnego pokazujesz i wszystko takie dopracowane
za cierpliwość do irlandki to musimy jakiś order wszystkim ją robiącym wymyślić będę czekać na nią by móc podziwiać
Elżbieta P. - Nie 17 Sty, 2010 14:21
jola373 Twoje prace są jak zawsze śliczne, wdzianko takie eleganckie, świąteczne prace śliczne, na wstążeczkowe bombki też się zabiorę na następne święta, bardzo mi się podobają, irlandka będzie cudna, a trampeczki to takie słodziaki, wielkie
gustavo_2008 - Nie 17 Sty, 2010 15:21
jola373, prześliczne Twoje prace sama przyjemność je oglądać
Czarna irlandka zapowiada się rewelacyjnie ja nie mam odwagi zabrać się za nią
bieta - Nie 17 Sty, 2010 15:39
| Cytat: | | Jola wreszcie wrociłas do nas |
a prace jak zawsze świetne i dopracowane
a irlandka będzie na pewno rewelacyjna
Aniela41 - Nie 17 Sty, 2010 15:39
Piekne prace
SoWa - Nie 17 Sty, 2010 15:45
same cudowności, najbardziej zazdroszczę trampeczek i skończonego baktusa ( ja mam dopiero połowę)
Violetta21 - Nie 17 Sty, 2010 16:04
o kurcze niewiem co chwalić najpierw super wdzianko i bombki, dzwonki, a buciki śliczne no i irlandka już mi się podoba
karmelek - Nie 17 Sty, 2010 16:14
Jola to wszystko jest piękne!!! Trampki malutkie i słodkie trzymam kciuki za irlandkę, oj będzie kolejna piękna bluzka na forum
elka j. - Nie 17 Sty, 2010 16:34
Jolu, jakie piękności pokazujesz, w dodatku tak różnorodne, nie można oczu oderwać. Piekne ozdoby świąteczne, słodkie trampeczki, piękne wdzianko, fantastyczny baktus, a to - nad czym teraz pracujesz już teraz wygląda imponująco
nula - Nie 17 Sty, 2010 16:43
| jola373 napisał/a: | | Nie taki diabeł straszny! Powiedziałabym nawet, że fajna zabawa z tym rozmieszczaniem i dopasowywaniem elementów. |
No przecież ja od razu mówiłam, że to fajna zabawa
Cieszę się, że się zmobilizowałaś - teraz już będzie z górki - dziewczyny nie dadzą Ci spokoju (ja zresztą też) więc będziesz musiała szybko skończyć
I kurcze - czarnej jeszcze nie mam .....
Bożena- 2000 - Nie 17 Sty, 2010 17:46
Świetne są, tradycyjnie, te Twoje prace. Ja odnoszę wrażenie, że większość forumianek jest bardzo krytyczna jeśli chodzi o ich prace. A prawda jest taka, że nawet jeśli jest gdzieś błąd to nikt tego nie widzi. Prawdą jest też, że znakomita większość naszych forumowych koleżanek to perfekcjonistki. A te nasze robótki mają nas wyciszać, relaksować, a efekty cieszyć oko.
Irlandka cudo. A teraz odpoczywaj przy dłubankach.
makneta - Nie 17 Sty, 2010 19:20
Super prace, trampeczki świetne, wdzianko ekstra i te wszystkie świąteczne akcesoria są
Na resztkę irlandki będę czekać z niecierpliwością bo to co pokazałaś wygląda prześlicznie, to końcowy efekt będzie powalający.
Marwalen - Nie 17 Sty, 2010 19:29
Wszystkie prace są przecudnej urody.
Irlandka zapowiada się przepięknie.Trzymam kciuki
reni - Nie 17 Sty, 2010 22:28
same cuda
gosias - Pon 18 Sty, 2010 06:44
jola373, przepiękne prace wszystkie bez wyjątku
Sal - Pon 18 Sty, 2010 08:19
Normalnie hurtownia!
Jolu, cudne rzeczy! A gwiazda? Urocza!! Za irlandke podziwiam, ja sie chyba nigdy nie zmusze do takiej roboty. A trampki sa rozbrajajace!
dehajola - Pon 18 Sty, 2010 08:39
piękne prace- ozdoby,baktus no a irlandka zapowiada sie na następne arcydzieło
|
|
|