To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Bernadki twórczość radosna wszelka :)

Zosia32 - Czw 15 Maj, 2008 09:23

Bernadko fantastyczna torebka cool
Pani Mama - Czw 15 Maj, 2008 09:28

brawo brawo brawo śliczna cool
Elżbieta P. - Czw 15 Maj, 2008 17:56

fantastyczna torba brawo brawo brawo brawo
Madzia - Czw 15 Maj, 2008 19:47

Świetna!!!!!!!!!! cool cool cool
nula - Czw 15 Maj, 2008 20:00

Ale fikuśna ta torba !!!! Super !!!! brawo brawo brawo brawo
dota72 - Czw 15 Maj, 2008 20:35

Obrusik piękny ale torba rewelacyjna kwiatek dla ciebie .
barbara 1 - Czw 15 Maj, 2008 22:36

Ale super robótki brawo brawo brawo
luna19 - Pią 16 Maj, 2008 19:55

brawo brawo brawo swietna cmoknięcie
Jarka - Pią 16 Maj, 2008 21:32

Chwalę hurtem, obrusik - bieżniczek rewelacyjny cool brawo cool , torebka piękna brawo cool brawo
Barbara-Anna - Pią 16 Maj, 2008 21:44

Wspaniała torebka,ale obrus przepiękny brawo brawo brawo
Marwalen - Sob 17 Maj, 2008 09:18

bieżniczek i torebka super : brawo brawo brawo
Bernadka - Sob 17 Maj, 2008 20:14

Marwalen, Barbara-Anna, Jarka, luna19, barbara 1, dota72, nula, Madzia, fruzia, Pani Mama, Zosia32, Violetta21, elka j., maranta,jola 373 cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie bardzo wam dziewczyny dziękuję . niestety przez dwa dni nie miałam internetu , mieliśmy wiellkie burzysko i trzasnęło tak że administratorowi spaliło sieć . Niestety również ucierpiał mój komputer stacjonarny i muszę go oddać do naprawy , spalił sie chyba zasilacz bo w ogóle się nie załącza . Całe szczęście mam laptopa bo byłoby kiepściuchno , zero dostępu do internetu , jakoś to cholerstwo nie chce sie ode mnie odczepić . Jeszcze raz Wam dziękuję love[/b]
Hala72 - Sob 17 Maj, 2008 21:24

bardzo fajna torba cool cool cool
Bet - Sob 17 Maj, 2008 22:15

odjazdowa brawo brawo brawo brawo
alicja11 - Nie 18 Maj, 2008 08:38

Bernadka, torebka bombowa,u mnie kiedyś po burzy -a właściwie po kilku wyładowaniach cała wieś miała popalone sprzęty ,nieraz po kilka .Trzeba było naprawić na własny koszt i z rachunkiem za naprawę zgłaszać się do elektrowni i po pozytywnej opini rzeczoznawcy oddawali kasę cmoknięcie
Bernadka - Pon 19 Maj, 2008 08:54

Hala72, Bet, alicja11, cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie serdeczne dzięki , torba strasznie się przydaje na spacerach z małą , cały zapas ubranek , jedzenia i innych rzeczy tam włazi hahahihi
małgośka - Czw 22 Maj, 2008 09:14

Bernadka prześliczną masz rodzinkę. Ta Dziewczynka po lewej, to jak rozumiem Twoja Siostrzyczka. Hi hi.
Pięknie wyglądasz w kimonowym sweterku. Kolorek świetny.
Obrusik prześliczny. Torebkę już chwaliłam jest śliczna i bardzo oryginalna.
Jeszcze tylko zdradź kiedy Ty to wszystko robisz. Bo ja mam tylko jednego urwisa i ciągle brakuje mi czasu. Tym bardziej wyrazy podziwu.

mdleje gały radocha radocha radocha hurrraaa hurrraaa bye

Bernadka - Śro 28 Maj, 2008 06:54

Nikola5 - Pią 13 Cze, 2008 09:07

brawo brawo brawo
wienia - Pią 13 Cze, 2008 11:16

no torba suuuuuuper wesoło mi hopla cool brawo
Bernadka - Sob 14 Cze, 2008 20:47

Nikola5, wienia, cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie Aż wstyd jak się zaniedbałam , ale to nie znaczy że niczego nie robiłam , a i owszem robiłam takie wielkie bieżniczysko które ma rozmiar 160 na 80 cm puknąć się jest to prezent dla wychowawczyni mojej Judytki na zakończenie gimnazjum . Od razu powiem Wam dlaczego aż tak zaniedbałam forum , Tak Bjanno powodem jest praca a właściwie bieganie i załatwianie przedpracowych dokumentów . Praca nie będzie łatwa , wystartowałam do konkursu na kierownika świetlicy środowiskowej i udało się , tak że w poniedziałek zaczynam pracę , oczywiście muszę najpierw się rozgryźć w tym temacie , ale że ambitna ze mnie kobita to myślę że zbyt długo mi to nie zajmie . ZA to ubędzie mi czasu na dzierganie i na oglądanie waszych prac .
A oto moje bieżniczysko , niestety nie mam takiego wielkiego stołu i zdjęcia musiałam zrobić na dywanie dlatego nie jest to zbyt piękna prezentacja , ale chciałam się nim pochwalić bo nieźle mnie hahahihi dał w kość

Nikola5 - Sob 14 Cze, 2008 20:59

Bieżniczek rewelacja cmoknięcie brawo brawo brawo
bjanna - Sob 14 Cze, 2008 21:01

Bernadka, GRATULUJĘ z całego serca kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie cmok taka praca to bardzo ambitne zajęcie, wiem bo mam koleżankę która piastuje takie stanowisko, ma z tym czasami masę problemów, ale z przyjemnością słucham jak opowiada o swojej pracy, ile radości i satysfakcji jej to daje, wierzę że sobie poradzisz cmok i będziesz szczęśliwa cool
bieżniczysko imponujące brawo brawo brawo ale to już nie po raz pierwszy robisz takie olbrzyma, jak dobrze pamiętam robiłaś troszkę innego, ale też kolosalnych rozmiarów na Boże Narodzenie, widzę że lubisz wyzwania i szczerze Cię za to podziwiam uklon łatwizna nie wolno to nie Twój styl brawo brawo brawo

maranta - Sob 14 Cze, 2008 21:10

Wspaniały bieżnik cool cool cool uklon
Zosia32 - Sob 14 Cze, 2008 21:20

ooooo zebalek Bernadko bieżnik rewelacyjny ,wspaniały ,imponujący
Gratuluje nowej pracy i życzę Ci żebyś podołała obowiązkom i była usatysfakcjonowana stanowiskiem i żebyś nie zapomniała o koleżankach z forum i od czasu do czasu nas odwiedziła cmok