To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Ciapara- pajęczyny sprzątam :-) str 169

ciapara - Pon 25 Paź, 2010 15:08

kabyr, maranta, stonesik, gosias, Kręciołek cmoknięcie cmoknięcie za wszystkie ciepłe i dobre słowa cmoknięcie

kabyr
Cytat:
Aga dlaczego tak długo ukrywałaś się z fotką. Fajna dziewczyna z Ciebie.
Muszę powiedzieć, że tak sobie Ciebie wyobrażałam.

Ciesze sie ze Cie Basiu nie rozczarowalam Smile

stonesik
Cytat:
Ps. Dziękuję za schemat, niestety opisu nie mogę otworzyć Albo ja za głupia jestem, albo mój komp
wiem w czym problem zaraz go rozwiaze zerknij na poczte Wink i nie mysl negatywnie bo wcale nie jestes głupia!!!! Smile

Kręciołek
Cytat:
Zachwyciłam się Twoimi sweterkami z pierwszych postów. To drutowe, tak? Piękny wzór. Jak się kiedyś nauczę tak pięknie robić to właśnie sobie z takiego wzoru zrobię
Nie wiem o ktore dokladnie pytasz... bo tam sweterki szydelkowe takze sa... drutowa jest tylko kamizelka i niebieski sweterek... reszta to szydełko Smile drutuje od sierpnia tego roku... zobacz szal w ktorejs tam stronie niebieski... to tegoroczna sierpniowa robota pierwsze azury Smile

gosias
Cytat:
Aga nikogo nie wystraszyłaś teraz zmieniaj avatarek
Bardzo lubie ten avatarek z corcia. To nasze zdjecie wspolnie zrobione pierwsza moja komorka z aparatem wspaniale sie wtedy wyglupialysmy... nie widac tego na foto ale na glowie mialam zielone wiadereczko dziecinne z piaskownicy... swietne to byly wyglupy... sentymentalna jestem... Smile

maranta
Cytat:
Przeżyłam i ja miło Cię zobaczyć - fajnie wyglądasz i cieszę się, że się odważyłaś wreszcie

Taaak... mocne emocje przynajmniej z mojej strony... mala robila zdjecia w caly kosmos... te kilka tylko byly wzglednie dobre... sesja jest blisko sadu klasztornego wspanialy spacer tam z corka odbylam i pogadalysmy sobie od serducha Smile zbierajac trawe dla Tymka i zagryzajac spacer jablkami z sadu ...

lamika88 - Pon 25 Paź, 2010 16:12

ciapara, śliczne zdjęcia cool cool cool I było się tyle chować? kazanie Teraz każdą pracę proszę tak pokazywać uklon
Jarka - Pon 25 Paź, 2010 16:13

gosias napisał/a:
super wreszcie doczekaliśmy się
cool cool cool
bean napisał/a:
Nie mam pojęcia, dlaczego tak długo miałaś opory? Wyglądasz super!
cool cool cool
stonesik napisał/a:
Całkiem fajna babka z Ciebie - po co się tyle ukrywałaś?
cool cool cool
gosias napisał/a:
Aga nikogo nie wystraszyłaś teraz zmieniaj avatarek
cool cool cool też jestem za tym.
anle - Pon 25 Paź, 2010 17:48

ciapara, piękna chusta brawo brawo brawo brawo

bean napisał/a:
Nie mam pojęcia, dlaczego tak długo miałaś opory? Wyglądasz super!

Zgadzam się cool cool cool cool cool

Violetta21 - Pon 25 Paź, 2010 18:49

Aga świetnie wyglądasz cool niewiem czemu miałaś takie opory aby pokazać się nam tu na forum hmm
saba52 - Pon 25 Paź, 2010 18:57

ciapara,
bean napisał/a:
ale zawsze lepiej poznać prawdziwe oblicze, niż tworzyć jakąś swoją wizję Very Happy
Miło Cie zobaczyć cmoknięcie
ciapara - Pon 25 Paź, 2010 19:15

lamika88, Jarka, anle, Violetta21, saba52 dziekuje za dobre slowo love
a skoro juz raz sie odwazylam bede czasem Wam wrzucac swoje fotki wraz ze swoimi pracami. W tej sesji pokazuje sie w prezentach od gosias tak wiec moze teraz Gosia pokaze sie w preznetach ode mnie zebalek

Paillette - Pon 25 Paź, 2010 20:45

ciapara, świetnie Smile wreszcie Cię widać cool
eumycha - Pon 25 Paź, 2010 20:54

Aguś! Miło Cię widzieć! Chusta jak zwykle super! No i sesja zdjęciowa bardzo się udała! cool

