To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Prace buziaczka

żabka - Czw 07 Lut, 2013 08:35

Czapka jest obłędna brawo brawo brawo za resztę prac również brawa się należą brawo brawo brawo
buziaczek - Czw 29 Sie, 2013 23:42

Dobry wieczór miłośniczki robótek ręcznych Smile dziś podaję tylko adres internetowy na allegro pod którym sprzedaję kilka moich szydełkowych prac i nie tylko Smile zachęcam do oglądania a chętnych do kupowania Smile http://allegro.pl/listing...p?us_id=2966572
buziaczek - Pon 29 Wrz, 2014 22:52

Dobry wieczór miłośniczki robótek ręcznych bye jak dawno mnie tu nie było. Czy coś robiłam nowego, bardzo malutko, przerabiałam stare spodnie na śliczne spodenki letnie:
.

Teraz mam pytanko do Pań, które specjalizują się w szyciu firan: na stronie 45 moich prac mam zdjęcia firanki do Szymcia pokoju (ta z niebieskim lambrekinem)- ile za taki zestaw powinno się pobrać opłaty? Pytam bo mam chętną osobę na to samo i nie wiem co jej odpowiedzieć.

Jarka - Wto 30 Wrz, 2014 07:36

Świetny cool cool pomysł na letnie spodenki
misia0808 - Wto 30 Wrz, 2014 19:15

Pięknie ozdobiłaś spodenki i zyskałaś niepowtarzalny ciuszek. brawo brawo
Elżbieta P. - Wto 30 Wrz, 2014 21:43

fantastyczna przeróbka, masz teraz rewelacyjne spodenki brawo cool
Pysiatom - Śro 01 Paź, 2014 12:56

Wspaniały pomysł na spodenki. brawo brawo brawo
saba52 - Czw 02 Paź, 2014 13:57

Świetne brawo
beacia-24 - Nie 12 Paź, 2014 22:01

buziaczek, ależ cudne spodenki. Tak niewiele trzeba by wydobyć duszę z kawałka materiału. Podziwiam bo ja i koronki wszelkiej maści jakoś nie bardzo się lubimy. Ja je lubię one mnie troszkę mniej zatem jakiekolwiek próby przyszywania, czy szycia kończą się zawsze na obolałych palcach. cool cool cool
nismon - Pon 13 Paź, 2014 11:11

Świetny pomysł i wykonanie,wyglądają uroczo! brawo brawo brawo