To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Prace Grażyny -

Stella - Pią 07 Lis, 2008 10:13

Ale duzo pieknych rzeczy zobiłaś brawo cool brawo
Mao - Pią 07 Lis, 2008 11:19

O mamo droga szczęka szczęka szczęka ,ależ cudna kolekcja świąteczna brawo brawo brawo teraz już wiem dlaczego Grażynka tak cichutko siedziała zebalek była po prostu zapracowana.
Asia S. - Pią 07 Lis, 2008 13:37

Piękna kolekcja świąteczna brawo brawo
Gwozdek - Pią 07 Lis, 2008 16:57

Ilość, jakość powalająca, napracowałaś się Grażynko, same cuda!!! brawo brawo brawo
LidkaM - Pią 07 Lis, 2008 16:58

Padłam z wrażenia. Masz ręce pełne roboty. A Oliwcia już taaaaka duża i jak ładnie sama stoi!!! wesoło mi
Halkuk - Pią 07 Lis, 2008 17:23

Ale tego narobiłaś uklon
Wszystko śliczne cool brawo cool
Oliwcia słodziutka i już taka duża wesoło mi

Madzia - Pią 07 Lis, 2008 19:01

Grażynko po prostu fantastyczna mega produkcja!!!!!!!!!
Zachwyciły mnie te większe anioły, każdy z inną spódnicą. Rozśmieszyła mnie sterta gwiazdek, fajnie to wygląda! A te bombki jakie eleganckie!
O staranności wykonania i wyjątkowej urodzie wszystkich prac chyba nawet nie muszę wspominać! W dodatku perfekcyjnie wykonane zdjęcia!
Wpada jeszcze tylko uklon uklon uklon uklon brawo brawo brawo
i życzyć Ci Grażynko wielu zarobionych pieniążków! bye

Edytka - Pią 07 Lis, 2008 21:29

Grażynko kolekcja cudowna a czapeczka śliczna brawo brawo brawo brawo
wiesia_33 - Pią 07 Lis, 2008 22:18

Super kolekcja cool cool cool cool
Oliwcia słodziutka cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

alicja11 - Sob 08 Lis, 2008 00:42

Grażynko prześliczna mega kolekcja świąteczna,tak jak Madzia podobają mi się większe anioły-chyba nie mam takich schematów cool cool cool brawo brawo uklon
Grażyna - Sob 08 Lis, 2008 16:48

Dziekuje kolezanki za tak duzo miluskich słów. cmoknięcie Sukienki do duzych aniołów robilam sama, opracowałam z serwetek. Jak bedziecie chciały, to zeskanuję swoje projekty i tutaj wstawię. Sukienki są dobrane do butelki, na ktorej krochmalę, a mianowicie po dużej pepsi. Obecnie mam wstręt do świątecznych rzeczy, dziergam dla siebie wymarzona bluzeczkę i klnę na czym świat stoi, bo wydawała sie prosta, a tu.......schody, schody!!
Oliwcia ma 8 miesięcy, już jako 5 miesieczne dziecię sama siadała i podnosiła się do wstawania. Bardzo silna jest i super myślaca. Cały swiat ja ciekawi. Szkoda tylko, ze możemy ja ogladać przez Internet, bo mieszka w Londynie.

Jarka - Sob 08 Lis, 2008 17:31

Grażyna napisał/a:
Sukienki do duzych aniołów robilam sama, opracowałam z serwetek. Jak bedziecie chciały, to zeskanuję swoje projekty i tutaj wstawię. Sukienki są dobrane do butelki, na ktorej krochmalę, a mianowicie po dużej pepsi.
Pewnie, że chcemy, przynajmniej ja. A ta pepsi to 2 l butelka ???
Grażyna - Sob 08 Lis, 2008 17:37

Tak, ta butelka. Zakladam na otwór plastikowy kapturek (kieliszek) od syropu na kaszel (wciecie w talii powstaje w ten sposob). Jutro zrobie zdjęcia wzorów.
Krakowianka - Sob 08 Lis, 2008 18:38

Grażynko szczena mi opadła tyle ozdób już wydziergałaś a ja dopiero zdołałam kupić szklane bombki..... i właściwie to mam problem bo one są dosyć duże 11 cm średnicy i nie wiem czy znajdę gotowe schematy czy będę musiała sama coś wymyślać??? puknąć się
a Twoje jakie są duże? cmoknięcie

Grażyna - Sob 08 Lis, 2008 18:48

Moje mają 8cm srednicy. Tez sama przerabiałam schematy, te ktore znalazłam w sieci
onka15 - Sob 08 Lis, 2008 21:32

piekne cuda tworzysz
ata30 - Sob 08 Lis, 2008 22:53

brawo brawo brawo brawo brawo brawo
zonieczka - Nie 09 Lis, 2008 11:56

przy takiej produkcji to ja wymiękam nie to co u mnie z jednym aniołem się morduję
już kilka dni
piękna cała kolekcja a i czapeczka też świetna

Grażyna - Nie 09 Lis, 2008 12:13

Wklejam schematy na sukienki dla duzych aniolów

A tutaj sukienka, opis

Schemat skrzydeł

maranta - Nie 09 Lis, 2008 14:22

Grażynko gały szczęka mdleje
Urocze i jakie dopieszczone cudeńka cool cool cool

Elżbieta P. - Pon 10 Lis, 2008 18:52

Grażynka, wpadłam w zachwyt, przy takiej ilości wykonanie jest perfekcyjne, ślicznie wykończone i usztywnione brawo brawo brawo brawo
a Oliwcia jest śliczna, wiadomo, że czapeczka też wesoło mi

buziaczek - Pon 10 Lis, 2008 18:56

cóż za wspaniała kolekcja brawo cool brawo
Bernadka - Wto 11 Lis, 2008 08:07

Cytat:
O mamo droga szczęka szczęka szczęka ,ależ cudna kolekcja świąteczna brawo brawo brawo teraz już wiem dlaczego Grażynka tak cichutko siedziała zebalek była po prostu zapracowana.

też myślałam co tak cicho u ciebie Grażynko , a tu tyle super ozdób brawo cool brawo brawo cool

misia0808 - Wto 11 Lis, 2008 10:24

Grażynko ależ piękności te Twoje ozdoby świateczne. Takie wypieszczone i bardzo starannie wykonane. się oczy do tych piękności smieją. A Oliwka - przepiękna panieneczka rośnie i czapusia cioci Grażynki pięknie się na niej prezentuje brawo brawo brawo brawo
jola373 - Wto 11 Lis, 2008 10:43

Grażynko, Twoje ozdoby są przecudnej urody! cool cool cool cool cool

Capusia słodka jak jej właścicielka cmoknięcie

Dziękuję ślicznie za schematy kwiatek dla ciebie uklon

A za wszystko - WIELKIE brawo brawo brawo brawo brawo