Przyłączam się do postulatu o zmianę avatarka!!! hopla

Mama już robi przody do sweterka. Widziałam gotowe plecy - wzorek mi się bardzo podoba. Mam nadzieję, że będziesz zadowolona. Włóczka bielusieńka i milutka (akryl). bye bye

gosias - Pon 25 Paź, 2010 21:50

ciapara napisał/a:
tak wiec moze teraz Gosia pokaze sie w preznetach ode mnie zebalek

Pokaże się, jak znajdzie fotografa Very Happy bo te moje odbicia w lustrze marnie mi wychodzą....

marysia54 - Pon 25 Paź, 2010 22:28

Aga nareszcie się odważyłaś cool
Super sesja fotograficzna, wspaniała z Ciebie dziewczyna
i śliczna chusta
wielkie brawo brawo brawo brawo za odwagę
i za zdjęcia i chustę
cmoknięcie cmoknięcie
radocha radocha radocha radocha

Madzia - Pon 25 Paź, 2010 22:43

To śmieszne, ale tak się cieszę, że Cię zobaczyłam, że mam ochotę ucałować tego Twojego pysiaka! cmoknięcie Wreszcie uśmiech zagościł na mojej buzi, cały czas myślę o Marancie i o tym co z nami będzie, spać nie mogę.
Naprawdę fajna sesja! cool
i chusta rzecz jasna brawo

iwonka - Wto 26 Paź, 2010 06:20

marysia54 napisał/a:
Aga nareszcie się odważyłaś cool
Super sesja fotograficzna, wspaniała z Ciebie dziewczyna
i śliczna chusta
wielkie brawo brawo brawo brawo za odwagę
i za zdjęcia i chustę
cmoknięcie cmoknięcie
radocha radocha radocha radocha

brawo brawo cmoknięcie cmoknięcie

Kręciołek - Wto 26 Paź, 2010 10:49

ciapara napisał/a:
Kręciołek
Cytat:
Zachwyciłam się Twoimi sweterkami z pierwszych postów. To drutowe, tak? Piękny wzór. Jak się kiedyś nauczę tak pięknie robić to właśnie sobie z takiego wzoru zrobię

Nie wiem o ktore dokladnie pytasz... bo tam sweterki szydelkowe takze sa... drutowa jest tylko kamizelka i niebieski sweterek... reszta to szydełko drutuje od sierpnia tego roku... zobacz szal w ktorejs tam stronie niebieski... to tegoroczna sierpniowa robota pierwsze azury

więc jednak szydełkowe! radocha muszę mocniejsze okulary założyć Smile
chodziło mi o Twój czerwony sweterk i biały, który robiłaś dla swojej córki - oba z 1 strony Twojego wątklu.
Robiłaś wg jakichś schematów czy tak z głowy? Smile

ciapara - Wto 26 Paź, 2010 11:03

Paillette, eumycha, gosias, marysia54, Madzia, iwonka, Kręciołek, serdecznie Wam dziekuje, gdyby nie panujaca tutaj miła atmosfera... nigdy bym sie nie odwazyla pokazac Smile

Madzia
Cytat:
To śmieszne, ale tak się cieszę, że Cię zobaczyłam, że mam ochotę ucałować tego Twojego pysiaka!
To fajnie Smile posylam Ci buziaki zatem love cmok
marysia54 ta konkretna chuste dostałam od gosias

Kręciołek
Cytat:
chodziło mi o Twój czerwony sweterk i biały, który robiłaś dla swojej córki - oba z 1 strony Twojego wątklu.
Robiłaś wg jakichś schematów czy tak z głowy?
Biały jest szydełkowy, a ten drugi to jesli masz na mysli ten agresywny roz to takze jest szydelkowy. Schematy mam do nich.. jesli chcesz daj znac podesle na maila Ci zeby nie zasmiecac forum. Z gazetek MD na szydelku. Poczatki mialam szydelkowe Smile

A dzisiaj udało mi sie kupic sliczna wloczke 50g 265m, lila roz 10 motkow po 50 g, alez sobie z niej trzepne chuste i moze beretke i mitenki na przyszla wiosne Smile cmoknięcie
za 10 motkow zaplacilam 10 zł wloczka jest portugalska Smile Fotka ponizej...

