To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Prace Monika_b

bjanna - Nie 25 Kwi, 2010 10:46

nula napisał/a:
jakoś się nim podzielimy (bjanna - podzielisz się, prawda ?
z Tobą zawsze cmok poczekamy tylko na decyzję Moniki wesoło mi
monika_b - Nie 25 Kwi, 2010 10:56

bjanna napisał/a:
nula napisał/a:
jakoś się nim podzielimy (bjanna - podzielisz się, prawda ?
z Tobą zawsze cmok poczekamy tylko na decyzję Moniki wesoło mi

He he, a jak chcecie to zrobić? Będziecie ciąć na kawałki czy miesiąc u jednej, a miesiąc u drugiej?

Madzia - Nie 25 Kwi, 2010 11:12

Nie widziałam jeszcze krzyżykowego aktu, jest przepiękny! Naprawdę mnie urzekł. brawo brawo brawo
SoWa - Nie 25 Kwi, 2010 11:42

kwiatek dla ciebie cudny, nie może się nie podobać!
gustavo_2008 - Nie 25 Kwi, 2010 13:03

Sliczny obrazek brawo brawo brawo

bjanna napisał/a:
zapewniam Cię, że takie rzeczy widzisz tylko Ty, bo wiesz gdzie i co zrobiłaś, więc nie myśl już o tym

bjanna ma rację, nikt poza Tobą tego nie zauważy cool cool cool

Aniela41 - Nie 25 Kwi, 2010 13:28

Fantastyczny brawo brawo brawo
nula - Nie 25 Kwi, 2010 14:20

monika_b napisał/a:
He he, a jak chcecie to zrobić? Będziecie ciąć na kawałki czy miesiąc u jednej, a miesiąc u drugiej?

spokojnie - już my sobie poradzimy hahahihi
Ale obawiam się, że dzielimy skórę na niedźwiedziu - bo brat jak go zobaczy to się zakocha w tej panience wesoło mi

koniecznie napisz czy był zadowolony z prezentu (my z bjanną czuwamy )

*pelasia* - Nie 25 Kwi, 2010 17:26

Moniko rewelacja. uklon uklon uklon
Beata T - Nie 25 Kwi, 2010 18:58

śliczny akcik radocha radocha radocha na pewno wpadnie w oko
Elżbieta P. - Nie 25 Kwi, 2010 19:49

piękny, piękny, piękny brawo brawo brawo nie ma mowy żeby się nie spodobał... niestety... wesoło mi brawo brawo brawo
Kasia184 - Nie 25 Kwi, 2010 19:55

rewelacyjny haft uklon uklon uklon uklon uklon

cool brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo

jola373 - Nie 25 Kwi, 2010 20:50

monika_b, no co Ty opowiadasz! No przecież to urzekająco powabny, delikatny, wysmakowany obraz! A że tam jakaś nitka nie w tę stronę? A któż na to patrzy! Liczy się całość! Fantastyczna zresztą.
halszka - Pon 26 Kwi, 2010 08:01

monika_b napisał/a:
Jakby to wytłumaczyć? To przez moją własną głupotę, jak robiłam tło, to żeby mi było łatwiej liczyć, wyszywałam wzdłuż paskami i te paski zostały .

ja też kiedyś taki błąd popełniłam , wyszywając małego kurczaka jednym kolorem - jedną połowę łebka wyszywałam poziomo , a drugą pionowo ( dla wygody puknąć się ) i bardzo było widać różnicę w hafcie niestety ...
ale w twoim akcie - nie wszyscy to zauważą - bo tak ma być Very Happy
niech moje "doświadczenie " będzie wskazówką dla innych ... Very Happy

Runa - Pon 26 Kwi, 2010 09:47

chyba wszystkie przymiotniki zachwytu już zostały użyte w tym temacie więc ja się tylko mogę przyłączyć
akt jest rewelacyjny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! szczęka opada jak się ogląda twoje hafty uklon

baluu - Pon 26 Kwi, 2010 11:47

uklon uklon uklon uklon
monika_b - Pon 26 Kwi, 2010 17:10

nula napisał/a:

