Galerie prac użytkowników forum - Prace Monika_b
bjanna - Nie 25 Kwi, 2010 10:46
| nula napisał/a: | | jakoś się nim podzielimy (bjanna - podzielisz się, prawda ? | z Tobą zawsze poczekamy tylko na decyzję Moniki
monika_b - Nie 25 Kwi, 2010 10:56
| bjanna napisał/a: | | nula napisał/a: | | jakoś się nim podzielimy (bjanna - podzielisz się, prawda ? | z Tobą zawsze poczekamy tylko na decyzję Moniki  |
He he, a jak chcecie to zrobić? Będziecie ciąć na kawałki czy miesiąc u jednej, a miesiąc u drugiej?
Madzia - Nie 25 Kwi, 2010 11:12
Nie widziałam jeszcze krzyżykowego aktu, jest przepiękny! Naprawdę mnie urzekł.
SoWa - Nie 25 Kwi, 2010 11:42
cudny, nie może się nie podobać!
gustavo_2008 - Nie 25 Kwi, 2010 13:03
Sliczny obrazek
| bjanna napisał/a: | | zapewniam Cię, że takie rzeczy widzisz tylko Ty, bo wiesz gdzie i co zrobiłaś, więc nie myśl już o tym |
bjanna ma rację, nikt poza Tobą tego nie zauważy
Aniela41 - Nie 25 Kwi, 2010 13:28
Fantastyczny
nula - Nie 25 Kwi, 2010 14:20
| monika_b napisał/a: | He he, a jak chcecie to zrobić? Będziecie ciąć na kawałki czy miesiąc u jednej, a miesiąc u drugiej?
|
spokojnie - już my sobie poradzimy
Ale obawiam się, że dzielimy skórę na niedźwiedziu - bo brat jak go zobaczy to się zakocha w tej panience
koniecznie napisz czy był zadowolony z prezentu (my z bjanną czuwamy )
*pelasia* - Nie 25 Kwi, 2010 17:26
Moniko rewelacja.
Beata T - Nie 25 Kwi, 2010 18:58
śliczny akcik na pewno wpadnie w oko
Elżbieta P. - Nie 25 Kwi, 2010 19:49
piękny, piękny, piękny nie ma mowy żeby się nie spodobał... niestety...
Kasia184 - Nie 25 Kwi, 2010 19:55
rewelacyjny haft
jola373 - Nie 25 Kwi, 2010 20:50
monika_b, no co Ty opowiadasz! No przecież to urzekająco powabny, delikatny, wysmakowany obraz! A że tam jakaś nitka nie w tę stronę? A któż na to patrzy! Liczy się całość! Fantastyczna zresztą.
halszka - Pon 26 Kwi, 2010 08:01
| monika_b napisał/a: | | Jakby to wytłumaczyć? To przez moją własną głupotę, jak robiłam tło, to żeby mi było łatwiej liczyć, wyszywałam wzdłuż paskami i te paski zostały . |
ja też kiedyś taki błąd popełniłam , wyszywając małego kurczaka jednym kolorem - jedną połowę łebka wyszywałam poziomo , a drugą pionowo ( dla wygody ) i bardzo było widać różnicę w hafcie niestety ...
ale w twoim akcie - nie wszyscy to zauważą - bo tak ma być
niech moje "doświadczenie " będzie wskazówką dla innych ...
Runa - Pon 26 Kwi, 2010 09:47
chyba wszystkie przymiotniki zachwytu już zostały użyte w tym temacie więc ja się tylko mogę przyłączyć
akt jest rewelacyjny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! szczęka opada jak się ogląda twoje hafty
baluu - Pon 26 Kwi, 2010 11:47
monika_b - Pon 26 Kwi, 2010 17:10
| nula napisał/a: |
Ale obawiam się, że dzielimy skórę na niedźwiedziu - bo brat jak go zobaczy to się zakocha w tej panience wesoło mi |
Nie wiem czy się zakochał, ale chyba mu się spodobała, bo planował gdzie ją powiesi. Tak więc bardzo mi przykro ale będziecie musiały obejść się smaczkiem
nula - Pon 26 Kwi, 2010 21:06
| monika_b napisał/a: | | ale chyba mu się spodobała, |
Jak to chyba ?????
No cóż trudno ......
Poczekamy aż wyhaftujesz coś innego
(albo się zmobilizuję i skończę to co mam zaczęte na swoim tamborku - tylko, że moje nie jest takie ładne )
bjanna - Wto 27 Kwi, 2010 07:06
| monika_b napisał/a: | | ale chyba mu się spodobała | jak to chyba nie skakał z radości to niewdzięcznik
| nula napisał/a: | | Poczekamy aż wyhaftujesz coś innego | oczywiście, że poczekamy
mogę nawet podpowiedzieć za co się możesz zabrać
beacia-24 - Wto 27 Kwi, 2010 08:32
monika_b, akcik cudny. Zapewne brat doceni jak wiele kosztował Cię wyrzeczeń i cierpliwości więc nie masz co się martwić, że się nie spodoba. Jak nie to ja bardzo chętnie go przygarnę. Powieszę w pokoju i będę z dumą patrzyła każdego dnia . Brawa ogromne
Bożena- 2000 - Wto 27 Kwi, 2010 17:20
Igła Ci leży, to prawda. Świetne prace, a pojękujesz, coś tam Ci sie ciągle nie podoba. Ot !!! A ja Ci gratuluję pięknych i pracochłonnych prac.
bean - Wto 27 Kwi, 2010 19:47
Fantastyczny akt!!!
monika_b - Pią 27 Sie, 2010 14:46
Witam wszystkich po długiej przerwie.
Dziś chciałabym się pochwalić przede wszystkim moim największym dziełem. Ma na imię Kalinka i w środę skończyła 2 miesiące.
Z prac robótkowych mogę pochwalić się tylko obrazkiem, który zrobiłam jeszcze będąc w ciąży - metryczką dla Kalinki. Napis powstał jak wróciłyśmy do domku.
Wszystkim, którzy myśleli o mnie i wspierali mnie w trudnych chwilach stokrotnie dziękuję Nawet nie wiecie ile to dla mnie znaczyło. Przeżyłam bardzo trudne chwile więc świadomość, że wiele ludzi o mnie myśli bardzo mi pomogła.
Spotkały nas miłe niespodzianki ze strony dwóch przyjaciółek (chyba mogę tak powiedzieć) z naszego forum za, które w imieniu swoim i Kalinki bardzo dziękujemy. Mogę tylko powiedzieć, że nie mogłam powstrzymać łez ze wzruszenia. Od Hani:
Piękny obrazeczek, który wisi w pokoiku Kalinki i bardzo pasuje kolorystycznie.
I śliczny sweterek od Asi. Niestety panieneczka nie chciała zbytnio pozować do zdjęcia więc widać niezbyt dobrze. Ale jest cudny, mięciutki.
Jeszcze raz buziaczki dla Was wielkie
janeczka33 - Pią 27 Sie, 2010 14:55
Szczere gratulacje i życzenia wszystkiego najlepszego dla mamy i córci
Runa - Pią 27 Sie, 2010 14:56
Sliczna Kalinka
a obrazek metryczka super
Zdrówka dla malutkiej
ida - Pią 27 Sie, 2010 15:22
Gratulacje!
Wszystkiego dobrego Monika, dla Ciebie i córeczki
PS. właśnie się zastanawiałam gdzie przepadłaś, ale ja należę do tych mniej zorientowanych więc dopiero dziś moja ciekawość została zaspokojona
|
|
|