To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Ciapara- pajęczyny sprzątam :-) str 169

gosias - Nie 31 Paź, 2010 13:26

ciapara, Smile śliczna czapusia brawo brawo brawo
buziaczek - Nie 31 Paź, 2010 13:50

prześliczna czapka brawo
misia0808 - Nie 31 Paź, 2010 18:07

Pięknie wyglądasz i piękna chusta. Czapusia rewelacyjna brawo brawo brawo
lamika88 - Nie 31 Paź, 2010 20:11

Śliczna czapusia cool cool cool
marysia54 - Nie 31 Paź, 2010 23:05

Czapusia wspaniała
uklon uklon uklon uklon
uklon uklon uklon uklon

grzewa - Pon 01 Lis, 2010 08:18

Piękna i chusta i czapunia. brawo cool brawo cool brawo
Paillette - Pon 01 Lis, 2010 21:58

Franio będzie świetnie wyglądać Very Happy
anna.pluta1 - Wto 02 Lis, 2010 18:06

brawo brawo
beacia-24 - Śro 03 Lis, 2010 08:33

ciapara, chusta przecudna oj cudna, gdybym na drutach umiała to pewnie bym poszalała i zrobiła sobie taką, a że nie bardzo umiem to nie robię. Mogę tylko powzdychać do prac takich jak Twoje. Brawa przeogromne radocha radocha radocha
ciapara - Śro 03 Lis, 2010 08:52

Jarka, saba52, Violetta21gosias, buziaczek, misia0808, lamika88, marysia54, grzewa, Paillette, anna.pluta1, beacia-24, cmoknięcie cmoknięcie dziekuje bardzo za wszystkie miłe wpisy
Mam nadzieje ze jak Franio bedzie odstrojony w czapuche to zrobie mu ładne sesje.
Mialam tez po corci jeden szaliczek wiec zrobilam mu maly lifting wyprułam fredzle, obrzucilam szydelkiem niebieska wloczka od czapki i wyszedl mi przypadkiem maly komplecik.
Mam nadzieje ze Franiowi bedzie pasowal zestaw. Smile

bean - Śro 03 Lis, 2010 10:00

Fajna czapeczka cool brawo
Bratek - Śro 03 Lis, 2010 10:12

Brawissimo cool cool cool bye bye
wiesia-kal - Śro 03 Lis, 2010 13:38

ciapara bardzo ładna czapusia, na pewno będzie dobra. brawo brawo a z drugiej strony to czytając Twoje wpisy i oglądając prace zastanawiam się, kiedy Ty to wszystko robisz, bo i dziecko i rodzina i w domu trzeba coś zrobić. Gratulacje z organizacji czasu. Pozdrawiam Wiesia
ciapara - Śro 03 Lis, 2010 16:30

bean, wiesia-kal, dziekuje bardzo cmoknięcie cmoknięcie

Czapka powedrowala do Franka. Dzisiaj bedac w Centrum Handlowym ogladalam czapeczki dzieciece wlasnie w takim stylu i oczom nie moglam uwierzyc ze sama czapka kosztowała 17 zł i to duzo brzydsza niz moja. A ja Frankowi za 17 zł to załatwilam ocieplane kurtke dwustronna i zimowego pajaca markowego, a jak jego mama dzisiaj zobaczyla czapke i dokombinowany szaliczek to byla bardzo zadowolona. Mam nadzieje ze Franio tez bedzie i ze bedzie przystojnym malym facecikiem ubranym w kolory meskie Smile Dostal tez troche zabawek ktore juz nie byly uzywane przez moja mała.

Beata T - Śro 03 Lis, 2010 16:38

śliczna chusta i fajna czapeczka cool cool cool
Fajnie widzieć Cię w avatorku cmok

ciapara - Śro 03 Lis, 2010 16:56

Beata T, dziekuje bardzo cmoknięcie
Robiac czapeczke rownoczesnie dziergalam szaliczek dla corki. Robiony na drutach prostym wzorem zeszlo prawie 200 g wloczki. Bedzie noszony pod plaszczykiem w tym samym kolorze. Na szydelku juz sie robi kapelutek w tym samym kolorze. Oczywiscie jest bialy taki jak na 1 zdjeciu.

Violetta21 - Śro 03 Lis, 2010 17:59

hihi a ja patrząc najpierw na obrazki myślałam że zrobiłaś dwa świetny i napewno cieplutki cool
buziaczek - Śro 03 Lis, 2010 22:49

bardzo ładny szalik cool
marysia54 - Śro 03 Lis, 2010 23:32

Wspaniały szaliczek a jeszcze jak zrobisz czapkę to będzie super zimowy komplecik dla
córeczki cool cool cool cool
brawo brawo brawo

Jarka - Czw 04 Lis, 2010 07:37

marysia54 napisał/a:
Wspaniały szaliczek a jeszcze jak zrobisz czapkę to będzie super zimowy komplecik dla
córeczki
cool cool cool też tak myślę
andzia35 - Czw 04 Lis, 2010 09:15

Aga czapa super i uszy zakryte a to bardzo ważne u dzieci;)))
szaliczek fajowy zapewne cieplusi cool love love

ciapara - Sob 06 Lis, 2010 13:51

Violetta21, buziaczek, marysia54, Jarka, andzia35, dziekuje za wszystkie Wasze wpisy
Odzwyczaiłam sie jak widac od szydelka, a kapelusza to jeszcze nie robilam wiec nie idzie mi tak sprawnie tym bardziej ze robie jak to sie mowi z glowy, co troche przymierzam kapelusz corce..... robie..przymierzam... itd
a i bez prucia sie niestety nie obylo.Robie na bardzo grubym szydelku 4.5 mm

W tzw miedzyczasie zaczelam corce sweterek... w paseczki bawelna z wiskoza. prosty wzor na drutach. Mialo byc bolerko ale sie rozpedzilam... i bedzie sweterek. Mam juz tyl i polowe przodow.. zostaly rekawy... zdecydowanie lepiej mi sie ostatnio robi na drutach... no ale kapelusza przeciez na drutach nie zrobie Smile bye

SoWa - Sob 06 Lis, 2010 19:35

Violetta21 napisał/a:
hihi a ja patrząc najpierw na obrazki myślałam że zrobiłaś dwa świetny i napewno cieplutki cool

ja też! a nawet dopatrzyłam się dwóch różnych wzorów zebalek

barbara 1 - Sob 06 Lis, 2010 20:00

to teraz córcia bedzie miała cieplutko brawo brawo brawo
ciapara - Sob 06 Lis, 2010 20:33

SoWa, barbara 1, dziekuje za ogladanie moich wypocinek
Teraz naprawde sie wypocam robiac kapelusz do kompletu do szaliczka... robie go polslupkami zeby byl scisly wzor... robota mozolna dosyc bo bez wzoru.. ozdobką ma byc rondo wywiniete w jednym miejscu na boku z ozdobką w postaci kwiatka...

SoWa
Cytat:
nawet dopatrzyłam się dwóch różnych wzorów
hi hi hi dobre cmoknięcie