Galerie prac użytkowników forum - Ciapara- pajęczyny sprzątam :-) str 169
saba52 - Wto 26 Paź, 2010 17:12
ciapara, Śliczny awatarekl
Kup koniecznie ta maść Dermazin po niej śladu nie bedzie
gosias - Wto 26 Paź, 2010 17:43
Aga:-) fajny avatarek Miło widzieć Twoją buźkę
MOja Haruni gotowa - zapraszam: http://maranciaki.pl/foru...p=359775#359775
balbinka1965 - Wto 26 Paź, 2010 18:43
ciapara
pieknie, ciesze sie, ze mnie posluchalas, widze, ze innym tez podoba sie Twoja nowa fotka mysle, ze jest o wiele ladniejsza od poprzedniej
narodzila sie nam nowa ciapara
kuruj lapke zebys mogla robotkowac
pozdrawiam serdecznie
Jarka - Wto 26 Paź, 2010 20:10
| gosias napisał/a: | | Aga:-) fajny avatarek Miło widzieć Twoją buźkę | | balbinka1965 napisał/a: | kuruj lapke zebys mogla robotkowac
pozdrawiam serdecznie |
Grażyna - Wto 26 Paź, 2010 21:41
No i widzisz? Przesadzałaś!!!!!!! Tez się cieszę, ze nie musze sobie ciebie wyobrażac, bo wyobraźnia czasem figle spłata.
Fajnie wyglądasz, ale dukanuj dalej. Miła jestem, co? Może wstawisz teraz zdjęcia przed i w trakcie dietki? Plisssss...
Chusta śliczna
SoWa - Wto 26 Paź, 2010 22:42
witam sympatyczną kobietę!
marysia54 - Wto 26 Paź, 2010 23:12
Noo!!! avatarek suuuuuuuuuuuper
ale ci się fajna włóczka trafiła, będzie śliczny komplecik
ciapara - Śro 27 Paź, 2010 07:57
saba52, gosias, balbinka1965, Jarka, Grażyna, SoWa, marysia54, dziekuje za tyle sympatycznych wpisow ... wczoraj cieszylam sie ze łapka bez babli... no jak widac przedwczesnie bo bable sie pojawily wieczorem cale 2...reka wyglada nieciekawie dzisiaj nadal no ale nie boli chociaz...
Grażyna | Cytat: |
Fajnie wyglądasz, ale dukanuj dalej. Miła jestem, co? Może wstawisz teraz zdjęcia przed i w trakcie dietki? Plisssss... | juz nad tym myslalam. kto z dukanek chce zobaczyc nie przed dukaniem niech pisze na PW fote podesle mam aktualna z lutego ale ze fotka jest rodzinna nie chce calej rodziny wrzucac w neta
balbinka1965 | Cytat: |
narodzila sie nam nowa ciapara
kuruj lapke zebys mogla robotkowac
pozdrawiam serdecznie |
tak juz wczoraj w nocy wzielam robotke do reki... i skonczylam Haruni... ale balam sie ze braknie nici i bede musiala proc wiec skrocilam wykonczenie o 2 rzedy... wloczki wystarczylo i jeszcze ciut zostalo... ale chyba dobrze ze pokombinowalam bo procie chusty oczko za oczkiem nie jest na moje nerwy..
Marysia54 | Cytat: | ale ci się fajna włóczka trafiła, będzie śliczny komplecik
| Tak. NIe potrzebowalam kupowac wloczki bo mam zapas istnie chomiczy, ale jako chomik nie moglam przejsc obojetnie wobec takiej niteczki... wiec postapilam zgodnie z... aaaaa przyda sie ..
SoWa | Cytat: | | witam sympatyczną kobietę! | Ja tez Cie witam Wandziu
gosias - Śro 27 Paź, 2010 08:41
| ciapara napisał/a: | Cytat:
Fajnie wyglądasz, ale dukanuj dalej. Miła jestem, co? Może wstawisz teraz zdjęcia przed i w trakcie dietki? Plisssss...
