Galerie prac użytkowników forum - PRACE MORDKI (Moniki)
gabis - Czw 21 Lut, 2008 15:46
mordka,
małgośka - Czw 21 Lut, 2008 17:55
Monika, śliczna czapeczka dla Zuzi i uroczy prezent na Dzień Babci. Na pewno obdarowani będą bardzo zadowoleni.
Asia S. - Czw 21 Lut, 2008 18:05
Jarka - Czw 21 Lut, 2008 18:51
Madzia - Czw 21 Lut, 2008 19:09
Monika śliczności!!!!!
A na drutkach coś konkretnego już robisz, czy jeszcze ćwiczysz?
Violetta21 - Czw 21 Lut, 2008 19:53 Temat postu: PRACE MORDKI (Moniki) Moniczka śliczności
Elżbieta P. - Czw 21 Lut, 2008 21:28
śliczna czapeczka, śliczne walentynki
kabyr - Czw 21 Lut, 2008 21:34
Mordka pięknie będzie córcia wyglądać w kapelusiku.
Jest taki słodziutki
alfa76 - Czw 21 Lut, 2008 21:36
Moniś, nie wpędzaj mnie w kompleksy! Cudności robisz!!!
barbara 1 - Czw 21 Lut, 2008 21:54
Doczekałam się wrescie kapelusika wyszedł ślicznie a i bombeczka bardzo efektowna
Krakowianka - Pią 22 Lut, 2008 07:38
czapeczka cudna !!! a to dopiero będzie komplet ze sweterkiem!!!!!!!!!
podziwiam wenę twórczą przy tak uroczych prezencikach
Zosia32 - Pią 22 Lut, 2008 09:34
Monikakapelusik bardzo uroczy słodki jak zgodzi się modelka pokarz zdjęcie na niej, serduszka fantastyczne ,bardzo mi się podobają
mordka - Pią 22 Lut, 2008 11:38
Dziekuje wszystkim za pochwały, kapelusik jest dla mojej chrześniaczki oczywiście musowo zrobie jej fotke osobiscie w prezenciku do tego biegiem musze konczyc sweterek ale znowu jestem wsciekla bo musialam pruc caly rekawek, dodam że robie sweterek z tego wzorku: http://picasaweb.google.c...108474181066498
z tych samych nici co kapelusik no i mecze ostatni rekawek potem tylko zszyc - tzn wrobic wszystko do kupy i obrobic brzeg i bede sie chwalic musze to miec do jutra skonczone bo byc moze jutro albo w niedziele jedziemy do niej.
Madzia co do drutów to na razie ćwiczę i mam problem z dodawaniem oczek - jak na razie nie wiem jak to ugryźć, a tak musze przyznac ze idzie mi niezle juz nawet robilam próbke takiego fajnego wzorku azurkowego ale sprułam bo brzeg był brzydki jak zrobie jeszcze raz i bedzie ok to sie pochwale na pewno, a tym czasem szkole sie pilnie i dzielnie oczywiscie w miedzy czasie robie 1000 - innych waznych rzeczy ale juz chodza za mnie skarpetki tylko boje sie robic na okraglo, ale wiem ze pokonam i to
Kabyr to dla chrześniaczki bo ja mam synka
alfa76 przeciez Ty też robisz śliczności
Basiu no własnie w końcu sie doczekałaś obiecanego kapelusika
Zosia32 fotka na pewno bedzie bo ja inaczej nic nie dam, w zamian musze modelke obfotografować
To pokaze Wam za to jak moja chrześniaczka wyglądała kiedyś w I mojej czapeczce robionej na oko, nie znalam rozmiaru głowy dziecka no i proszę, aha i dysponuje tylko taka fotka nie mam nawet gotowego kapelusika zrobionego ale chwilka byl gdzies o moze tu, no niestety nie znalzlam jednak mam schemat według ktorego robiłam małej ta czapeczke, i obiecuje jak bede poprosze i zrobie fotke tej czapci zeby sie Wam pochwalic bo tez ja ja robilam ale tak na szybko ze fotki nie zdazylam zrobic, a tu fotka mojej malej modelki w czapci, czapci tylko ciut widac:
A tu schemat: http://img132.imageshack....242894806pc.png
Halkuk - Pią 22 Lut, 2008 13:16
Ale śliczności
ata30 - Pią 22 Lut, 2008 14:02
kapelusik i ozdoby cudowne
bjanna - Pią 22 Lut, 2008 15:24
mordka, prześliczne
małgośka - Pią 22 Lut, 2008 15:29
Monika sweterek zapowiada się rewelacyjnie, zresztą jak wszystkie Twoje prace.
