To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Bernadki twórczość radosna wszelka :)

barbara 1 - Wto 17 Cze, 2008 14:06

Pięęęęękny to mało powiedziane brawo brawo brawo
jola373 - Wto 17 Cze, 2008 15:27

barbara 1 napisał/a:
Pięęęęękny to mało powiedziane brawo brawo brawo

popieram Basiu, jest śliczny, cudny, ........, a wogóle to też bym go chciała miec!
Bernadka, WIELKIE BRAWA za wykonanie i cierpliwośc brawo kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie brawo kwiatek dla ciebie brawo

Grażyna - Wto 17 Cze, 2008 21:32

Zmieniam prace, bo ja przeciwnie do Jarki, jestem raczej szkolnym nauczycielem, chociaz w swojej karierze zawodowej mam 8 lat pracy w przedszkolu. Zaczynałam przedszkolem, a potem przekwalifikowalam sie na biologa i przyrodnika. Uwielbiałam tę pracę lecz niz demograficzny w szkole spowodował, że dla przyrodnika nie było pelnego etatu. W takim razie, 2 lata temu podjęlam ważną decyzję i przenioslam sie do przedszkola, bardzo dobrego i jest mi w nim właściwie całkiem dobrze, a co dla mnie najwazniejsze rodzice i dzieci akceptuja mnie w zupelnosci. No ale tesknię niestety za szkołą, za feriami i długimi wakacjami wesoło mi . W tym roku zwolnilo się miejsce w zerówce w innej szkole i skorzystalam z okazji. Złozylam podanie i sie udało. Muszę jednak znow zmienic swoje kwalifikacje, bo mam prowadzić dzieci od zerówki do klasy III.

Zaśmiecam watek Bernadki, Bernadka wybacz, cmoknięcie zwierze się jeszcze odrobinę - najgorsze było pożegnanie z rodzicami i dziecmi w zeszłym tygodniu, na spotkaniu z okazji Dnia Rodziny. U nas robi się jednoczesnie zakonczenie roku przedszkolnego z wreczeniem dyplomow i pamiatek. Myślę, że nigdy nie zapomnę tego dnia, bo mamy na wiesc, że przechodzę do szkoły strasznie szlochały. Myslałam, że mi serce pęknie.

Beata61 - Śro 18 Cze, 2008 00:15

Piękny bieżnik i taki ogromny brawo
podziwiam za wytrwałość uklon

jola373 - Śro 18 Cze, 2008 10:01

Grażyna napisał/a:
Myślę, że nigdy nie zapomnę tego dnia, bo mamy na wiesc, że przechodzę do szkoły strasznie szlochały. Myslałam, że mi serce pęknie.

Ech, wzruszyłam się! Niewtajemniczonym podszepnę, że dla NAUCZYCIELA uznanie rodziców, dzieciaczkow to najwyższa nagroda (o materialnych wogóle nie wspominam, szkoda gadac), wyższa niż uznanie dyrektora, kuratorium , czy nawet ministerstwa (choc, nie powiem - też przyjemnie).
Grażynko, cieszę się z Tobą i gratuluję! kwiatek dla ciebie

Bernadka - Śro 18 Cze, 2008 20:17

ata30, Jarka, Pani Mama, hada131, barbara 1, jola373, Beata61, cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie kwiatek dla ciebie bardzo wam dziękuję hurrraaa cieszy mnie że monstrum się podoba
Grażynko rozumiem cię świetnie że wolisz pracować w szkole , w przedszkolu jest ten minus że trzeba w wakacje pracować , ale to pożegnanie z dziećmi musiało być trudne wiem to świetnie bo moje pożegnanie było bardzo ciężkie ( ale w moim wypadku zwolnienie nie wynikało z mojej chęci zmiany pracy , tylko zwolniono mnie po urodzeniu małej )
u mnie chwila przestoju w robótkach Jestem zabiegana i zalatana i zagrzebana w papierach , właśnie zgłaszam moje nowe miejsce pracy w gusie , urzędzie skarbowym i wyrabiam pieczątki zatrudniam pracowników istne szaleństwo , które jeszcze trochę potrwa , dlatego dzisiaj brak weny na cokolwiek nie wiem nie wiem nie wiem nie wiem daję nogę daję nogę

Grażyna - Śro 18 Cze, 2008 20:25

Trzymam kciuki, zeby załatwianie spraw poszło jak po masle cmoknięcie
Bernadka - Pią 20 Cze, 2008 14:08

Grażynko , na razie jestem taka zalatana że w sumie padam na twarz , szkolenia zatrudnianie pracowników zakładanie alarmu a zanim dzieci przyjdą to jeszcze ze dwa tygodnie minie , istne szaleństwo
olaboga olaboga

małgośka - Nie 22 Cze, 2008 11:25

Bernadka, na pewno dasz Sobie radę. Trzymam kciuki. Jak wszystko się unormuje to wrócisz do dziergania. cool cool love
Halkuk - Nie 22 Cze, 2008 12:59

Bernadka, będzie dobrze
małgośka napisał/a:
Bernadka, na pewno dasz Sobie radę. Trzymam kciuki. Jak wszystko się unormuje to wrócisz do dziergania.

Popieram w 100 % wesoło mi

Bernadka - Nie 22 Cze, 2008 17:04

małgośka, Halkuk, cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie czasu brak , ale wczoraj w pierwszym wolnym dniu od jakiegoś czasu siadłam i zrobiłam sobie taką torebkę BERROCO podpatrzoną na osince

bean - Nie 22 Cze, 2008 17:35

Bernadka, świetna torba cool brawo brawo i jaka superowa prezentacja!!! cmoknięcie
Mao - Nie 22 Cze, 2008 18:18

Ale superowa cool cool brawo brawo cool cool
Ania - Nie 22 Cze, 2008 20:03

Mao napisał/a:
Ale superowa cool cool brawo brawo cool cool

ale BOMBOWA!!!!

magdalena - Nie 22 Cze, 2008 20:08

desik napisał/a:
Mao napisał/a:
Ale superowa
cool cool cool cool brawo brawo brawo brawo
Jarka - Nie 22 Cze, 2008 20:17

SUPER cool SUPER cool SUPER cool
małgośka - Nie 22 Cze, 2008 21:32

Bernadka śliczna torebka.
bjanna - Pon 23 Cze, 2008 10:27

Bernadka, bardzo, bardzo fajna torebka cool radocha bye
jola373 - Pon 23 Cze, 2008 17:00

Bernadka, super, extra, no po prostu cudna torebka! brawo brawo brawo
Madzia - Pon 23 Cze, 2008 18:26

Bardzo fajna!!!!!!!!!! cool cool cool
Elżbieta P. - Pon 23 Cze, 2008 21:20

świetna torebka cool brawo brawo brawo
Halkuk - Pon 23 Cze, 2008 21:27

Fajna torebka cool brawo cool
persjanka - Wto 24 Cze, 2008 07:56

swietna torba i w optymistycznym kolorze..,bardzo mi sie podoba..pozdrawiam ania
dota72 - Wto 24 Cze, 2008 08:06

Super torba uklon .Rewelacyjna kwiatek dla ciebie .
Jasieńka - Wto 24 Cze, 2008 09:29

no prześliczna ładna brawo hopla hopla