To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Co MAO wydziergało

agnieszkamat - Sob 09 Cze, 2007 09:31

Jak zwykle świetne cool cool
Mao tyle wydziergałaś tych spódnic że chyba potrafisz je robić z zamkniętymi oczami uklon uklon uklon szczerze mówiąc trochę Ci zazdroszczę wściekły

Madzia - Sob 09 Cze, 2007 10:55

I znowu piękności.............. brawo brawo brawo brawo
alicja11 - Sob 09 Cze, 2007 15:34

Mao, kolejne cudowności i wiem czemu Cię nie nudzą kolejne spódnice jak mnie serwety-BO LUBISZ JE ROBIC [to odnośnie pytania Grażynki] cool cool cool
Halkuk - Sob 09 Cze, 2007 15:36

Świetne cool brawo cool
ata30 - Sob 09 Cze, 2007 16:03

wszystko boskie, szczególnie spódniczka ecru bardzo mi sie podoba brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo
Bernadka - Sob 09 Cze, 2007 16:24

Mao powiedz czy TY kiedyś sypiasz??? uklon uklon uklon brawo brawo cool
misia0808 - Sob 09 Cze, 2007 16:32

Mao - nie wiem co powiedzieć - mowę mi odjęło. Tunika rewelacyjne - a spódniczuszki - REWELACJA! Ty chyba wogóle szydełka z paluszków nie wypuszczasz !
magdalena - Sob 09 Cze, 2007 16:49

brawo brawo brawo brawo cool cool cool cool
Marwalen - Sob 09 Cze, 2007 18:46

brawo brawo brawo brawo
agniechak - Sob 09 Cze, 2007 22:34

Mao - ja juz nie nadążam z oglądaniem Twoich prac. Masz zawrotne tempo !!! Dobrze, że jest wątek, w którym można podziwiać prace z całego tygodnia - dzięki temu jeszcze jakoś się orientuję w nowościach. brawo brawo brawo
gabis - Nie 10 Cze, 2007 20:06

Znowu cudowne spódniczki!!! Ogromne brawo brawo brawo brawo
Mao - Nie 10 Cze, 2007 20:18

Kochane Panie chyba dziubać nie przestanę zebalek
za tyle miłych słów dziękuję

i jutro coś nowego zaprezentuję wesoło mi

tusia.ms - Nie 10 Cze, 2007 23:01

no proszę jaka zdolna dziewczyna nie dość że pięknie szydełkuje to jeszcze ślicznie rymuje... kwiatek dla ciebie
Elżbieta P. - Pon 11 Cze, 2007 08:16

Mao brawo brawo brawo spódnice rewelka radocha
Zosia32 - Pon 11 Cze, 2007 08:47

Mao spódniczki jedna ładniejsza od drugiej brawo brawo brawo brawo
Pozdrowienia wesoło mi

Mao - Pon 11 Cze, 2007 18:23

Słowo się rzekło więc dzisiaj coś nowego spódniczka z kordu "Koral" szydełko 3mm

magdalena - Pon 11 Cze, 2007 18:38

uklon uklon uklon uklon uklon mdleje mdleje mdleje mdleje mdleje mdleje mdleje mdleje mdleje mdleje
Asia S. - Pon 11 Cze, 2007 19:11

Mao a gdzie bolerko do kompletu?? hahahihi Pewnie dziergasz brawo brawo
alla - Pon 11 Cze, 2007 20:07

świetne te spódnice, jak i zresztą wszystkie rzeczy, które robisz cool cool cool

wzorując się na Tobie zrobiłam jedną coś na wzór VS, ale zimową ,może kiedyś pokażę Smile

Bernadka - Pon 11 Cze, 2007 20:10

Mao, brawo brawo brawo brawo ja tu nie nadążam się zachwycać więc nie wiem kiedy ty nadążasz tworzyć brawo brawo brawo brawo brawo
Elżbieta P. - Pon 11 Cze, 2007 20:22

Mao, świetna spódnica brawo brawo ciekawa jestem jak się będzie nosiła ta spódnica z kordu, który ma to do siebie, że wyrób jest ciężki i się wyciąga, masz już jakieś doświadczenia z kordem? bye bye
Krakowianka - Pon 11 Cze, 2007 21:13

no właśnie ?podpinam się pod pytanko Fruzi ciekawe jak się nosi i czy nie jest ciężka??
bo na prawdę dobrze się prezentuje!! cool

Poranna - Pon 11 Cze, 2007 21:15

Mao, spódniczka śliczna! cool
a nie skręcał Ci się ten Kord? w końcu to poliester, zdaje się, więc chyba nie za dobrze się z tego robi, czy się mylę?

Mao - Pon 11 Cze, 2007 21:38

Dziewczyny już zaspokajam waszą ciekawość hahahihi
Poranna, z "Korala" całkiem nieźle się robiło nawet tak mocno się nie skręcał poza tym ,że.... jest to nitka trochę sztywniejsza i śliska więc jak spadał mi 1 słupek pruło się 7 do 11 wściekły co wpadłam w rytm to taki zonk.

fruzia, Krakowianka, nie mam doświadczeń w noszeniu rzeczy z tego rodzaju przędzy oooo nieee spódnica jest rzeczywiście ciężka ale przez to bardziej przylega i ładniej się układa no i efektownie wygląda.

Myślę ,że będziecie miały okazję zobaczyć całość kompletu ponieważ to jest "półprodukt" zebalek do wspólnego projektu z Desikiem o czym wspominała już w innym wątku no ale.... musicie trochę poczekać Ania teraz dopieszcza górę kompletu,spódniczka już jest w drodze więc jak będzie miała jeszcze podszewkę to o wiele ładniej jej będzie wesoło mi

gabis - Pon 11 Cze, 2007 21:41

Mao, Ty nasza spódnicowa mistrzyni !!! Ogromne brawo brawo brawo