Galerie prac użytkowników forum - Ciapara- pajęczyny sprzątam :-) str 169
ciapara - Pon 25 Paź, 2010 15:08
kabyr, maranta, stonesik, gosias, Kręciołek za wszystkie ciepłe i dobre słowa
kabyr
| Cytat: | Aga dlaczego tak długo ukrywałaś się z fotką. Fajna dziewczyna z Ciebie.
Muszę powiedzieć, że tak sobie Ciebie wyobrażałam. |
Ciesze sie ze Cie Basiu nie rozczarowalam
stonesik | Cytat: | | Ps. Dziękuję za schemat, niestety opisu nie mogę otworzyć Albo ja za głupia jestem, albo mój komp | wiem w czym problem zaraz go rozwiaze zerknij na poczte i nie mysl negatywnie bo wcale nie jestes głupia!!!!
Kręciołek
| Cytat: | Zachwyciłam się Twoimi sweterkami z pierwszych postów. To drutowe, tak? Piękny wzór. Jak się kiedyś nauczę tak pięknie robić to właśnie sobie z takiego wzoru zrobię
| Nie wiem o ktore dokladnie pytasz... bo tam sweterki szydelkowe takze sa... drutowa jest tylko kamizelka i niebieski sweterek... reszta to szydełko drutuje od sierpnia tego roku... zobacz szal w ktorejs tam stronie niebieski... to tegoroczna sierpniowa robota pierwsze azury
gosias | Cytat: | | Aga nikogo nie wystraszyłaś teraz zmieniaj avatarek | Bardzo lubie ten avatarek z corcia. To nasze zdjecie wspolnie zrobione pierwsza moja komorka z aparatem wspaniale sie wtedy wyglupialysmy... nie widac tego na foto ale na glowie mialam zielone wiadereczko dziecinne z piaskownicy... swietne to byly wyglupy... sentymentalna jestem...
maranta | Cytat: | | Przeżyłam i ja miło Cię zobaczyć - fajnie wyglądasz i cieszę się, że się odważyłaś wreszcie |
Taaak... mocne emocje przynajmniej z mojej strony... mala robila zdjecia w caly kosmos... te kilka tylko byly wzglednie dobre... sesja jest blisko sadu klasztornego wspanialy spacer tam z corka odbylam i pogadalysmy sobie od serducha zbierajac trawe dla Tymka i zagryzajac spacer jablkami z sadu ...
lamika88 - Pon 25 Paź, 2010 16:12
ciapara, śliczne zdjęcia I było się tyle chować? Teraz każdą pracę proszę tak pokazywać
Jarka - Pon 25 Paź, 2010 16:13
| gosias napisał/a: | | super wreszcie doczekaliśmy się | | bean napisał/a: | | Nie mam pojęcia, dlaczego tak długo miałaś opory? Wyglądasz super! | | stonesik napisał/a: | | Całkiem fajna babka z Ciebie - po co się tyle ukrywałaś? | | gosias napisał/a: | | Aga nikogo nie wystraszyłaś teraz zmieniaj avatarek | też jestem za tym.
anle - Pon 25 Paź, 2010 17:48
ciapara, piękna chusta
| bean napisał/a: | | Nie mam pojęcia, dlaczego tak długo miałaś opory? Wyglądasz super! |
Zgadzam się
Violetta21 - Pon 25 Paź, 2010 18:49
Aga świetnie wyglądasz niewiem czemu miałaś takie opory aby pokazać się nam tu na forum
saba52 - Pon 25 Paź, 2010 18:57
ciapara, | bean napisał/a: | ale zawsze lepiej poznać prawdziwe oblicze, niż tworzyć jakąś swoją wizję Very Happy
| Miło Cie zobaczyć
ciapara - Pon 25 Paź, 2010 19:15
lamika88, Jarka, anle, Violetta21, saba52 dziekuje za dobre slowo
a skoro juz raz sie odwazylam bede czasem Wam wrzucac swoje fotki wraz ze swoimi pracami. W tej sesji pokazuje sie w prezentach od gosias tak wiec moze teraz Gosia pokaze sie w preznetach ode mnie
Paillette - Pon 25 Paź, 2010 20:45
ciapara, świetnie wreszcie Cię widać
eumycha - Pon 25 Paź, 2010 20:54
Aguś! Miło Cię widzieć! Chusta jak zwykle super! No i sesja zdjęciowa bardzo się udała!