juz nad tym myslalam. kto z dukanek chce zobaczyc nie przed dukaniem niech pisze na PW fote podesle mam aktualna z lutego ale ze fotka jest rodzinna nie chce calej rodziny wrzucac w neta Smile |
Myślę, że z czasem "dorośniesz" do decyzji i zrobisz kolaż fotek sprzed i po dietce
ciapara - Śro 27 Paź, 2010 08:47
| gosias napisał/a: |
Myślę, że z czasem "dorośniesz" do decyzji i zrobisz kolaż fotek sprzed i po dietce  |
Tak ! Z czasem za jakies 10 kilo zernknij na poczte Gosiu. Wlasnie obrabiam fotki zaraz wrzuce swoja Haruni
gosias - Śro 27 Paź, 2010 09:14
Zerknęłam i czekam na fotki Haruni
ciapara - Śro 27 Paź, 2010 09:31
Oto moja wersja kolejna Haruni wloczka kupiona na allegro, druty metal KP5, chusta jest b duza i zaluje ze nie moge Wam jej zaprezentowac rozlozonej
Wiec dzisiaj foty wieszakowe. Podciagnelam troszke konytrast w zdjeciach. Chuste te zaczelam robic jako 2 a skonczylam jako 6. Mysle ze teraz sie wezme za planowe robotki szydelkowe. Korale na zdjeciu sa koralami z mojej prywatnej wymianki z eumycha Milego ogladania
Aurelia - Śro 27 Paź, 2010 10:02
chciałabym być na tym etapie umiejetności:)))
Gratuluję.
Fajnie Cię widzieć.
gosias - Śro 27 Paź, 2010 10:06
Aga śliczna chusta
Paillette - Śro 27 Paź, 2010 10:08
Śliczna
dlaczego ja nie lubię (bo umiem) robić na drutach???
Violetta21 - Śro 27 Paź, 2010 10:19
chusta jest śliczna
Aga ale łapki nie forsuj
Marwalen - Śro 27 Paź, 2010 13:23
śliczna
ciapara - Śro 27 Paź, 2010 13:29
Violetta21, Paillette, gosias, Aurelia,Marwalen, dziekuje kochane wiecie jak poprawic komus humor
terkot dzieki za kciuka
a teraz cos co Was rozsmieszy... szukalam w swoich zapasach wloczki puchatki czy jakos tak no i znalazlam rzecz jasna bo chcialam napisac o niej do watku sweter dla alergika... no i zgadnijcie co znalazlam... kolejny motek wloczki cieniowanej z ktorej robilam wyzej pokazana Haruni... kombinowalam, dwa rzedy skrocilam, zmniejszylam druty na mniejsze... jednym slowem cudowanie na maksa...a tu prosze jeszcze jeden motek... o malo co padlam z wraznia... wiec nie dosyc ze na luzie moglam dokonczyc chuste.. jakbym poszukala ... to jeszcze mi starczy i na mitenki i na beretke... skleroza to straszna choroba....
Paillette | Cytat: | | dlaczego ja nie lubię (bo umiem) robić na drutach??? |
Ja tez nie wiem??? Druty strasznie wciagaja... sama nie wiedzialam ze az tak... no i faktycznie robi sie potem na czuja.. nie musi byc widno... i w ogole...
A moze jak masz chec na Haruni? podesle Ci opis??? Skusisz sie???
Violetta21 | Cytat: | | Aga ale łapki nie forsuj | Niby tak ale juz kiedys zauwazylam ze jak sie ze soba nie pieszcze to dobrze na tym wychodze zwlaszcza na oparzenia duzo piore.. szybko mi sie wszystko wtedy goi... jak na wilku... ale wczoraj chcialam sie wsciec...to fakt
Pozdrawiam
saba52 - Śro 27 Paź, 2010 13:31
ciapara, Piękna kiedy ja do niej dojrzeję ?
Paillette - Śro 27 Paź, 2010 13:38
| ciapara napisał/a: | | A moze jak masz chec na Haruni? podesle Ci opis??? Skusisz sie??? |
to ja poproszę....
w przerwach dziergania aniołków wskoczę na druty
lamika88 - Śro 27 Paź, 2010 14:51
Przepiękna
Jarka - Śro 27 Paź, 2010 14:53
| Violetta21 napisał/a: | chusta jest śliczna
Aga ale łapki nie forsuj |
barbara 1 - Śro 27 Paź, 2010 17:05
Pięęęęknie wygladasz w avatarku
A chusty są boskie
kasia123 - Śro 27 Paź, 2010 17:23
Pięknie wyglądasz i piękna chusta a ja doszłam do schematu B i nie wiem co oznacza k2?
kabyr - Śro 27 Paź, 2010 17:56
Aga chusta przepiękna.
|
|
|