Bernadka - Wto 26 Paź, 2010 11:18

Agnieszko . S U P E R babeczka z Ciebie , dlaczemu nie chciałaś się nam pokazać . Śliczna chusta i Ty w niej cała ładniutka , tylko uśmiechu więcej Smile
ciapara - Wto 26 Paź, 2010 11:21

Bernadko dziekuje... zmeczona jestem na tych fotkach i to widac.. i te ostatnie nerwy tez widac...
Postaram sie pousmiechac w nastepnej sesji Smile
Na szczescie mam takiego skarbka ktory spelnia prosby mamusi Smile bo jakbym czekala az mi maz zrobi fotki to jeszcze z 5 lat bym czekala tak lubi robic zdjecia cmoknięcie

gosias - Wto 26 Paź, 2010 11:42

Aga Smile fajna włoczka Smile
ciapara - Wto 26 Paź, 2010 11:45

No wlasnie nieraz uda mi sie wyczesac tak tanio wloczke ... wiekszosc wtedy rzeczy z niej robie dla corki... ale ta lilijka bedzie dla mnie... 500 g starczy na zestaw chusta, mitenki i berecik taki jak zrobilam eumycha
Podoba mi si echusta Gail ale czy ja przebrne przez nia???

wlasnie poparzylam reke tluszczem... niech to szlag...

gosias - Wto 26 Paź, 2010 11:50

ciapara napisał/a:
wlasnie poparzylam reke tluszczem... niech to szlag...

Uuuuuu..... podmuchałam Smile mniej boli? Smile

Cytat:
Podoba mi si echusta Gail ale czy ja przebrne przez nia???

Mi też, i w końcu zdobędę się na odwagę, żeby spróbować swoich sił przy tej chuście, ale na razie spróbuję dziergać Percy (chyba łatwiejsza od Gail)

saba52 - Wto 26 Paź, 2010 12:00

ciapara, Super ta włóczka :)mnie ostatnio też udało się kupić po 1 zł motek 50 gr len z wiskozą taki śliwkowy?,wrzosowy cieniowany(fotka w Nasze spotkania Poznań)

Rękę pod zimną wodę!tez często to mi się zdarza jak 3 rzeczy robię na raz.I zawsze pod ręką mam maść Dermazin

eumycha - Wto 26 Paź, 2010 13:13

Ciapara cmok
Ja w zeszłym roku złapałam ręką pogrzebacz prosto z pieca...bolało jak nie wiem. Cały dzień robiłam zimne okłady (bo przy Staszku nie dało się siedzieć z ręką w wodzie). Na drugi dzień już nie bolało (chyba, że podczas kontaktu z czymś ciepłym) i nawet tak długo się nie goiło.
Zdrówka życzę cmok

A włóczka super! Gdzie Ty takie cudeńka i to w takiej cenie znajdujesz?

Chociaż może lepiej żebym nie widziała, bo przestanę spać...tylko będę dziergać i dziergać...

kabyr - Wto 26 Paź, 2010 15:08

eumycha napisał/a:
[A włóczka super! Gdzie Ty takie cudeńka i to w takiej cenie znajdujesz?

Też jestem ciekawa??????? hopla
Świetny kolorek. brawo

balbinka1965 - Wto 26 Paź, 2010 15:41

ciapara,

cool brawo czego Ty tak sie balas, pozbadz sie wreszcie tych kompleksow
wygladasz super
no i tak jak napisala gosias zmien avatarek, proponuje Ci fotke srodkowa ta pierwsza z lewej

pozdrawiam cmoknięcie

ciapara - Wto 26 Paź, 2010 16:46

saba52, balbinka1965, kabyr, eumycha, cmoknięcie cmoknięcie
dziekuje za troske o moja dlon... oklady pomogly... i lanie spirytusu takze... reka czerwona ale bez babli... za to mocno piecze...
na Wasza wyrazna prosbe zmienilam avatarek... mam nadzieje ze mnie teraz poznacie... po nim Smile
Wlasnie koncze Haruni... z nitki kupionej na allegro... nie wiem co to bedzi bo zostalo mi 10 rzedow a wloczka ubywa w tempie... jednym slowem boje sie ze braknie i co ja wtedy zrobie... czeka mnie procie do schematu A i zmniejszenie o 1 motyw... zalamie sie...bo dokupienie czegos w tym typie raczej nie wchodzi w gre... placzek

saba52
Cytat:
:)mnie ostatnio też udało się kupić po 1 zł motek 50 gr len z wiskozą taki śliwkowy?,wrzosowy cieniowany
tak nieraz sa takie okazje

eumycha,
Cytat:
A włóczka super! Gdzie Ty takie cudeńka i to w takiej cenie znajdujesz?
Od rana biegalam za roznymi sprawami i weszlam do ciuchlandu bo znajoma potrzebowala pajace zimowe dla synia. Trafilam dla niej i pajaca i kurtke dla maluszka no i dla siebie ta wloczke wylukalam ... trafilo mi sie nie Smile