Przyłączam się do postulatu o zmianę avatarka!!!
Mama już robi przody do sweterka. Widziałam gotowe plecy - wzorek mi się bardzo podoba. Mam nadzieję, że będziesz zadowolona. Włóczka bielusieńka i milutka (akryl).
gosias - Pon 25 Paź, 2010 21:50
| ciapara napisał/a: | | tak wiec moze teraz Gosia pokaze sie w preznetach ode mnie zebalek |
Pokaże się, jak znajdzie fotografa bo te moje odbicia w lustrze marnie mi wychodzą....
marysia54 - Pon 25 Paź, 2010 22:28
Aga nareszcie się odważyłaś
Super sesja fotograficzna, wspaniała z Ciebie dziewczyna
i śliczna chusta
wielkie za odwagę
i za zdjęcia i chustę
Madzia - Pon 25 Paź, 2010 22:43
To śmieszne, ale tak się cieszę, że Cię zobaczyłam, że mam ochotę ucałować tego Twojego pysiaka! Wreszcie uśmiech zagościł na mojej buzi, cały czas myślę o Marancie i o tym co z nami będzie, spać nie mogę.
Naprawdę fajna sesja!
i chusta rzecz jasna
iwonka - Wto 26 Paź, 2010 06:20
| marysia54 napisał/a: | Aga nareszcie się odważyłaś
Super sesja fotograficzna, wspaniała z Ciebie dziewczyna
i śliczna chusta
wielkie za odwagę
i za zdjęcia i chustę
 |
Kręciołek - Wto 26 Paź, 2010 10:49
| ciapara napisał/a: | Kręciołek
Cytat:
Zachwyciłam się Twoimi sweterkami z pierwszych postów. To drutowe, tak? Piękny wzór. Jak się kiedyś nauczę tak pięknie robić to właśnie sobie z takiego wzoru zrobię
Nie wiem o ktore dokladnie pytasz... bo tam sweterki szydelkowe takze sa... drutowa jest tylko kamizelka i niebieski sweterek... reszta to szydełko drutuje od sierpnia tego roku... zobacz szal w ktorejs tam stronie niebieski... to tegoroczna sierpniowa robota pierwsze azury |
więc jednak szydełkowe! muszę mocniejsze okulary założyć
chodziło mi o Twój czerwony sweterk i biały, który robiłaś dla swojej córki - oba z 1 strony Twojego wątklu.
Robiłaś wg jakichś schematów czy tak z głowy?
ciapara - Wto 26 Paź, 2010 11:03
Paillette, eumycha, gosias, marysia54, Madzia, iwonka, Kręciołek, serdecznie Wam dziekuje, gdyby nie panujaca tutaj miła atmosfera... nigdy bym sie nie odwazyla pokazac
Madzia | Cytat: | | To śmieszne, ale tak się cieszę, że Cię zobaczyłam, że mam ochotę ucałować tego Twojego pysiaka! | To fajnie posylam Ci buziaki zatem
marysia54 ta konkretna chuste dostałam od gosias
Kręciołek
| Cytat: | chodziło mi o Twój czerwony sweterk i biały, który robiłaś dla swojej córki - oba z 1 strony Twojego wątklu.
Robiłaś wg jakichś schematów czy tak z głowy?
| Biały jest szydełkowy, a ten drugi to jesli masz na mysli ten agresywny roz to takze jest szydelkowy. Schematy mam do nich.. jesli chcesz daj znac podesle na maila Ci zeby nie zasmiecac forum. Z gazetek MD na szydelku. Poczatki mialam szydelkowe
A dzisiaj udało mi sie kupic sliczna wloczke 50g 265m, lila roz 10 motkow po 50 g, alez sobie z niej trzepne chuste i moze beretke i mitenki na przyszla wiosne
za 10 motkow zaplacilam 10 zł wloczka jest portugalska Fotka ponizej...
Bernadka - Wto 26 Paź, 2010 11:18
Agnieszko . S U P E R babeczka z Ciebie , dlaczemu nie chciałaś się nam pokazać . Śliczna chusta i Ty w niej cała ładniutka , tylko uśmiechu więcej
ciapara - Wto 26 Paź, 2010 11:21
Bernadko dziekuje... zmeczona jestem na tych fotkach i to widac.. i te ostatnie nerwy tez widac...