Ale obawiam się, że dzielimy skórę na niedźwiedziu - bo brat jak go zobaczy to się zakocha w tej panience wesoło mi

Nie wiem czy się zakochał, ale chyba mu się spodobała, bo planował gdzie ją powiesi. Tak więc bardzo mi przykro ale będziecie musiały obejść się smaczkiem cmok

nula - Pon 26 Kwi, 2010 21:06

monika_b napisał/a:
ale chyba mu się spodobała,

Jak to chyba ????? hmm
No cóż trudno ......
Poczekamy aż wyhaftujesz coś innego hahahihi
(albo się zmobilizuję i skończę to co mam zaczęte na swoim tamborku nie wiem - tylko, że moje nie jest takie ładne Laughing )

bjanna - Wto 27 Kwi, 2010 07:06

monika_b napisał/a:
ale chyba mu się spodobała
jak to chyba puknąć się nie skakał z radości hopla to niewdzięcznik nie wolno
nula napisał/a:
Poczekamy aż wyhaftujesz coś innego
oczywiście, że poczekamy
hmm mogę nawet podpowiedzieć za co się możesz zabrać hahahihi

beacia-24 - Wto 27 Kwi, 2010 08:32

monika_b, akcik cudny. Zapewne brat doceni jak wiele kosztował Cię wyrzeczeń i cierpliwości więc nie masz co się martwić, że się nie spodoba. Jak nie to ja bardzo chętnie go przygarnę. Powieszę w pokoju i będę z dumą patrzyła każdego dnia . Brawa ogromne radocha radocha radocha
Bożena- 2000 - Wto 27 Kwi, 2010 17:20

Igła Ci leży, to prawda. Świetne prace, a pojękujesz, coś tam Ci sie ciągle nie podoba. Ot !!! A ja Ci gratuluję pięknych i pracochłonnych prac. cmoknięcie
bean - Wto 27 Kwi, 2010 19:47

Fantastyczny akt!!! brawo brawo brawo cool
monika_b - Pią 27 Sie, 2010 14:46

Witam wszystkich po długiej przerwie.
Dziś chciałabym się pochwalić przede wszystkim moim największym dziełem. Ma na imię Kalinka i w środę skończyła 2 miesiące.

Z prac robótkowych mogę pochwalić się tylko obrazkiem, który zrobiłam jeszcze będąc w ciąży - metryczką dla Kalinki. Napis powstał jak wróciłyśmy do domku.

Wszystkim, którzy myśleli o mnie i wspierali mnie w trudnych chwilach stokrotnie dziękuję cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie Nawet nie wiecie ile to dla mnie znaczyło. Przeżyłam bardzo trudne chwile więc świadomość, że wiele ludzi o mnie myśli bardzo mi pomogła.

Spotkały nas miłe niespodzianki ze strony dwóch przyjaciółek (chyba mogę tak powiedzieć) z naszego forum za, które w imieniu swoim i Kalinki bardzo dziękujemy. Mogę tylko powiedzieć, że nie mogłam powstrzymać łez ze wzruszenia. Od Hani:
Piękny obrazeczek, który wisi w pokoiku Kalinki i bardzo pasuje kolorystycznie.

I śliczny sweterek od Asi. Niestety panieneczka nie chciała zbytnio pozować do zdjęcia więc widać niezbyt dobrze. Ale jest cudny, mięciutki.

Jeszcze raz buziaczki dla Was wielkie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

janeczka33 - Pią 27 Sie, 2010 14:55

Szczere gratulacje i życzenia wszystkiego najlepszego dla mamy i córci cmoknięcie cmoknięcie
Runa - Pią 27 Sie, 2010 14:56

Sliczna Kalinka Smile
a obrazek metryczka super cool
Zdrówka dla malutkiej cmoknięcie

ida - Pią 27 Sie, 2010 15:22

Gratulacje!
Wszystkiego dobrego Monika, dla Ciebie i córeczki cmoknięcie

PS. właśnie się zastanawiałam gdzie przepadłaś, ale ja należę do tych mniej zorientowanych więc dopiero dziś moja ciekawość została zaspokojona Wink