Galerie prac użytkowników forum - Bernadki twórczość radosna wszelka :)
barbara 1 - Wto 17 Cze, 2008 14:06
Pięęęęękny to mało powiedziane
jola373 - Wto 17 Cze, 2008 15:27
| barbara 1 napisał/a: | Pięęęęękny to mało powiedziane  |
popieram Basiu, jest śliczny, cudny, ........, a wogóle to też bym go chciała miec!
Bernadka, WIELKIE BRAWA za wykonanie i cierpliwośc
Grażyna - Wto 17 Cze, 2008 21:32
Zmieniam prace, bo ja przeciwnie do Jarki, jestem raczej szkolnym nauczycielem, chociaz w swojej karierze zawodowej mam 8 lat pracy w przedszkolu. Zaczynałam przedszkolem, a potem przekwalifikowalam sie na biologa i przyrodnika. Uwielbiałam tę pracę lecz niz demograficzny w szkole spowodował, że dla przyrodnika nie było pelnego etatu. W takim razie, 2 lata temu podjęlam ważną decyzję i przenioslam sie do przedszkola, bardzo dobrego i jest mi w nim właściwie całkiem dobrze, a co dla mnie najwazniejsze rodzice i dzieci akceptuja mnie w zupelnosci. No ale tesknię niestety za szkołą, za feriami i długimi wakacjami . W tym roku zwolnilo się miejsce w zerówce w innej szkole i skorzystalam z okazji. Złozylam podanie i sie udało. Muszę jednak znow zmienic swoje kwalifikacje, bo mam prowadzić dzieci od zerówki do klasy III.
Zaśmiecam watek Bernadki, Bernadka wybacz, zwierze się jeszcze odrobinę - najgorsze było pożegnanie z rodzicami i dziecmi w zeszłym tygodniu, na spotkaniu z okazji Dnia Rodziny. U nas robi się jednoczesnie zakonczenie roku przedszkolnego z wreczeniem dyplomow i pamiatek. Myślę, że nigdy nie zapomnę tego dnia, bo mamy na wiesc, że przechodzę do szkoły strasznie szlochały. Myslałam, że mi serce pęknie.
Beata61 - Śro 18 Cze, 2008 00:15
Piękny bieżnik i taki ogromny
podziwiam za wytrwałość
jola373 - Śro 18 Cze, 2008 10:01
| Grażyna napisał/a: | | Myślę, że nigdy nie zapomnę tego dnia, bo mamy na wiesc, że przechodzę do szkoły strasznie szlochały. Myslałam, że mi serce pęknie. |
Ech, wzruszyłam się! Niewtajemniczonym podszepnę, że dla NAUCZYCIELA uznanie rodziców, dzieciaczkow to najwyższa nagroda (o materialnych wogóle nie wspominam, szkoda gadac), wyższa niż uznanie dyrektora, kuratorium , czy nawet ministerstwa (choc, nie powiem - też przyjemnie).
Grażynko, cieszę się z Tobą i gratuluję!
Bernadka - Śro 18 Cze, 2008 20:17
ata30, Jarka, Pani Mama, hada131, barbara 1, jola373, Beata61, bardzo wam dziękuję cieszy mnie że monstrum się podoba
Grażynko rozumiem cię świetnie że wolisz pracować w szkole , w przedszkolu jest ten minus że trzeba w wakacje pracować , ale to pożegnanie z dziećmi musiało być trudne wiem to świetnie bo moje pożegnanie było bardzo ciężkie ( ale w moim wypadku zwolnienie nie wynikało z mojej chęci zmiany pracy , tylko zwolniono mnie po urodzeniu małej )
u mnie chwila przestoju w robótkach Jestem zabiegana i zalatana i zagrzebana w papierach , właśnie zgłaszam moje nowe miejsce pracy w gusie , urzędzie skarbowym i wyrabiam pieczątki zatrudniam pracowników istne szaleństwo , które jeszcze trochę potrwa , dlatego dzisiaj brak weny na cokolwiek
Grażyna - Śro 18 Cze, 2008 20:25
Trzymam kciuki, zeby załatwianie spraw poszło jak po masle
Bernadka - Pią 20 Cze, 2008 14:08
Grażynko , na razie jestem taka zalatana że w sumie padam na twarz , szkolenia zatrudnianie pracowników zakładanie alarmu a zanim dzieci przyjdą to jeszcze ze dwa tygodnie minie , istne szaleństwo
małgośka - Nie 22 Cze, 2008 11:25
Bernadka, na pewno dasz Sobie radę. Trzymam kciuki. Jak wszystko się unormuje to wrócisz do dziergania.
Halkuk - Nie 22 Cze, 2008 12:59
Bernadka, będzie dobrze
| małgośka napisał/a: | | Bernadka, na pewno dasz Sobie radę. Trzymam kciuki. Jak wszystko się unormuje to wrócisz do dziergania. |
Popieram w 100 %
Bernadka - Nie 22 Cze, 2008 17:04
małgośka, Halkuk, czasu brak , ale wczoraj w pierwszym wolnym dniu od jakiegoś czasu siadłam i zrobiłam sobie taką torebkę BERROCO podpatrzoną na osince
bean - Nie 22 Cze, 2008 17:35
Bernadka, świetna torba i jaka superowa prezentacja!!!
Mao - Nie 22 Cze, 2008 18:18
Ale superowa
Ania - Nie 22 Cze, 2008 20:03
| Mao napisał/a: | Ale superowa  |
ale BOMBOWA!!!!
magdalena - Nie 22 Cze, 2008 20:08
| desik napisał/a: | Mao napisał/a:
Ale superowa |
Jarka - Nie 22 Cze, 2008 20:17
SUPER SUPER SUPER
małgośka - Nie 22 Cze, 2008 21:32
Bernadka śliczna torebka.
bjanna - Pon 23 Cze, 2008 10:27
Bernadka, bardzo, bardzo fajna torebka
jola373 - Pon 23 Cze, 2008 17:00
Bernadka, super, extra, no po prostu cudna torebka!
Madzia - Pon 23 Cze, 2008 18:26
Bardzo fajna!!!!!!!!!!
Elżbieta P. - Pon 23 Cze, 2008 21:20
świetna torebka
Halkuk - Pon 23 Cze, 2008 21:27
Fajna torebka
persjanka - Wto 24 Cze, 2008 07:56
swietna torba i w optymistycznym kolorze..,bardzo mi sie podoba..pozdrawiam ania
dota72 - Wto 24 Cze, 2008 08:06
Super torba .Rewelacyjna .
Jasieńka - Wto 24 Cze, 2008 09:29
no prześliczna ładna
|
|
|