To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Bernadki twórczość radosna wszelka :)

Jasieńka - Sob 14 Cze, 2008 22:33

śliczny bieżnik miałaś co dziergać brawo brawo
Bet - Nie 15 Cze, 2008 07:06

rewelacja brawo brawo
persjanka - Nie 15 Cze, 2008 07:18

piekny bieznik...bardzo misterny...podoba mi sie ..gratuluje pracy..napewno da ci wiele satysfakcji...i masz racje szybko sie wciagniesz w nowe obowiazki..cos mi sie wydaje,ze bedziesz tam sie realizowac a i rekodzielo sie przyda:)
nula - Nie 15 Cze, 2008 07:53

super bieżnik !!!! brawo brawo brawo
oj, sporo pracy w niego włożyłaś, ale warto było !!!! jest śliczny brawo brawo brawo
Ja również gratuluję nowej pracy !!!! radocha

alienor - Nie 15 Cze, 2008 07:58

Bieżnik jest prześliczny , dużo pracy w niego włożyłaś , na pewno się spodoba cool

powodzenia na starcie do nowych obowiązków.

Bernadka - Nie 15 Cze, 2008 09:38

Nikola5, Nikola5, bjanna, maranta, Zosia32, Bet, persjanka, nula, alienor, cmoknięcie cmoknięcie bardzo Wam dziękuję , ponieważ bieżnik powstawał dwa razy i pierwsza wersja z cieńszych nici wychodziła za mała ( ponad połowa została zrobiona i nie spruta ) to teraz dokończę mniejszego brata i komuś go zaoferuję , pewno mamie . Dziękuję za życzenia , trzymajcie za mnie kciuki jutro pierwszy dzień hurrraaa hurrraaa
małgośka - Nie 15 Cze, 2008 09:59

Bernadka, serweta przecudna. Gratuluje talentu i cierpliwości.
cool cool cool cool brawo brawo

Madzia - Nie 15 Cze, 2008 13:41

Wspaniały i imponujący!!!!!!!!!!!!! uklon uklon uklon uklon uklon

Gratuluję, bardzo się cieszę, że znalazłaś pracę!!!!!!!!!!! Życzę powodzenia i aby nigdy nie była dla Ciebie utrapieniem!!!!!!!!!! cmoknięcie

elka j. - Nie 15 Cze, 2008 14:12

Nowa praca na pewno szybko Cię pochłonie, ale mimo wszystko mam nadzieję, że Twoja pasja robótkowa na tym nie ucierpi aż tak bardzo i że wciąż będziemy mogły podziwiać Twoje prace. A bieżniczysko jest cudowne, nieźle się przy nim napracowałaś. A ja właśnie szukałam czegoś na owalny stół dla koleżanki i bardzo mi się ten wzorek podoba, tym bardziej że można regulować wielkość obrusa, tak mi się przynajmniej wydaje. Duże brawa uklon radocha brawo brawo brawo radocha
Halkuk - Nie 15 Cze, 2008 14:18

Cudo ! cool brawo cool Gratuluję też zdobycia pracy uklon radocha
Violetta21 - Nie 15 Cze, 2008 15:21
Temat postu: Bernadka i jej szydełko .
Bernadka bieżnik jest piękny cool brawo hopla
gratuluję nowej pracy cmok

gabis - Nie 15 Cze, 2008 22:29

Bernadka, cudowne to Twoje bieżniczysko!!!!
cool cool cool

Bernadka - Pon 16 Cze, 2008 07:11

małgośka, Madzia, elka j., Halkuk, Violetta21, gabis, cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie love wszystkim dziękuję za miłe słowa . Bieżnik dla pani powstał z serca , ponieważ akurat ta wychowawczyni była i jest osobą wspaniałą i przez trzy lata miałam z nią świetny kontakt . Dzisiaj wyruszam do pracy i jak to w pierwszym dniu jestem trochę zestresowana puknąć się
małgośka - Pon 16 Cze, 2008 08:46

Bernadka, trzymam kciuki. Na pewno sobie dasz radę w nowej pracy. Napisz później jak Ci poszło. cool cool cmoknięcie bye
Violetta21 - Pon 16 Cze, 2008 11:38
Temat postu: Bernadka i jej szydełko .
Bernadka trzymam mocno kciuki cmok cool
bean - Pon 16 Cze, 2008 11:52

Bernadka, bieżnik jest FANTASTYCZNY! brawo brawo brawo
Bernadka napisał/a:
Dzisiaj wyruszam do pracy i jak to w pierwszym dniu jestem trochę zestresowana

Wszystko będzie OK! glaszcze Życzę Ci powodzenia w nowej pracy cmoknięcie

gabis - Pon 16 Cze, 2008 15:54

Bernadka, będzie OK!!!! Powodzenia!!!!
Elżbieta P. - Pon 16 Cze, 2008 19:07

powodzenia w nowej pracy!!!!
bieżnik duży i bardzo ładny cool brawo brawo

teris - Pon 16 Cze, 2008 19:26

Bernadka, piękna serweta cool powodzenia w pracy bye
Grażyna - Pon 16 Cze, 2008 20:44

Bieznik sliczny - ta pani musiała byc wyjatkowa osoba.

Ciesze się, że znalazłas prace i to na stanowisku kierowniczym. Myslę, ze dzien minął dobrze, chociaz pewnie jesteś zmeczona. Ja tez zmieniam prace od wrzesnia...

Bernadka - Pon 16 Cze, 2008 22:30

małgośka, Violetta21, bean, gabis, fruzia, teris, Grażyna, cmoknięcie , cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie bardzo wam dziękuję za trzymane kciuki , dzień minął jak to dzień , zabieram się do opracowywania regulaminów i innych dziwnych i potrzebnych rzeczy , czyli normalka na tym stanowisku , więcej zarządzania na początku jak pracy z dziećmi .
Grażynko, masz rację to jest bardzo wyjątkowa osoba , świetny wychowawca , bardzo związana z wychowankami i bardzo chętna do współpracy z rodzicami . Mam nadzieję że Twoja nowa praca będzie ok. , co się stało że zmieniasz pracę ( pytam tak na marginesie , bo przecież Twoje przedszkole o którym kiedyś pisałaś to świetne przedszkole ??) kwiatek dla ciebie

ata30 - Wto 17 Cze, 2008 00:08

bieżnik rewelacja brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo
Jarka - Wto 17 Cze, 2008 08:34

GRATULACJE Bernadka , że znalazłaś wspaniałą pracę, nieraz napewno da Ci w kość, ale i wiele, wiele wspaniałych satysfakcji. cool cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cool
A bieżniczysko REWELACJA cool cool cool cool cool

A tak na marginesie to też jestem ciekawa dlaczego Grażynko zmieniasz pracę, ja swojego przedszkola nie zamieniłabym na inną pracE (a pracuję w nim już 22 lata)

Pani Mama - Wto 17 Cze, 2008 10:13

mnie tez bieznik sie podoba brawo
hada131 - Wto 17 Cze, 2008 11:49

piekny bieżnik. zazdroszczę umiejętności serwetkowania, bo ja zupełnie nie-serwetkowa jestem.
radocha radocha radocha