Postaram sie pousmiechac w nastepnej sesji
Na szczescie mam takiego skarbka ktory spelnia prosby mamusi bo jakbym czekala az mi maz zrobi fotki to jeszcze z 5 lat bym czekala tak lubi robic zdjecia
gosias - Wto 26 Paź, 2010 11:42
Aga fajna włoczka
ciapara - Wto 26 Paź, 2010 11:45
No wlasnie nieraz uda mi sie wyczesac tak tanio wloczke ... wiekszosc wtedy rzeczy z niej robie dla corki... ale ta lilijka bedzie dla mnie... 500 g starczy na zestaw chusta, mitenki i berecik taki jak zrobilam eumycha
Podoba mi si echusta Gail ale czy ja przebrne przez nia???
wlasnie poparzylam reke tluszczem... niech to szlag...
gosias - Wto 26 Paź, 2010 11:50
| ciapara napisał/a: | | wlasnie poparzylam reke tluszczem... niech to szlag... |
Uuuuuu..... podmuchałam mniej boli?
| Cytat: | | Podoba mi si echusta Gail ale czy ja przebrne przez nia??? |
Mi też, i w końcu zdobędę się na odwagę, żeby spróbować swoich sił przy tej chuście, ale na razie spróbuję dziergać Percy (chyba łatwiejsza od Gail)
saba52 - Wto 26 Paź, 2010 12:00
ciapara, Super ta włóczka :)mnie ostatnio też udało się kupić po 1 zł motek 50 gr len z wiskozą taki śliwkowy?,wrzosowy cieniowany(fotka w Nasze spotkania Poznań)
Rękę pod zimną wodę!tez często to mi się zdarza jak 3 rzeczy robię na raz.I zawsze pod ręką mam maść Dermazin
eumycha - Wto 26 Paź, 2010 13:13
Ciapara
Ja w zeszłym roku złapałam ręką pogrzebacz prosto z pieca...bolało jak nie wiem. Cały dzień robiłam zimne okłady (bo przy Staszku nie dało się siedzieć z ręką w wodzie). Na drugi dzień już nie bolało (chyba, że podczas kontaktu z czymś ciepłym) i nawet tak długo się nie goiło.
Zdrówka życzę
A włóczka super! Gdzie Ty takie cudeńka i to w takiej cenie znajdujesz?
Chociaż może lepiej żebym nie widziała, bo przestanę spać...tylko będę dziergać i dziergać...
kabyr - Wto 26 Paź, 2010 15:08
| eumycha napisał/a: | | [A włóczka super! Gdzie Ty takie cudeńka i to w takiej cenie znajdujesz? |
Też jestem ciekawa???????
Świetny kolorek.
balbinka1965 - Wto 26 Paź, 2010 15:41
ciapara,
czego Ty tak sie balas, pozbadz sie wreszcie tych kompleksow
wygladasz super
no i tak jak napisala gosias zmien avatarek, proponuje Ci fotke srodkowa ta pierwsza z lewej
pozdrawiam
ciapara - Wto 26 Paź, 2010 16:46
saba52, balbinka1965, kabyr, eumycha,
dziekuje za troske o moja dlon... oklady pomogly... i lanie spirytusu takze... reka czerwona ale bez babli... za to mocno piecze...
na Wasza wyrazna prosbe zmienilam avatarek... mam nadzieje ze mnie teraz poznacie... po nim
Wlasnie koncze Haruni... z nitki kupionej na allegro... nie wiem co to bedzi bo zostalo mi 10 rzedow a wloczka ubywa w tempie... jednym slowem boje sie ze braknie i co ja wtedy zrobie... czeka mnie procie do schematu A i zmniejszenie o 1 motyw... zalamie sie...bo dokupienie czegos w tym typie raczej nie wchodzi w gre...
saba52 | Cytat: | | :)mnie ostatnio też udało się kupić po 1 zł motek 50 gr len z wiskozą taki śliwkowy?,wrzosowy cieniowany | tak nieraz sa takie okazje
eumycha, | Cytat: | | A włóczka super! Gdzie Ty takie cudeńka i to w takiej cenie znajdujesz? | Od rana biegalam za roznymi sprawami i weszlam do ciuchlandu bo znajoma potrzebowala pajace zimowe dla synia. Trafilam dla niej i pajaca i kurtke dla maluszka no i dla siebie ta wloczke wylukalam ... trafilo mi sie nie
|
|
|