Modelka słodziutka, szkoda,że czapeczki lepiej nie widać.
buziaczek - Pią 22 Lut, 2008 17:26
przepiękny kapelusik i czapeczka, a prezent dla babci bardzo pomysłowy
jola373 - Pią 22 Lut, 2008 23:06
Moniczko, czapusiea, czy raczej kapelusik dla młodej damy śliczny, no, a bombka - cacko! i jak ładnie przystrojona!
misia0808 - Sob 23 Lut, 2008 20:05
Monisiu cudne rzeczy zrobias. Czekam na prezentację na małej modelce.
gabis - Nie 24 Lut, 2008 00:58
Śliczna modelka (nic nie szkodzi, ze tylko ciut czapci można zobaczyć)!!!
mordka - Pon 25 Lut, 2008 09:10
Oh dziewczyny musze Was zmartwic wkurzylam sie i nie bylo sweterka tzn poszedl sam kapelusik do chrzesniaczki poniewaz ze sweterka nie bylam zadowolona wogole, nie dosc ze mialam problem z polaczeniem wszystkiego stracilam na to cala sobote to po polaczeniu jak zaczelam wykanczac doszlam do wniosku ze sweterek jest brzydki i malo funkcjonalny nie wygodny kolo paszek - na synku mierzylam - i strasznie krotki wyszedl wiec postanowilam ze nie bede go konczyc pokaze takim jaki jest i spruje zeby nie bylo ze nie robilam bo w sumie caly zrobilam ale pomyslalam ze naprawde jest malo wygodny i rekawy ma takie bufiste i taki malo ksztaltny jest wiec zrezygnowalam, za to dostala ponczo ktore kiedys robilam dla synka to bordowe z fredzlami dodalam tylko fajna wstazeczke i wyszlo super, jednak fotek nie mam bo nikt nie chcial mi tego zmierzyc ani moj synek ani mala dama, ona byla zajeta zabawkami i ani myslala o ubieraniu czegokolwiek, ponoc i tak maja z nia prblemy bo nie chce chodzi w bcikach ani w skarpetkach tylko boso, a na polko najlepiej bez czapki bo denerwuje a autem to jak najdalej od fotelika takie ziołko z niej hihihi, zaraz Wam pokaze ten sweterek z ktorego nie jestem zadowolona, ale juz wiem ze z tych nici beda I skarpetki wykonane na drutach hihihi, w ten piatek jade do rodziny w okolice Klodzka i mam ciocie ktora mnie douczy to czego nie umiem na drutach hihihi no i bede mogla robic hihihi.

małgośka - Pon 25 Lut, 2008 09:16
Monika śliczny wzorek sweterka. A może spróbuj pokombinować, żeby go powiększyć, bo szkoda pruć.
mordka - Pon 25 Lut, 2008 09:20
Nie Małgosiu nie doradzajcie mi zadnych zmian bo przez ten sweterek to nabawilam sie tylkolenia i wstretu na jakiekolwiek robotki na pare dni, serio decyzje podjelam a na sweterek nie moge juz patrzec
małgośka - Pon 25 Lut, 2008 09:21
Szkoda, ale następny na pewno wyjdzie super.
|
|
|